Извинявай, това е раздел "Откъде произлиза човекът". Няма нищо общо с конспирации и Лунни теми. А да постна цяла глава от книга... А и за да я постна трябва да я преведа... Иначе е описано всичко - от Началото до много различни обяснения, които дават сериозна представа за много въпроси, задавани в този форум като цяло. На мен очите ми се отвориха сериозно.
Душите ни са създадени от Твореца, който има много имена, но той не е този бог, на когото са ни учили да се молим. На този, на когото принципно се молят във всички религии дължим само съвременното си тяло и положение в света.

А той, мама роидка /майката на всички сиви/ и още някои други живеят благодарение на енергията, която се отдава от душата ни, когато напускаме смъртното си тяло. На снимките /те са от книгата/ е показано как се отделя душата от откъснатото цвете. Аз привеждам тук само първата снимка

, която показва отделянето на плазмата от цвете, в момента на неговата смърт. То е откъснато и стои във ваза. Това,
според автора, са заряди хладна плазма, която е така нужна на роидите. Това е електронен облак, съдържащ целия жизнен опит на починалото създание - всичко. За съжаление авторът не посочва снимка на отделяща се човешка душа. Спомнете си различните жертвоприношения към "бога". Сивите се интересуват само от това и нищо друго /и да намаляват все повече и повече истинните ни гени, тези от нашия Първосъздател, а да ги заменят с роидни гени, за да станем все по-безропотни/ и ни контролират с бионанороботи - трихомонади и други микробактерии /творение на сивите генни инженери/, които доставят до Земята посредством лунен вятър. Съществуват и други - витони /перуници/

, които по същия начин ни внушават разни мисли, реакции... Честно, не ми се превежда, който има желание - да си прочете. Описани са много световни събития и катаклизми, дадени са примери и от библията, като тълкуването й от автора, бих казал, ми допада изключително много

Никой не карам насила. И така ми беше много трудно да се реша да дам информацията.
За повече подробности - който иска да чете. Но наистина да се вниква, защото пречупвайки информацията от книгата през собствената си призма и публикувайки тук информация има вероятност да се създаде погрешно впечатление у четящите форума.