neven, потвърждаваш едни много дълбоки мои подозрения относно това, което в действителност прави този човек. Няколко пъти съм попадала на предаването му и мисля, че няма нужда да съм кой знае колко сензитивна, за да ми е ясно, че не е читав човек. Възможно е да помага на хората, премахвайки такива червени петна (като че ли това е голям проблем), но пък това, което прави с тях по време на сеансите, ми се струва доста по-опасно и от петната и от стреса, чийто признак са уж. Лично аз изпадам в стрес само като му мярна физиономията и не мога да си представя как е възможно с това негативно излъчване да повлияе благотворно някому.
Напоследък хората започнаха да се отварят енергийно и да търсят чужда помощ при този процес, както и да търсят алтернативни методи за лечение. Само че това ги прави много уязвими, оставяйки се в ръцете на хора, за които не се знае какви точно мотиви ги движат при работата с енергиите. Някъде във форума някой беше писал за зомбиране и превръщане на нищо неподозиращи жертви в енергийни донори. Има и много по-тежки и сериозни случаи, за които също пишеше тук някъде. Много трябва да се внимава, много.
Да оставим всичко друго настрана, но самият факт, че тоя си има собствено предаване и се рекламира най-безугледно точно по телевизията, май говори достатъчно. Това, разбира се, си е мое мнение. Не го познавам лично този господин, ама и хич не се натискам.