Автор Тема: Вярвате ли в Ангелите Пазители?  (Прочетена 25576 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stiver

 • Гост
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #30 -: Ноември 06, 2007, 00:24:30 am »
си мисля че това с болестните състояния и т.н са термини, които касаят само сегашната ни реалност, която ще премине като един сън. Що се касае до това дали определени същества ни пазят в нашето развитие или ние сами си определяме развитието и се "пазим" сами е  доста сложен въпрос който касае и отговор на въпроса има ли ейрархия, защо едни са на върха на една пирамида и са по напреднали от други или пък всичко това е илюзия и просто избор на различни преживявания  ;)

Не знам. Ако знаех нямаше да съм на земята сега и да се питам как е устроен света. Използвам термини от тази реалност, защото в тези 3Д условия единственият начин на комуникиране е символизма на думите, а той е чудовищно беден. Затова се опитвам да ги комбинирам така, че макар и бегло да успея да предам това, което мисля. А и гледам да не се взимам много на сериозно. На този етап от живота си съм стигнала до една представа, която в момента е ок за мен. Според нея, образно представено, отделните личности са като пипалата, с които едно "висше" съзнание напипва и изследва пространството около себе си. Ние експериментираме, изследваме и пращаме информацията "нагоре". Когато си свършим работат ни издърпва и ни праща на друго място с други задачки. Но октопода пази пипалата си,  а не пипалата октопода. Аххх, съвсем я оплесках, а?   :o

Сега да сляза едно ниво по-ниско. Въпросът за йерархията е интересен Струва си да се помисли за това. 3Д средата е неестествена среда за нас като духове. Ние работим тук при тежки условия без възможност да ползваме всичките си сетива. Затова имаме нужда от навигатори и супервайзери. Не е въпрос на йерархия, а на това да си свършим работата добре. Сега те са наши водачи. Може би после ние ще седим в кулата и ще направляваме полетите.
 :) :)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #31 -: Ноември 06, 2007, 00:29:40 am »
Говорил съм с много такива, както съм имал и лична беседа с "Христос". Доста са безпомощни в опитите си да впечатляват, когато сте достатъчно напреднали и знаете за какво става дума.

Е това е друг цитат :
"Ми че тълкувай си ги сам бре. Не съм експерт по християнска "митология" - хаха "

Аз пък  пък наистина не съм специалист по християнската митология.  Имам само 9-10 поста, а ти над 6000.

Не мога да разбера какво общо има това, че ти имаш 10 поста в този форум, а аз 6 000. Това абсолютно нищо не значи :)


Каго излъга ???   В първия или във втория цитат.
Уверявам те не знам за какво става дума.

Тука не се ориентирам вече, честно ;D

Все пак ще бъда културен и ще кажа ..   Благодаря за посрещането в сайта ви г-н админ. !!

Това ако е ирония е доста безвкусна. Не съм те иронизирал, нито упреквал в нещо. Не разбирам с какво право го правиш ти :)

Но за ангелите ми е думата -   чувал съм по-големи батковци даказват, че Ангелите могли да ги  чуват и виждат само хора с ангелски сърца.  Дали е вярно !? - Не знам. ..!!

Вижда ги всеки. Това че не помни и не може да го прави в реално време нищо не значи :)

Мисля, че смесваш тук две различни понятия.
...
Ангелите хранители, или както аз предпочитам да ги наричам духовните пазители (spirit guardians), имат една единствена задача - да пазят физическото тяло от травми и преждевременна смърт. Нещо като имунна система или това, което често приписваме на инстинкта за самосъхранение. Например духовният пазител остава около тялото, когато духът го напуска временно. Понеже духът напуска много по-често отколкото си мислим, се смята, че "ангелът пазител" е около нас винаги и през цялото време. Това е на метафизичен език. На друг език това е нещо като подсъзнателната защитна способност на човека. Например, способността ни, когато шофираме да реагираме на опасността преди сигналът за нея да е стигнал до мозъка и да се е върнал обратно до мускулите, които трябва да се задействат.

stiver :P Според моите изследвания това мислене е типично йерархичната стара мисловна матрица, наследство от рептилиите, което е програмирано в ДНК. То се изразява както в представите ни за социалното устройство, така и в представите ни за структурата на фините светове. Няма никакви ангели-пазители, хранители и т.н., още повече такива, които да пазаят твоето физическо тяло - хаха. Та ти не си твоето тяло, няма защо да ти го пази никой, още повече това да бъде поверявано на йерархии различни от твоята същност. Това е пак спасение отвън. Какво може да ти се случи? Най-много да умреш. И к'во от тва? Имаш хиляди други инкарнации. Смяташ ли, че Висшият ти Аз ще допусне да умреш преди да си изпълнила това, за което си слязла в тази конкретна инкарнация? Всички ангели и т.н. са проекция на Висшия ви Аз, на който повярвайте ми единствено Му пука как се чувствате вие. Няма никакви йерархии, които да ги е грижа за вас. Няма никакви Възнесени Учители, които са слезли от висшите плътности (колко мило!) да ни помагат. Всички тези форми на контрол започнаха да се насаждат с ню-ейдж вълната, когато религиите определено вече не задоволяваха питанията на хората. Всичко до фокус 25 се води Низш Астрал. Там са и Светли и Тъмни. Там са Санат Кумара, Исус, Зевс и т.н. Всичко за което можете да се сетите, което да иска вашата сила и благодарност.

Истинските ни духовни водачи от високо ниво са с висока честота на вибрация.

Да, това е Висшият ти Аз, който е на границата на 5-то и 8-мо измерение. Всичко, което ти помага са негови проекции и то ако си важна за Висшия Аз инкарнация. Иначе не си дава труд ако си начално или средно-напреднало ниво. Всичко е до преживяванията, които тряба да събереш. Като албум с лепенки. Когато събереш всички, започваш да събираш друг. Това се разиграва на Земята :)

Никой не ангажирам с мнението си, с тази разлика, че нещата които пиша съм ги видял, а не само чел :P Тъй че никой да не се впряга, никой не ангажирам с нищо, би било нелепо ако е иначе :D Долу поствам инфото, което поискахте.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #32 -: Ноември 06, 2007, 00:30:26 am »
Системата на вярвания в Астрала

Едно от най-населените места в Астрала е системата от вярвания – ниво 26.
Ниво 26 е нивото на християнския рай, ориенталската нирвана, гръцките “Елисейски полета” и т.н. За която и обещана земя да се сетите (а някои от тях са направо невероятни), всичките са на ниво 26 и готови да приемат новопристигналия духовен вярващ. Посещавал съм някои от тези центрове. Тези, които са там, са си изработили вярвания къде ще отидат след като тялото им умре. Това е нивото за персоналните вярвания, а не висшите центрове за обучение, които са на ниво 27.
Монро описва как е искал да отведе духа на току–що умрял човек на ниво 27, но когато стигнали до ниво 26, той изчезнал. Това се е случвало на няколко пъти и показва, че духът не може да отиде на нива по-високи, отколкото тези, за които Той/Тя е готов.
Едно нещо е общо за тези от ниво 26 – никой от тях не осъзнава съществуването на друга, освен на собствената си група, защото това не е неговата реалност.
Гръцката област е изключително красива. Огромен мраморен храм с мраморни колони се намира в центъра, и да – можете да взаимодействате с древните божества на Гърция. Можете да видите Зевс, Тор, Исус, Мария, Куан Ин и други.
Тези божества са просто астрални творения, формирани от енергиите на своите привърженици във времето. Те съществуват само защото хората продължават да влагат енергии в техните форми. Ако искате да наблюдавате един интересен ефект, престорете се на това, което християните вярват, че е Исус или Мария и се спуснете върху облак пред тях и наблюдавайте как духовете започват да ви обожават. Това е интересен експеримент.
Ню Ейдж центърът, освен традиционните божества, има “възнесени учители”, “съвети на старейшините” и др. подобни. Издадени са книги, които описват този център. В този район от ниво 26, който е на Светлата полярност, ще трябва да си имате работа с местните, които одобряват или не одобряват вашите действия по време на инкарнацията. Ако сте самоубиец, по-добре да не попадате тук. Може да ви накажат като ви заселят насила на ненаселена планета! Голяма част от центъра на Ню Ейдж прилича на показаното във филма “Да защитиш живота си” (с Мерил Стрийп).
ВСИЧКИ структури на вярвания на ниво 26 са просто това – вярвания. Всеки от нас е минал през тях по време на инкарнациите си. Щом дадено вярване изгуби привържениците си, то започва постепенно да избледнява с времето. Има някои бивши вярвания, от които са останали само части от разпадаща се енергия.
Всички центрове на вярванията са изкуствени творения – те упражняват известен контрол и се подчиняват на определени правила. Всъщност, няма божества или възнесени владици, които да седят и да ви съдят там, освен ако ВИЕ не им позволите да го направят. Ето защо е важно да се свържете със своя Висш Аз. Щом стане това, вие ще преминавате ниво 26 и ще отивате при напредналите, на ниво 27, където няма божества и т.н. и където можете да контактувате със своя Висш Аз.

stiver

 • Гост
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #33 -: Ноември 06, 2007, 01:04:44 am »
Цитат
Да, това е Висшият ти Аз, който е на границата на 5-то и 8-мо измерение. Всичко, което ти помага са негови проекции и то ако си важна за Висшия Аз инкарнация. Иначе не си дава труд ако си начално или средно-напреднало ниво. Всичко е до преживяванията, които тряба да събереш. Като албум с лепенки. Когато събереш всички, започваш да събираш друг. Това се разиграва на Земята :)

Но не слагаш ли и ти нещата на ниско ниво (като мен) като им даваш номера и им приписваш определени закони?  Веднъж видях тук нещо което ти самият беше написал и доста ми допадна - за геометрическите форми, които ни оплитат в мрежи и само задържат духовното ни развитие. 25то ниво, 26то ниво и т.н. -  това са мрежи.

Цитат
Никой не ангажирам с мнението си, с тази разлика, че нещата които пиша съм ги видял, а не само чел :P Тъй че никой да не се впряга, никой не ангажирам с нищо, би било нелепо ако е иначе :D Долу поствам инфото, което поискахте.

Радвам се че и двамата говорим от собствен опит  :) И не се впрягам. Напротив. Мисля, че разговорът е много интересен. По-долу някъде видях да пишеш, че чак на 20 и не-знам-кое ниво можем да контактираме с висшето си Аз. Аз мисли, че може да комуникира с него на всяко ниво. Аз е част от висшето Аз. Те са една система. Ние черпим от една база данни. Различни са методите и формата на комуникация. Не мислиш ли че има нещо вярно в теорията за холографската вселена?

Не знам какъв е твоят и на другите в този форум опит, но моят е такъв, че нещата са толкова абстрактни, че просто не сме в състояние да ги възприемем. Само се досещаме за тях. Затова ми е все едно дали ги наричаме ангели или духовни водачи, или висше Аз. Всичко това са само патетични опити да опишем неща извън рамките на нашите възможности в този момент.
« Последна редакция: Ноември 06, 2007, 02:05:46 am от H. »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #34 -: Ноември 06, 2007, 02:53:37 am »
Цитат
Да, това е Висшият ти Аз, който е на границата на 5-то и 8-мо измерение. Всичко, което ти помага са негови проекции и то ако си важна за Висшия Аз инкарнация. Иначе не си дава труд ако си начално или средно-напреднало ниво. Всичко е до преживяванията, които тряба да събереш. Като албум с лепенки. Когато събереш всички, започваш да събираш друг. Това се разиграва на Земята :)

Но не слагаш ли и ти нещата на ниско ниво (като мен) като им даваш номера и им приписваш определени закони?  Веднъж видях тук нещо което ти самият беше написал и доста ми допадна - за геометрическите форми, които ни оплитат в мрежи и само задържат духовното ни развитие. 25то ниво, 26то ниво и т.н. -  това са мрежи.

Разбира са че са мрежи stiver :) Самата ни представа за нещата и думите са матрица. Но човешките същества сме обусловени с програми от малки, да говорим на език и да се разбираме с думи, да изграждаме системи, за да изобразяваме абстракциите. Все трябва да им казваме по някакъв начин :) Възприел съм системата с фокусите и с числата с ИДЕЯТА ЧЕ Е СИСТЕМА - осъзнавам го, ако това е въпроса ти :-*

Системата е въведена от Монро, който е пионера в ОИТ и след него просто е възприето да се казва по този начин :)

И не се впрягам. Напротив. Мисля, че разговорът е много интересен.

(Репликата за впрягането не беше за теб, но това под секрет го казвам ;D)

По-долу някъде видях да пишеш, че чак на 20 и не-знам-кое ниво можем да контактираме с висшето си Аз. Аз мисля, че може да комуникира с него на всяко ниво. Аз е част от висшето Аз. Те са една система. Ние черпим от една база данни. Различни са методите и формата на комуникация.

Може по всяко време и на всяко ниво, пряко или непряко. Сигурен съм, че всеки, който чете това, е наясно със “сребърната нишка”, прикрепена към инкарнацията. Тя не започва с онова вас, което е извън тялото, а по-скоро ЗАВЪРШВА КАТО ВАС. Това е удължение от Висшия Аз. То преминава през физическото ви тяло докато пътувате в астрала. Именно този контакт с физическото тяло го поддържа живо. Като се придвижвате нагоре по тази нишка вие получавате достъп до Висшия Аз. Само вие можете да направите това за себе си. По-ясно ще разберете какво казвам горе, като погледнете прикачената картинка. Контакт с Висшия ти Аз можеш да имаш, но това зависи от нивото на напредък и от вълните, на които работи мозъка. Аз си говоря с разни същества в междинното състояние между сън и бодърстване. Така или иначе ти си свързан с Висшия Аз, иначе физическото тяло умира. Само по себе си това си е един вид връзка :D

Не мислиш ли че има нещо вярно в теорията за холографската вселена?

Смятам, че цялата теория е вярна не само "нещо" от нея :P Много интересно съвпадение, одеве точно затова си говорихме с Alien. Двете неща ни най-малко не си противоречат. Просто степента на значение на нещата за нас е размита. Според мен да се знае за холографския принцип е интересно, но нищо повече. Има много по-важни неща в момента. Да се задълбаваме в това не е адекватно за мен особено в тези динамични времена.

stiver, искаш ли книгата? Гарантирам, че може да бъде и онова ново, различно и шокиращо, което търсеше :D

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #35 -: Ноември 06, 2007, 10:40:54 am »
Не знам какъв е твоят и на другите в този форум опит, но моят е такъв, че нещата са толкова абстрактни, че просто не сме в състояние да ги възприемем. Само се досещаме за тях. Затова ми е все едно дали ги наричаме ангели или духовни водачи, или висше Аз. Всичко това са само патетични опити да опишем неща извън рамките на нашите възможности в този момент.

Абсолютно съм съгласен - извън 3D "контурите на света" стават все по-размити, а оттам се размива и възможността за ясно дефиниране, използващо понятия и методи от 3D. Опитите ни да конкретизираме абстракцията наистина са бледо подобие на търсената от всички нас, озаряваща истина - частици от която докосваме в моменти на интуитивно прозрение. Просто структурата на този свят е такава, че да не позволява обяснение извън допустимото "сгъстяване на информацията"... От тази гледна точка, всички учения, теории и изводи на човечеството си остават в рамките на допустимата компресия. Ако можехме да виждаме цялостната многоизмерна реалност на планетата, бихме се побъркали от ограничеността, в която сме принудени да живеем всеки божи ден. Малцина успяват спокойно да приемат противоречието м/у йерархичната структура на света в който живеем, и липсата на йерархичност в космичен план. И ако за някои от най-усъвършенстваните "играчи" това е лесно постижимо, то за мнозинството "новобранци" е необходимо да се грижат духовни помощници, които да прокарват лъчи през облаците и мъглите, и да разясняват същността на живота в някои ключови моменти от него. Мисля че това има предвид stiver... 

Според мен да се знае за холографския принцип е интересно, но нищо повече. Има много по-важни неща в момента. Да се задълбаваме в това не е адекватно за мен особено в тези динамични времена.

А пък според мен холографският принцип е един от малкото универсални принципи, до които е достигнало човечеството в своята най-нова история...
Идеята за безкрайност на всички части от цялото, и самоподобие на всяка единица спрямо цялото, никак не са за пренепрегване, и смело мога да твърдя, че тези принципи ще бъдат валидни много след като настоящата Матрица, с всичките й изплетени през вековете мрежи и нива, се разпадне...

 :P


musica universalis

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #36 -: Ноември 06, 2007, 12:15:18 pm »

А пък според мен холографският принцип е един от малкото универсални принципи, до които е достигнало човечеството в своята най-нова история...

Напълно съм съгласен с теб. Има толкова много неща, които противоречат на това, че света е реален. Това включва и споменатите в тази тема ангели или там както ги наричате. Човек просто вижда нещата, които подсъзнателно (или висшият му АЗ) иска да види. Според мен е така, но разбира се има голяма вероятност да греша  :D
It' oil stupid.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2007, 15:47:54 pm »
Според мен да се знае за холографския принцип е интересно, но нищо повече. Има много по-важни неща в момента. Да се задълбаваме в това не е адекватно за мен особено в тези динамични времена.

А пък според мен холографският принцип е един от малкото универсални принципи, до които е достигнало човечеството в своята най-нова история...
Идеята за безкрайност на всички части от цялото, и самоподобие на всяка единица спрямо цялото, никак не са за пренепрегване, и смело мога да твърдя, че тези принципи ще бъдат валидни много след като настоящата Матрица, с всичките й изплетени през вековете мрежи и нива, се разпадне...

Добре де, ама аз имах друго предвид. С какво ти помага знанието за холографския принцип на Вселената в живота и философията ти? Имам предвид с какво ново, което преди не си знаел - за Единността, за съдържанието на всичкоТО в единицата - това са изконни стари езотерични философии. Холографския принцип е научното доказателство за това и нищо повече :) Тук сме за опита, който трябва да извлечем и нищо повече :)

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #38 -: Ноември 06, 2007, 23:36:34 pm »
"Повечето" се крие в разгадаването на многоизмерната взаимосвързаност между световете / реалиите / вселените... В това, че освен да събираме преживявания, ролята ни в тази галактика е и да излъчваме определени послания, които се образуват освен на личностно, и колекивно-интуитивно ниво, още и на планетарно такова. Тази фрактална взаимосвързаност не е с нищо по-различна от принципа в херметизма Каквото горе такова и долу", и само затвърждава правилността на наблюденията на древните и съвременни просветлени учени...
Нищо повече и нищо по-малко от разбирането за безкрайността и единството на форми, истории и съзнания, в рамките на 3D театъра ...  ;)
musica universalis

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 088
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #39 -: Ноември 07, 2007, 09:03:13 am »
Ниво 26,Фокус 25...някои много си е харесал подобни термини, обеснявайки ви за астрала и рая:)))
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #40 -: Май 30, 2008, 22:15:52 pm »
Вярвам, че има пазители(духовни водачи)за мен те са хора, които са напреднали след множество прераждания и според моето съзнание те няма да са ангели, а хора, ако ги видя, ангелите за мен са форма на възприемане както всичко друго на едно и също нещо.
Не съм виждала или чувала нещо да ми помага, но съм усещала съвсем съзнателно, заради което вярвам.
Когата бях подложена на тежки външни нападения дали съм в нас или някаде другаде, когато ставаше прекалено тежко за мен, както усешах лошото влияние в следващ момент усещах лека енергия около себе си и в следващият момент се чувствах напълно спокойна. Това ми се е случвало не веднъж и не мисля, че бих се справила сама, ако нямаше нещо до мен, което да ми помага да не прегрея от усещанията.
« Последна редакция: Юни 03, 2008, 21:34:16 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен Доктора

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 241
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #41 -: Юли 09, 2008, 15:11:01 pm »
При мен са трима - двама мъже и една жена! Явиха ми се в полусънно състояние и ми издиктуваха нещо, което записах навремето. Периодично ми се появяват и ме напътстват и помагат, но само когато го заслужавам или страдам! Сложно е да се опише като състояние, но вярвам че съществуват. Трябва човек да притежава развита чувствителност за да контактува с тях; не на всеки е дадено това. Съвременните хора от големите градове са с доста притъпени сетива за фините енергии, за съжаление, а има и доста атеисти и подвластни на сатаната!..... :(
« Последна редакция: Юли 09, 2008, 15:13:26 pm от Доктора »
"Като не щеш мира - на ти секира"! кан Крум

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #42 -: Юли 11, 2008, 23:11:38 pm »
Съгласна съм за чувствителността, но не е нужно да контактуваш с тях, а може просто да ги усешаш.
Това, което ми помага и ме напътства няма да ми се появи, защото не искам, няма да ми говори, защото ще помисля, че полудявам и ще знае, че се ръководя от това, което чувствам и говори и ме напътства чрез интуицията, както и става и ще е мъж(и е мъж) защото ще знае, че имам чувство за баланс и не слушам жени ;)

Виждала съм само на моя приятелка и водачът и или както казва тя "пазителя и" я пазеше от мен:
Светлината в стаята беше такава, че почти виждах аурата на хората, а до приятелката ми виждах силует и и казах, после исках да видя аурата и като се концентрирам и тя чакаше с интерес, а силуета заставаше пред нея всеки път като се опитам да и видя аурата и тогава спрях, защото явно нямаше да и повлияе добре(имам тежка енергия, а тогава не бях достатъчно концентрирана, а в такива ситуации съм причинявала физическа болка).

А относно провинцията и като живях в Бургас имах чувствителност, после я затапих и я развих до мноого по-голяма степен в София и града има значение, ако си подвластен на колективното съзнание, но ако човек иска да се развие и да усеща финните енергии града няма значение, а само желанието ти за развитие.

П.П-не споря:)затвърждавам мнението си, че има нещо, което напътства и помага на хората и че то се проявява в различни форми, независимо от мястото и напътства по начин, който зависи от възприемането на човек.
« Последна редакция: Юли 12, 2008, 20:47:57 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Breath

 • Гост
Съгласна съм за чувствителността, но не е нужно да контактуваш с тях, а може просто да ги усешаш.
Това, което ми помага и ме напътства няма да ми се появи, защото не искам, няма да ми говори, защото ще помисля, че полудявам и ще знае, че се ръководя от това, което чувствам и говори и ме напътства чрез интуицията, както и става и ще е мъж(и е мъж) защото ще знае, че имам чувство за баланс и не слушам жени ;)

Това, което ти говори чрез интуицията е Висшия Аз, той говори чрез интуиция, чувства и емоции. Всичко това идва от теб самата. Вслушваш се във вътрешния си глас и се ръководиш от това, което чувстваш. Ако наистина е така, то значи си постигнала много. Много хора го пренебрегват.


Mirotvorec, благодаря  :)
« Последна редакция: Юли 12, 2008, 23:50:53 pm от Breath »

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #44 -: Юли 13, 2008, 01:17:55 am »
Ако вярвах, че някой ми говори чрез интуицията непрекъснато нямаше да мисля нищо добро за себе си :) защото непрекъснато се доверявам на интуицията(т.е, а аз какво правя освен да слушкам :)). Не мога да обясня този вид интуитивно усещане, но е като да ти кажат урока, който да научиш и в къщи да си учиш сам материала(само че е във вид на усещане за нещата). Освен,че наистина следвам вътрешният си глас(благодаря за комплимента) правя разлика над определените усещания. Казвам това, за да не си мислят хората, че възприемам интуицията не като дарба на човек, а като напътсвие. Но пак казвам не мога да обясня точното чувство, но не е висшият ми Аз макар да се е случвало да се объркам, ама карай, важното е, че съм си следвала себе си.
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 12:51:48 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27