Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220487 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Re: За Царичина
« Отговор #135 -: Април 20, 2007, 01:49:07 am »
Малко информация ми попадна тези дни по темата, която за съжаление май ще последва една друга тема, ако се продължава с мнения извън нея.
Архивите по разкопаване на Царичина се пазят, нищо не е унищожено и са в търновския военен архив-засекретени.
Инициативата за започване на разкопките идва от американска страна. Руснаците естествено научават за това и отговорът им е много кратък-без нас няма да почвате. Като капак на всички ООН изпраща комисия от няколко човека да наблюдава какво се прави.
Става ясно, че разкопки на същото това място са правени няколко пъти, като за най-старите се знае, че са още по римско време(за съжаление не можаха да се сетят за името на императора). Със сигурност лично Хитлер е идвал, за да види докъде са стигнали нещата по негово време. Останах с впечатление от разказа, че всъщност тунелът, който са изкопали е бил известен като трасе от предишните разкопки-наклон, чупки, градуси и дължини. Излиза, че Логинова е послужила само за прах в очите на такива като нас, че уж извънземни са казвали къде и колко да се копае.
Имало е няколко енергийни врати, на които американците с техните апаратури са намерили цаката да ги неутрализират и така са стигнали до последната, която е последната преграда преди заветното помещение. Стигнали са до него и не е верно, че са оставали още няколко метра, както по ТВ го казаха. Деляла ги е само тази последна енергийна стена, която е била напълно прозрачна. Опитали са всякакви начини да я пробият и разрушат, но без успех. Попитах защо не са заобиколили от едната или другата страна и да пробият нова дупка във въпросното помещение. Американците били твърдо против, според тях ако се наруши целостта на помещението, това би довело до катаклизъм от много голям мащаб.
Помещението... Било ясно, че е създадено, а не е природно образувание, полуобло, без прави ъгли. Единственото нещо в него била невисока ... маса да го кажем, като че ли каменна и върху нея имало "нещо". Нещо безформено, нещо, което не можеш да определиш като тяло на разумно същество... една топка желе като я пуснеш и се разпльоква на масата-нещо такова е представлявало "нещото". През цялото време е излъчвало  светлина-
електриково-синя и все едно е дишало, на равни интервали се е повдигало и спадало.
Решението да се прекрати операцията е взета от комисията към ООН. 
Говореше се за 2 или 3 самоубийства на военни след това... Всичките няколко офицери, които са се докосвали до последната енергийна преграда са починали. След направените аутопсии(изключително прецизно направени) се установява, че причина за смъртта им ... няма.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #136 -: Април 20, 2007, 08:40:59 am »
... и още малко от прахта в очите:

• Липсваше каквато и да било документация по случая, разходите, възлизащи на 15 млн. лева, не бяха отчитани
• Нямаше нищо феноменално освен шизофренното поведение на група офицери, тясно свързани с Генералния щаб

Никола Даскалов е роден през 1934г. Син е на разстреляния през 1945г. областен директор на Пловдив Димитър Даскалов. През 1952г. прекарва 8 месеца в Белене. Завършва задочно история в СУ "Свети Климент Охридски". След 1989г. става член на Българската социалдемократическа партия. През 1991-1992г. е заместник-министър на отбраната в правителството на Филип Димитров. Председател е на Българската национална асоциация на собствениците на огнестрелно оръжие /БНАСОО/. Автор е на 4 книги за огнестрелните оръжия.
В качеството си на втори човек във военното министерство е разполагал с цялата документация по случая Царичина. Сформирал е комисия, която установява, че става въпрос за грандиозен блъф. Предава случая във военната прокуратура, но след падането на кабинета на Филип Димитров всичко е потулено.
За пръв път Никола Даскалов се съгласи публично да коментира мистерията, като в заключение заяви, че според него става въпрос за "брутална и вулгарна кражба", заради която виновните би трябвало да отидат в затвора.

- Каква е истината за Царичина? Такава, каквато сте я видели преди 15 години? И претърпя ли тя някакво развитие през това време? Какво е мнението ви сега за тази мистерия?

- Може би ще трябва да започна от времето, в което за пръв път чух за този случай. Беше около един месец, преди аз самият да отида в Министерство на отбраната. С неколцина служители от това министерство обядвахме и чух един от тях възбудено да говори за "невероятното събитие", което се разиграва в Царичина. За моя изненада неговият ентусиазъм беше споделян от покойния, мисля, заместник-военен министър много за кратко по онова време Станев. Между другото трябва да отбележа, че аз въобще не знаех, че един от събеседниците на масата е заместник-министър на отбраната и реших, че приказките принадлежат на ниско интелигентни хора, които са склонни да вярват във всякакви митологии. Два или три месеца по-късно, когато вече работех в Министерство на отбраната, бях изненадан от посещението на генерал Динев, по онова време командващ химически войски. Генерал Динев дойде при мен с молба да съдействие да привлечем БАН в обсъждане на досегашните резултати от акцията за Царичина, която малко по-късно разбрах, била наречена операция "Слава". Генерал Динев се оплака от отказа на БАН да се занимава с този случай, тъй като той смятал, че тук е скрит някакъв "огромен потенциал" за голям блясък, да го наречем условно, на българската наука, на българската държава, на българската нация и прочее.

- И нищо конкретно?

- Нищо конкретно. Запитах: "Генерал Динев, какво правите всъщност там? Чух, че се копае някакъв тунел, че се работи... Какво търсите всъщност?" Отговорът беше смайващ: "Явлението, господин Даскалов!" Естествено последва вторият ми въпрос: "Кое явление, генерал Динев?" - "Ами, тъкмо това искаме да разберем", ми отговори той. На такова едно криво обяснение аз няма да му поставям диагноза, това е работа на психиатрите. Едно от първите неща, които поисках, бе: "Моля, представете ми документацията. Цялата административна преписка." Беше ми отговорено, че такава във формалния административен смисъл на понятието не съществува/?!/ Тогава запитах: "А как сте отчитали извършените разходи?" Генерал Динев смутено каза: "Там е работата, че не сме ги отчитали." Това беше една от причините, когато приключи работата на назначената от мен комисия за обследване на случая, да поискам от тогавашния главен военен прокурор генерал Лилко Йоцов да започне една предварителна проверка, тъй като явно изразходваните средства, отклоняването на голям брой военнослужещи - както наборни, които са на много специален режим, така и офицери, и то старши, без съответното документално оформяне, без заповед вече е не само служебно и дисциплинарно нарушение, но това е поначало закононарушение. Отклоняването на средства от едни пера по бюджета към други е направо углавно престъпление. Няма нищо феноменално освен почти шизофренното поведение на група офицери, тясно свързани с Генералния щаб. В интерес на истината трябва да кажа, че голяма част от висшето офицерство гледаше с насмешка на историята с "експеримент Царичина", но предпочиташе да се обръща настрана и да се прави, че не знае точно какво става. Между другото имаха пълната възможност да го правят, тъй като цялата операция беше дълбоко засекретена. Какво ми показа генерал Динев? Показа ми пет тетрадки във формат А4 от по сто листа, като всеки лист и от двете страни беше изпъстрен с една плетеница от имитации на йероглифно писмо, на клиновидно писмо, тук-там по някоя буква от латиница, тук-там по някоя имитация на гръцка буква, тук-там даже по някоя буква на кирилица... На някои места - имитации на рисунки от праисторически находки от различни пещери по цял свят, на някои места - имитации на естампажи от каменни надписи. Знаех вече нещичко за автора на тези писания - завършил Техникум по керамика, където са слушали лекции по история на изкуството.

- А кой беше авторът на йероглифите?

- Елисавета Логинова!

- По това време, доколкото знам, тя е била с военно звание?

- Тя е била назначена от генерал Динев за старши сержант, получавала е заплата и командировъчни в бойни условия в Царичина. Аз не съм имал възможност лично да се срещна с тази, както я видях по телевизията, симпатична дама, която не съм чул да е проявила някъде другаде своите способности на екстрасенс освен в случая Царичина. Изглежда, вдъхновението й е пресекнало, след като се е прекратил контактът й с космическия свръхразум, който е направлявал нейната ръка да пише толкова енергично, да изпише тези 1000 страници с объркани йероглифи. Още по-интересно беше едно малко тефтерче, което генерал Динев носеше в джоба си. В това тефтерче той беше записал втората форма на телекомуникация с космоса, която е имала вече "вербален характер". Много интересно, че в космоса са знаели български и са говорели на български. В това тефтерче генерал Динев си записвал въпросите, които той вербално задавал на Елисавета Логинова. Тя телепатично ги транслирала към космоса, оттам телепатично получавала отговори и му ги възпроизвеждала вербално. Това, което беше много интересно, е че този космически свръхинтелект, който знае български, използваше архаични форми на езика. За голямо съжаление това тефтерче заедно с всичко останало е изчезнало. Отговорите бяха христоматиен образец на отговорите, които една циганска гледачка на улицата ви дава, за да ви забаламосва. Може да означават всичко, може да не означават нищо. По-късното изследване на петте тетрадки на Логинова показа, че не съществува абсолютно никаква система, в която да могат да бъдат въведени тези драскотини. -

Какви са били мотивите на тези висши офицери да задействат цялата галиматия?

- На първо място това са мотивите на човека, който е казал "амин" и е разрешил да започне цялата тази работа. Това е тогавашният началник на Генералния щаб Радню Минчев.

- От запазената документация по случая, която ми предоставихте, се оказва, че една от екстрасенските му е извършвала лечебни сеанси...

- Да, това е Дора Петрова.

- Имал е някакви здравословни проблеми, може би не дотам сериозни...

- Напротив, много тежки. И това в известна степен ме е карало да го оправдавам. Той е бил човек с много тежко подкопано здраве. Бил е прекарал една много тежка операция. Прогнозите за развитието оттук насетне на здравето му са били много лоши и черни. И той, доколкото знам, скоро след това е починал. При такива заболявания е подкопано много често освен физическото и психическото състояние. Човек се хваща и за сламката. Така се е хванал и Радню Минчев. И покрай сламката за неговото здраве са му пробутали и гнилата динена кора на "експеримента Царичина". Знаете как са се модифицирали нещата. Отначало е трябвало да се търси "колосалното съкровище на цар Самуил"

- Според асансьорния техник Димитър Кекеменов...

- Така, което се поддържа в началото от всички екстрасенси, които се навъртат около болния Радню Минчев като лешояди. След това почва да се търси някаква заровена тайна, която се модифицира. Постепенно се стига до произхода на човека, до първия човек и пълната нелепица, че там е погребан прародителят на човешкия род - нещо, което влиза в конфликт с дарвинизма, на който аз не съм голям привърженик. Но влиза в конфликт и с абсолютно всички постижения на биологията, на космогонията и т.н. Този прародител за капак бил и двуполово създание, което се самовъзпроизвеждало. Много интересно е как от това двуполово създание са възникнали двата пола, които са изградили цялата човешка цивилизация и култура? (смях). Но това не е единствената нелепица в цялата история. По-интересни са полковниците, които се навъртат там.

- Вие ги нарекохте "шизофренна групичка". Кои са влизали в нея, бихте ли уточнил?

- На първо място нещастният човек полковник Наплатанов. Той е бил един дълбоко нещастен човек и баща. Около него има един куп неща, които са необясними. Началник или заместник-началник на научния отдел на Генералния щаб, а на няколко пъти отбелязва, че не притежава пишеща машина. Ако живеехме в една нормална бяла държава това би било абсолютно необяснимо. Обаче при комунизма такива неща бяха напълно възможни. Много лесно можеше да се стане началник или заместник-началник на научен отдел само заради доказаната партийна непоклатимост и вярност, пък човекът може да няма нищо общо с науката. По-интересно е това, което той е написал и което вие сте прочели.

- На мен то ми прилича на бълнуване.

- Точно така. Това е просто едно болезнено бълнуване. Наскоро ми казаха, че е приключил живота си със самоубийство. Година или две след самоубийството на дъщеря си се е самоубил и той. Така че аз смятам, че той е просто една от жертвите на тази доста нелицеприятна и тъмничка история с Царичина. По-интересни са двамата полковници - Кънев и на другия не се сещам името какво е. Не може да се обясни. Смятах, че просто са глупаци. Но когато разбрах от Лилко Йоцов след около едномесечно разследване, че само до края на 1991г. са били изразходвани над 15 млн. лева, нещата почнаха да ми просветват. Тези пари просто не е могло да бъдат похарчени там! 15 милиона по онова време бяха огромна сума. Те не са плащали за работна ръка, тъй като абсолютно цялата работна ръка е била безплатна. Изглежда, че става въпрос за чиста, брутална, вулгарна кражба. И то в огромни размери. Назначих комисия да се произнесе. Не беше лесно да се състави добра комисия. Обърнах се към проф. Димитър Овчаров, известен български археолог. Защото в случая "експериментаторите" твърдяха, че имало много артефакти. Проф. Овчаров не се отнесе с голям ентусиазъм към една такава задача. Изглежда, че му се струваше нечистоплътно да се занимава с такова нещо. Молих го много настойчиво. И най-накрая бях много радостен, че той се съгласи да поеме ръководството на тази комисия. Тук се сещам, че освен петте тетрадки генерал Динев ми показа и нещо, което на военен език се нарича "кроки" - ръчно направена скица с приблизителни размери и точност на тунела, който е изкопан. Тунелът се оказа смайващ. Дължина около 160 м, като над 30 пъти се променяше посоката му. Постигнатата дълбочина на тунела беше малко над 60 м. Което означава, че наклонът на тунела е бил един метър на всеки три метра дължина. В този тунел се е лазело на колене и нагоре, и надолу. Тези 30 промени на посоката бяха довели нещата дотам, че "крокито" много трудно се проследяваше, тъй като се пресичаха една върху друга линиите за входа на тунела. Разликата беше в нивата, имаше посоки, ъгли неочаквани... Обяснението беше, че през цялото време космическият разум е сочел посоката. Обаче, изглежда, нещо не е било добре в комуникацията, така че посоката се е напипвала много трудно. И проф.Овчаров каза, че"експериментаторите" би трябвало да бъдат много задължени на комисията, че не са се издавили вътре. Понеже геолозите установиха, че още четири-пет метра дълбочина и е щяло да са нахлуе в подземна река, която е щяла да издави всички в тунела като плъхове.

- В комисията е бил включен и психиатър - подполковник /тогава/ д-р Емил Калудалиев. Какви бяха неговите заключения за психичното здраве на "експериментаторите", както вие ги наричате?

- Поисках и психиатрично обследване на участниците в тази история. Беше изпълнено частично, тъй като офицерите отказаха да се подложат на него. Обследвана беше само Елисавета Логинова, която беше определена като "напълно адекватна и нормална". Което можеше да даде всички основания да бъде съдена като измамник, който съзнателно е подвел Министерство на отбраната, и тя да си отиде за определеното от закона време в затвора. След като се изясни, че там няма нищо - комисията беше категорична по този въпрос, дадох указания на генерал Динев - съжалявам, че бяха устни, да бъде затворен входът на дупката с оглед да не се получи някой инцидент, който да доведе до човешки жертви. Обясних му какво трябва да направи. Да се изкопаят четири дупки около отвора на тунела, в тях да се забетонират железни релси и отгоре да се завари желязна плоча. Генерал Динев е бил напълно наясно с цялата глупотевина, която представлява това нещо. Но вместо да изпълни моята заповед, което би дало възможност във всеки един случай, в който се подложат на съмнение заключенията на комисията, да се отвори и да се влезе, той нарежда вертикалната част да бъде запълнена с камъни и отгоре да бъдат изсипани два самосвала бетон. Значи и генерал Динев, и полковниците около него са били напълно наясно, че става въпрос за една много тежка мистификация, за една вулгарна измама и взеха мерки години наред да не бъде потвърдено заключението на комисията. Това солидно запушване на отвора им даде възможност после по най-безсрамен начин да дават интервюта наляво и надясно и да твърдят, че там било "величието на България", но "лоши хора" взели, та го спрели това нещо. Генералният щаб, независимо в кой свой състав, не би могъл да преглътне лесно бодливото, сухо и горчиво хапче на признанието, че е държал в пазвата си или безсъвестни хора, или психопати.

- Или и двете?

- Да, може би комбинация и от двете. Акция "Слава" щеше да бъде акция "Позор", или казано по народному, акция "Резил". Хитреците избират едно проблемно семейство, за да бъде сложено на топа на устата. Явно, когато по-късно тези Наплатанови в рамките на своите душевни проблеми са приели цялата работа като кристална истина, е трябвало да бъдат отстранени, за да може далаверата да продължи. Но аз не вярвам в тезата за убийство. Убийства не са ставали. Чисто и просто отстраняването им е донесло една сериозна травма, която е задълбочила техните проблеми и се е стигнало до срив, който води до първото самоубийство, а оттам вече не е много далеч и до второто. В заключение искам да кажа само едно нещо. Когато беше обявено, че се създава комисия, се появи Стамен Стаменов от асоциация "Феномени", който настоя тяхната асоциация да участва в комисията. Съгласих се на драго сърце. Нека участват и те, пък да ги видим какво ще кажат. Те също бяха принудени да признаят, че това е един сапунен мехур и в него няма нищо. Че това е било една колосална мистификация. Случаят с двамата полковници - Кънев и Кръстев, беше много неприятен, защото бяха подписали учредителния протокол на асоциация "Феномени" не като физически лица, а от името на Министерството на отбраната, за което никога не са били упълномощавани. Това е едно достатъчно основание те да бъдат административно санкционирани. Това нещо, докато бях в министерството, не беше направено.

Едно интервю на
Юлия ДОБРЕВА

в-к. "ШОУ"
musica universalis

Неактивен RedGuy

• Пишещ
  • Публикации: 769
  • Your personal geopolitical therapist.
« Отговор #137 -: Април 20, 2007, 15:00:00 pm »
Цитат
- Така, което се поддържа в началото от всички екстрасенси, които се навъртат около болния Радню Минчев като лешояди. След това почва да се търси някаква заровена тайна, която се модифицира. Постепенно се стига до произхода на човека, до първия човек и пълната нелепица, че там е погребан прародителят на човешкия род - нещо, което влиза в конфликт с дарвинизма, на който аз не съм голям привърженик. Но влиза в конфликт и с абсолютно всички постижения на биологията, на космогонията и т.н. Този прародител за капак бил и двуполово създание, което се самовъзпроизвеждало. Много интересно е как от това двуполово създание са възникнали двата пола, които са изградили цялата човешка цивилизация и култура? (смях). Но това не е единствената нелепица в цялата история. По-интересни са полковниците, които се навъртат там.

Глупости. Ванга потвърждава съществуването на съществото. И защо Даскалов не коментира мнението на останалите екстрасенси, които потвърждават съществуването на съществото, но са казвали да не се припарва там? И защо не коментира наблюдаваното НЛО от военните там и някои от селяните? И защо не коментира керамичната плочка с йероглифите?

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #138 -: Април 20, 2007, 15:50:25 pm »
Цитат
И защо не коментира наблюдаваното НЛО от военните там и някои от селяните?
Забравих да спомена за НЛО-то ... Дисковиден летящ обект земно производство-американско. Казали са, че трябвало нещо да вземат , когато всичко почти приключвало, но какво-нашите така и не разбрали. Това обяснява защо след това никой даже и плах опит не е направил да изследва района на кацането му-знаели са кой каца.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #139 -: Април 21, 2007, 19:15:17 pm »
Поне в книгите на Красимира Стоянова не е ставало въпрос за Царичина, откъде е информацията, че Ванга е говорила за това място?
Да ви кажа 15 милиона тогава бяха нещо като 2-3  милиона сега, ако не се лъжа долара беше около 20-30 лева, а цените бяха почти социалистически.. Леко необяснимо е, за какво са отишли толкова пари... Може и да има нещо истинско тук, но имена като Луджев яко подкопават доверието ми.
Момента с летящата чиния беше почти абсурден, незнам как си представяме да кацне на отсрещният хълм и военните да не проверят за какво става въпрос.

EVP

• Гост
« Отговор #140 -: Май 07, 2007, 00:11:16 am »
Като първи пост, независимо, че не е подходящата тема искам да кажа, че най-накрая намерих място, където мога да чета, пиша и изобщо всичко свързано с нещата, които ни се струват "Паранормални". От постовете до сега забелязвам, че не сте хора, които ги интересува кога ще отвори новият ьлачга-бар и тук определено можеш да си общуваш с хора, които имат цели.

Както и да е. =)

Относно темата:

Четох, четох, четох, гледах, гледах, гледах. Не ми се сърдете, ако напиша, нещо, което е написано по-назад, но очите ме болят и към края започнах да чета едва-едва и минах през ред, но все пак -ьььььььььььььььььььь защо казвате, че е глупост да напълнят тази дупка с вода? Ако онова НЛО, което е взело нещо от там, и това нещо се окаже, че е същото това същество, а нашите хора са го разбрали по-късно - ето я причината. А защо са го взели - ами явно са разбрали, че до никъде няма да стигнем. Явно са разбрали, че тук ще стане огромен скандал, спор, който ще се разгласи в цял свят. Явно са разбрали, че няма да се справим сами, а това е била нашата мисия. Е - поне нека не го хабят. Честно казано аз мисля, че вече там няма нищо. Няма абсолютно нищо, което би било интересно. И все пак си остава феномен.

Неактивен RedGuy

• Пишещ
  • Публикации: 769
  • Your personal geopolitical therapist.
« Отговор #141 -: Май 07, 2007, 10:02:35 am »
Като първи пост, независимо, че не е подходящата тема искам да кажа, че най-накрая намерих място, където мога да чета, пиша и изобщо всичко свързано с нещата, които ни се струват "Паранормални". От постовете до сега забелязвам, че не сте хора, които ги интересува кога ще отвори новият ьлачга-бар и тук определено можеш да си общуваш с хора, които имат цели.

Както и да е. =)

Относно темата:

Четох, четох, четох, гледах, гледах, гледах. Не ми се сърдете, ако напиша, нещо, което е написано по-назад, но очите ме болят и към края започнах да чета едва-едва и минах през ред, но все пак -ьььььььььььььььььььь защо казвате, че е глупост да напълнят тази дупка с вода? Ако онова НЛО, което е взело нещо от там, и това нещо се окаже, че е същото това същество, а нашите хора са го разбрали по-късно - ето я причината. А защо са го взели - ами явно са разбрали, че до никъде няма да стигнем. Явно са разбрали, че тук ще стане огромен скандал, спор, който ще се разгласи в цял свят. Явно са разбрали, че няма да се справим сами, а това е била нашата мисия. Е - поне нека не го хабят. Честно казано аз мисля, че вече там няма нищо. Няма абсолютно нищо, което би било интересно. И все пак си остава феномен.
Честно казано си мился, че там е имало нещо, а извънземните са го взели, като са изиграли нашите военни - честно казано съм заподозрял сиваците. От някои източници знаем, че сивите лъжат и дърдорят врели-некипели когато могат.

В нашия случай има доказателства, че наистина кораба е дошъл и онези са взели нещо със себе си. Има очевидци - военни и селяните, както и следи по земята на следващия ден. Също така е и имало и отпечатъци на ръка, загребала малко пръст от стените на коридора. Факт е и, че е имало разни защити. Единия от офицерите разказва, как на два пъти  го отблъсква някаква енергия. Освен това и Ванга потвърждава за съществуването на съществото. Доколкото си спомням и самата общност на екстрасенсите в БГ потвърди наличието на НЕЩО, но поради техни си съображения не обясниха повече. И последно, факт е и че са намерили неща, за които "обективните" репортери на БТВ благоразумно премълчаха. Сталийски
Цитат
Донесоха ми в кабинета един къс от гранит с разни йероглифи на него.
(цитат от 2-ри пост)

Сега, нашите са изиграни. На два пъти ходят при Ванга. Първия път Ванга им казва, че са на 100м от камерата с извънземното, а на втория им казва, че те са се приближили с 2 см. Това става при положение, че нашите непрекъснато следват указанията на извънземните. Значи или умишлено те са били тласкани да работят в друга посока, или нашите не са следвали инструкциите им както трябва, но не ми се вярва военни да незнаят и да не могат да разберат ясни и прости инструкции. И така, следвайки инструкциите на извънземните, нашите не се приближават съществено към камерата, а по-скоро към тяхната смърт, когато геолозите разбират, че нашите са вървели към някаква подземна река и са щели да се удавят.

Другият момент на шантаж са йероглифите, които Логинова изписва, за които експертите казват, че не струват, защото при тях няма повтарящи се символи. Говорим си за няколко хиляди символа, измежду които няма нищо общо - всички са различни. Освен това се опитват да се представят и за някакви Българи, с което да ни спечелят доверието и да могат да ни баламостват още. Божидар Димитров отива на сесия с тях при Логинова, но онези бързо-бързо спират да предават, когато ги пита защо, ако наистина са родствени на българите, чак сега идват "да помагат". Просто той се е усъмнил в това изказване...

Затова, каквото и да е било това нещо - то си е било ценно и вероятно може и да е имало и други ценни неща там около него. Най-малкото ако има йероглифи в камерата.
=
Специално за Ашаман, който казва
...
Момента с летящата чиния беше почти абсурден, незнам как си представяме да кацне на отсрещният хълм и военните да не проверят за какво става въпрос.
Военните не са глупаци да рискуват живота си и да се впускат в приключения и заради това следват инструкциите спуснати от извънземните. Има снети показания от тях - около 20 души военни са видели светлините, както и някои от селяните - най-новия източник е документалния за Царичина по БТВ.

Това за метрите и Ванга, го казва Логинова, че те са ходили на два пъти при нея - т.е. Логинова и военните, от филма на БТВ.
« Последна редакция: Юни 20, 2007, 12:00:49 pm от RedGuy »

Picture

• Гост
« Отговор #142 -: Юни 20, 2007, 11:28:51 am »
Истината ще се разкрие след 2000 –та година.

В момента, ................................................................две коли с качулати пътници тръгнаха към Царичане. Движат се на линейна дистанция 100 метра....................................

ДОКЛАД от ...................................
................................. местността Царичане. Първият екип с качулките  започна да стоварва строителни техники за работа. Вторите изчакваха. Бяха жени.
Към обяд пуснаха агрегата и едрите качулки заработиха мъжки. С ракети, с канго машини, с автоматични свредели и с каквато имат техника за почнаха да разбиват едно каменно препятствие. Сменяха се на всеки час. На другия ден към 10 часа препятствието се предаде. Отвътре се показа кухина. Ръководителят на операцията свика двата екипа и направи кратък инструктаж. Всички сложиха противогази и влязоха в изкопания тунел. (Гласът, който ги водеше, тоз път не беше ги излъгал.) Вървяха един след друг в колона. Мълчешком споделяха участта си на първооткриватели. Те не знаеха какво ще открият, но знаеха какво търсят. Беше им казано: “Там ще направите уникално откритие за човечеството и света.” Съответните органи се погрижиха за пълна секретност. Този път не съобщиха нито на руските, нито на американските служби.
Напредваха трудно в дупката. Времето беше изчезнало като величина и на негово място се настани човешкото вълнение. “Какво може да бъде това? Кой ни изпраща? Ние ли ще бъдем първите?” Минаваха препятствие след препятствие. Напредваха и вярваха, че някъде има изход или вход.
Като събориха и последния камък, пред очите им зейна матова светлина. Силна и мека. Сякаш се възприема не с очите, а с някакъв нов орган, създаден само за тази светлина и само за този случай. Един по един всички влязоха в галерията на залата... Какво е това? Не може да се обясни. То не прилича на нито една от находките, познати от гробницата на Тутанкамон, Десетте китайски пирамиди или разкопките на фараонски гробове.
Тук беше друго. Съществуващото в тази галерия действаше не на окото, а на психиката. Външното беше скрито в някакъв вътрешен подтик.
В дъното на пещерата имаше погребения и ковчези. Край тях – знаци, издълбани в мрамора: фигурки, насочващи стрелки, рисунки. Тук имаше нещо, което застрашава човека. Всички гледаха и наблюдаваха. Мълчаха, сякаш се страхуваха да не събудят невидимата сила, която може да ги унищожи. Чувстваше се , че тук действа невидимото, което направлява, упътва, подготвя мисълта за право слово. Страхът обхвана всички. Вътрешен страх. Може някаква енергия да ги облъчи и след това да започнат страданията. Страх на всяка крачка. Страх от всеки поглед. Страхът идваше отвътре, сякаш заработваше нов орган за агония. По стените: знаци, фигури. Всичко това насочва към един свят на духове. Наслагва се страх, суеверие, жестокост от нещо невидимо, което присъства. Страхът от стените се предава на присъстващите. Той е даденост извън тялото на човека.

“Всяко нещо умира от своето изчерпване.”

Двете групи минаха във втора зала. Осветена от същите каменни сфери. Необяснимо. Откъде идва енергията и как се превръща в светлина ? Каменните сфери светят и осветяват цялата зала. В дъното има няколко ковчези. По стените рисунки на хора и животни.Хора от живия живот. Хора с напреднал разум, мисъл, физическа красота, хармония на човека и природата. Някакаъв човешки идеал, създаден с рисунък и фигурки, с много скулптурки и творения, които изразяват съвършенството на един отминал живот. Виждат се петна от времето. Застинали като фигури и понятия. Изобразени не толкова с рисунък, колкото с внушение. Времето застива в думи и образи, в скулптури. Една нишка като нишка премина през всички: Едно човечество, колкото и да е голямо, винаги е зависимо от сила извън него. Каквото и да се прави, винаги има едно око, което вижда и осъжда, съзижда и разрушава.
По земята: сечива, предмети на труда, ножове, мечове, блюда със злато и сребро. И пак антични предмети:стъкълца, топчета, геометрични фигурки. И една мисъл, пронизваща: Каквото и да правите, е безсмислено. Не си струва труда да се строят неща, по-големи от човека: сгради, паметници, кули, китайски стени... Каквото и да направите, човек е подвластен на една сила, която няма равна на себе си. Желанието на човек да строи няма нищо общо с крайния резултат. Къщата ще падне, пирамидата ще се срути, кулата ще се наклони. Остава само самоосъвършенствуването на човека в труда. Човекът над човека.
Излязоха от втората и влязоха в третата камера. Матова светлина обливаше отвсякъде. В дъното имаше няколко стъклени ковчези. Ковчези като ковчези. Приближиха и изтръпнаха. Изтръпналите останаха като вцепенени. Никой не може да каже колко дълго са останали така. Час, два или вечност. Никой не знаеше, когато излезе оттук, дали ще намери живи ония, които е оставил. Не знаеха дали отвън не са минали стотици години, или времето е спряло. Никой нищо не знаеше.
В дъното на камерата имаше 7 стъклени ковчега. Херметически затворени. Край тях – “уреди”, които излъчваха светлина, и други, които предаваха енергия. Стояха настрана и наблюдаваха. Някой проектираше мислите си. Предаваше им директна информация: “Тези ковчези са на хора, живели много преди вас. Това са законсервирани индивиди, представители от всяка загинала цивилизация. Извършено е от Висшия разум.” Телата на присъстващите трепереха не от студ, а от мислите: “Всеки от тях е двуполов индивид. Представител на определена кръвна група. Всеки от тях може сам да размножава себе си. Всички са еднакви, но са различни. Тези седем човека са един човек. Запомнете: нищо не сте видели, нищо няма да видите. Искаме и още нещо да ви кажем...”
В този момент матовата светлина угасна. Страхът премина в ужас, ужасът – в мисъл за избавление. Една мисъл ги поведе обратно...
............................................................................
Запалиха булдозера и започна операция “Заравяне дупката в Царичане”. И я заровиха. Мълчат. И продължават да мълчат.
..................................................................................

- АУТОПСИЯ № 58
- Патоанатомът проф. д-р полковник Г.Т., к.м.н. полковник В.В., съдебните лекари Х.Р. и майор М.М. при направената аутопсия на......................................, констатираха; малки съсиреци кръв, затварящи клоновете на белодробните съдове, и настъпила рефлекторна смърт.
- Под микроскоп: Множество тромбози на белодробните съдове.
- Диагноза: Белодробна смърт. Няма никакви съпътстващи болести и заболявания.
- О.М. Жертвата се е оплаквала от непрекъснати мозъчни напрежения. Консилиум от военни психиатри направи задълбочено изследване и излезе със заключение, че няма психични заболявания. В мозъка са вклинени външни импулси, които предизвикват влудяване и самоубийство. Телепатично жертвата е била тормозена, пресирана, направлявана от външен “агресор” чрез грубо вмешателство. Над него е извършено психологическо покушение. Чрез лептонни вълни е въздействано на центъра на белите дробове. Болките са били усилвани чрез налагане контрол на този център. Жертвата е усещала в устата си вкус на олово и метал.

http://clubs.dir.bg/

Здравей,намерих постовете от темата в dir.bg,но така и не стана ясно от къде са точно тия извадки.Автора споделя,че става върпрос за "не точно тоя случай",но на някои места се споменава Царичене.Хубаво е нещата да се изясняват защото иначе единственото което правим е да си разказваме приказки с цел субуждане на мисли,фантазии,сънища и еуфорична наслада от отраженията им защото те са доста по цветни,преливащи се и необятни от скучната истина  :)...Та това Царичене Царичина или някакво друго място е и изобщо имаш ли информация от къде конкретно е тази извадка

Неактивен Rammon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 41
« Отговор #143 -: Август 13, 2007, 20:26:10 pm »
Здрасти пак  ;)
Яка тема,трудно откриваща се истина.
Въпрос: Съществува ли някъде по сървърите онова предаване по БТВ преди около 3 години за Царичината дупка. Доста съм търсил,така и нищо не открих. Мисля,че се сещате за кое става дума,беше в предаването БТВ РЕПОРТЕРИТЕ.

А отностно Царичина - жалко,че управляващите са злета и не оставят България да се развие  ;)

Неактивен AnTrakS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #144 -: Август 14, 2007, 09:52:07 am »
http://zazz.bg/play:945cf7af - Част 1
http://zazz.bg/play:b4bd3de9 - Част 2

Заповядай :)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #145 -: Август 14, 2007, 20:18:45 pm »
Цитат
Съществува ли някъде по сървърите онова предаване по БТВ преди около 3 години за Царичината дупка.

Как 3 години нали го пуснаха преди няколко месеца по телевизията   :o

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #146 -: Август 16, 2007, 00:23:22 am »
Във България са картотекирани и описани над 60000 тракийски могили,и отделно още толкова други исорически артефакти,гробници и тнт:знаете,живеем на кръстопът,доста наред е минал през нашите земи
По време на "светлните" 45 години комунизъм са изследвани по малко от 2% офоциално:такава е била политиката на БГ,диктувана разбира се от СССР,с цел да не би случайно да се обори тогавашното прокламиране че ние сме 100% славяни,видите ли дожли тук 100к българи във 2милионно море от славяни :D
Както и да е,неофициално обаче Държавна сигурност е копаела доста напредничаво,и разбира се продавала навън,в последствие повечето копачи на ДС преминаха в частния сектор
Такъв е и случая със Царичина:там отдавна се е носил слуха за голяма съкрочище,стигнало се е дори до намесата на армията,че даже и на разни доказани шизофреници,както някой от нас помнят такива бяха годините тогава,Кикита във Пловдив,имаше и някакво Вики някъде си,паранормалната вълна беше погълнала новата ни и крехка демокрация,точно тази вълна се намеси и във иманярската одисея наречена Царичина:не вярвам солидни военни да са вили толкова умопомрачени,сиругно за оправдаване на разходите,прикриване на фиаското и тнт,пак казвам,тогава паранормалното беше погълнало държавата,и добре че беше за няколко години само ;D
Копаха,намериха 3 керемиди и няколко грънци,и това е:-15 милиона надолу,нищо повече
Няма Кикита,прачовеци,Викита,НЛОта и тнт,всичко е вятър и мъгла:когато през 1945 година съузниците не отркиват Хитлер,до 1950та над 23 ХИЛЯДИ човека са подали сигнали във Скотланд Ярд и ФБР че със сигурност са го засекли:от като предрешен алпийски овчар,през гватемалски земевладелец,та дори на борда на НЛО,със сиви :D...докато не изплуваха мизериите правени от Чичко Сталин,9 пъти препогребван,тва и Хитлер не го заслужава
Та така и със Царичина....човешката фантазия няма край приятели,може би точно това интересува елиъните,кой знае 8)

Неактивен Rammon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 41
« Отговор #147 -: Август 27, 2007, 12:33:30 pm »
Цитат
Съществува ли някъде по сървърите онова предаване по БТВ преди около 3 години за Царичината дупка.

Как 3 години нали го пуснаха преди няколко месеца по телевизията   :o
Тц,не,даваха го преди 3 години,точно някъде към края на август, пак в БТВ репортерите. Но явно скоро са го давали пак и добре че този път е записано  ;)
« Последна редакция: Август 27, 2007, 12:55:35 pm от Rammon »

mistery

• Гост
« Отговор #148 -: Октомври 18, 2007, 11:26:54 am »
за първи път пиша и искам да обобщя според мен !   
Въпреки годините ми (а те хич не са много)  и аз след този филм по BTV се вманиачих и реших, че трябва да разбера повече...четях,четях,четях,гледах,гледах,гледах(и накрая малко се смях). Значи, според мен тук отново всичко се е скрило....(както винаги, разбира се), в мрежата има всевъзможни теории и глупости, че човек напално да се обърка ! Аз не се съмнявам в способностите на Ели Логинова и мисля, че тя е една от малкото които все пак знаят ВСИЧКО. Ама то...били изчезнали доказателствата.....не знам какво и не знам що.... ! Абе хора ! Спрете се за малко ! Пак ни лъжат както си искат ! Не може "те просто да изчезнат". А и мисля, че тук говорим и за много по-виши сили. С извинение, ама не може няква си там да отиде и да поиска един куп пари, за да копае в земята и да тарси извънземни ! Което означава, че по някакъв начин, нещо е накарало тези от генералния щаб да и повярват !  :-\     
Пълни глупости са тези, за подводни реки ! при положение, че са им оставали само няколко метра, ако имаше такива врати те щяха да се чуят и да има тътен... (а такова нещо май,май ..липсва) ........ Та защо все пак са спряли ???   
Ами нека предположим, често хипотетично, че намерят такова същество ... Какво ще стане според вас ? "България ще стане рай ! " Ще се разчуе на световно ниво (а това не е добре поради други причини) и денонощно ще се развали покоя на живеещите в околностите ... държавата ще забогатее... а нашете оправници нямат полза от това...(според тях) !!! И както си действаме ние българите "скриваш следите .. и... айде дим да ти няма !!!" !!!     

Призовавам ви: Моля ви недейте вярва на всичко изписано в интернет, защото има теории, че е открито първото същество населявало земята.... и знайте : ВИНАГИ ИМА ИСТИНА И ТЯ ВИНАГИ Е СКРИТА !!!!!
« Последна редакция: Януари 20, 2008, 18:59:36 pm от ultrafutur »

cdms

• Гост
Относно: За Царичина
« Отговор #149 -: Януари 12, 2008, 21:30:55 pm »
Като чета форума си мисля, че тука всички са "диагнози". В същото време и аз съм запален много по тема Уфология за това и за май съм "изперкъл". Единствено ми идва сега да хвана правата лопата и да хода да копам, само че нз,какво има там.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27