Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220349 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: За Царичина
« Отговор #120 -: Април 05, 2007, 20:43:56 pm »
Ако не е възможно да научим истината от институции, служби, свидетели или чрез личен опит с лопати, кирки, дори и багери, какво ни остава?
Тези от съфорумците, които имат способности да отидат и проверят нефизически.
Ако никой не се наеме, или не успее, то с голяма доза вероятност много от сходните теми във форума заприличват на развален телефон.
И аз съм бръщолевил непроверени от мен неща. Опарвал съм се и престанах (почти).

Иначе съм чувал разни работи.
Не е двуполово а безполово. Датировка не по-малко от 8-10 хил.г. Ако пожелае може да излезе но едва ли - няма къде да се дене. И няколко пазачи си има...... И да не пропусна, не става дума за скелет. Генна модификация с цел приспособяване на индивид за живот на планетата Земя. ;)

Дали е така?
Ще поживеем и току сме видели.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #121 -: Април 05, 2007, 21:06:30 pm »
мда, и в този смисъл търсенето на Истината не е никак лоша идея.
Все някак може би все по някакъв начин трябва да стане ясно на хората нашето генетично обусловено историческо минало...?
« Последна редакция: Април 05, 2007, 21:07:32 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #122 -: Април 05, 2007, 21:12:23 pm »
Малко уточнение.
Според чуваното от мен, а и според мен, онова не е наш прародител.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #123 -: Април 05, 2007, 21:27:45 pm »
Какво имаш предвид,... Поясни, ако обичаш ?
И също така - какво се има предвид като прародител ?
Дали рептилоидите, и други извънземни раси са участвали в генетичната ни памет, само времето ще покаже...
Дали мамутът е прародител на слона, и дали рептилоидният дял от човешкия мозък не е отстатък от едно именно такова генетично наследство..?
« Последна редакция: Април 05, 2007, 21:32:42 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #124 -: Април 05, 2007, 23:07:32 pm »
Другата (и засега най-вероятна за мен) теория е, че в Царична е нямало нищо друго, освен много психо-генератори :P

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 740
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #125 -: Април 06, 2007, 00:31:23 am »
Хор, генератори създадени преди доста хиляди години...хммм...интересна хипотеза...само че и трябва обосновка..Пък и населението там хич не е ненормално или каквото и да е било...Много са си добре гражданите...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #126 -: Април 06, 2007, 00:39:24 am »
Той Хорус нямаше предвид тва  ;) А  че цялата работа е психо експеримент на военните.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #127 -: Април 06, 2007, 03:11:33 am »
;)

IGLATA

• Гост
« Отговор #128 -: Април 06, 2007, 10:23:31 am »
Едва ли наще военни не се занимават с такива глупости (психо експерименти)както американските наще са здраво стъпили на земята и не вярват нито в предания нито в притчи нито в магий и каквото и да е друго необяснимо за човека нещо е може да има отделни индивиди но те РЯДКОСТ.
« Последна редакция: Април 06, 2007, 18:22:37 pm от Horus »

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #129 -: Април 06, 2007, 18:23:52 pm »
Едва ли наще военни не се занимават с такива глупости (психо експерименти) както американските наще са здраво стъпили на земята и не вярват нито в предания нито в притчи нито в магий и каквото и да е друго необяснимо за човека нещо е може да има отделни индивиди но те РЯДКОСТ.

Това е много абсурдно твърдение ;) Военните са готови на абсолютно всичко за власт. Не ги интересува дали ще навлязат в окултното, не ги интересуват и принципите, на които работи този друг свят. Важна за тях е властта, която им дава.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #130 -: Април 06, 2007, 18:26:06 pm »
Цитат
както американските

To според тезата и американските военни са намесени също  ;)

IGLATA

• Гост
« Отговор #131 -: Април 06, 2007, 20:24:54 pm »
Това е много абсурдно твърдение ;) Военните са готови на абсолютно всичко за власт. Не ги интересува дали ще навлязат в окултното, не ги интересуват и принципите, на които работи този друг свят. Важна за тях е властта, която им дава.
Ти с военни някога работа имал ли си, живял ли си сред тях (ако изключим казармата,защото там офицерите съзнателно ни тъпчат за да направят от нас хора) били готови на всичко за влас-българските военни .......няяяяяяяямам думи  >:(  >:( ако българският военен е искал някога да има власт в държавата то да сме диктатура от столетия.Българския военен е предан на родината си , не мислещ за власт по-голяма от тази от която има(има изключения но са пълна рядкост а и ако се появат биват натирени) това са хората с най-висок морал в тази безморална държава. Не ме интересува мнението ви защото е грешно ако се различава от това което написах.

Съжелявам за офтопика но не издържах!!! :-\

Alien дадах за пример американските военни защото всички сме виждали по филмите с извънземни когато разберат или намерят нещо военните веднага заображдат  територията, обезопасяват я, дъжат в невидение местните и полицията и общо взето вярват дори кагато са чули две деца да си говорят че някъде има гроб на извънземен....примерно
« Последна редакция: Април 06, 2007, 21:19:32 pm от IGLATA »

anti

• Гост
« Отговор #132 -: Април 06, 2007, 21:25:17 pm »
Ти с военни някога работа имал ли си, живял ли си сред тях (ако изключим казармата,защото там офицерите съзнателно ни тъпчат за да направят от нас хора) били готови на всичко за влас-българските военни .......няяяяяяяямам думи  >:(  >:( ако българският военен е искал някога да има власт в държавата то да сме диктатура от столетия.Българския военен е предан на родината си , не мислещ за власт по-голяма от тази от която има(има изключения но са пълна рядкост а и ако се появат биват натирени) това са хората с най-висок морал в тази безморална държава. Не ме интересува мнението ви защото е грешно ако се различава от това което написах.

Съжелявам за офтопика но не издържах!!! :-\
Ха-ха-ха
(Съжалявам, ама просто не се сдържах. Живея с военни и просто това за морала - най-малкото е хипер наивно. Друго е, че така генерално не можеш да говориш за огромна маса хора - как лесно ги хвърли всичките под един знаменател(и то какъв - "с най-висок морал в тази безморална държава") - леле, просто ми е смешно - такива "добри" хора познавам от тях, че......Верно може да има и морални хора сред тях, но съм 100% сигурна, че са малка част.)
Пак се извинявам, IGLATA - не е лично, ако трябва го изтриите този пост.

IGLATA

• Гост
« Отговор #133 -: Април 06, 2007, 21:34:08 pm »
Не всеки си има разбирасе мнение!
И аз живея с военни НОООО не ти говоря за морал проявен в битова среда естествено мене някои пъти направо ми се е повръщало от това което говорят или правят говоря ти по време на служба.Но всички военни които познавам(те не са малко) имат висок морал ,за това им се и възхищавам на тези хора, и са дисциплинирани незнам ти с какви военни живееш но мога да ти гарантирам, че военните от чин подполковник (включително) нагоре са хора в целия смисъл на думата.

anti

• Гост
« Отговор #134 -: Април 06, 2007, 21:46:54 pm »
Пак ти казвам знам какво говоря - дядо ми е полковник!!!!!
Баща ми също е военен !!!!
Очаквах нападки от рода на "ти какви хора познаваш......" - споко, зная и свестни, но пак ти казвам малко са.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27