Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220307 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Re:За Царичина
« Отговор #195 -: Април 05, 2009, 13:59:41 pm »
Последното от медиите по темата.. :)
03 Април 2009
вестник "Уикенд"

Мдаа, това е медията, на която най-много може да се вярва, що касае такива неща. Само от жълтите вестници не сме почнали темите.

Неактивен panthea

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #196 -: Април 05, 2009, 15:50:26 pm »
Не съм казала, че може да се вярва, просто показвам какво твърдят пред хората и каква позиция държат за момента ;) :D
Първата вода, която тече в сухото легло на реката, никога не достига до морето, тя потъва в почва

Неактивен Joazinho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 70
« Отговор #197 -: Април 05, 2009, 21:55:12 pm »
къде е тоя материал?
Няма ли го в електронен вариант или някой да го е снимал...
Всички лъжат.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #198 -: Април 05, 2009, 23:08:18 pm »
какъв матрял бе бате!нали трябва да си пълнят изиотщината с нещо,но не е като ХНЕТ да има и огиринални и според мен скептика достатъчно достоверни неща,по тия места е 100% помия
Лъжи и спекулации!

не знам какво трябва да се направи тази тема да се закрие веднъж за винаги
Дори ми е хръмвало да взема дълбочинния скенер някой ден и да правна тук един джипег от разпечатката му...жалко само че не ми е в ресора,и че по тия места не се ходи често,то там има 2 антени за 60км2

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #199 -: Април 05, 2009, 23:39:01 pm »
Не съм казала, че може да се вярва, просто показвам какво твърдят пред хората и каква позиция държат за момента ;) :D

Разбирам те. Имах предвид, че според мен, дори и не трябва да се споменава материал взет от такива жълти вестници, камо ли да се тръгне да се разисква дали е верен или не. 'Уикенд' дори и не е достоен да бъде наречен медия. Пак казвам де: лично мнение.
« Последна редакция: Април 05, 2009, 23:40:08 pm от Eon »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #200 -: Април 21, 2009, 12:43:35 pm »
Абе то дори и названието на този вестник не е българско ("Уикенд"), да не говорим, че е и взето от един чужд в-к, но ..  :) айде.
Все пак аз съм привърженик на идеята, че всяко парченце от мозайката, дори на пръв поглед излишно или неправдоподобно, може да се окаже важна част от цялата картина.(малко общо казано, но..). След като се вдигна такъв шум около Царичина, явно има нещо.А и не е за пренебрегване поговорката, че във всяка лъжа има и частица истина.
Така беше и с предполагаемия храм на Бастет окол М.Търново. За там се знае със сигурност, че има енергийни зони, казват го и местните хора.
Защо резиденция "Перла" е изградена точно в близост до древното тракийско светилище "Беглик Таш" или "Бейлик Таш"?(До гр.Приморско. И до 2000 година бе непристъпна за обикновените хора.Само за избрани ора. :) :-\

Неактивен Joazinho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 70
« Отговор #201 -: Април 21, 2009, 22:07:53 pm »
ако някой изнамери материала да го постне па ако ще да е и на вестника на Канал 2001...
Всички лъжат.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #202 -: Май 30, 2009, 08:29:16 am »

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
« Отговор #203 -: Май 30, 2009, 16:17:19 pm »
Да и аз смятам ,че е гроб на някакво същество ,но с това Ванга предсказа онова ,Ванга предсказа това вече става банално.Разбирам да е много надарена ,но хората вече прекаляват.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
« Отговор #204 -: Юни 04, 2009, 00:54:31 am »
Ами хора, аз не съм съгласен, че е точно "някъкво" същество, още по малко пък мъртво!!!! Наскоро четох в една книга -  "Не пипай тази книга" - Ян ван Хелсинг, в която пише, накратко казно, че тези същества(не пише точно за Царичина, а по принцип) всъщност са съществата които са населявали земята дори преди атлантидите - те са в медитация, със силни енергиини полета и т.н.  И преди съм чел различни теории но тази за мен е най-достоверната. Аз самия съм ходил няколко пъти там и мога да кажа, че има наистина много странно енергийно излъчване тази местност - всичко е някак си много спокойно.
п.с. Не съм изчел всички мнения до тук, извинявам се ако повтарям някой! Даже имам някъкви съмнения, че съм писал и по напред в тази тема, но просто не съм влизал от доста време в този форум, което мисля да променя за в бъдеще  ;)
Допълнение: Сега прегледах и другите мнения  :D и искам да допълня, че приятелката ми има къща там(не в самото село) и по принцип няма проблеми да се купува земя.. проблема е, че нарочно не пускат водата на хората които са извън селото за да могат да ги изгонят от там и да закупят земята им на безценица!!! За това са виновни нашите извънземни "политици".. Ще видим какво има там когато то само реши да се покаже и да ровите с правите лопати нищо няма да направите освен някои инфаркт може би :)
« Последна редакция: Юни 04, 2009, 01:53:09 am от vlasti »
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #205 -: Юни 09, 2009, 14:59:26 pm »
Мисля скоро да отида до Царичина и да видя дали наистина има някакво странно излъчване от тази дупка.

Неактивен хадзапи

• Пишещ
  • Публикации: 808
« Отговор #206 -: Юни 09, 2009, 20:36:47 pm »
Нищо няма да намериш. Дупката е отдавна заровена, трудно ще се намери някой, който да ти я покаже точно къде е била, а е само приблизително. Бях няколко пъти в Царичина, повечето хора са виладжии през лятото, местните са съвсем малко. Това е така, защото там по принцип няма вода, вади се с помпи и хората масово са напуснали след 1990 г. Даже и хората, които държат магазинчето в центъра, заедно с едно малко заведение, и те имаха намерение да напускат, ако успеят, а бяха единствените млади хора наоколо, но имат деца и ... Енергийно нищо не усетих да има, бяха ми показали къде приблизително е била дупката и майтапа си беше, че и така не са знаели за какво са ровели военните.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #207 -: Юни 10, 2009, 08:21:01 am »
Има развитие по темата:

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=13456

Неактивен 3SSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #208 -: Юни 10, 2009, 13:39:52 pm »
Още интересни факти по темата:

http://starcraft2bg.net/forum/index.php?showtopic=388

Неактивен darena.666

• Четящ
  • *
  • Публикации: 39
« Отговор #209 -: Юни 10, 2009, 15:28:31 pm »
Aaa, те са военни, те няма да ти кажат истината. Виж по-добре хората какви книжки пускат - от ченълинги са разбрали всичко, кой ще ти слуша обикновен кашик след като има the might of Vrachka
Просто от любопитство питам:След като са открили само един солиден източник на вода/подземна/,защо не са я впрегнали да "работи "за нас?Нали водните ресурси на страната ни намаляват та чак се опитаха да прокарат закон за водомери на домашните кладенци.Да ги видя,как ще сложат водомер на кофата на съседката ???

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27