Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220310 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Относно: За Царичина
« Отговор #180 -: Ноември 05, 2008, 18:01:01 pm »
  :P нещо много финансова взе да става темата  ;) проблема според мен е не дали има пари да се купи имота а дали някой ще го продаде или ако се продаде дали ще имаш право да копаеш там - щото закони и разрешителни (тоест забранителни) наредби дал бог.

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 740
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #181 -: Ноември 06, 2008, 19:30:50 pm »
Значи това беше и все още е идея на Стамен, който ако не сте забравили буквално се погуби в Щатите. Сега се намира в Ню Йорк и до колкото разбирам подготвя нещата.

Проблем обаче са не парите, а както спомена Алиен, разрешителните, но и това не е проблем в България да се уреди с малко повече екстра парички...

Да видим докъде ще доведе цялата акция. Като имам повече инфо ще гледам да пиша тук.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

cdms

• Гост
« Отговор #182 -: Ноември 06, 2008, 20:49:02 pm »
Дано има резултат. Утре може да се съберем отбор ентусиасти с по една права лопата, кирка и тротил за бетона и да извадим мумията от гробницата или да си загубим времето в копаене. Това обаче ще предизвика медиен интерес, както и интерес на куп секретни служби.
Най-малкото, ако има нещо може да не позволят да се копае и купи. Ако пък няма нищо долу в трапа може да ни позволят и да ни изпратят за зелен хайвер.

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
« Отговор #183 -: Ноември 07, 2008, 17:19:01 pm »
А може би нещо им пречи на ни попречат.Ако ще отивате да копаете моля да ми се обадите.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен Joazinho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 70
« Отговор #184 -: Ноември 08, 2008, 22:01:31 pm »
Адски се радвам, че темата се раздвижи!
Дано има развитие, Царичина ми е любимата конспиративна тема
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 21:55:27 pm от Eon »
Всички лъжат.

Неактивен Disinfo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 114
  • Дисинформатор
« Отговор #185 -: Декември 18, 2008, 10:24:09 am »
Не бих я нарекъл конспиративна тема, но там или се оплашиха когато Ванга им каза да спрат, или наистина има нещо, което Ние не трябва да видим. Не съм прегледал цялата тема, но ми е много интересно да попитам, някой от вас разполага със снимки от самото място, или в най-добрия случай с някакъв материал от момента в който са били самите разкопки там?

Неактивен miro-miro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Относно: Царичина се размириса!
« Отговор #186 -: Януари 06, 2009, 22:42:46 pm »
Странно сияние над Царичината дупка уплаши студенти, празнуващи Нова година в местността. Виолетовото сияние като привидение е излязло от мястото, където навремето военните копаха в търсене на извънземен разум.
След перестройката новата власт у нас се подвежда по инерцията на комунистите и започва да дири там мистичното съкровище на цар Самуил. На 12 май 1991 г. пък кацат извънземните и военните уплашени хвърлят лопатите. Според мен идването на НЛО-то е било театър. През това време в дупката са скрити ядрени отпадъци или разглобени бойни глави, които след излизането ни от Варшавския договор е трябвало някъде да денем. Сиянието над дупката може само да потвърди тази теза.
 8)

cdms

• Гост
« Отговор #187 -: Януари 06, 2009, 23:40:13 pm »
Ако има сияние и ядрени отпадъци сега хората там трябваше да светят и да имат по 3 глави и 6 крака. Дори идиот не би закопал такива опасни материали близо до гъсто населено място и то като София. Колкото до студентите спокойно може да се били на черешата след поредната чашка и в това няма нищо конспиративно - все пак е било Коледа или Нова година. Царичина си остава едно място с много въпроси.
Миро-Миро, от къде имаш информация точно за този "случка" ??? Свидетел ли си, някой казал ли те е или си прочел някъде?!. Моля те дай малко повече информация, ако е възможно.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #188 -: Януари 20, 2009, 19:00:40 pm »
След написаното от "Ултрафутур" си мисл, че там, в Царичина, наистина има нещо, но са нужнш точните хора, с определени познания,(и необходима-та техника) за да го открият. Смятам, че организацията с българско учас-тие от Америка, ако успее да купи парцела, ще продължи изследванията. А американците сигурно имат необходимате техника и хора за да работят на това необичайно според мен място.
Имаше и български документален филм за Царичина, но на него се виждаше само излетия бетон.
Интересен ще филма на военните, ама не ни го дават

Неактивен mike_portnoy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 62
  • When Dream And Day Unite
« Отговор #189 -: Януари 21, 2009, 14:02:37 pm »
Аве само аз ли наскоро съм гледал едно предаване, май беше по сателитния канал на България. Ставаше дума за многото "прекарани" чужденци със вили по селата. И в един момент от предаването се говореше за един англичанин, който щял да докара скъпо оборудване в Царичина за сканиране на земната повърхност в голяма дълбочина. Също нтервюираха онази екстрасенска от филма на бтв, която си плещеше същите глупости  :-\ Та някой знае ли какво е станало?!
"Съобщения,в които се казва,че нещо не се е случило,винаги са ми били интересни,тъй като,както зн

Неактивен хадзапи

• Пишещ
  • Публикации: 808
Re:За Царичина
« Отговор #190 -: Март 08, 2009, 16:40:48 pm »
"- В Царичина военните не успяха да стигнат до зоната, в която се съхранява Космичният диск. Преди да започнат разкопките, обектът е бил затворен и засекретен от съществата, които са го построили. А военните, дори да бяха продължили да копаят щяха да стигнат до зона, контролирана изцяло от Висшите същества. През тази зона те не биха могли да преминат, без съответното разрешение. Там действат много силни енергийни полета, които земен човек не може да преодолее. Трябва да бъде спряно излъчването на полетата от Пазителите, за да може да се влезе по-навътре.

- Но военните започнаха да копаят...
- Започнаха да копаят под силното въздействие на извънземни същества от друга Галактика. Тази Галактика е с по-млада история и с още неукрепени междупланетни и междуцивилизационни структури вътре в нея. Нивото на съществата от тази галактика и връзката им с Космичния разум не са достигнали още необходимата степен на развитие, за да бъдат приети и допуснати до Висшите информационни и енергийни сектори, зони и бази на Вселенския разум. Поради тази причина Пазителите на Царичина не допуснаха достъп до Диска.

- Какво представлява този диск? Толкова ли е бил нужен на тези извънземни, че чрез непозволени въздействия на внушение в човешкото съзнание са принудили военните да вземат неправилни решения за разкопки? И не само решения, а решенията са се превърнали в действия.

- Вътре, в подземието, има една-единствена зала, в която се съхранява т.нар. Космически диск. Той е с големината на църковно кубе от среден размер. На този диск е записана информацията за всички видове енергии, действащи във Вселената. Всички техни параметри, характеристики и особености. Начините, по които действат и се разпространяват  и начините, по които биха могли да бъдат трансформирани, видоизменяни и изобщо използвани. Невероятно голямо количество информация от свръхсекретно ниво.
...
Със сигурност има и още и още недоизяснени неща.

От "Тайните подземия на Б-я" - 3-та част на Милан Миланов

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
Re:Относно: За Царичина
« Отговор #191 -: Март 12, 2009, 05:30:08 am »
След написаното от "Ултрафутур" си мисл, че там, в Царичина, наистина има нещо, но са нужнш точните хора, с определени познания,(и необходима-та техника) за да го открият. Смятам, че организацията с българско учас-тие от Америка, ако успее да купи парцела, ще продължи изследванията. А американците сигурно имат необходимате техника и хора за да работят на това необичайно според мен място.
Имаше и български документален филм за Царичина, но на него се виждаше само излетия бетон.
Интересен ще филма на военните, ама не ни го дават

Залято е с бетон тъй като са стигнали до солидни подпочвени води и оставено така съвсем спокойно някой любопитко ще се удави като стой та гледай:после кой виновен?Военните
В Царичина никога не е имало нищо,няма,няма и да има освен ако някой перко не зарови нещо там:проект строшил милиони пари ръководен от иманярски страсти,дама със психически проблеми и лековерни политици по онова време
Това е истината
До скоро имах 2ма колеги,присъствали на случката ,като единия 1 година е загубил там,до пенсионирането си се шегуваше с какъв ентусиазъм ровели като къртове в скалата

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #192 -: Март 12, 2009, 09:50:32 am »
Aaa, те са военни, те няма да ти кажат истината. Виж по-добре хората какви книжки пускат - от ченълинги са разбрали всичко, кой ще ти слуша обикновен кашик след като има the might of Vrachka
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Life

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #193 -: Април 03, 2009, 21:31:38 pm »
На Желю Желев ,на Луджев и на дузина други военни не вярват,а на дами с манийно депресивна психоза да?
Gil-Galadh ,чак не ми се вярва да има толкова наивни хора

не че не са копали!Имат далеч по сериозни разкопки от тия за които не се и говори,невремето в армията си е имало иманярски корпус,със съответното оборудване
Имали са и определено супер находки,аз знам за достоверен случай на изровена 3 метрова бронзова статуя на Клавдии близо до хисаря,разбира се продадена на вън,кой знае Кинтекс колко милиона е смъкнало от гърба на някой колекционер

Неактивен panthea

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #194 -: Април 05, 2009, 01:50:53 am »
Последното от медиите по темата.. :)

03 Април 2009
вестник "Уикенд"

Тайнствената дупка в селото е зарита отдавна, но от нея продължават да излизат виолетови сияния. Напоследък дори все по-често.

Странни сияния се появяват в последните няколко месеца над Царичината дупка и плашат жителите в региона. Според очевидци виолетовата светлина излиза от мястото, където някога военните копаеха в дирене на извънземен разум. Край мистериозната дупка са забелязани и хора със странни уреди в ръце. Възможно е любители уфолози да измерват радиацията на обекта, търсейки сигнали за присъствието на чужди цивилизации.
Днес дупката е консервирана и в нея никой не би могъл да проникне. Входът на гигантския ров е затрупан с камъни, върху които е излята масивна бетонна плоча. Ако сиянията обаче продължават да смущават населението в Царичина, нищо чудно да се стигне до "разпечатване" на обекта.
Разкопките в намиращото се на 30км северозападно от София село започнали през 1990г. по заповед на Генералния щаб на Българската армия, припомнят запознати.Военните вярвали, че в дупката ще намерят информация за извънземна цивилизация.Там уж се намирала гробницата на първото разумно същество, живяло някога на Земята. Мястото получило статут на секретен обект, на който работели само екстрасенси и висши офицери.
Единият от контактьорите в екипа - Димитър Сираков, сънувал, че с колегите си трябва да отиде на среща с Ванга. В генералния щаб на армията се съгласили, че авторитетът и възможностите на пророчицата ще помогнат на работата в секретния обект. Генерал Динев и екстрасенсите Елисавета Логинова и Сираков тръгнали за дома на петричката врачка. Тя ги посрещнала сякаш отдавна ги е очаквала. "Говореше на малките ни имена.Обърна се към генерал Динев и каза:"Абе, Любчо, какво търсите там? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?". И за нас това беше доказателство, че не грешим. Ванга отгатна също, че сме стигнали някъде около стотния метър, защото ни беше помолила да и занесем част от пръстта. Когато се върнахме, премерихме - 99,8 беше метражът", разказва екстрасенската Елисавета Логинова.
Говори се, че на 12 май 1991г. над дупката прелетели извънземни и военните уплашени изпуснали лопатите си. Голям светещ облак се извъртял в кръг над секретния обект, а после изведнъж се загубил в небето.Ръководещият операцията генерал Динев свикал подчинените на оперативка в щаба си и обявил: "Каца космически кораб!". Така поне разправя Елисавета Логинова.
Според нея при разкопките се установило, че тунелът в Царичина бил всъщност на много години. И действително изравяйки пръстта, военните се натъкнали на добре оформени стени. Дали пък дупката действително не е водела към гроба на извънземно? По думите на Логинова издирваното същество било двуполово и високо около 2 метра и половина.
Местните жители твърдят, че дълбаейки в земните недра, участниците в секретната експедиция открили някакъв златен орел. Той излъчвал толкова силна радиация, че повреди апаратурата на екипа. Военните го отнесли някъде за изследвания и после дирите му се загубили.
По онова време министър на отбраната бил Димитър Луджев. Днес той отрича да е съдействал за разработването на Царичината дупка. Кълне се дори че е спрял парите за обекта. "Никога не съм участвал във финансирането - споделя Луджев. - Аз дори бях министърът, който преустанови финансирането. Направи се инвентаризация, преглед на бюджета. Установих, че се работи по някаква прословута дупка. Тогава поканих ген.Динев (по негово време командващ Химическите войски - б.р.), който се занимаваше с Царичина. Също и предишния началник на Генералния щаб Радню Минчев. Попитах ги:"Какво става?". Те ми докараха екстрасенси да ми правят сеанси пред мен. Показаха ми и едни книги, изписани уж под диктовката на извънземни сили. Развиваха тезата, че Царичина е място за връзка с чужда цивилизация. Копаело се по посока на някакъв кивот, в който едва ли не се намирали скрижалите на нашето минало и бъдеще. Забраних да се използват държавни средства и муниции за дупката. Казах на ген.Динев и на останалите, че ако искат, да си работят там и да продължават на доброволни начела. Двете книги със странните йероглифи и записи, които ми бяха представени, изпратих в Израел с наша делегация. В Израел има голям център по криптография, но и тамошните специалисти бяха безпомощни да направят каквото и да е по разкодирането. След февруари-март 1993г. няма никакви действия в Царичината дупка. Нито съм ходил там, нито съм участвал в разработването и. Божидар Димитров говори глупости, че сме били изхарчили и присвоили милиони за дупката."
Съществува версия, според която първоначално военните са търсели в Царичина съкровището на цар Самуил. За скритите под земята несметни богатства на бившия български владетел алармирал генщаба на армията асансьорният техник Димитър Кекеменов. Човекът сънувал как Раковски му подшушва мястото, където е закопано златото. Като доблестен гражданин на сутринта се явил пред висшите офицери и им разказал видението си. Впоследствие, когато в експедицията се включили и екстасенси, военните променили целта си в Царичина. Прекратили търсенето на съкровище и се заели с далеч по-мащабна задача - издирването на чуждоземен разум.
Има и далеч по-прозаична версия. Според нея в Царичина дупка са заровени ядрени бойни глави, бракувани след напускането ни на Варшавския договор. Диренето на извънземни било само слух, пуснат от тогавашното ръководство на армията за заблуда на населението. Иначе щяло да има бунтове на местните жители срещу застрашаващото живота им сметище.
« Последна редакция: Април 05, 2009, 01:51:40 am от panthea »
Първата вода, която тече в сухото легло на реката, никога не достига до морето, тя потъва в почва

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27