Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 144669 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: За Царичина
« Отговор #30 -: Април 20, 2006, 21:06:15 pm »
10x, llara ! :D! :D!
musica universalis

Неактивен Rammon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 41
Отг: За Царичина
« Отговор #31 -: Април 25, 2006, 15:45:42 pm »
А някой да има запис на предаването,което излъчиха по БТВ (Бтв Репортерите) за Царичината Дупка ?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Отг: За Царичина
« Отговор #32 -: Април 25, 2006, 16:08:00 pm »
Не знам за такъв. Но то и не беше кой знае какво ;)

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Експеримент ЗИТА
« Отговор #33 -: Май 01, 2006, 18:47:46 pm »
Експеримент ЗИТА

Един млад, наперен психолог, който беше част от екипа на института за психотронни изследвания, на име Джак Лили, бе осенен от дива идея. Когато я представи пред ръководството, той трябваше да изтъква аргумента, че колкото по-нелепо и налудничаво е онова, което ще бъде извършено след внушаване на определено действие, толкова по-стойностни ще бъдат резултатите.

Полковниците умуваха кратко. Повечето от тях отдавна бяха привикнали на онова, което ставаше в института и се бяха приучили да не го вземат чак толкова надълбоко. Отдавна нямаше нищо на този свят, което да може да ги учуди или развълнува: всички в института бяха вече привикнали в мисълта, че няма нищо невъзможно.

Мястото на експеримента бе държава на Полуострова. Целта: да бъде внушено на ръководещи отбраната на страната висши военни, че на отдалечено място сред пустош и скали, извънземни са заровили несметни съкровища. По-късно към съкровищата, което само по себе си звучеше несериозно, бе прибавено, че на дълбочина 100-200 метра извънземна цивилизация е оставила огромна статуя и контейнер със знания. Джак Лили разработи идеята си прецизно. Контейнерът със знания касаеше бъдещето развитие на цивилизацията, в него имаше данни за контакти с чуждопланетни кораби и начинът, по който те можеха да бъдат осъществени. Също така: описание на технологии, непознати на никого на земята, знания за телепатично свързване, за апаратура, чиито качества далеч надхвърляха и най-смелите фантазии.

Джак Лили оглави група от десет човека. Заедно с трима от тях той се разходи до Полуострова. Страната, която бе избрал за експеримент ЗИТА, бе малка и окаяна, според неговата преценка. Естествено бе да се очаква, че нейните висши военни ще бъдат консервативни и ограничени. Но колкото по-неосвободено бе тяхното съзнание, колкото по-дресирано, толкова повече предизвикателства се изправяха пред него.

Джак Лили, влязъл в страната като търговец на хладилна техника, се ослушваше. Той четеше вестници, но в тях не откриваше онова, което му бе необходимо. Трябваше да се свърже с онези малки групи, които се занимаваха с окултизъм, почитатели на парапсихологията и на феноменалното в най-широкия му аспект. Хората му пръскаха пари и присъстваха на всякакви места, където можеха да открият онези, които търсеха. Те посещаваха даже и църквите, но това начинание излезе безплодно. Храмовете бяха пусти и хладни и традиционността на ритуалите едва ли беше привлекателна за хората с по-разчупено съзнание;)

Почитателите на един известен пророк (Дънов ???), починал преди години, организираха своите сбирки на няколко места в страната. Бяха им връчени подаръци и двама от агентите присъстваха на тези сбирки. Но и оттам не излезе нищо, защото тези мъже и жени се бяха вкопчили в словата на пророка си и единственото, с което се занимаваха, бе да ги препрочитат гласно и да изпитват благоговение пред думите.

Най-сетне Джак Лили попадна на малка окултна група. В последна сметка перипетиите му не бяха толкова сложни, защото членовете й отдавна искаха да се свържат с мощни спонсори. Бедността, в която живееха, бе пословична, но и повечето от тях не работеха нищо. Неизвестно бе как се препитават.  ;D Но така или иначе те посрещнаха и приеха с благодарност паричната помощ на търговеца на хладилна техника, който им се представи като покровител на духовните школи. Джак Лили загуби три седмици. Заедно с двама от окултистите той се мотаеше по манастири и свещени места, обикаляше страната, за да се запознае с различни феномени. Което бе вярно, бе вярно. Той се натъкна на удивителни способности, при това повечето от хората, с които го запознаваха, владееха много умения наведнъж, а не поотделно, както бе почти навсякъде по света. Случваше се често един феномен да може да диагностицира, да лекува и предсказва.  :D

Някои влизаха в контакт с мъртви и можеха да опишат не само външността, но и навиците им, да говорят с техните гласове, да препредават напътствията им. Други контактуваха с различен по тип разум, за който твърдяха, че им говори от звездите.

Но имаше, разбира се, и много шарлатани, както навсякъде по света. Така че накрая, след дълго обмисляне и анализ, Джак Лили остави само три имена в картотеката си, които заслужаваха внимание.

Междувременно той наблюдаваше развоя на ситуацията, която бе планирал и на която бе дал ход. Естествено, тъй като имаше много бизнес дела, се наложи да отпътува за съседната страна на юг, като остави агентите си да следят развоя на събитията.

Междувременно бе извършено насочено излъчване към сградата, в която се помещаваше щабът на висшите военни. Излъчването бе кодирано и импулсите му обливаха сградата три пъти дневно. Засега действаха почти на сляпо, като всъщност облъчваха масово всички, които се намираха там от секретарките до мъжете с пагони. По-късно можеше да се премине към индивидуално облъчване, зомбиране, както отдавна го наричаше в себе си Джак Лили. Всеки ден чрез кодирани разговори, Лили получаваше пълна информация за онова, което се случваше. Подредено в доклад, то изглеждаше така:

Един от групата на окултистите, изследовател на феноменалното, най-подходящ с характеристиките си на гръмогласност и нетърпимост към чуждо мнение, най-пробивен и настоятелен, кръстен с името Ханс, си записа час за посещение. Посещението при човек с висок военен ранг не бе лесна работа, но Ханс проби чрез една напълно омаломощена секретарка, интимна приятелка на генерал-лейтенанта. Облъчването преди часа на посещението бе изключително интензивно. То бе така силно, че по коридорите хората ходеха като пияни и на мнозина им се привиждаха несъществуващи неща. Оплакваха се масово от стягащо главоболие. Зомбиран многократно чрез облъчване, Ханс знаеше урока си наизуст. Той се появи с папка документи, указващи точното място на съкровището и на контейнера със знания. Това, което поиска, бе армията да започне спешно разкопки. Генерал-лейтенантът изпита силен интерес към налудничавото искане. Той захласнат слушаше разказите на Ханс за контактьорските му умения, за извънземни и кацащи в района на бъдещите разкопки летящи чинии. Те му бяха описани особено художествено и не един път бе изтъквано, че онова място е зона за контакт и че всеки може да се увери в това. Ханс поиска пълно съдействие за разкопките. Генерал-лейтенантът извика тримата си заместници. Всички те проявиха горещ интерес и се изказаха за колкото може по-бързото започване на разкопките.


...следва...
« Последна редакция: Май 06, 2006, 01:05:49 am от Horus »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Експеримент ЗИТА
« Отговор #34 -: Май 01, 2006, 19:03:36 pm »
Ханс обясни, че ще доведе изтъкната контактьорка, която ще посочва точното място, където да се започне работата. Това бе прието с възторг и още следобед тя бе представена на генералитета.

Целият щаб се впрегна в работа. Всички бяха абсолютно уверени, че на посоченото място ще бъде открито и съкровище, и контейнер с изключителни технологии. Настроението на всички бе приповдигнато и те се държаха помежду си като заговорници, като конспиратори, които имат да разрешават проблем със световно значение.

Вечерта генерал-лейтенантът прескочи до мястото. Джипът му едва се добра до него, тъй като пътят бе черен и със сложни серпантини, от скалите падаха камъни и на километри нямаше жив човек. Оказал се на мястото, генерал-лейтенантът излезе и четиридесет минути се взира в тъмното небе. Той наистина видя няколко бели фосфоресциращи кълбета да се плъзгат в нощта. Звездите бяха окръжени от странен ореол. Генералът се чувстваше като Колумб. Нему бе дадено да направи най-великото откритие в историята на земята. След три дни към мястото пое колона от военни автомобили. Те бяха натоварени с войници и техника. Около мястото се оборудва малък лагер с всичко необходимо. Контактьорката се вслуша в своите гласове и посочвайки кръг от три метра - под две борови дървета, даде ход на разкопките. Въпреки че бяха засекретени, пресата успя да се добере до тях. Отделни вестници се надпреварваха да описват метър след метър копаенето. Бе хвърлен много труд, ля се много пот, похарчиха се колосални суми. В тунела влязоха само доверени офицери, тъй като изпитваха притеснение да пуснат там обикновени войници.

Експеримент ЗИТА придоби демоничен оттенък. В някои от вестниците бе съобщавано, че навлизащите все по-надълбоко офицери се натъквали на блуждаещи огньове, на призраци. Тунелите имали много гладки стени, така сякаш земекопната техника просто отмахвала пластове пръст от отдавна направени коридори.

Облъчванията продължаваха. Сега в кодировката им бе вмъкната вълна на силна емоционалност и висока патриотична нотка. Изказванията на двама от висшите военни пред пресата говореха, че след като се достигне до съкровищата и до контейнера с познания, страната ще придобие изключителна мощ.

Джак Лили се притесняваше там, зад границата. Самият той бе създал една брилянтна илюзия, в която всички вярваха. Но дали пък тази илюзия нямаше да се окаже истинска? Ето докъде се стигна след толкова новини в пресата, които като че съвсем точно отмерваха всеки метър, приближаващ страната към нейното богатство и могъщество.

Съседните държави изпитаха тревога от целия шум. Те също се плашеха дали цялата история нямаше да обърне политиката на Полуострова и да размени местата на онези, които досега бяха в първите редици.

Джак Лили прелетя океана, за да докладва. Неговите полковници като че съчувстваха на колегите си, питайки се дали един ден те самите нямаше да бъдат поставени в центъра на див експеримент. ЗИТА получи най-висока оценка.

Но трябваше да се сложи край. Джак Лили отново влезе в страната, намъкнал на лицето си усмивката на бизнесмен, който започва да оглупява от прекомерна работа. В късото си сако и удобни кожени обувки пак закръстосва по манастири, целият се вмириса на тамян и се накапа с восък от свещите, които палеше пред олтари и икони. Той така се вживя в ролята си на религиозен човек, че на много свети места свикнаха да го виждат постоянно и даже го сочеха за пример на не много усърдните останали миряни. Но когато бе освободен от ролята си, Джак Лили продължаваше довършителната дейност по експеримент ЗИТА.

Контактьорката, която указваше местата за копаене, полудя. Това стана пред очите на всички. Независимо от шума, ентусиазмът сякаш бе започнал да намалява. А и някои се досещаха.

Първи се досети полковник, възпитаник на руски военни академии. Може би му бяха подсказали, защото руснаците веднага се ориентираха откъде духа вятърът. Полковникът започна да отсъства от работа и си стоеше вкъщи, където облъчването не го достигаше. Когато контактьорката полудя, той я взе при себе си и повика Ханс и останалите окултисти, които бяха запалили фитила. Разбира се, Ханс се дърпаше ужасно и продължаваше да отстоява твърдението си, че в онова място има и съкровище, и контейнер със знания. Когато полковникът го попита откъде знае това, което знае, Ханс се позова на интуицията си. Той сякаш не се досещаше, а може и наистина да не се досещаше на каква обработка е бил подложен мозъкът му. Във всеки случай полковникът изгради стройна хипотеза и седмица след началото на ЗИТА сградата на щаба започна да се проверява и охранява. В нея влязоха тихи мъже с някаква апаратура и когато разбра за това, Джак Лили схвана, че руснаците са се досетили. Пресата внезапно замлъкна и не разказваше нищо за хода на изкопните работи. Генералът и помощните му бяха настанени в различни санаториуми, защото при всеки от тях бяха открити силни здравословни аномалии.

Една вечер Ханс и контактьорката, която той бе извел на разходка, връщайки се при полковника, където обстойните разговори и разследвания продължаваха, свършиха със себе си. Неизвестно как и двамата се бяха качили на последния етаж, бяха се прехвърлили през капандурите на таванските помещения и бяха литнали отгоре.

Другите двама от окултната група, свидетели на честите срещи между Ханс и Джак Лили, отпътуваха при любимите си високопланински езера. Те изчезнаха там и телата им бяха открити чак следващата пролет, когато снеговете се разтопиха.

Джак Лили и хората му напуснаха страната. Няколко месеца по-късно полковникът, който се бе досетил и който бе твърде словоохотлив и говореше наляво и надясно за някакви психогенератори, зомбиране и психотронно облъчване, беше намерен убит. Пресата обаче наложи с пространни писания версията за самоубийство.

Но научавайки, Джак Лили се закле, че няма нищо общо с убийството. То бе дело на другата, единствената възможна страна, която бе поставила края на ЗИТА. И тя, като неговата, не по-малко се боеше от разкритията на досетливите или дяволски почтените. Който не мълчи, го самоубиват, измисли си той текст към игрива песничка. Тананикаше си я, щом паднеше вечерният мрак.

FIN

Това е цитат от "Армагедон - психогенераторите работят" - Артър Ленгли
АНАЛИЗИРАЙТЕ....
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Eon

 • Гост
Отг: За Царичина
« Отговор #35 -: Май 01, 2006, 19:07:27 pm »
Е какво да анализираме, ти си подчертал достатъчно  :P

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Отг: За Царичина
« Отговор #36 -: Май 01, 2006, 19:37:19 pm »
Дезинформация на дезинформацията  :P Вярно е че има психогенератори и те работят. Дали тази случка описана може да се отнася за царичина - силно се съмнявам. За мен тезата   е още един от методите за споменаване на част от истината преплетена обаче с ясно послание КАКВОТО И ДА СИ МИСЛИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ НЯМА!!! При това се внушава едно чувство на безпомощност - Ние може да ви казваме какво да мислите и какво не!

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: За Царичина
« Отговор #37 -: Май 01, 2006, 22:01:27 pm »
Ами ако ви се чете изобщо тази книга...има и за МК-Ултра. За отдел 23 (Москва) Протон-В и програма "Лебед"....
Ама ваша си работа...
;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: За Царичина
« Отговор #38 -: Май 01, 2006, 23:18:58 pm »
Акълът ми ражда два варианта:
1-ви вариант-в Царичина няма нищо, това е случайно избрано място, а целта е просто да се изпробва апаратурата за контрол.
2-ри вариант-в Царичина има нещо и това го знаят американците, затуй пускат в действие ЗИТА. Нашите ще го намерят и изкопаят, след туй, пак с помощта на апаратурата, американците ще го вземат.
Добре е, че са се намесили братушките, иначе кой знае до къде биха стигнали с експеримента.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: За Царичина
« Отговор #39 -: Май 01, 2006, 23:30:31 pm »
Дезинформация на дезинформацията  :P Вярно е че има психогенератори и те работят. Дали тази случка описана може да се отнася за царичина - силно се съмнявам. За мен тезата   е още един от методите за споменаване на част от истината преплетена обаче с ясно послание КАКВОТО И ДА СИ МИСЛИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ НЯМА!!! При това се внушава едно чувство на безпомощност - Ние може да ви казваме какво да мислите и какво не!

е да ама не, защото книгите на Е.Логинова ги има и в тях недвусмислено се говори...
musica universalis

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: За Царичина
« Отговор #40 -: Май 02, 2006, 00:58:30 am »
Акълът ми ражда два варианта:
1-ви вариант-в Царичина няма нищо, това е случайно избрано място, а целта е просто да се изпробва апаратурата за контрол.
2-ри вариант-в Царичина има нещо и това го знаят американците, затуй пускат в действие ЗИТА. Нашите ще го намерят и изкопаят, след туй, пак с помощта на апаратурата, американците ще го вземат.
Добре е, че са се намесили братушките, иначе кой знае до къде биха стигнали с експеримента.
3-ти вариант - В Царичина има нещо но американците не знаят, дънят се с Зита, защото не става по плана им. а "братушките" се усещат.
Имам питане:
Кой каза на Лили, точно такава програма да създаде?
:P
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: За Царичина
« Отговор #41 -: Май 02, 2006, 08:33:05 am »
Цитат
Кой каза на Лили, точно такава програма да създаде?
Същият, който му е казал да я приложи точно тук, а не примерно в Румъния или Мозамбик. Ама...не се сещам кой може да е...  :(
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: За Царичина
« Отговор #42 -: Май 02, 2006, 15:58:21 pm »
Този текст... Как да го разбираме. Да разбираме, че Зита е да си изпробват оръжията?  Това някаква история написана по Царичина ли е? Доколко трябва да търсим аналогия с царичина. Малко незнам как да го разбирам тоя текст. Иначе пък бива като разказ...

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: За Царичина
« Отговор #43 -: Май 02, 2006, 16:15:17 pm »
Този цитат е част от романизирана версия за психотронните експериментите по света.
"Армагедон - психогенераторите работят" - Артър Ленгли
Goole ми казва:
Цитат
Вашето търсене - "Arthur Lengly" - не съвпадна с никакви документи.
...
Вашето търсене - Lengly Armagedon - не съвпадна с никакви документи.
???
 ;)
Такова "животно" нема...

А иначе цитата се припокрива доста с това което съм чувал за Царичина.
А последните думи от книгата:
Цитат
Но научавайки, Джак Лили се закле, че няма нищо общо с убийството. То бе дело на другата, единствената възможна страна, която бе поставила края на ЗИТА. И тя, като неговата, не по-малко се боеше от разкритията на досетливите или дяволски почтените.
Показват, че вероятно (както и си е) товашния СССР и САЩ са доста вътре и е възможно да се подкрепят поне в това прикриване. (ако не и да работят заедно ;) )
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: За Царичина
« Отговор #44 -: Май 02, 2006, 16:17:21 pm »
Този цитат е част от романизирана версия за психотронните експериментите по света....

Aaxa.. 10x. OKNP

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27