Съжалявам, грешката е моя. Обикновено пиша източника, но това ми беше изпратено от приятелка и съвсем изключих да видя откъде е. Източникът в случая е формалност, защото го има на много места в нета, както виждам.
Ето:
http://attraction.do.am/forum/64-123-2
, а да слушаш интерпретацията на свещеника, от която и религия да е той. Но понеже това не се прави, хората масово се отвръщат от Цялото заради противеречията, като вземат предвид само Частичното.
Ами много ясно,че ще така...кой номрален човек,ще слуша чужда интерпретация,вместо да се довери на собствената си такава?!?!
konstantin2007, що си блъскаш главата? Никой не иска чужди интерпретации, включително и аз. Прекалено много лъжа и манипулация.
На мен по- скоро ми е интересно да сравнявам различните позиции. Например защо се бърка "смирение" с "овчедушие" ? Даже и ARRI ги бърка. Какво мислите по въпроса?
Aре да не вкарваш ARRI в темичката ти. АЗ много добре знам разликата м/у смирение и офффчедушие. А ти скъпа моя, кога най-сетне ще ни кажеш, рожденника по кой изпрати посланието? За 3ти път те питам
!!! Стига си овъртала и се криеш зад имена като христсчо, ARRI и пр. Или си даваш източника на темичката, или я триеш. Факт!!!
П.П.Еххххх, защо някой у форума,езокзоИСТЕРИК не отвори тема, ''колко пари дадох за благотворителност на бедните и болните'', ми все копи пейста играе
. Как пък един екзотерик не вземе да направи нещо добро за обществото, а все се крият зад гърба на исусчо, ARRI....и пр. Ама то само с четене и копи пействане не става драги езокзоИСТЕРИЦИ, иска и АКЪЛ !!!
Бях обещал да не се обаждам, ама истериците ме провокираха
.
Та да попитам: Какво екоИСТЕРИЦИТЕ направиха от духовна гледна точка за бедните и болните членове на обществото ни
Или типично във ваш стил ще отговорите : Проблемът на давещите се, е в самите давещи" ..... И друг да поема кармата сега, а вие просветлените светли екоИСТЕРИЦИ сте си измили ръцете. Факт. Ей тва сте вие. Ама важното е да го играете на смирени и просветлени. Сорри, нямаше да се обаждам тук, но си видях името и за това се обадих.
Повече няма да го правя, стига да не си видя името де ;D.....