2 колела "Кока Кола" висят в централни хали в София. Буквално са захванати с 2 стоманени въжета и висят, това е снимка правена от последния етаж на централни хали. Много ми е странно, кой умник е правил толкова усилия, как са се качили, че да ги закачат, а после и да се откачат

Просто можеха да се сложат някъде
Не - трябва да висят

Изобщо в София няма 5 метра където да се обърнеш и да не видиш поне 1 надпис "Кока Кола". Това наистина си е празника на свръх-консумативизма и Кока Колата! Отдавна не е нищо друго! Имаше си и Кока Кола-томбола. Отивам аз и гледам някаква плексигласова прозрачна урна. Посреща ме програмираното момиче с дядо коледовата си шапчица и с изкуствената усмивка и като автомат: "Здравейте, участвайте в нашата коледна томбола. При закупуването на 2 кока коли откъдето и да е в халите вие получавате 2 чаши кока кола!" (

) От световното по футбол (застоели са и решили да направят томбола хората

).
Завързвам разговор: "Да, но колата е много вредна, аз не я консумирам".
Тя: "О чудесно (усмивката не капе от лицето й), тогава си вземете Спрайт или Фанта (

), щом не пиете кола".
"Ама то е кока кола с друг цвят" (

)
"Тогава вземете си сокове Капи, те също са на кока кола, за съжаление, там печелите само магнит за хладилник!" (тук взех да се отказвам

)
Приятеля, който беше с мен каза: "Ние сме на вода."
Тя: "За всичко сме помислили, вземете си вода "Банкя", тя също е продукт на Кока кола (

)"
Обърнахме се и си тръгнахме - не мерси, весели (е)грегориански празници

Момичето посрещна следващата си възможност за "размяна" на "усмивки" и чаши