Автор Тема: Масонството в България  (Прочетена 240152 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен foolmaster

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
Re:Масонството в България
« Отговор #210 -: Август 07, 2010, 12:00:15 pm »
http://i191.photobucket.com/albums/z222/fool_master/P8050978.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z222/fool_master/P8050977.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z222/fool_master/P8050976.jpg

Ето снимки на Народна Библиотека "Иван Вазов" в Пловдив. Не знам дали има данни, че този който я е проектирал има връзка с масоните, но тези обърнати кръстове изглеждат доста подозрително.  :o  ;D
Keep on rotting in the free world...

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
« Отговор #211 -: Август 09, 2010, 19:21:27 pm »

Не мисля, че инжинера е имал нещо впредвид.
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 18:12:59 pm от Mirotvorec »
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен foolmaster

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #212 -: Август 10, 2010, 13:23:48 pm »
Може и така да е, но такава важна сградата на такова централно място... you never know...
Keep on rotting in the free world...

Неактивен fabio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 23
« Отговор #213 -: Септември 22, 2010, 01:41:03 am »
Странно мислех, че масоните приемат будни и интелигентни хора, просто не можах да не се разсмея като видях Вежди Рашидов в списъка, изключително прост първосигнален и природно глупав човек също така и доста слаб и посредствен творец, с беден речник и плитък ум :) ааа и Пешко Стоянов с лилавите венци хахахаха

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
  • Публикации: 2 314

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #215 -: Септември 25, 2010, 16:08:10 pm »
Странно мислех, че масоните приемат будни и интелигентни хора, просто не можах да не се разсмея като видях Вежди Рашидов в списъка, изключително прост първосигнален и природно глупав човек също така и доста слаб и посредствен творец, с беден речник и плитък ум :) ааа и Пешко Стоянов с лилавите венци хахахаха
Може на будните и интелигентни масони(които освен всичко са и нависоко в йерархията) да им е от полза да имат такива марионетки като Рашидов във властта. ;)
Dreams are messages from the deep.

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
« Отговор #216 -: Септември 25, 2010, 17:58:45 pm »

Четейки книгата на Григорий Климов "Протоколите на съветските мъдреци" силно ме впечатли един негов цитат от американски вестник:  В съвременната социална и културна система ХОМОСЕКСУАЛИСТЪТ АВТОМАТИЧНО СТАВА ЧЛЕН НА МЕЖДУНАРОДНОТО МАСОНСТВО... СТР.9"    Това е на стр.331 от книгата.

Продължавам със цитати от книгата на Климов:
Стр 382 – Общото между евреите и масоните е твърде много. Включително и това, че масоните и евреите имат един и същ календар, уж от сътворяването на света. Така нашата 1980 година при тях е 5740 година....
   Евреите и масоните са разпръснати по цял свят, но винаги действат на принципа на международната солидарност.Ако ги настъпят по мазола в една страна, вдигат вой по цял свят....

Неактивен LatiumMCM

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #217 -: Септември 27, 2010, 15:59:25 pm »

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
« Отговор #218 -: Ноември 15, 2010, 11:16:21 am »
Тамплиери се молиха за живота на Баташов

http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/news/article/92401

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
« Отговор #219 -: Декември 08, 2010, 15:10:54 pm »
Гербер-тамплиер получи орден за Коледа

http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/news/article/94122

Rio

• Гост
Информация за масонска ложа в съдебната система
« Отговор #220 -: Декември 11, 2010, 22:35:12 pm »
http://balkanleaks.eu/masoni.html
Не знам, колко е достоверна информацията, но това е публикувано в сайта balkanleaks.

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
« Отговор #221 -: Декември 27, 2010, 22:04:29 pm »
За жалост и в тази тема виждам чесане на его и езици.

Разберете, че ако съдите на базата на вашите предрасъдаци ще си седите слепи. Истина е обаче, че някои от ложите в България се превърнаха не в масонски а в мафиотски такива. Минимална част от това, което ви се представа в Българските медии относно масоните е истина. Само една мъничка част от него, смесица от свободни съчинения и тук там нещо по-така. А защо слагате тамплиерския орден наред с масонските братства? Тамплиерите стоят в основите на днешното масонство но истинските тамплиери, не тези които се самообявиха за такива.

Ще ви кажа, че много от днешните масони се иницират, заради полезните контакти, кито биха създали в ложите. За съжаление са малко тези, които са масони заради ученията и знанията.

Приканвам ви да мислите логично и с критика, не се поддавайте на писаниците в интернет или на нарочната дезинформация разпространявана от платени автори. Тези неща се правят за да са още по-объркани хората. Това е все едно да дадеш на човек, който се интересува от биология интересна книга по темата, която да играе ролята на стимул. Човека ще се заинтересува още повече, но не е биолог и може дамо да гадае Истината относно написаното в толкоз интересната му книга. На същия принцип се пишат и някои от книгите, които цитирате тук.

Не обвинявайте всички масони за собствената безотговорност на хората.
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #222 -: Февруари 14, 2011, 14:21:17 pm »
Маминката ви и боклуци да ....
Заради това държавата е на това дердже.
Измет! :mad:
--------------------------------------------------

"Как се става масон в България"

Братя масони, твърдите че движението ви е хуманитарно общество насочено към взаимопомощ  и личностно самоусъвършенстване. Това твърдите вие за профани като нас, но да ли е така в действителност ? Поводът ме разтресе. Бях поканен да членувам в движението на свободните зидари преди известно време. Нормален човек съм, като всеки средно статистически българин - човек с нормален бизнес и семейство. През цялото време си задавах въпроса – Защо аз?

Кой впечатлих и с какво, за да ми бъде оказана тази чест?

Този въпрос си задавах до момента на срещата с лица, на които бях препоръчан.

На уреченото място, в уреченото време, стиснах ръката на двама души  - Ивайло Симеонов и Красимир Стоянов от ложа „Сила” в състава на ОВЛБ. Разговора мина по схемата – те питат, аз отговарям. Отговарях чинно и дисциплинирано до момента, в който неусетно заговорихме за бизнес.

По-младият - Ивайло Симеонов ми обясни, че контролира ректорите на голяма част от ВУЗ-те в страната.  Мисленно се запитах „Как ги контролира?”. Официално се представи като съветник на Ректора на Техническият университет - София и собственик на строителна фирма.

В процеса на разговора разбрах, че мога да бъда уреден със всякакъв тип обществена поръчка, в която и университет да посоча. Не знаех къде съм попаднал и къде се намирам...

Красимир Стоянов се оказа специалист в областта на програмирането, иначе се занимавал с развъждането на рядък вид дървесина. Мълчах и слушах...

От слушането разбрах, че Великият им майстор е идиот, който те скоро щели да махнат. Слушайки разбрах, че освен ректорите, контролират НАП и прокуратура. Мълчах, мълчах и през цялото време се питах къде е държавата. Срещу мен седяха двама самозабравили се типове способни да обърнат живота наопаки на всеки нормален човек ( бе ми казано, че в тяхната ложа върви процес на очистване от недостойни, случайно попаднали държавни служители). В края на разговора Симеонов ми даде своя визитка с думите: „Каквито и проблеми да имате с НАП , МВР или здравеопазване, обадете се и Ви каня в своя офис в БАН в жк . „Гео Милев”- София, в двора си построих малка къщичка”.

В двора на БАН, къщичка? Какви ли са заслугите на това момче към науката така и не разбрах... Разделихме се с пожелания за здраве и съвместна работа. Тръгнах си отвратен и смазан. През целият път до дома си се питах - Това ли е нивото на българските зидари? Наистина бях смазан, но бях твърдо убеден, че не желая да бъда наричан брат от тези хора. Може би бъркам като пиша това, но мисля че постъпвам правилно.

Христо Стефанов

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=16701&Itemid=9

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #223 -: Февруари 14, 2011, 14:36:19 pm »
Трябва всеки масон да си направи разграничение между:
- лично духовно израстване
- държава в държавата

А те... под предтекст за 1вото точно подмамват и изкушават, за да правят 2торо...
Ей тва е цялата олелия - кратко и ясно.
 :hi:

Неактивен deznam

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 286
« Отговор #224 -: Февруари 14, 2011, 16:08:37 pm »
То е ясно ,БКП останаха на власт след падането на Живков като вероятно преди това са се договорили със Западните сили за да запазят властта и да придобият богатство да изпълняват каквото им се каже от вън в случая да учредят ложи и да наложат контрол над държавата ... тоест БКП беше преструкторирано в масонски ложи които държат бизнес и институции и служат на интересите на хората които ги оставиха на власт. Съмнявам се ,че същото е в всяка една бивша комунистическа държава. Това е било планирано още преди живков да слезе от власт абсолютно навсякъде.. така е и сега..ако стане преврат в която и да е държава в западния а дори и източния свят трябва да се досетим ,че единствените хора които имат власт , пари и контрол навсякъде това са тайните общества.
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 16:11:34 pm от deznam »
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27