Това, което трябва да се каже то не търпи отлагане и замазване - то се казва такова каквото е. Проблема на хората винаги е субективен -възприемането. Никой за нищо не кара никого. Това е информация - ти си избираш сам дали ти е нужна, или не.
Правилно! - едно съобщение винаги стига до хората по различен начин. Аз например чета една книга, наречена "Мистичния Христос" и разбирам за какво става дума от половин изречение, но много хора се дразнят.
Объркващо е също заглавието на темата, защото тя се прехвърли на промените ставащи със човечеството и възможните реакции. Както знаем много сайтове и книги говорят за възнасянето през 2012, както и за промените по времето на Водолоея. Знам, че ще спорите за дати, но промени има!
Може би трябва да си направим друга тема и да дискутираме там? Проблема е, че има религиозна секция, има теми за сектите от "новата епоха", има и секция за вегетарианството, шестата раса и прочие....
АКо пък си караме в тая тема, се повтаряме в неща, които са казани в религиозните и за 2012-та.
Аз предлагам да се концентрираме на Варна тука и да пренесем другите спорове където трябва!
А какво ще кажете да сравним Варна с други духовни центрове или някой да обясни защо София не е духовен център?