Нека си представим
ДЕИР като огромен Бор(величествен), а сега да си представим, какъв ще е резултата ако вземем една секира и му оставим два, три клона и да му отсечем 75% от основата-представихте ли си го?
Да..., гледката е лоша..., току що видяхте
ДЕИР такъв, какъвто го познавате.
Истинската информация се различава от манипулирана по резултата, а накъде бях чул, че много хора са постигнали добри резултати-
Да, но временни и тук се крие основата, тук се крие истинската информация, истинското знание, което е в две изречения и никой никога не би се досетил, защото отговора ангажира съзнанието на вас, на приятелите, на враговете, на познатите и непознатите,
отговора е нашето ежедневие, отговора Ви спохожда и в сънищата, а той е изкуствено създаден с една цел-
робство!Много от вас ще се опитат да отгатнат и много ще се откажат, някои ще се ядосат, други ще си помислят, че се подигравам и когато разберат някой ще отрекат, други ще умуват, а малко ще установят и ще разберат, че отговора дава ключа към
МагьосничествотоПоставям тази тема като приятна и положителна шега, като малко предизвикателсто в следствие на уважението ми към всеки един от вас и нека всички знаем,
че търсенето от нас е реално съществуващо и дава ключ към безкрайна сила, която съм установил, че е много трудно да се увладее и именно тук се явява ролята на Матрицата- да ти попречи!