Миро,няма нищо по-хубаво от искреното и честно "Благодаря" !

Аз също ти благодаря за милите думи.В момента работата ми е такава,че имам почти неограничен достъп
до Интернет.Когато имам време,с радост ще превеждам и други неща,стига да са разбираеми и за мен.
Ето материала и за открития кроп от 07.06.07 г.:
Измина повече от месец от откриването на новопоявилото се образувание в слънчогледовите ниви на върха
на Бийкън Хил,Оливър Кесъл,на север от Дивайзес.И така,с изчезването на жълтите цветя от останалите нивя,
човек би могъл да си помисли,че никак не е трудно crop circle-лите да бъдат забелязани.Но аз ясно си спомням
колко зашеметяващ бе откритият кроп Еклипс (затъмнение) от 1999,след изчезването на цветята от
обкръжаващото ги поле.Но въпреки това,те все още биваха забелязани в сплесканата част на образуванието,
защото повалените отдолу растения продължаваха да растат и цъфтят по-високи и по-дълги,
с оглед на това да преодолеят препятствията.
И така,докато летях,за да заснема звездата на върха на хълма Морган,внезапно разбрах , че пътуването ми
е невероятно ценно - ясно различих над замъка Оливър, кроп съркъл, разположен по магичен начин.
Достатъчно сигурен,отидох на мястото и видях на фона на жълтите слънчогледови нивя , спесканите ,
смачкани в зелено растения , оформящи дизайна на crop circle-a.
Този проста,но зашеметяваща форма се появи,докато все още бях в Щатите,на 15ти май - 1вият открит за 2007ма
година crop circle.Със своите 333 стъпки в диаметър,това е най-голямото кръгово образувание открито до сега.
Превод:
АйКи. Дано съм била полезна.