Автор Тема: Лоша свързаност с търсачките  (Прочетена 23078 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Отг: Лоша свързаност с търсачките
« Отговор #30 -: Март 01, 2006, 10:33:02 am »
Подкрепям админа, при мен също излизат на първа страница препратки към нашия форум.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #31 -: Март 01, 2006, 10:46:13 am »
и още... че ...да пробвате с тези ключови думи, за да се уверите сами...На повечето от тях излизаме на 1ва страница, на някои на 3та или 4та. Както казах гугъл ранга на форума е едва 1, на основния сайт е 3. Има какво да се иска още. До догодина ще ги качим с поне още 3 индекса за форума и 1 за сайта...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #32 -: Март 01, 2006, 10:58:06 am »
Странно при мен не ми излиза така ето виж например при философските мисли аз нямам резултат при първите 10 за  нашия сайт пък при тебе е на 3 то място  :P

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #33 -: Март 01, 2006, 11:08:06 am »
Тука определено има някаква конспирация  :P Неможе при еднакви търсения да показва различни резултати  на 2 различни компа - има нещо гнило , но явно проблема не е само при мен  :-[

Eon

• Гост
« Отговор #34 -: Март 01, 2006, 11:45:17 am »
Ехееее, разбира се, че ще излизаме на първо място като копираме заглавия на теми....

Астрален бой например....

Номера е като напишем: НЛО, извънземни, конспирации и т.н., тогава да излиза на челните места...

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #35 -: Март 01, 2006, 11:50:18 am »
Току що написах "конспирации" - нашият форум излезе на първа страница, 3-ти поред.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #36 -: Март 01, 2006, 12:22:12 pm »
Току що написах "конспирации" - нашият форум излезе на първа страница, 3-ти поред.

Ми ето го проблема ;) Защо ти като напишеш излиза на 3то , а аз като напиша я няма дори в десятката  :-[ :-[

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #37 -: Март 01, 2006, 12:28:06 pm »
Има някви странни фатки тука - с програмката на Google  като прбвах търсенето излиза на 7-мо място вече  Конспирации- пълна мистерия  :D

prestor

• Гост
« Отговор #38 -: Март 01, 2006, 22:52:29 pm »
И при мен като пиша конспирации и излизаме чак на трета страница.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #39 -: Март 02, 2006, 00:02:07 am »
Въпроса е, че като се напишат специфични думи и теми, които гарантирам, че ги няма по никои български сайтове и форуми, а ги има в нашият - не излизат! Това е въпроса. Трябва да се стига до специфичното инфо. За илюминати и конспирации сайтове хиляди...

prestor

• Гост
« Отговор #40 -: Март 02, 2006, 00:19:40 am »
Да това е един от проблемите, но нищо не можем да направим по въпроса. Проблемът е в google.com

Lilvan

• Гост
« Отговор #41 -: Май 16, 2006, 04:46:48 am »
Здравейте, харесвам форума и реших най-накрая и аз да се намеся.  Това е една от темите, от които разбирам доста добре.

За да може страницата да е добре в търсачките като позиции аз ще Ви разкажа малко неща:
Най-напред Google прави пълната си оптимизация на период 3-4 месеца. За това не се ядосвайте на админа.
За да излиза добре страницата Ви не е необходимо много освен няколко прости трика, както и малко оптимизация на самият сайт.

Първи основен проблем: Google не обича входни странички. Ако пуснете сайта да се зарежда веднага , а не след български и английски сте наполвина успяли. Най-важното за Google е Pagerank, и линковете към вас. Вие вече имате добър Pagerank, но губите с входа към българска и английска версия на 50 % от оптимизацията си.

После Ви трябва малко помощ от програмист, който да направи форума с mod_rewrite. Той си знае работата. Това чудо обръща линка който е с ? в линк с думички. Така Гугъл си прави обхождането на форума и ще се радва даже колко много пишете :).

Например: ако статията Ви е с линк http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?action=post;topic=642.30;num_replies=40
mod_rewrite ще я превърне в нещо такова http://www.xnetbg.com/www/site/smf/Imetonastatiata.html

Самата търсачка ще изкара резултатите Ви напред защото пишете и променяте форума всекидневно.

След това си подгответе един общ списък с думи и изрази, които са трудни за оптимизация: 20 думи на английски и 20 думи на български и администратора може да ми пише. Ще му изпратя писмо описващо детайлно какво да направи.

Ще се радвам ако мога да помогна и Ви видя най-отпред. Това не е недостижимо. :)

Eon

• Гост
« Отговор #42 -: Май 16, 2006, 09:05:09 am »
Пиши по често!

Благодарим за инфото  :D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #43 -: Май 16, 2006, 11:11:22 am »
Дам знаех си аз че може да се подобрят нещата  :P Само  дето това с българската и английската версия незнам дали е възможно да се махне  :-\

Eon

• Гост
« Отговор #44 -: Май 16, 2006, 11:32:09 am »
Може да се махне.
Трябва като се напише хнет да се влиза автоматично в БГ версията и на подходящо място в началото на страницата някъде горе да има линк ENGLISH.

Има го във всички не английски корпоративни сайтове.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27