абе хора усещате ли се за кви простоии спорите,събота или неделя?
ми аз като работа и двата дена а ?ни при християните ,ни при съботяните...
да се метам от скалата а?ебаси в моито представи поне, Бог е добър и не вервам
да ме прати на кладата щото еди кой си ден от седмицата съм работил,
за да си искарам прехраната...бахти простотията,и за кво
спорите като секи си знае своето,единия вика събота било,предсказанията се сбъдвали
другия вика събота е еврейска ,сички евреи са лоши,
третия вика извънземните са виновни,
вобще секи си развива некви негови теории и фантазиийки и ги пробутва и на другите
без доказателства без нищо,ей така най па ми е смешно за евреите,щом
нещо има връзка с тех значи е лошо и сатанинско,ок значи в сатаната,тоест Антихриста-Глиста вярвате
а в Христос не,бил и той гаден евреин и Библията и тя на гадните евреи
секи си знае неговата теория на изуст и не приема и грам че може нещо да е сбъркал,
щото как са вие сте безгрешни ,не може се объркате,сичко ви е ясно ...
...лудница ,лудница
но времето ше покаже кой крив и кой прав
мене лично ако ме питате бих си почивал секи ден ако можех ,тогава къв ше съм?Седмичник от
църквата на седмочислениците от 3тата седмица на 4тия месец
Най-после,глъдка въздух! Брат, станахме двама. От бая време се мъча да кажа две прости думи и да ме разберат правилно,ама няма. Никой не чете какво е написал другя,а само спори ,оплюва , всеки прав,а другия крив. Не така бе хора,не с рогата напред. Вярно всеки има мнение,но е редно да уважаваш мнението и на другия,тук е мястото да се извиня ,ако съм обидил или засегнал някой. Между другото Gil-Galadh е може би единствения или един от колцината четящи всичко и това си личи от цитатите му.
Само ще вметна,а и това го е казал един от апостолите,но ще перефразирам,за да не стана банален - хората слугуваме на максимте не побутвай ,не попипвай ,не вкусвай,грешно е. Нека всеки седне и прочете за съботянте,католциите,протестантите,православни,баптисти,петдесятнци и т.н ,какви са, що са,какво изповядват ,как и да не бърза да дава мнение. Информацията е полезно нещо,но е добре да я ползваш на място и както трябва.В природата на човек е да търси вината другаде,но не и да се вгледа в себе си и да види ,аджеба ,къде е соственото му място в картинката,къде бърка.
А между другото Христос е имал нещо друго в предвид ,като е отменил съботата,всъщност той не я отменя,а чрез притчи и проповеди иска да каже ,че всеки един ден трябва да е събота,за да не пояснявам направете справка какво е била съботата за евреиите. А това кой крив и кой прав,иде видов ден и ще стане ясно!