Автор Тема: Оструша покрита със стъкло във формата на пентаграм?!?  (Прочетена 21671 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

• Гост
Отностно кръста :

- Защо наричаме живота си тежък кръст, татко?

- Виж, - отговорил бащата, държейки в ръце две пръчици. - По-късата пръчица е нашата грешна човешка воля; a по-дългата е Божията воля, Христовата воля. Ако поставим късата пръчица, нашата воля, напряко на Божията воля, получаваме кръст; но ако наложим пръчиците една върху друга, ако слеем волята си с Божията, вече няма кръст. Старай се винаги твоята воля да съвпада с Божията воля.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Ха, това ми хареса!  :D
Не мисли като човек!-Крион

coroviev

• Гост
  Много добро!

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Отностно кръста :

- Защо наричаме живота си тежък кръст, татко?

- Виж, - отговорил бащата, държейки в ръце две пръчици. - По-късата пръчица е нашата грешна човешка воля; a по-дългата е Божията воля, Христовата воля. Ако поставим късата пръчица, нашата воля, напряко на Божията воля, получаваме кръст; но ако наложим пръчиците една върху друга, ако слеем волята си с Божията, вече няма кръст. Старай се винаги твоята воля да съвпада с Божията воля.

Демек прави това,което те прави щастлив?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Цитат
Имам си окото на Хор,който е египетския еквивалент на Луцифер,демек Бог на Слънцето.

Ъхахряхагряврякряпапапа :D :D :D

Gil-Galadh, моля те приятелю :) Пълни абсурди са това :) Не знам какво си чел просто. Слушай ти, че на долара на окото му викат окото на Хор/Луцифер - хаха :P
Horus е аватар на светлината, подготвял съзнанието за идването на Христос. Както Кришна и т.н...

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Ам Хорус по този въпрос таман сега чета една доста подробна статия дето се  твърди че  Хорус е Ануннакски бог!

:P :P :P :P :P

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Хъхъ - да, знаеш ли колко съм ги чел такива :)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
В тази цялото му росословие е описано  :P :P :P

http://millennium_cowboy.homestead.com/HorusUnveiled.html

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Horus е извънземен разум - то е ясно :) Ануннаки както знаеш - има и добри.
Чети Книга на Мъртвите и си направи изводи дали е Ануннак от тип "служещ на себе си" или "служещ на другите" ;)
Сърцето трябва да се слуша най-вече, не само прочетенето ;)

coroviev

• Гост
   Аз бих попитал ,как пентаграм ще покрие нещо правоъгълно? :-\

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/

... от тип "служещ на себе си" или "служещ на другите" ;)

СС и СД-това къде съм го чел? Май в ченълинг от Сириус?  :-\
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
Ъхахряхагряврякряпапапа :D :D :D
Gil-Galadh, моля те приятелю :) Пълни абсурди са това :) Не знам какво си чел просто. Слушай ти, че на долара на окото му викат окото на Хор/Луцифер - хаха :P
Horus е аватар на светлината, подготвял съзнанието за идването на Христос. Както Кришна и т.н...
Ами Луцифер е името на Бога на Слънцето.Разликата с Хор е в изобразяването и това че Луцифер обединява фигурите на Бащата и Сина в едно.
 А Христос пък заема мястото на Хор в троицата.Само дето християните махат Майката и на нейно място идва някакъв си Дух. Всъщност ако се позагледаме в Библията ще видим че учението на Христос е доста близко до религията на египтяните и почитта към Изида и Озирис-веднага давам за пример умирането в Петък и възкръсването в Неделя,което съвпада с това на Озирис...ако не се лъжа и Магдалина е първата която е видяла възкръсналия Христос-аналогия с Изида,която съживява Озирис,да не говорим че при египтяните сцената е била разигравана доста често по някои  от празниците-Жрецът символично умира,след което престоява три дни в пещера след което отново символично жрицата го съживява

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Gil-Galadh, то ако не знаеш при всички слънчеви богове историята е една и съща... Даже това е доказателство за някои, че Христос е легенда. Ама всеки си е свободен да вярва...

Хор убива Мардук, който е Луцифер. Оправи си боговете.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
Тва ще е ебати самоубийството.
 Мардук се разглжда като син на Еа,демек явява се  еквивалент на Хор.Почети малко митология

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Хор е син на Озирис бе. Противник му е Еа/Енки, чийто син е Мардук. Да ми кажеш че Хор е Мардук е пълен смях.
Хор прогонва Мардук. Чети малко.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27