Автор Тема: Хомосексуализма - грехове против тялото?  (Прочетена 22864 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #45 -: Март 06, 2008, 16:32:09 pm »
А под неутрална мъжка и женска какво точно се разбира щото предполагам не е асексуалност  ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #46 -: Март 06, 2008, 22:41:20 pm »
Асексуалност е.

stiver

 • Гост
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #47 -: Март 06, 2008, 23:01:18 pm »
Асексуалност е.

Как така асексуална ориентация към женска или мъжка??
Тогава трябва да има и неутрална към неутрална.
Тогава дали не е женска/мъжка към неутрална?
Обърках се   :o

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #48 -: Март 07, 2008, 16:20:37 pm »
Мисля,че това значи че не си привлечен нито от единия нито от другия пол и затова си неутрален.
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #49 -: Март 07, 2008, 16:51:40 pm »
Всъщност по-скоро имам предвид андрогинност.

Неактивен Vader

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #50 -: Март 07, 2008, 17:02:55 pm »
Смеска от двата пола ли ще рече това  ??? А не беше ли писал и Платон за андрогините,само че при него те май бяха по-съвършенните и после боговете ги бяха разделили?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #51 -: Март 07, 2008, 17:10:42 pm »
Смеска от двата пола ли ще рече това  ???

Не. Липса на обособена половост.

stiver

 • Гост
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #52 -: Март 07, 2008, 17:29:08 pm »
Смеска от двата пола ли ще рече това  ???

Не. Липса на обособена половост.

Аха, сетих се. Баланс между анима и анимус, нали?   :)
но... това не е ли пак бисексуалност  :-\
« Последна редакция: Март 07, 2008, 17:39:13 pm от stiver »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #53 -: Март 07, 2008, 18:57:38 pm »
Не..бисексуалността е влечение и към двата пола,а асексуалността е липса на каквото и да е влечение
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Относно: Хомосексуализма - Грехове против тялото
« Отговор #54 -: Март 08, 2008, 14:52:00 pm »
Съжалявам, че се включвам по-късно. Неутралната не е асексуалност (асексуалността е вид изкривяване и почти 90% от асексуалните са фетишисти, които заместват сексуалния акт с някакъв вид представление, или са воайори или са ексхибиционисти).

Неутралната сексуалност е много грижовна, обгръщаща и завладяваща - тя е по-скоро бащински или майчински подкрепяща и хората, които я изразяват, успяват да изградят много силна аура на подкрепа около себе си, сякаш тези около тях са върнати обратно в утробата - тя също така е безличностно насочена и не се фиксира към никого определено... нещо като безусловна сексуалност (по подобие на безусловната любов) . Отново е сексуална енергия, но без страстта в нея, всичко е преминало на много по-дълбоко ниво и е начин за преживяване на реалността, не е точно фунцкия на първа и втора чакра. Има тънка разлика в сравнение с бисексуалността, защото при бисексуалността все още има разделение между двата полюса, макар енергията да превключва на периоди към единия или другия. Неутралната е интеграцията на мъжко и женско(но интеграция, която не предполага предишно разделение, тя просто си е винаги обединена). До неутралната може и да се достигне, ако човек не е роден с нея. Пример и преди това едно уточнение - при мъжете сексуалната енергия е центрирана в коренната чакра, при жените е центрирана в сакралната чакра (2ра) - при някои практики на вътрешната алхимия при достатъчно натрупване тези два центъра се обединяват - при мъжете ако не се изразходва енергията тя тръгва нагоре и се обединява с 2ра чакра - двата сексуални центъра - мъжкия и женския се сливат и това сливане е непрекъснат обмен на енергия - при жените натрупаната във 2ра чакра енергия започва да притегля като магнит енергията на 1ва чакра и отново се обединяват. Втори такъв кръг обединение се случва между 3та и 4та чакра и след това между двата кръга (обединениете 1ва и 2ра и обединените 3та и 4та). Това също така е свързано с изграждането на подходяща вътрешна среда за активирането на кундалини (сексуалната енергия и кундалини имат един източник, но са 2 различни енергии, в тялото има общо 5 такива потока, които тръгват от нивото на 1ва чакра - в крия йога са подробно разглеждани на по-високите нива на практика, 3тия поток е този, които се движи в прана канала в центъра на тялото, 4тия и 5тия са свързани с две спирали от енергия, които при активирането си се свързват с космоса и се събуждат от хипофизата и тимуса).
« Последна редакция: Март 08, 2008, 14:52:41 pm от WhiteRider »

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Първо аз съм хетеросексуална,сестра ми живее с жена от една година и нещо,а преди това имаше връзка с жена 3 години.Не мога да разбера възприемането за ПРИДОБИТА хомосексуалност.Сестра ми е мъжко момиче,уверена красива,баща ми я научи да се бие с думи и когато и се направи някой на мъж го здухва за секунди,тя беше по-силна от мъжете,ходеше с невероятни мъже с години,беше сгодена даже,но не беше влюбена в мъжете и ей така срешна жена с подходящото излъчване и аз я гледах в нас как плаче от щастие.

Аз покрай сестра ми се движих в такива среди,свяляха ме жени,бях привлечена от тях,те ми влияеха(това влечение приемам за придобито и подвластно на чуждо влияние)докато не се реших освен на харесване да премина на действие"ми невероятно хубаво беше ама нещо липсва"и тогава разбрах,че може и да те влече нещо или да се повлияеш от нещо,но ако нещо не ти е вродено то няма да се изяви"вродено ми е влечение към мъже и туй то":))Както един страхотен мъж сваляше сестра ми и и каза:"-мислиш ли,че не бих те задоволил повече от една жена" и тя отговори"-миличък,може да си най-най като мъж и най-добрият любовник,но имаш ли влечение към жени те ще те накарат да се почувстваш по-задоволена"


Мъжете не промениха влечението на сестра ми към жени и жените(колкото и да са страхотни)не промениха влечението ми към мъжете.На нея и е вродено едно на мен друго.

Странно ми е когато се говори общо за хомосексуалистите и се възприемат лошо и хората имат едно и също мнение за това да харесваш някой от същият пол,а да не прочета или чуя нищо против лесбийките(никой не ги осъжда тях,нали са мечтата на мъжа,хората осъждат хомосексулаността като цялостност и го възприемат като болест,но ако изчезнат мъжете хомо всичко ще е наред,нали ще има жени които над мъжа да се целуват и на тях да им е кеф те за тях не са болни те са жени изпълнявайки техите фантазии)


Яд ме е за забраната да осиновяват деца"какво би било съзнанието на детето"(ох милите притеснени)

Ми защо не вмъкнат закон в който се забранява да раждаш дете преди да минеш през психо тестове и се забрани да се раждат деца или осиновяват на хора които са склонни да малтретират децата си и да ги бият на 3 месечна възраст или да ги изоставят" >:( >:(

Все едно говоря с един ловец на животни за удоволствие:
-как ще убиваш не за да ядеш,а за удоволствие или нещо друго?
-Ми понякога и животни нахлуват в двора на хората и ядът това,което хората са посяли и ги избиват
-ми добре защо не построят огради,които пречат да се нахлува и да не се налага да се убива?
-ми кой ще ти се занимава(нали по-лесно е да убиеш)Нали най-добрият вариант е по-евтиният и провокира обществото да съди без да се замисля хората как постъпват без значение половата им ориентация или етническа принадлежност и да не осънава,че съзнанието зависи не от това какви са родителите,а от начинът на възпитание

И наистина се дразня за това как всеки се кефи на лесбийките обаче хомото това и онова:)


« Последна редакция: Юли 03, 2008, 14:11:10 pm от aviana »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

buden

 • Гост
Относно гей мафията слагам едно интервю с Георги Стоев:


Лично преди години имах среща с подобен гнусен човек от службите, за мое щастие морала ми надделя любопитството.

До неутралната може и да се достигне, ако човек не е роден с нея. Пример и преди това едно уточнение - при мъжете сексуалната енергия е центрирана в коренната чакра, при жените е центрирана в сакралната чакра (2ра) - при някои практики на вътрешната алхимия при достатъчно натрупване тези два центъра се обединяват - при мъжете ако не се изразходва енергията тя тръгва нагоре и се обединява с 2ра чакра - двата сексуални центъра - мъжкия и женския се сливат и това сливане е непрекъснат обмен на енергия - при жените натрупаната във 2ра чакра енергия започва да притегля като магнит енергията на 1ва чакра и отново се обединяват.

Мисля, че разбрах правилно и ще дам пример с тибетските монаси. Чувал съм как те успяват да подтиснат страстта си и да насочат енергията другаде - как мислено съпровождат енергията от там долу през гръбначния стълб до мозъка. Спирайки сексуалните си контаки и самозадоволявания човек може да избере да използва енергията за друго.

Имам гей познати, аз съм хетеросексуален. Преди време се доближих до хомосексуализмът и така разбрах, колко много хетеро съм всъщност  8).

Авиана пита за хомосексуализмът у жените и как го възприемаме.
Първичното е една картина с красиви лесбийки :-*, което ми харесва. Но истината е, че лесбийките не са по-красиви жени от хетеросексуалните.  ;)
И към въпроса:
Приемам ги както приемам и гей мъжете. Приемам различията им, но не съм съгласен с парадирането. Определено общуването с такива хора е по-различно. В никакъв случай гей/мъжете и жените/ не са по-интелигентни просто са различни, което не е болест, но не е и талант/според някои/. Просто даденост. За браковете нямам думата, там думата не трябва да има държавата, а църквата/те са нейн патент/. Друг е въпроса, че за признаването на една любов няма нужда от свидетели и църквата е институция с превишени права макар и част да са й отнети от държавата. Абе който иска да им се вързва да им се вързва  8)
За децата какво да кажа :-\ ... Като цяло въпроса е много сложен със самото осиновяване, безразборното раждане на деца и оставянето им на чужди ръце/в домовете/...   

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Тъй, нормално е за нормален мъж да харесва лесбийките, просто си е готино, като помислиш, че може и ти да се намърдаш мъжду тях.  :-*

Напълно съм съгласен с това да не им се разрешава да осиновяват деца, достатъчно ни е сбъркана държавата остава само да легализират гей браковете и наркотиците. Така е по - добре, наистина децата ще се влиаят от такива родители и ще им е трудно в обществото докато растът. Пък и не всички обратни са нормални хора, повечето са лиготии и пози от типа на азис (мазен, дебел мангал с руса косичка), просто си представям какво семейство ще направи.

Семейството е опората на обществото, не са единиците. Абсолютно сигурен съм, че при древните българи не е имало гей/лесбо бракове и съм сигурен, че е имало много основателна причина за това (може и да бъркам естествено)Достатъчно ни е сбъркано обществото, достатъчно са разбъркани ценностите за да се позволява и това. Няма лощо, нека си живеят заедно като се харесват, пък и бракът убива чувствата. :)


Да не се обиждат гейове и лесбийки, ако има във форума, това е личното ми мнение.  Пиййс  :)

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Спорт-Здраве3

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
 • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Работата е там,че много неща се орязват наполовина и се получава мешаница,в която все някой се обижда.

Няма забранена любов,както казваше Дънов май.И приказката обикновено спира дотук.
Другата половинчата приказка е,че тия,дето се обичат,имат право на семейство.

Всичко това е по принцип.Само че нашето общество е изградено също на принципи.И ако не си съгласен с тях,то тогава отиваш другаде и си правиш друго общество с други принципи.

Нормално е всеки педераст или лесбийка,който/която иска да се жени за себеподобен,да знае,че това общество е изградено на принципа на брак на различни полове.
Такаче никой не ги спира да се махат и да си правят каквото поискат извън рамките на обществото,основано на принципи,различни от техните.


Това по принцип е нещо нормално,да.Само че като всяко друго нормално нещо,то се използва срещу човечеството,а именно - да се променят принципите на обществото.

Според мен правилното решение,природното решение,е да си направят друго общество там,където сегашното общество няма интерес.Както прави всеки различен природен вид.


П.П.Това,дали ще успеят да намерят начин да оцелеят заради въпроса на възпроизвеждането,си е тяхна работа :P Да си търсят решения.
« Последна редакция: Юли 11, 2008, 12:39:11 pm от Спорт-Здраве2 »
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Хомосексуализма - грехове против 
« Отговор #59 -: Юли 12, 2008, 01:06:00 am »
Принципи,принципи,окови и пак окови,отхвърляне на гейове и лизбийки и създаване на нещо наречено"гей общество"и пак негативност.Има всякакви и аз съм виждала мангали педераси ама познавам и гейове,които са невероятно интелигентни и се занимават с деца сираци,ходят на къмпинг,учат ги да рисуват,да намират вдъхновение и да виждат красотата околко себе си и ми се радват защото не ги отхвърлям и ме интересува държанието им спрямо мен.

Даже си мислих,че са напреднали души.Приятелят ми гей който се занимава със сираци постоянно ми казва или"-неможе да си толкова малка и да мислиш така"или"ти мислиш направо като нечовек"(само защото разбирам)и си представям ако бях обратна и усещах негативизма върху себе си(усещала съм друг негативизъм заради,което разбирам),но в техният случай разбирането ми към тях се гради на наблюдения,а ако бях като тях със сегашното си съзнание да питам и да разбирам сигурно щях да мисля като два нечовека и знам,че те разбират и приемат хората такива каквито са повече от всеки друг.

Забавлявам се от парадирането,понякога се дразня,но съм осъзнала,че има хора и хора,има различни като сексуалност,дори и вие като разбиране и усещане на енергии сте различни от"нормалните"-реалистите.Аз съм била гледана скептично и смятана за луда,а в този сайт прочетох неща,които не ги отхвърлям,но не съм ги изпитала и са по-големи като опитност от моите и ако ги споделям на"нормалните"ще съм отритната,лудата.И на мен ми е казано за такива хора сумати гадни неща и възприемането на"реалистите" за хомосексуализма е еднакво с възприемането на финните енергии и абстракното мислене >:( >:(


И какво става всъщост различите хора отритват други различни хора,като се стреми човек към духовно развитие би трябвало да се научи на тоерантност(според мен,не искам да засегна никой)и не виждам смисъл в изграждането на отделно живеещо общество при полужение,че съм се убедила,че дори и да се отдели едно общесвто ще се намерят тъпи комплексари които да отидат с голямата си патриотична групичка да си избиват комплексите на мястото в което живеят и да ги бият!и знам от това,че дори и да има общества отделни за да си живеят спокойно те няма да са спокойни защото да се учиш и да научаваш,да приемаш и отхвърляш си е естествена циркулация и няма да се промени ако ще и да си накрай света,защото пак ще се намери някой,който ще те отритва,дори и да си отделен и да не пречиш на никой защото предрасъдаците са присъщи за хората,те трябва да отричат дори и докато търсят своята истина,да са против нещо или някой.Хората си имат свои убеждения и никога няма да има общо убеждение,няма да има мир защото няма да има баланс,понеже има нови души които се учат и създават неприятностите от които се учим както казах непрекъснатата циркулация.


А относно децата съм съгласна да се осиновяват или раждат деца от хора,които ще се грижат за децата без значение какви са родителите и само ме интересува дали децата ще са добре гледани и възпитани и знам от личенопит от нормално семейство,че е от значение въпросите които задаваш и отговора който получаваш и тнт и ефекта от отговорите,както и от самото ти съзнание след като започнеш да развиваш Аза ти.Защото приятелят ми гей не парадираше с хомосексуалноста си пред сираците,а ги учеше само да виждат красивото в живота и се съмнявам те да знаят,че той е гей,защото той се държи така такато изисква ситуацията,а той е художник,който само иска да помага.

Както казах има хора и хора.
« Последна редакция: Юли 12, 2008, 20:53:21 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27