Автор Тема: Фирмаментът  (Прочетена 59801 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Re: Фирмамента?
« Отговор #60 -: Октомври 28, 2005, 11:52:42 am »
,,всъщност планетата вече изобщо не е толкова плътна,колкото е била,,за да имаш нужда от позволението на някой си((мисля че можеш да променяш нещата дори когато спиш.))
musica universalis

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #61 -: Октомври 28, 2005, 13:00:49 pm »
Можеш да ги променяш в астрала и там вече голяма част от нещата са прочистени, но в 3д нещата са малко по-сложни.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #62 -: Октомври 28, 2005, 15:34:42 pm »
хмм, те ако бяха прочистени,нямаше да стават с толкова зор промените,а то глей кво е - наистина в 3D нещата са много по-сложни, но има и нещо друго - принципната взаимозависимост на измеренията, която подпомага успеха на всяко добронамерено начинание...
абе, колективни медитации и почитане могъществото на майката Земя му е майката,май....
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #63 -: Декември 04, 2005, 01:11:28 am »
ultrafutur ???

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #64 -: Декември 04, 2005, 10:08:08 am »
Чветейки си темата ми хрумна нещо интересно.Дайте някакви идеи как да се направи щит над определено място
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Eon

• Гост
« Отговор #65 -: Декември 04, 2005, 10:34:33 am »
Ултра споко мен
и Tи и Оберон имате различни мнения и взаимно се убеждавате
няма нужда да се сърдиш,
в крайна сметка или единия или другия ще си промени мнението

или нито един от двамата

Heinie

• Гост
« Отговор #66 -: Декември 04, 2005, 18:36:56 pm »
Аз като чуя фирмамент са сещам най-напред за една песен на Рамщайн, в която се пееше нещо, ако някой проявии интерес, педента е на име Mein Herz brennt.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #67 -: Декември 04, 2005, 23:50:00 pm »
 :Pми незнам, еоне - за мен тая история с фирмамента въобще не ми звучи кат виц...
 :Pнито пък са сещам за песен на Rammstein...
  (((Дайте идеи как да се направи щит над определено място)))))
musica universalis

Eon

• Гост
« Отговор #68 -: Декември 05, 2005, 19:07:22 pm »
Ми ок
ти си за фирмамента, а други не са
нормално е не се сърди плс  ;)

дерзай 8)

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #69 -: Декември 06, 2005, 16:46:02 pm »
To проблема е че няма да та пуснат първо да ги "намериш" тези кристални кули пък камоли да ги оправяш. Напрактика всичко ценно което може да застраши манипулацията на контролиращите е или дълбоко скатано или добре охранявано!

Създаването на този небосводен щит ще бъде свързано с телепатичното обединяване на достатъчно възвишени същества, равномерно разпръснати по Земята и събиращи своето единно добронамерено съгласие във волята Земята да бъде прочистена и обновена. Такава платформа вече набира скорост в по-висшите зони и дори на материално ниво се чувства как действа на някои силни места.
Изграждането на този щит не е свързано с овладяване на някаква материална технология, нито с преодоляване на черната съпротива. Това съграждане е зависимо най вече от възникването на единна споделена воля, очистена от субективни изкривявания и искренно отдадена в посока на целта. Този личен и вътрешен избор, който става достояние навън единствено по телепатични канали, ще остане напълно недосегаем за каквито и да е тъмни преграждения.
А възтановяването на тези кристални кули, както и на много други свръхтехнически съоръжения, за каквито поне няколко всеки от нас се сеща, ще бъде по-късен процес - по-скоро като овенчаващо тържество от постигнатата единна светлина.
На първо време ще се пускат в действие по-скромни устройства - много от нас ползват различни видове защитни пирамиди, кристали, музика и прочея. Но главният способ, пак повтарям, е искрено насоченото намерение.
Моля те, Alien, спри с тези всаждани от черните ни братя съмнения - ти поне повече от мнозина тук знаеш за непобедимата сила на волевия Дух!
И за да отговоря на Ultrafutur, както и той по принцип знае - аз ще дойда на такава експедиция. И няма да съм само аз...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #70 -: Декември 06, 2005, 18:12:07 pm »
Аз казах че в астрала много по лесно можем да си изграждаме всякакви защити а когото сме обединени е по-лесно. В 3д нещата са малко по-комплецирани, щото предполагам всички виждате многобройните проблеми, които или поне част от тях могат да бъдат решени, но целенасочено се пречи промяната в съзнанието да бъде масова. Иначе си прав че индивидуално всеки сам може да търси пътя и да се изправи и да победи всяка заплаха.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #71 -: Декември 11, 2005, 21:28:47 pm »
индивидуално всеки може да се развие до неподозирани висоти, но въпроса е как това озарение да стане водеща перспектива на цивилизацията, как да се отдава нужната почит на една много по-голяма и могъща от нашите собствени добрини - колективната добрина, която има за цел да опазва планетата от хищническите набези на изчерпани духовно сили
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #72 -: Декември 11, 2005, 21:32:13 pm »
Трябва работа в колектив. Само че е много трудно и изисква правилните хора, а това е почти мисия невъзможна... :'( :'( :'(

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #73 -: Декември 11, 2005, 21:36:53 pm »
абе хич не е невъзможна...освен това правилните хора се намират по една странна верига от синхроничности
////////////(дела, дела, и пак дела!!!
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #74 -: Декември 11, 2005, 21:39:05 pm »
Абе намират се те, но колко остават верни на каузата и не започват лична "борба" е друг въпрос ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27