Автор Тема: За биг брадъра  (Прочетена 30436 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

prestor

• Гост
Отг: За биг брадъра
« Отговор #75 -: Септември 19, 2006, 22:22:56 pm »
Мога да кажа само едно нещо.

BIG BROTHER III- грехота е да го гледаш!

milenski

• Гост
« Отговор #76 -: Септември 19, 2006, 22:28:24 pm »

Грубо Lampyridus photuris , но избора на реакция си е твой. Не можеш да правиш квалификации за тези, които не гледат, като манипулираш и приписваш своите представи като етикети - това е смешно.

Ех, станах и манипулатор, че и заклеймител  :D Поласкана съм, макар и незаслужено окачествена като такава  :D
Ако си чела наистина какво съм писала, идеята ми беше именно в защита на правото на избор на всекиго, твоето също. А в случая ти ме окачествяваш и заклеймяваш, което малко ме натъжава, защото смятам, че добронамереността ми си личи. Явно не е така. Вземам си бележка за в бъдеще, но, повярвай ми, личните нападки няма да помогнат никому. Досега не съм го правила, нямам и такива намерения. Ако някой е приел нещо лично, повредата не е в моя телевизор  ;D

Неактивен jumi

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #77 -: Септември 20, 2006, 00:24:42 am »
Преди около два часа свърши "Живото им предаване",и въпреки че не гледам често тетевизия,го изгледах. Не мога да разбера какъв е тоя зор: "Ще има ли секс в къщата"?, "Ще се пребият ли"?,"Дали ще има интриги"?,"Кой кого,и так.нат". Все въпроси към зрителите на........,а те, зрителите ,на тях им харесва,даже не могат да заспят ако не пуснат някое друго есемесче. Ама явно аз много неща не мога да разбера,и съм сигурен че аз съм си виновен. А водещият постоянно повтаряше че" правилата" трябва да се спазват,иначе следва наказание,а колко" зрители" ще поддражават на тези които са в къщата?........Нищо де ,ще продължавам да се уча  :) Поздрави за всички ви.

milenski

• Гост
« Отговор #78 -: Септември 20, 2006, 00:40:04 am »
Albinoni, извиненията не се приемат, просто защото няма за какво да се извиняваш  ;D
Тук сме да си помагаме и всеки да си казва мнението, пък и да поспорим, ако се налага, защото нали в спора се раждала истината ( не че съм съгласна с това, защото аз съм дървена глава и, както казва майка ми "Уж се съгласяваш, пък после си правиш, каквото си щеш."  :P ).
Специално за себе си си давам сметка, че от извество време съм се обградила с нещо като крепост от уникални и стойностни хора и малко съм позагубила връзката си с околния свят. Подобни предавания ме връщат към онази реалност, която не ми харесва, която ме хвърля в паника, понякога и в депресия, но тя е такава и именно затова искаме да я променим. Та, лично на мен ми се налага понякога да си сверявам часовника. Пък и, да си призная, хората винаги са ми били интересни за изследване. А пустият му Биг Брадър (съжалявам за мръсната дума :P) е като една лаборатория, където хората са в ролята на опитните мишлета. Само да не стане като в Галактическия стопаджия - вместо ние тях, те нас да изследват  ;)

Абе, май никой не отваря тук дума за "Сървайвър". Според мен това нещо си струва да се гледа. Дори само като ръководство за оцеляване в екстремални условия, които рано или късно ни чакат. Досега съм гледала два сървайвъра. Май бяха в Австралия и Африка. Пак го има елемента на воайорство, но всичко е някак много натурално и реалистично. Виждаш как, когато става въпрос за оцеляване, хората се променят, проявяват неподозирани досега свои качества и са доста склонни да "отложат" светлите си идеали за момента, когато могат да полегнат с пълен търбух под звездите  :P

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #79 -: Септември 20, 2006, 01:31:41 am »
За нашите участници в "Сървайвър" казват, че са едни от най-добрите. Организаторите предполагали, че ще бъдем нещо като руснаците, както те са се представили, но сме ги задминали. Нашите даже някакъв рекорд са поставили на едно от упражненията и с две думи-много находчивост проявили, много воля.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #80 -: Септември 20, 2006, 06:18:18 am »
Albinoni, извиненията не се приемат, просто защото няма за какво да се извиняваш  ;D

Мда, не мисля да го правя,.. няма  заявка за извинение - оттеглена е  :P

Тук сме да си помагаме и всеки да си казва мнението, пък и да поспорим, ако се налага, защото нали в спора се раждала истината ( не че съм съгласна с това, защото аз съм дървена глава и, както казва майка ми "Уж се съгласяваш, пък после си правиш, каквото си щеш."  :P ).

Не виждам никакви основания за спор, поне по тази тема - всеки е свободен да прави онова, което решава, че е правилно според личностните си убеждения. Ние не сме някакви папагали, това че ще гледам нещо по телевизията не означава нищо специално, както и ако няма да гледам.  Важни са изводите и от двата варианта, и да се върви напред. Изследвай си спокойно, това е целта  да се учим и израстваме, чрез изследване. Тука няма за какво да се спори / не и с "дървени глави" :P /  хаха , шегувам се ;)

Повече няма да добавя нищо тук! 8)

« Последна редакция: Септември 20, 2006, 06:53:01 am от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Antonium

• Гост
« Отговор #81 -: Септември 20, 2006, 08:35:15 am »
Какъв е този телефон за 4000 евро, какво може да прави, лети ли , ...... ???

Eon

• Гост
« Отговор #82 -: Септември 20, 2006, 09:08:38 am »
Ако ББ наистина не ви интересуваше и не ви харесваше да го гледате, нямаше изобщо да го коментирате толкова усилено тука.

:P

Дъвиан

• Гост
« Отговор #83 -: Септември 20, 2006, 09:17:05 am »
Да, тъкмо същото щях да казвам и аз - предлагам да не го коментираме вече това предаване. Няма нужда да му създаваме мисловна квартира.

Неактивен GNOSTIC

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #84 -: Септември 20, 2006, 10:34:07 am »
Всеки е свободен да прави избора си, но нека да прозвучи като пожелание:
Не приспивайте сетивата си! Когато си мислите, че сте над нещата, вие най-лесно можете да попаднете в капан! Не се дръжте като окултен ученик, презрял света, защото такъв ученик ще си остане просто ученик с високо мнение за себе си. Познанието е непрекъснат процес - ще се учим докато сме живи! Отрицанието не може да е мъдър подход.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #85 -: Септември 20, 2006, 10:37:38 am »
Добре, тогава ти гледай Биг Брадър, аз няма да го гледам.

Неактивен GNOSTIC

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #86 -: Септември 20, 2006, 10:46:20 am »
Не се дразни! Свободен си да имаш избор ..!

milenski

• Гост
« Отговор #87 -: Септември 20, 2006, 14:35:53 pm »
Какъв е този телефон за 4000 евро, какво може да прави, лети ли , ...... ???

Предполагам, че вибрира на няколко езика  :P :D :D :D

dinena kora

• Гост
« Отговор #88 -: Септември 20, 2006, 18:47:27 pm »
Освен че телефонните разговори и имайли се следят и записват,след някои друга годинка като накичат камери навсякъде, о опп всички ставаме герои на Биг Брадър. Пък на някой много ще им харесва да са част от това предаване.нон стоп практикуващи актьори и актриси>..

Дъвиан

• Гост
« Отговор #89 -: Септември 20, 2006, 20:23:02 pm »
Вече всяка вечер по това време форума опустява ;D - защо ли? :-\

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27