Albinoni, извиненията не се приемат, просто защото няма за какво да се извиняваш ;D
Тук сме да си помагаме и всеки да си казва мнението, пък и да поспорим, ако се налага, защото нали в спора се раждала истината ( не че съм съгласна с това, защото аз съм дървена глава и, както казва майка ми "Уж се съгласяваш, пък после си правиш, каквото си щеш."

).
Специално за себе си си давам сметка, че от извество време съм се обградила с нещо като крепост от уникални и стойностни хора и малко съм позагубила връзката си с околния свят. Подобни предавания ме връщат към онази реалност, която не ми харесва, която ме хвърля в паника, понякога и в депресия, но тя е такава и именно затова искаме да я променим. Та, лично на мен ми се налага понякога да си сверявам часовника. Пък и, да си призная, хората винаги са ми били интересни за изследване. А пустият му Биг Брадър (съжалявам за мръсната дума

) е като една лаборатория, където хората са в ролята на опитните мишлета. Само да не стане като в Галактическия стопаджия - вместо ние тях, те нас да изследват

Абе, май никой не отваря тук дума за "Сървайвър". Според мен това нещо си струва да се гледа. Дори само като ръководство за оцеляване в екстремални условия, които рано или късно ни чакат. Досега съм гледала два сървайвъра. Май бяха в Австралия и Африка. Пак го има елемента на воайорство, но всичко е някак много натурално и реалистично. Виждаш как, когато става въпрос за оцеляване, хората се променят, проявяват неподозирани досега свои качества и са доста склонни да "отложат" светлите си идеали за момента, когато могат да полегнат с пълен търбух под звездите