Автор Тема: Слънчево хранене и феномена ХРМ  (Прочетена 153405 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
  • ако четеш това,значи един сириусец те хапе по гъза
Re: Слънчево хранене и феномена ХРМ
« Отговор #165 -: Март 16, 2009, 16:03:25 pm »
(http://www.solarhealing.com/sgprocess.htm)
Цитат
As you increase the sun's heat on your feet the brain will activate more and more, which will result in the more activity of the Pineal gland. The Pineal gland has certain psychic and navigational functions.  Navigational means one can fly like the birds. You can develop psychic skills of telepathy, television and have your body at different places simultaneously.  Science has validated human psychic functions and medical experiments are being done to ascertain this.  Different body parts and its organs get purified once you stop eating due to detoxification.  The different internal organs play different mechanical parts for the purposes of space travel and flight.  There is another utility value (other than food digestion) for the internal organs. All the glands have a lot of functions and can perform at optimal level via sun energy.  If you are fortunate to activate the brain optimally you surely will reach enlightenment.

Мда...Ако ти кажа, че ще летиш, ти няма да полетиш, щото е тъпо.Но ако ти кажа в следствие на какво ще полетиш, защо именно ще полети и ти обясня процес, ти ще литнеш, щото има смисъл.
В крайна сметка това дали ще литнеш или не, зависи от това кое смяташ за тъпо и кое не.

Идеята тук според мен(който специално се ровеше много по темата преди известно време) е именно детоксификацията, но не защото ще ти помогне да литнеш (и страшно токсифицирани хора левитират вследстиве на религиозните си убеждения), а защото е онова събитие-тригер, което ще представлява щракването с пръсти на хипнотизатора.Та такова силно събитие е спирането да ядеш...а последното става най-бързо, ако те хипнотизират или се авто-сугестираш.Да се занимаваш с осъзнавания ще отнеме страшно много време.
Такаче се използва тригер-събитие, вкарано чрез сугестия, за да преминеш към главната автосугестия - да литнеш.

Но разликата е, че във втория случай ще представляваш същество, което е осъзнало, че смрътта е стационарно събитие и е едно от независимите събития и не можеш да умреш току-така.
А слънцегледащото същество ще представлява мнооого просветлен човек, който няма кумири...освен един.И после ще му направи религия, защото е много просветлен.И ще се нанижат последователи на кумира или на просветления, и те самите няма да знаят точно на кого... и тн.
"Where am I" is the usual question... In this case "when" might be more apt.

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #166 -: Март 16, 2009, 16:19:06 pm »
Хорусе, благодарско!

А за Спорт- Здраве- Точно затуй ще се зафащам аз със слънцегледането- за да фъркотя из квартала!  ;) Засега съм твърде далеч от тая идея, нека караме стъпка по стъпка  :D  :P
А освен това, нямам намерение да спирам храната, ще поживеем и ще видим тялото ми на какво мнение ще е след три месеца, но все пак навиците са си навици, а и ако съвсем спра храната, живо удоволствие няма да ми остане  ;D
А за хората така или иначе си е характерно да си създават кумири- въпрос на съзнание. :-X Пък ако някой е чак толкоз просветлен, ще има ли нужда да се кланя на някого/ или нещо и да създава религии и тям подобни? Тоя етап от историята не сме ли го минали вече?
« Последна редакция: Март 16, 2009, 16:36:23 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
« Отговор #167 -: Март 16, 2009, 16:39:02 pm »
Ами исках да кажа, че ако достатъчно добре осъзнаваш нещата, в края на слънцегледането ( постигането на значимите неща) би трябвало да си дадеш сметка, че не заради Слънцето или заради слънчевата енергия си стигнал дотук.И че тази концепция е представлявала само мост, прокаран над предразсъдъците ти, за да успееш да се докараш до това ниво и сега мостът, заедно с предразсъдъците, е останал в графата "несъществени неща".

Проблемът с човешкото съзнание според мен представлява едно блъфиране и надцакване на предразсъдъци.Въпросът е да откриеш онзи предразсъдък, който сам по себе си да нулира колкото се може повече предразсъдъци и в крайна сметка да остане само един.Той ще представлява коренът на проблема и тогава вече започва борбата за истината - където само от теб зависи дали ще прозреш нещата или не.

Слънцегледането е нещо такова - нулира предразсъдъците за "невъзможност на необикновени неща".Само по себе си то няма никакво отношение по въпроса за хвърченето и просветляването - това е поредната СИСТЕМА на мислене, която обаче има за цел да ОКРУПНЯВА бъркотията в човешкото съзнание.

Защото(сега обяснявам това, дето си ми цитирал) според мен Причина-следствие поговорката е нездравословно обобщение.Нещата, свързани със съществуването, са от статичен тип - това дали ще умреш или не зависи от това дали инкарнацията ти е завършила урока си или не, също така дали самата смърт е част от урока или не, или бог зане каква друга причина.
Висшият Аз определя моментът на смъртта, както и някои други събития.

Тоест - ако сега на момента спреш да ядеш, дали ще умреш зависи от теб (ти си самият Висш Аз, не разграничавай понятията).За теб започват около 40 мъчителни дни.
-ако се обезсърчиш и подсъзнателно повярваш ще умреш (или ако подсъзнателно не си превъзмогнал идеята, че умираш в момента), ако не си отхвърлил предразсъдъците, че от теб се ОЧАКВА ДА УМРЕШ, защото не се храниш...ти ще умреш естествено - въпрос на себепрограмиране.
-ако си превъзмогнал тези модели на мислене и подсъзнателно си убеден, че храненето няма никакво отношение към твоя живот...то ще се превърне в нещо несъществено и няма да има отношение към смъртта ти.Ти няма да умреш и ще спреш да слабееш в момента, в който си втълпиш, ще храненето е безсмислено.

Слънцегледането представлява логически предразсъдъчен мост за сдобиване с волята за оживяване след постепенно спиране на храненето.И логически предразсъдъчен мост за ВОЛЯТА ЗА ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ(това е същественото,дрегото е примамка и СИМВОЛ на просветлението), за да се породи този стремеж у теб.Просто защото някой е сметнал, че е полезно.

Така че, Висши Азе merulious, този процес ти дава шанс да се себепрограмираш.ТОЗИ ПРОЦЕС НЕ ОБЯСНЯВА ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН.
« Последна редакция: Март 16, 2009, 16:43:14 pm от Спорт-Здраве3 »

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #168 -: Март 16, 2009, 16:46:50 pm »
Че да твърдя някъде, че туй обяснява някойси вселенски (айде- Вселенски) закон?  :)
Инак абсолютно съм съгласна. Благодаря за разяснението :)
« Последна редакция: Март 16, 2009, 16:48:48 pm от merulious »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #169 -: Март 16, 2009, 20:38:47 pm »
Спорт-Здраве3,

Въпреки височинните еквилибристики на езика, дявол да го вземе, дяволски си прав! Даже си нямаш на идея, колко си прав! И за потвърждение, от мен да си имате една чудесна книга със страхотен анализи по темата от един поляк, който е достигнал до съществени неща /съжалявам, че е на руски, но нейсе.../. Сигурен съм, че много ще научите от тази книга. Първите няколко страници пленяват. Аз лично зарязах всички други "читанки" и сега продължавам да я чета. Гуляяяяяям кеф! :D :D :D

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #170 -: Март 16, 2009, 21:02:05 pm »
Пууу, SMSI-H, като прочета "руски" и вече получавам сърцебиене...
ПоизпОтих се :-[, но все пак, за незнаещите като мен намерих и вариант на английски. Прикачвам. Приятно четене.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #171 -: Март 16, 2009, 21:02:33 pm »
Не е лоша книжката  там идеята е да се достигне ниво в което да можеш и без да ядеш но ако искаш все пак да можеш и да  ядеш а храната се описва като наркотик - което според мен изобщо не е далече от истината защото всеки вид храна стимулира определени процеси в тялото хормони и т.н и разликата идва в силата, токсичността и други от този сорт. Ето я на английски

Hahah Изпревариха ме докато се зареди страницата  :P
« Последна редакция: Март 16, 2009, 21:04:29 pm от Alien »

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #172 -: Март 16, 2009, 21:03:06 pm »
 ;D :D ;)

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
« Отговор #173 -: Март 16, 2009, 23:57:56 pm »
Мога да препоръчам и друга книга, но не мога да я прикача,защото не мога да я намеря като линк - Leben durh Lichtnahrung.За незнаещите - Лебен дурх лихтнаарунг.

:)

Става дума за Майкъл Вернер( май "Мichael Werner"), който също не се храни и може да яде по желание.Също така рядко пие течности, освен чаша вино от време на време.Препоръчва 21 дневен процес за отказване от храненето и съ ссигурност ще ви отнеме много по-малко време, отколкото да прекарате 10 години с Манек ;)

Иначе явлението се нарича "инедия" от науката.Може да се порови човек в гугъл с тази дума.Предполагам идва от "in-ate" или от сорта, не зная как е на английски. Монахините, отшелниците и обикновените хора, проявяващи инедия, всъщност нямат чет.Стига човек да се порови в архивите.

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #174 -: Март 17, 2009, 10:05:38 am »
На немски трудно се намират книги онлайн (или поне тия, които ти трябват :) ) :-X ::)
Намерих извадка от нея на английски (зове се Life From Light): http://books.google.bg/books?id=mtDkruwUoYgC&pg=PA84&lpg=PA84&dq=werner+Life+from+light&source=bl&ots=wLxG-Z8HOA&sig=BWE-_JWjqUBj6Gs30m8prSgNGj8&hl=bg&ei=iFW_SYvGLJiV-gb4wIm1Dw&sa=X&oi=book_result&resnum=7&ct=result#PPP1,M1
И тука има малко писано за него (за Вернер, де) и метода му: http://www.indiadivine.org/audarya/world-review/443715-mike-werner-hasnt-eaten-since-2001-book-life-light.html

Неактивен Спорт-Здраве3

• Малко Писал
  • **
« Отговор #175 -: Март 17, 2009, 11:33:28 am »
Междудругото, ако се направи химически анализ на храната, когато влиза в устата и химически анализ, когато се изкарва, ще се види, че нещата, останали в организма са изключителон малко и дори повече са нещата, които са в допълнение към изкараната маса.

Тоест има някакво нищожно и смешно усвояване и ако усвояването се сравни с горенето на двигател да кажем, то излиза, че КПД на човешкия организъм по отношение на храната едва ли надвишава 5%.Не мога да разбера тия учени, които се чудят "откъде идва енергия", когато това КПД може да бъде заменено от почти всичко останало, светлината настрана.

Неактивен Aquarius

• Четящ
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #176 -: Март 18, 2009, 07:01:36 am »
А защо не е известно за животни които да живеят така,някой може ли да отговори?Ако този феномен е факт,значи ли това че човекът е уникален с нещо което го отличава от животните и му позволява да живee без да се храни?
« Последна редакция: Март 18, 2009, 07:04:45 am от Aquarius »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #177 -: Март 18, 2009, 08:05:48 am »
А защо не е известно за животни които да живеят така,някой може ли да отговори?Ако този феномен е факт,значи ли това че човекът е уникален с нещо което го отличава от животните и му позволява да живee без да се храни?

Има такива животни. Миналата седмица гледах по Нешънъл Джиографик филм за малкоизвестните животни, които живеят в пещери. Показаха дребно мешесто /нито гущер, нито змия, нито червей - някакъв странен мелез/, с крачета и пръсти на краченцата, което живее в пещера в Хърватия. Оказа се, че това животно може да изкара до 10 пълни години НАПЪЛНО без храна. Човекът не е уникален, той просто е по-осъзнат и може да живее без храна, ако съзнателно промени програмата на инстинктите на храненето си.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #178 -: Март 18, 2009, 18:23:27 pm »

Доколкото е вярно как са описани нещата в повечето източници , които се занимават с този въпрос тук отговора е прост защото всичко зависи от съзнанието. Нашите тела са програмирани по един определен начин и само съзнателно може да се постигне някаква значима промяна.При животните програмите се виждат още по-явно - говори се за животински инстинкти и т.н всеки вид животно си има характерни особености на поведение, които го отличават, а някои "животни" имат уникални възможности за оцеляване в доста неблагоприятни от наша гледна точка условия.И след като предварително имаме една определена програма а при животните съзнанието е много по-слабо развито ако не им предварително зададено да живеят по определен начин няма как да го променят.

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #179 -: Март 31, 2009, 16:33:03 pm »
Аз започнах, макар и с малко закъснение (гледам сутрин, трудно ми е да увеличавам с по 10 секунди, но тези дни е облачно и по се ядва). От години имам проблеми с ранното ставане. Интересното е, че вече не ми е тежко и даже ставам с готовност (пък макар и после пак да си лягам :) :P ) Някой друг ще се включи ли? :)
Малко повече информация на български (както и преведени материали и линкове) намерих на http://usmihni-se-slunce.blogspot.com/.
« Последна редакция: Март 31, 2009, 16:34:22 pm от merulious »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27