Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225341 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Scorpion

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Силата

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
Re: Психотронни оръжия
« Отговор #121 -: Юни 16, 2007, 13:41:56 pm »
Не знам абсулютно нищо за тях освен ,че се наричат психотронни :D.За последно съм ги виждал в една игра ,но това е друга история.Според ме  сега се строят  още много такива с ,който да контролират цялото човечество.Но нещо ми подсказва ,че тези хора са въспрепятсвани от нещо :-\.Иначе то сега да съм в някоя мина и да копая минерали без почти никаква почивка :'(. 
...и нека силата да бъде с теб.Aз знам неща ,за които ти даже не си и подозирал... че знам.

Неактивен moridin

• Четящ
  • *
  • Публикации: 69
« Отговор #122 -: Юни 19, 2007, 09:32:26 am »

Значи проблема е следния, дано има човек с опит :) От един месец някъде в нашта махала на интервал от 1 минута се пускат някакви високи и пищящи звуци. Много е дразнещо и всички се оплакват. Не може да се локализира от къде точно идва звука. До момента има две теории - развалена аларма ...а другата е за устройство за борба с  Белки ( наистина имаше - сега твърдят, че не се виждали ). Някой има ли идея как да се справим ?
« Последна редакция: Юни 19, 2007, 09:33:16 am от moridin »

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
« Отговор #123 -: Юни 19, 2007, 11:50:20 am »
малко офтопик
извинявам се (но да не правя цяла тема)

някой знае ли как се отразяват на хората тези машинки дето се слагат в контакта против комари ?
Мерси предварително

изядоха ме жив тез гадини
забелязвам че много ми обичат кръвта , няколко души сме ,а другите нямат нито едно ''ухапване''
 >:(

Неактивен Scorpion

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
« Отговор #124 -: Юни 26, 2007, 19:14:26 pm »
 :-X По всяка вероятност са електромагнитни вълни и си правят масовка с опитите. Добре се огледай, дали някъде наоколо няма светлинни източници, нещо като прожектори, които твърде силно светят, за да са обикновенни лампи и нямат никакво основание да бъдат там. Могат и да се намират и на прозорци, това нищо не прпоменя. Те са  портативни установки и могат да се поставят навсякъде, включая и в леки коли. Нали вече често чувате, че след катастрофа се оплакват оцелелите, че са ги заслепили.
Май са решили да ви подложат квартала на психотронна промивка на мозъците. Нищо не може да направите, освен всички да се юрнете и направите масови оплаквания и искане за
обяснение и проверка на причините, като се правите на ударени, че нищо не разбирате.
Ако имате там разни кучета и котки вижте, как се държат при това положение.
ПРи мен работи психотронен генератор, но аз нямам животни в апартамента, затова пък всички насекоми измират, та знае ли се. И муха не се задържа, нито комари нищо, само аз се държа като устойчива хлебарка. ;D

Виж тука какво пиша, може и да ти е от полза.

http://enkade.blogspot.com/

:-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #125 -: Юни 26, 2007, 20:20:56 pm »
Данко,

не бъди толкова сигурна, че ВСИЧКИ светлини вредят на човека! Тука малко ме настъпваш по моята специалност и държа да си кажа мнението:

- първо всеки човек има нужда от РАЗЛИЧНИ светлини да му балансират здравословното състояние (Слънчевите помагат на всички, ако някой е заинтересуван от темата....)
- второ - ОНИЯ пускат светлини от невидимия за човешкото око спектър - тези които развиват вирусите и бактериите и ....духовете от АДА според езотеричните ни учения....
- От светлините, които съм изследвала досега най-порязяващи са инфра-червените, лазерните и .... светлините програмирани от глупавите и неориентирани DJ-и в дискотеките. За специалните светлини (които не са видими) нямам пари да си купя оборудване, но изследвах въздействието им върху Аурата на човека и....не смея да публикувам откритията си....

С две думи - СВЕТЛИНА, КОЯТО ВИЖДАШ И НЕ ТЕ ДРАЗНИ, НЕ Е ОПАСНА ЗА ТЕБ!
« Последна редакция: Юни 26, 2007, 20:21:39 pm от Tina »

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #126 -: Юни 26, 2007, 21:03:23 pm »
Цитат
P.S. Искам само да добавя, че от известно време, докато пиша, ми изтрниват директно написаното или ми пускат всяка секунда един надпис, който спира писането ми. С две думи, както във всички области на живота ми упражняват тоталн саботаж. Това е сигурно защото пиша само глупости, пък те видите ли не обичат глупостите, а само истините.
Смешници като всички маймуняци.

Преди ми трошеха всички клавиатури или им променяха буквите, за да не мога да пиша спокойно, сега измислиха програмка за това, след като смених десетина клавиатурки.

А данко...току що се разчетох в твоя сайт....Разбирма твоите вълнения и притеснения, но е лесно да обвиняваш и да се вкопчваш в ТВОЯТА истина, която може би е в някакви паралелни реалности, които само психолози биха разбрали.....

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #127 -: Септември 25, 2007, 06:37:16 am »
Не е съвсем за психотронни оръжия но става дума за Золотов и компания:
http://belsu.boom.ru/index.html
на руски
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен rofl

• Четящ
  • *
  • Публикации: 164
« Отговор #128 -: Октомври 17, 2007, 11:45:42 am »
http://www.mindcontrolforums.com/
Сайт където има доста подробна информация, както и множество от личните истории на потърпевши, които са направо брутални.

http://www.mindcontrolforums.com/gwen-haarp-satellite-gps-emf-control-grid.htm
Пак от същия сайт, относно мрежата от официално сложени mindcontrol генератори.

http://www.illuminati-news.com/remote-mc-technology.htm
Статия на самоубитият Jim Keith
Някой доста упорито ми трие съобщенията ;-)

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
« Отговор #129 -: Октомври 21, 2007, 18:39:06 pm »
Незнам , но до училищата и административните сгради забелязвам все еднакви на вид антени.
Аз съм от Хасково,но предполагам и в другите градове е така.Някой има ли информация за психогенератори
и тяхото местоположение в Хасково или тез антенки играят роля н ткива или антенките нямат нищо общо с това?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #130 -: Октомври 21, 2007, 19:49:50 pm »
Незнам , но до училищата и административните сгради забелязвам все еднакви на вид антени.
Аз съм от Хасково,но предполагам и в другите градове е така.Някой има ли информация за психогенератори
и тяхото местоположение в Хасково или тез антенки играят роля н ткива или антенките нямат нищо общо с това?

Имаш ли възможност да пуснеш снимки?

georgi_nz

• Гост
« Отговор #131 -: Октомври 21, 2007, 22:41:02 pm »
Снимки не ти трябват, трябва ти пълно сканиране на електромагнитния фон на околноста - и съответния анализ.
Както се знае пси-генераторите излъчват в СВЧ обхвата. Същия на мобилните телефони. А клетките на мобилните телефони имат обикновено няколко резервирани свободни канала за всеки случай. Какъв е проблема тези свободни канали да облъчват със съответните модулиращи основната СВЧ честота? Никакъв. А всичко там се управлява от централен сървър в София. Която избрана клетка в България посочат - тя излъчва зомбажа.
Дори ако се намира на някой кофти  участък на магистрала - могат да предизвикат припряноси, нервност и склоност към безразсъдни изпреварвания. Т.е - ритуални убийства по поръчка, например за еврейската нова година или за шабат. Абсолютно безопасно за тях и недоказуемо.
« Последна редакция: Октомври 21, 2007, 23:27:15 pm от georgi_nz »

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
« Отговор #132 -: Октомври 21, 2007, 23:17:47 pm »
Значи снимки най-скоро ще направя,а как се лови тая СВЧ честота да не е таз, която която кара телевизора да бръмчи при званене на GSM в близост?И имали начини за нейното засичане и евентуално заглушаване?
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

georgi_nz

• Гост
« Отговор #133 -: Октомври 21, 2007, 23:25:40 pm »
СВЧ значи Свръх Висока Честота - тази от гигахерцовия обхват.
Заглушаване се прави с по-мощен сигнал от заглушавания - да го измести със сила.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #134 -: Октомври 21, 2007, 23:56:59 pm »
 ;) а ето и една илюстративна картинка към вече казаното:
musica universalis

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27