Здравейте най-напред.
Искам само да вметна нещо, което може би да ви е известно, но все пак - та аз съм от търново и има едно селце тука, близо, доста - арбанаси се казва.То е по-високо от града и е доста удобно място за всякакви излъчватели.И съответно е доста използвано.Имам представа за това как деистват електро-магнитните вълни, йонизиращите лъчение, и различните ултразвукови вълни - с това искам да премахна съмненията от това, че си въобразявам или нещо подобно.Та на въпроса или по точно на отговора - значи в колата си имам радар детектор за полицеиските простотии и освен, че когато минавам през арбанаси той се побърква съответно, защото има доста излъчватели, както преди малко споделих се получава така, че ако се застойш по-вече от 10-тина минути и започва едно страхотно изнервящо главоболие наподобващо подуване на главата и бъдеща експлозия на същата - все едно си си наврял тиквата в микровълнова, не съм го правил, но спред това какво му се случва на кремвирша ми е ясно какво изпитва. Най-интересното е че, не съм аз само така и за да не се получи психологически контрол върху запитания '' абе като дойдох тук ме заболя галвата от тея антени тебе заболя ли те?'' просто питам човека с мен абе ко ти стана? - и тои а ми ни нищо, нещо ме зацепи главата.Това не са двама или трима човека, а десетки, който са били с мен точно поради тая причина, да видя аз ли си внушавам или наистина е така - и да вметна, че аз не се поддавам на внушения, като господ, църкви и подобни измислени псевдо икони или подобни неща, имащи за цел да те умотаят в някаква ужасна паяжина от повтарящи се простотии - но това си е мое мнение, сатва дума за църквите, щото в църквите и манастирите тук има повече антени отколкото е нужно. Та има и телевизионна кула там на арбанаси има и около 30 пилона с високочестотни антени както на 2,4 така и на 5 GHz има и едни антени, който са на нато със сигурност, защото и в турция и във варна, в квратал виница, във самата военна база съм ги виждал и знам, че са такива.И сега въпросът ми - има ли начин, някой тук който знае как изглеждат тея микровълнови фурни за приготвяне на съзнанието ни, да ми каже как попринцип изглеждат точно и има ли алгоритъм за разпознаването им.
И като краи на дългия си пост искам да спомена, че Велико Търново, беше доста спокойно градче за живот до преди 2005, след това глобализмът и модерните технологии направиха така, че тук хората взеха да откачат - и да ясно ми е, че безжичните мрежи, и радиационния фон се е увличил и че има слънчева радияция и кво ли не, но не само това повлиява на хората тук със сигурност, а и тоя Вълнов облак над нас (Арбанаси) напрао ни стапя лагерите тука.
Мерси за вниманието и се извинявам за правописните грешки ако има.
Очаквам мнениата Ви.