Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225084 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Public_Enemy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
  • make us and The State enemies
Re:Психотронни оръжия
« Отговор #315 -: Октомври 08, 2010, 11:29:04 am »
От всички теми във форума и аз мисля,че на майнд-контрола трябва да се обръща най-много внимание, тъй като точно това е нещото, с което ни контролират напълно-освен чрез парите и манипулацийте,свързани с тях....това,което те не знаят в случая е,че тази история свършва със щастлив,що-годе за нас край---майката Земя си има собствени планове за всеки един от онези копелета--и,както всеки от нас почва да разбира-много скоро ще ги видим в действие....най-лошото за всички ни тепърва предстои,но ще го преодолеем..за момента ми е интересно какво ще се случи през месец Ноемри, и ако то не е от най-лошо естество, значи нещата все пак не са чак толкова зле

Неактивен Public_Enemy

• Четящ
  • *
Re:Относно: Какво е това?
« Отговор #316 -: Октомври 09, 2010, 12:27:38 pm »
Не съм разбрала погрешно, просто поста ми е в тема, в която има снимка от България а както казва Н. в България може би няма подобно нещо или поне ние не знаем.
Това, което имах предвид бе една лекция свалена от conspiracy central, в която се обясняваше как тези неща не извършват единственно и само тези функции. А също и играят ролята на абсорбатори на определени видове енергия. Казваше се, че най-силните енергии, които се "събират" от тези устройства да ги наречем, са тези на страха и секса. Можем оттук вече да си предствим за какво биха се ползвали ( ако е така ).
Ако се бях сетила кой го казва щях да го напиша още в началото. Гледала съм я преди около година и сега не зная дали ще я открия, но ще опитам.
Намерих нещо и в лекциите на Swerdlow. Ще дам линк, но темата, по която говори той няма нищо общо с нашата. Той говори за сексуалността. Просто вмъква 3,4 изречения, от които става ясно същото, за което говоря.
Сега, колко може да се вярва на всичко това е отделен въпрос. Аз лично го вярвам. Всеки ще прецени за себе си.

http://youtube.com/watch?v=LFh0-hzMtXs
Не е нужно да слушате всичко, защото вече казах, че няма общо с темата. Това, което казва Свердлов е от 4,23 мин до 4,42 мин.

Niiiice...Свредлов определено не е fake, знае много неща този човечец

Неактивен kambera

• Четящ
  • *
  • Публикации: 43
Re:Относно: Какво е това?
« Отговор #317 -: Октомври 09, 2010, 12:51:40 pm »

Много бързо го затриха линка....някой има ли го?
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 18:04:46 pm от Mirotvorec »
Упоритостта, о, Партха, с която глупците не се освобождават от сън, страх, тъга, отчаяние и от заблу

Неактивен Public_Enemy

• Четящ
  • *
« Отговор #318 -: Октомври 10, 2010, 13:45:03 pm »
Kambera, можеш да потърсиш във kolibka.com филм, който се казва "Stewart Swerdlow - History of Mind Control "--там се казва всичко по тази тема.

Неактивен kambera

• Четящ
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #319 -: Октомври 10, 2010, 14:16:15 pm »
Благодаря така вече ми излезна :drinks:Интересно.
Упоритостта, о, Партха, с която глупците не се освобождават от сън, страх, тъга, отчаяние и от заблу

Неактивен sinios

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #320 -: Октомври 31, 2010, 05:56:36 am »
Една психотронна антена има срещу боулинг-залата в Плевен и е монтирана там от 27год.   :bomb:
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 06:14:29 am от Mirotvorec »

Неактивен sinios

• Четящ
  • *
« Отговор #321 -: Ноември 01, 2010, 06:15:03 am »
Много от смятаните за психотронни антени изобщо не са такива. Единствената , закоято знам със сигурност е срещу сегшната боулинг зала в град Плевен- бившето кино 'Освобождение' и е монтирана там от 27 години. За съжаление нямам цифров фотоапарат за да ви покажа как изглежда.

Неактивен Evil_Master

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #322 -: Ноември 03, 2010, 20:38:02 pm »
Здравейте най-напред.
Искам само да вметна нещо, което може би да ви е известно, но все пак - та аз съм от търново и има едно селце тука, близо, доста - арбанаси се казва.То е по-високо от града и е доста удобно място за всякакви излъчватели.И съответно е доста използвано.Имам представа за това как деистват електро-магнитните вълни, йонизиращите лъчение, и различните ултразвукови вълни - с това искам да премахна съмненията от това, че си въобразявам или нещо подобно.Та на въпроса или по точно на отговора - значи в колата си имам радар детектор за полицеиските простотии и освен, че когато минавам през арбанаси той се побърква съответно, защото има доста излъчватели, както преди малко споделих се получава така, че ако се застойш по-вече от 10-тина минути и започва едно страхотно изнервящо главоболие наподобващо подуване на главата и бъдеща експлозия на същата - все едно си си наврял тиквата в микровълнова, не съм го правил, но спред това какво му се случва на кремвирша ми е ясно какво изпитва. Най-интересното е че, не съм аз само така и за да не се получи психологически контрол върху запитания '' абе като дойдох тук ме заболя галвата от тея антени тебе заболя ли те?'' просто питам човека с мен абе ко ти стана? - и тои а ми ни нищо, нещо ме зацепи главата.Това не са двама или трима човека, а десетки, който са били с мен точно поради тая причина, да видя аз ли си внушавам или наистина е така - и да вметна, че аз не се поддавам на внушения, като господ, църкви и подобни измислени псевдо икони или подобни неща, имащи за цел да те умотаят в някаква ужасна паяжина от повтарящи се простотии - но това си е мое мнение, сатва дума за църквите, щото в църквите и манастирите тук има повече антени отколкото е нужно. Та има и телевизионна кула там на арбанаси има и около 30 пилона с високочестотни антени както на 2,4 така и на 5 GHz има и едни антени, който са на нато със сигурност, защото и в турция и във варна, в квратал виница, във самата военна база съм ги виждал и знам, че са такива.И сега въпросът ми - има ли начин, някой тук който знае как изглеждат тея микровълнови фурни за приготвяне на съзнанието ни, да ми каже как попринцип изглеждат точно и има ли алгоритъм за разпознаването им.
И като краи на дългия си пост искам да спомена, че Велико Търново, беше доста спокойно градче за живот до преди 2005, след това глобализмът и модерните технологии направиха така, че тук хората взеха да откачат - и да ясно ми е, че безжичните мрежи, и радиационния фон се е увличил и че има слънчева радияция и кво ли не, но не само това повлиява на хората тук със сигурност, а и тоя Вълнов облак над нас (Арбанаси) напрао ни стапя лагерите тука.
Мерси за вниманието и се извинявам за правописните грешки ако има.
Очаквам мнениата Ви.  :hi:

Неактивен sinios

• Четящ
  • *
« Отговор #323 -: Ноември 14, 2010, 06:09:08 am »
Интересува ме кои се занимава с тези психотронни оръжия.Чувал съм че има така наречен "сатанински отдел" към таините служби, който се занимава с това.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #324 -: Ноември 14, 2010, 12:26:53 pm »
Не само сатанински, има и отдел за мокри поръчки.

Неактивен Гарсия

• Четящ
  • *
« Отговор #325 -: Декември 08, 2010, 22:44:24 pm »
Здравейте!Тука се регистрирах специално за проблема дето го имам от доста време.
Нито съм луд , или нещо от рода шизофрения.Просто от година и половина , чрез някакъв апарат или устрийство ми разчитат мислите ,първоначално наистина се мислех за нещо (месия) , но след дадено време разбрах , че някой наистина ми бърка чрез специален уред със сигнали в мозъка (или нещо подобно).Това какво е??????

Неактивен Гарсия

• Четящ
  • *
« Отговор #326 -: Декември 08, 2010, 22:48:52 pm »
някой да има няква идея ,
тва никой него знае нито приятели или семейство

Неактивен Гарсия

• Четящ
  • *
« Отговор #327 -: Декември 08, 2010, 22:50:08 pm »
ако го кажа на някой ще ме помислят за луд

или друго нещо

Неактивен elenabg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #328 -: Декември 08, 2010, 23:00:44 pm »
Прочети си постовете - имало някакво нещо дето ти чете мислите и чакаш отговор. Не се разбира какво имаш предвид и явно никой от форума не разполага с подобно "оръжие за четене на мисли". Така че, дай пример и обясни какво имаш предвид, защото така написаните половинчати изречения наистина будят съмнения за здрав разум.

Неактивен Гарсия

• Четящ
  • *
« Отговор #329 -: Декември 08, 2010, 23:12:17 pm »
добре ..така ще опитам,
значи възможно ли е?има ли с какво от разтояние чрез дадено нещо(радиовълнии т.н.) да се вникне в мозъка на човека?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27