Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225131 пъти)

0 Потребители и 13 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Re:Психотронни оръжия
« Отговор #285 -: Октомври 03, 2009, 20:21:43 pm »
За тези, на които не е проблем руският език, препоръчвам филма - "ЗОВ БЕЗДНИ". Документален, и е точно за ПСИХОТРОНИКАТА!
В него участва небезизвестният генерал Рогозин от ГРУ!
Има го в Замунда.
Ето и bg-суб за посочения филм.
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 20:25:12 pm от Black Adder »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #286 -: Октомври 04, 2009, 12:58:06 pm »
Да си призная честно, в момента на сирените бях с един колега и пиехме кафе. На него му се обадиха три пъти по телефона да го предупредят. И на двамата не ни направи никакво впечатление сирената. Приехме го с надсмешка.

Няма да правят тази тренировка три пъти, а два пъти в годината - 1 октомври и 1 април!

И не забравяйте автосугестията е голяма работа. Човешкото съзнание е стражът, който стои на входа на подсъснанието и следи какво да мине и какво, не!!!
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 12:59:07 pm от sidewinder »

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #287 -: Октомври 07, 2009, 13:17:26 pm »

Човешкото съзнание е стражът, който стои на входа на подсъснанието и следи какво да мине и какво, не!!!

А дали този страж вече не е обезоръжен?
В тази посока на мисли ще пусна още един цитат от книгата "Контрол върху съзнанието"

------------------------------------------------------
"Журналистът Джеймс Мур твърди, че от източник от ЦРУ се е сдобил с наръчник за РХМК („Радиохипнотичен междумозъчен контрол") от 350 страници и още един проект, изготвен през 1963 година.
В наръчника пише: „Медицински погледнато, тези радиосигнали се насочват към определени места в мозъка. Когато част от мозъка получи миниатюрен електрически импулс от външни източници, например гледка, нещо чуто и т.н., се произвежда емоция - да кажем, гняв при вида на банда улични гамени, които бият старица. Същият гняв може да бъде предизвикан и с изкуствени радиосигнали, изпращани до мозъка ви от оператора. И вие веднага усещате същата заслепяваща ярост, без да има някаква очевидна причина."
Д-р Хосе Делгадо, изобретателят на Стимосивъра, пише:
Радиостимулацията на различни точки в hymgdala и хипокампа на четиримата пациенти произведе различни ефекти, включително приятни усещания, въодушевление, дълбока мисловна концентрация, странни усещания, свръхотпускане, цветни видения и други реакции." Всички тези ефекти са постигнати от външен оператор.
Както заявява Делгадо през 1966 година, резултатите от предишните му изследвания и експерименти „подкрепят неприятния извод, че движенията, емоциите и поведе-
нието могат да бъдат направлявани с електрични сили, а хората да бъдат контролирани като роботи посредством най-обикновени бутони".

И сякаш това не е достатъчно, вече има и ЕУП (електрическо унищожаване на паметта) - усъвършенствана версия на РХМК. То предизвиква „липсващото време", или изтриванията на отделни части от паметта на субекта. Постига се с просто блокиране, или електронно „задръстване" на някои от мозъчните synapses с излишък от ацетохолин. Това съединение може да спре нервната трансмисия по някои точно определени пътеки.
Освен с тази химична технология за постигане на „липсващо време" могат също да се използват електромагнетизъм и микровълни. ЕУП може да се използва и като средство за въвеждане в хипнотичен транс от разстояние.
Източникът от ЦРУ на Линкълн Лоурънс разкрива някои страховити подробности за ЕУП: „Вече е в употреба малък ЕУП генератор трансмитер, който може да бъде скрит по тялото на човека. При контакт с този човек - най-обикновено ръкостискане или дори докосване - се предава слаб електронен заряд плюс ултразвуков сигнален тон, който за кратко нарушава ориентацията във времето на засегнатия."
Тези методи (РХМК и ЕУП) могат да насаждат внушения у субекта или изтриват паметта му за неща, които е бил помолен да извърши. Това се постига с някои ключови думи (или поредица от простички действия), които задействат вградения в паметта механизъм „команда-изпълнение". Този механизъм е замислен така, че колкото и интелигентен да е Субектът, да не подлага на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а да я изпълнява слепешката, без да обръща внимание на опасността. Според източника от ЦРУ субектът може да изпълнява заповеди и за своето унищожение. Това обикновено се прави след завършване на мисията, за която субектът е бил програмиран. Ако обаче той по някаква причина стане неудобен, механизмът за самоунищожение може да се задейства и преди изпълнението
на главната задача. При професионално планиране и изпълнение методът не предизвиква абсолютно никакви съмнения у вражеските агенти."
----------------------------------------------------
Тези експерименти са правени преди повече от 50 години! Правете си изводите до какво ниво са достигнали днес!
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 15:09:16 pm от H. »

Неактивен Sasho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 90
« Отговор #288 -: Октомври 16, 2009, 17:21:19 pm »
Имам някакви наблюдения, че редовно си ни облъчват. Днес 9:31 примерно беше силничко.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #289 -: Октомври 16, 2009, 17:59:08 pm »
Имам някакви наблюдения, че редовно си ни облъчват. Днес 9:31 примерно беше силничко.

Кое беше силничко...

Неактивен Sasho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 90
« Отговор #290 -: Октомври 16, 2009, 18:14:17 pm »
Облъчването, почти като на 1 октомври.

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
« Отговор #291 -: Октомври 16, 2009, 21:30:29 pm »
Аз пък нищо не усетих.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен peta22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #292 -: Октомври 21, 2009, 21:21:42 pm »
Не знам дали тук е правилното място,но искам да задам въпрос.Как може да се унищожи създаден негативен енергиен център,който се намира намира под земята и всички които посещават сградата го "разнасят" по други хора и места.
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 00:24:00 am от Mirotvorec »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #293 -: Октомври 21, 2009, 21:36:49 pm »
Може със съответни способи за корекция. Не съм специалист, но знам, че може с поставяне на определени предмети, стените, боядисани в даден цвят, съд с вода, вятърни чанове, огледало, камъни и т.н.

Мога да разкажа един действителен случай. Една жена винаги се събуждала с главоболие, откакто живее в новия си апартамент. Това събудило люпопитството на мъжа й, който разбирал от геопатогенни зони и радиестезия. Решили да замерят мястото и се оказало, че когато изливали бетона за панела, попаднало радиоактивно парче скала. Случайно, то било точно до леглото на жената. Естествено, хората не се изнесли, ами с подходяща корекция защитили мястото. Не знам, сигурно са използвали лист олово.
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 21:44:40 pm от sidewinder »

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #294 -: Октомври 28, 2009, 17:09:05 pm »

Неактивен radon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
« Отговор #295 -: Ноември 12, 2009, 10:13:43 am »
Може със съответни способи за корекция. Не съм специалист, но знам, че може с поставяне на определени предмети, стените, боядисани в даден цвят, съд с вода, вятърни чанове, огледало, камъни и т.н.

Мога да разкажа един действителен случай. Една жена винаги се събуждала с главоболие, откакто живее в новия си апартамент. Това събудило люпопитството на мъжа й, който разбирал от геопатогенни зони и радиестезия. Решили да замерят мястото и се оказало, че когато изливали бетона за панела, попаднало радиоактивно парче скала. Случайно, то било точно до леглото на жената. Естествено, хората не се изнесли, ами с подходяща корекция защитили мястото. Не знам, сигурно са използвали лист олово.
Използат се платоновите тела. Занимавам се с радиестезия от няколко месеца и знам, че платоновите тела са чудесна защита, срещу много злини.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #296 -: Ноември 12, 2009, 10:25:09 am »
"платоновите тела"-какво означава това?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Iris

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #297 -: Ноември 12, 2009, 16:58:41 pm »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #298 -: Ноември 12, 2009, 23:23:04 pm »
Благодаря, по-добре би бил Този линк, защото не отбирам от енгилизки.  ;)  А още по-добре би било, ако radon обясни защо смята, че точно такива правилни многостени са добра защита.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Benzin

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #299 -: Ноември 15, 2009, 14:36:24 pm »
Хора, живея в Овча Купел в една кооперация(големичка) и постоянно нещо пищи. Толкова ме дразни, че даже и като спре пак го чувам. Някаква честота на интервали от време на време, ама днес почти цял ден, ходя с тапи в ушите, ама файда.  ??? Кооперацията има газова инсталация и от газовите котлета се чуват странни аналогични шумове като работят на максимум, ама дали е от това? Имам записи, ама с телефон и не знам на някой дали могат да свършат работа, то почти не се чува от записа...
Има ли някакъв начин да разбера от къде идва поне? :bad:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27