Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 225158 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
Re:Психотронни оръжия
« Отговор #270 -: Октомври 02, 2009, 14:30:51 pm »
Аз не усетих нищо през вчерашния ден, но съпругата ми, през по-голяма част от деня бе зле. Кулминацията била, когато пуснали пронизващото ушите пищене на сирената. Сподели ми, че когато започнал звука, коремът й "започнал да се обръща" и получила болки в главата.
------
Пускам цитат от книгата на д-р Армен Викториян-"Контрол върху съзнанието". По-точно за чувствата и последствията на Дорийн и Антъни Върни, които били обработвани с психотронно оръжие във Великобритания през 1983/84г. Старците решили да прекарат остатъка от живота си във вила "Даргъл", но не им било писано...
Разказали им играта...:

"...................
Г-н и г-жа Върни смятаха, че са били подложени на внушително количество опасно нейонизиращо излъчване, много нискочестотни (МНЧ) импулси за продължителен период от време.
Също така вярват, че в около осем случая са били атакувани с електромагнитни импулси, които може да са били преднамерено насочени към тях. Въздействията на МНЧ импулси върху човешкия организъм са много добре документирани. Както МНЧ, така и КНЧ (крайно
ниските честоти) са нейонизиращи излъчвания, които причиняват сериозни смущения в кръвните клетки. Атаките с МНЧ импулси имат особено въздействие върху нервните центрове, които управляват долната половина от тялото, лумбалната област, долната част на гръбнака и бедрата. Те причиняват сериозна дезориентация, главоболие и пищене в ушите. Други странични ефекти са депресията, раздразнимостта и загуба на паметта.
Когато в края на януари 1984 година напуснали хижа „Даргъл", семейство Върни отпътували за Шотландия. Чувствали се така облъчени, че усещали радиацията. Г-н Върни казва, че можел да „улови" наличието на генератор в радиус от около една миля. „Това е много странно усещане, на моменти сякаш тялото ти гори."
Дорийн пък съобщи, че била в състояние да долови електроразпределителните кутии от четвърт миля разстояние. Десет дена след това пищенето в ушите й не престанало. На моменти, когато попаднела в близост до електрически източник, пищенето се усилвало.
Каза ми, че електромагнитните импулси й докарали страшно главоболие, сякаш в главата й се забивала електрическа бормашина. Понякога се завивала презглава, но тогава ставало още по-лошо - тъй като не чувала никакъв шум, се чувствала напълно дезориентирана.
През януари и февруари 1984 година г-жа Дорийн Върни изкарала два пристъпа на силни стомашни спазми, придружени с повръщане. Това обикновено са първите симптоми на облъчване, описани в издадените от МО наръчници. Чувствала се зле през целия март, а в началото на април личният й лекар я изпратил на преглед при онколог. Изследванията обаче не показали нищо сериозно.
След шумовата атака в хижа „Даргъл" на 20 май 1984 година тя се разболяла още по-сериозно. Сутринта на 23 май, когато се изнасяли, усещала силни болки в краката и лумбалната област и почти не можела да ходи. Допълнителните медицински изследвания отново не успели да открият причината.
Впоследствие г-жа Върни започнала да страда от пристъпи на диария. Здравето й продължило да се влошава през юни и юли и напълняла силно в талията - преди това била слаба жена в добра физическа форма. Кръвните изследвания, рентгеновите снимки и скенерът отново не открили нищо. Третият скенер обаче, направен през август 1984 година, показал събиране на голямо количество течност в лявата гръдна област.
На 31 август 1984 г. тя била приета в болница „Фицрой Нъфийлд" в Лондон, където изтеглили от гръдния й кош малко повече от три литра инфектирана течност. Според новопоставената й диагноза била болна от една много рядка и опасна форма на лимфатична левкемия и на 1 септември я оперирали. Лекарите й давали само 10% шанс да оживее. След два месеца химиотерапия тя прескочила трапа, но останала полуинвалид жената, която преди била толкова жизнена и очаквала с нетърпение щастливата златна възраст, сега едва можела да ходи и страдала от силни болки. Съпругът й се чувствал много зле в продължение на три седмици, от края на февруари до средата на март 1984 година. Той
също имал силни болки в гърба, лумбалната област и бедрата.
Било му трудно да ходи и дори да стои изправен, както и да пази равновесие. Освен това непрекъснатите болки не му позволявали да спи или почива добре. Медицинските изследвания през март показали, че метаболизмът е сериозно нарушен, а кръвните телца са силно засегнати. Кръвната му утайка, която по начало била 8%, сега била скочила до 30%. Всяка стойност над това ниво се считала за особено сериозна.
Събитията на 20 май 1984 г. още повече влошили положението. През годините той бил полагал особени грижи за зъбите си и посещавал редовно един зъболекар на Харли Стрийт. През трите месеца между март и май той загубил по-голяма част от тях. Някои изпадали, а други просто се изронили. Това е добре известен симптом на йонизиращото излъчване, често срещан сред военните, участвали в атомните изпитания в Австралия през 50-те год. Рентгеновите снимки пък показвали трайно увреждане на долната лумбална област и гръбначния стълб. В продължение на три години той страдал от проблеми с макроцитите и постоянно свръхпроизводство на червени кръвни телца. Тази болест се нарича политемия и е открита у американските военнослужещи, излагани на електромагнитни импулси.
Г-н Върни имал и три тежки пристъпа на нещо, наподобяващо херпес зостер, но странно, обривите се появявали на едни и същи места. Също така продължавали по-дълго от характерното и след пристъпите оставали белези, които не избледнявали. Също така страдал от болки в крайниците и често болезнено уголемяване на гръдните зърна.
По-късно, през юли 1989 и януари 1990 година, Антъни Върни се подложил на две операции в дневен център „Уелингтън" и здравен център „Хасъкс". Първата била за премахване на предполагаем базоцелуларен, а втората - за премахване на лезии. И в двата случая лекарите (д-р Д. Даулинг Мънро и д-р Луси Фрий) не били в състояние да установят причината и естеството на неговите оплаквания. Според изследвания на Центъра за системи
въоръжение за надводни кораби към ВМС на САЩ върху ефекта от микровълновите оръжия, е установено че те могат да причинят парещи участъци в мозъка, лезии и некроза на вътрешните тъкани. Освен това могат да засегнат сърдечните функции. Преди да започнат проблемите им, през юни 1983 година г-н и г-жа Върни си били направили пълни медицински
прегледи в здравен център „Тендърдън" във връзка с пенсионния план на „Алайд Хамброу" (сега „Алайд Дънбар"). Документацията показва, че резултатите и на двамата са били
много добри. Г-н Върни ми предостави пълен списък на лекарите и хирурзите, които са лекували него и съпругата му по време на това изпитание. Разговарях с д-р Дъглас Росдейл, техния личен лекар, на 28 март 1991 година, и го попитах за мнението му по случая. Д-р Росдейл изрази възхищението си от семейство Върни и тяхната издръжливост въпреки трудностите. След това добави, че през всичките години на практиката си не бил виждал такъв случай. И двамата страдали едновременно от един и същи рядък синдром - положение, което се среща доста рядко в медицинската практика. Докторът беше изненадан и от рязкото влошаване на здравето им и имайки предвид предишните им анамнези, не бе в
състояние да определи причината.
..........................................
Дорийн Върни почина през март 1996 година. Няколко месеца по-късно, през септември, се спомина и Антъни Върни. Въпреки съвета на семейството и приятелите си беше постъпил в
психиатрично отделение, с надеждата да получи облекчение от онова, което все още считаше за последици от микровълново замърсяване."
-----
П.п. Последните мнения от тази тема тук, и дискусиите по този въпрос в интернет пространството в България, са идеален материал, който тези тъпунгери, които ни облъчват могат да съберат. А именно, мнения за последствията, които са причинили с тази простотия дето сториха вчера върху хората.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #271 -: Октомври 02, 2009, 14:56:31 pm »
добре!Зашто го правят?Скаква цел?

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #272 -: Октомври 02, 2009, 15:18:18 pm »
добре!Зашто го правят?Скаква цел?

Това е много любопитен въпрос при положение, че целият форум от 5 години е посветен на мисията да отговаря на точно тези въпроси. Какво ще кажеш да го прочетеш? :)

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #273 -: Октомври 02, 2009, 16:07:11 pm »
Аз не усетих нищо през вчерашния ден, но съпругата ми, през по-голяма част от деня бе зле. Кулминацията била, когато пуснали пронизващото ушите пищене на сирената. Сподели ми, че когато започнал звука, коремът й "започнал да се обръща" и получила болки в главата.

Да, това беше гадното.Другото как да е, но като почна пищенето, тогава ме удари в корема и челюстта ми се схвана.
Аз не знаех, че ще има сирени тоя ден и се чудех какво е това и не му обръщах внимание.Даже не обърнах внимание и на пищенето и сметнах свиването на корема за нормално при тоя звук.
Чак като ми се стегна челюстта си дадох сметка, че нещо необичайно става.Често изпитвам чувството от подобно схващане на нещо, понеже се получава, когато тялото предозира кислорода(заради едни дихателни упражнения).Когато човек предруса с кислород, първа реагира нервната система(защото тя натрупва най-много от него) и някои неща започват да изтръпват.Просто нямаше начин това да ми се случи без да съм се обдишал над необходимото.

Но кучето ми също откачи.Гледаше ме с ужас - започна да лае срещу мен, сякаш ме призовава(така, както ме лае, когато иска да му метна пръчката).
Аз се наведох, за да му захлупя ушите с ръце, той тогава се побърка, почна да тича напред-назад из апартамента с бясна скорост, да лае, да руши и да скача на разни неща.А той е от породите, които правят много щети по тоя начин.
По цял ден го държа на музика, понякога дъни много силно, никога не е реагирал така на звук, само си спи.Тогава вече бях убеден, че тва нещо не е наред.
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 16:08:59 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #274 -: Октомври 02, 2009, 16:48:15 pm »
Прочетох каквото ме интересуваше в общи линии и ми стана ясно!Повече няма да задавам глупави въпроси ;)  само да вмвтна ,че кучетата в квартала побесняха по същия начин ::)

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #275 -: Октомври 02, 2009, 17:04:45 pm »
Цитат
-ако се храниш с идеята за повишаване на силата,
-ако дишаш със същата идея,
-ако правиш упражнения всеки ден със същата идея(енергетизиращи упражнения),
-ако правиш упражнения за психиката(медитация и тн) всеки ден,

...забрави човек или технология да има ефект върух теб.Просто е - бъди с високо ниво на енергията и ще бъдеш страшно труден за 99% от атаките, било то от човек или техника.

П.П.
да не говорим, че с подходяща тренировка човек става способен на атаки от своя страна...
Бяхме трима, живеем на 20 метра от болницата (сирените). Нищо ни няма. Медитираме 1-2 пъти дневно по 1-2 часа.
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 23:56:17 pm от Mirotvorec »
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Amrita

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #276 -: Октомври 02, 2009, 17:08:29 pm »
Много странно ми звучи тази информация за сирените. Как обясняват необходимостта от подобни 'проверки"? Все някакво извинение има. Три пъти в годината за 20 минути ми се струва ужасно много. Това реално е един час, който отнемат, да не говорим за последиците, които могат да влияят дълго или да останат заинаги.
Имам и един друг въпрос (не прочетох внимателно всичко и може да съ пропуснала): тези, които използват сирените очевидно с някаква цел, как успяват да защитят себе си, защото ако са покрили цяла България, самите те се подлагат на това влияние?

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #277 -: Октомври 02, 2009, 17:12:46 pm »
Много странно ми звучи тази информация за сирените. Как обясняват необходимостта от подобни 'проверки"? Все някакво извинение има. Три пъти в годината за 20 минути ми се струва ужасно много. Това реално е един час, който отнемат, да не говорим за последиците, които могат да влияят дълго или да останат заинаги.
Имам и един друг въпрос (не прочетох внимателно всичко и може да съ пропуснала): тези, които използват сирените очевидно с някаква цел, как успяват да защитят себе си, защото ако са покрили цяла България, самите те се подлагат на това влияние?

-извинението е, че се прави проверка на състоянието им(дали работят).Щели да служат за оповестяване на природни бедствия и явления, застрашаващи обществеността - земетресения, наводнения и тн.

-електростатично екраниране.Цитат от друг форум:

"Когато е необходимо да се защити уред, машина или просто помещение от външни електростатични полета, се оказва достатъчно обектът да се огради с метална обвивка или с достатъчно гъста метална мрежа, известна като фарадеев кафез. "

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #278 -: Октомври 02, 2009, 18:00:43 pm »
"Когато е необходимо да се защити уред, машина или просто помещение от външни електростатични полета, се оказва достатъчно обектът да се огради с метална обвивка или с достатъчно гъста метална мрежа, известна като фарадеев кафез. "
..., който трябва да се заземи, Спорте...  :rofl2::drinks: :rofl: :blum2:

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #279 -: Октомври 02, 2009, 18:06:29 pm »
Да, това беше гадното.Другото как да е, но като почна пищенето, тогава ме удари в корема и челюстта ми се схвана.
Аз не знаех, че ще има сирени тоя ден и се чудех какво е това и не му обръщах внимание.Даже не обърнах внимание и на пищенето и сметнах свиването на корема за нормално при тоя звук.
Чак като ми се стегна челюстта си дадох сметка, че нещо необичайно става.Често
И след това има един туш. :rofl:
Бяхме трима, живеем на 20 метра от болницата (сирените).Нищо ни няма. Медитираме 1-2 пъти дневно по 1-2 часа.
:rofl:
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 20:23:41 pm от SMSI-H »

Неактивен Иван

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #280 -: Октомври 03, 2009, 01:28:06 am »

От гледна точка на електромагнитното поле защитата от излъчването е много проста и се нарича излъчване в противофаза.
Очевидно сирените излъчват сигнал със звукова честота, която народонаселението чува като сигналите на гражданска защита за известяване на съотвеното бедствие. Освен този сигнал има и нискочестотни, а също и високочестотни сигнали, които не са в звуковата област и които именно са психотронните сигнали, носещи инфрмацията за "съответното въздействие".

Сега, имайки пред вид как на 11.09.2001г. в световните търговски центрове, където работят 50 000 човека, бяха предупредени "правилните хора" да не ходят на работа, щото нещо много лошо може да се случи, няма нищо чудно, че този, който пуска сирените е предупреден за вида и спектралния състав на сигнала. Всичко, което е необходимо е да носиш в джоба си генератор, който ще излъчи такъв сигнал, че в общата интерференчна картина между двата сигнала (тоя в джоба ти и оня от сирените) ти да се паднеш в зона на минимум.
А синхронизацията на двата сигнала е елементарно - например самите генератори на сирените са пускани чрез GPS синхринизация, която може да се използва за пускане и на генератора в джоба ти.

Ние всички можем да си набавим необходимото оборудване за подобно защитно устройство, освен едно - алгоритъма и честотния спектър на излъчения сигнал. Това е известно на разработчиците, които съответно имат и защита - всеки там, където е.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #281 -: Октомври 03, 2009, 01:52:12 am »
Много странно ми звучи тази информация за сирените. Как обясняват необходимостта от подобни "проверки"? Все някакво извинение има. Три пъти в годината за 20 минути ми се струва ужасно много. Това реално е един час, който отнемат, да не говорим за последиците, които могат да влияят дълго или да останат заинаги.

Една лелка по телевизията каза, че тези проверки са съвсем в реда на нещата и даде пример с Австрия, където това се правило всеки месец. И го казваше с много сериозно изражение на лицето, сякаш в този аргумент се съдържа голяма стойност и логика. Какво по дяволите ми пука, че в Австрия си го турват всеки месец?! Що за тъп аргумент?! Сигурен съм обаче че за по-голямата част от населението няма да е тъп и ще поклатят удобрително глава. Така е и измислено.

Те не защитават себе си. Те се подлагат на същите неща, които подлагат и нас. Това е част от културата и индоктринацията им.

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #282 -: Октомври 03, 2009, 09:33:57 am »
И ние сме едни опитни мишки :nea:

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #283 -: Октомври 03, 2009, 11:32:28 am »

Добре!Защо го правят? С каква цел?

Накратко - Контрол на човешкото поведение!

================================

За тези, на които не е проблем руският език, препоръчвам филма - "ЗОВ БЕЗДНИ". Документален, и е точно за ПСИХОТРОНИКАТА!
В него участва небезизвестният генерал Рогозин от ГРУ!
Има го в Замунда.

Неактивен Amrita

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #284 -: Октомври 03, 2009, 14:05:09 pm »

Сега, имайки пред вид как на 11.09.2001г. в световните търговски центрове, където работят 50 000 човека, бяха предупредени "правилните хора" да не ходят на работа, щото нещо много лошо може да се случи...

За това наистина ли има доказателства? Ако да, те са преки и говорят недвусмислено за друг сценарий на събитията.

Не съм технически грамотна :) Това и провокира въпросите ми, разбира се, предполагах, че има някакви варианти. Или ако ги няма, тези, които се подлагат на същото, знаят, защо го правят.
Аргументите с Австрия сигурно звучат много смислено на почти всички зрители, въпреки че за малцина са абсурдни. Не съм и сигурна, че в Австрия подобни неща ги има или толкова често.
Според мен три пъти в годината от по 20 минути правят един час, който го крадат от живота ти, да не говорим за последиците.

Ходех на училище по времето на социализма и си спомням колко масово ни възпитаваха за необходимите мерки, които трябваше да вземем при военна опасност. Представяха ни нещата, като че ли това е неизбежимо. Дори като малка все си мислех, какво ще взема в такива случаи в скривалището - сега ми звучи направо зловещо като метод за възпитание на децата.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27