Автор Тема: Мисли и Източници  (Прочетена 119751 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Re: Мисли и Източници
« Отговор #315 -: Юли 17, 2007, 16:43:39 pm »
Дънов нещо ме съмнява с това последното...Ама аз много не го разбирам него, де...
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #316 -: Юли 20, 2007, 23:48:28 pm »
„Онзи, който иска да постигне знания, всеки ден трупа,
онзи който иска да постигне Дао (Пътя),
всеки ден губи излишното"
даоска мъдрост
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #317 -: Юли 27, 2007, 22:59:15 pm »
 Пет са знаците на самотната птица:
тя в най-високи предели лети,
тя никога не страда за другар, дори и ближен;
и вечно към небето сочи с клюн;
тя няма цвят
тя пее много нежно

Сан Хуан де ла Крус
"Станси за любовта и светлината"

Higashigawa

• Гост
« Отговор #318 -: Юли 31, 2007, 10:46:26 am »
А мравките не знаят, че има звезди!
Но ако бяха като нас, можеха да повярват!

Мадлен Алгафари

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #319 -: Август 03, 2007, 21:07:30 pm »
" Няма по- изкусно изпипана измама от тази , да съумееш да превърнеш един свидетел на обвинението в съучастник в престъплението.Това е равносилно на отстраняването на свидетеля - един вид съвършено престъпление.
Какво представлява свидетелят освен тезвомислещ и проницателен наблюдател? От друга страна,за да си истински свидетел, трябва да отговаряш на известни условия: да не си  замесен по никакъв начин в извършващото се деяние.Свидетелят се нуждае от неутралност, от известна дистанцираност.
Ако ги няма тези две предпоставки ,свидетелят просто не съществува.Немислимо е човек да достоверен свидетел на катастрофа, ако е един от пострадалите."

" Жената и нейната дълбинна психология "
Пиер Дако
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Savage

• Гост
« Отговор #320 -: Август 04, 2007, 00:24:08 am »
" Няма по- изкусно изпипана измама от тази , да съумееш да превърнеш един свидетел на обвинението в съучастник в престъплението.Това е равносилно на отстраняването на свидетеля - един вид съвършено престъпление.
Какво представлява свидетелят освен тезвомислещ и проницателен наблюдател? От друга страна,за да си истински свидетел, трябва да отговаряш на известни условия: да не си  замесен по никакъв начин в извършващото се деяние.Свидетелят се нуждае от неутралност, от известна дистанцираност.
Ако ги няма тези две предпоставки ,свидетелят просто не съществува.Немислимо е човек да достоверен свидетел на катастрофа, ако е един от пострадалите."

" Жената и нейната дълбинна психология "
Пиер Дако
Истина  :D
Ще си потърся книгата да я прочета. Благодаря tan4e  :)
« Последна редакция: Август 04, 2007, 00:24:53 am от Savage »

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #321 -: Август 04, 2007, 00:35:33 am »
В момента я обработвам  в ел. вариант.До няколко дни ще я кача.Книгата си заслужава да се прочете!
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #322 -: Август 17, 2007, 01:13:01 am »
Тези пусти истини...

"Когато жените ни обичат, те ни прощават всичко, дори престъпленията ни; когато не ни обичат, не ни уважават за нищо – дори за добродетелите ни."                  
                                                                                                                                  Оноре дьо Балзак
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
« Отговор #323 -: Август 18, 2007, 00:13:14 am »
Тези пусти истини...

"Когато жените ни обичат, те ни прощават всичко, дори престъпленията ни; когато не ни обичат, не ни уважават за нищо – дори за добродетелите ни."                  
                                                                                                                                  Оноре дьо Балзак

Ами то един мъж като поживее достатъчно разбира,че жените са далеч по-големи егоисти от мъжете.

Eon

• Гост
« Отговор #324 -: Август 18, 2007, 00:15:41 am »

Ами то един мъж като поживее достатъчно разбира,че жените са далеч по-големи егоисти от мъжете.
Бе... то зависи от човека, ама май така клонят нещата  :P

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
« Отговор #325 -: Август 18, 2007, 13:00:51 pm »

Бе... то зависи от човека, ама май така клонят нещата  :P

Абе да са живи и здрави.Каквито са такива.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #326 -: Август 21, 2007, 11:54:13 am »
"Средностатистическите жени предпочитат да са по-красиви отколкото умни защото средностатистическите мъже по-добре виждат отколкото мислят" - цитат от ТВ предаване.

;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #327 -: Август 21, 2007, 12:25:46 pm »
"Средностатистическите жени предпочитат да са по-красиви отколкото умни защото средностатистическите мъже по-добре виждат отколкото мислят" - цитат от ТВ предаване.

;)

Адски невярно:)))) Средност.жена откак я има, все си мисли как да е хубава, щото обича да е забелязвана и оглеждана.
Средност. мъж много повече мисли, отколкото гледа, щото живота така го е научил.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #328 -: Август 23, 2007, 20:59:57 pm »

;)

Оберон е прав. А тези думи ги е казала някоя жена в някой спор, за да защити жените и да ги изкара по - нещо си от мъжете. Въобще някаква много странна идея има насадена постоянно да се противопоставят двата пола, мъжете са еди к'во си повече жените пък могат това и това следователно ние сме по - велики. Пълни глупости известно, че ако остане само единия пол просто няма да го бъде, дори и да измислят как да се възпроизвеждат. Даже  в ежедневните ни отношения го има насадено постоянно да се изкарваме повече от другия пол и дане се уважаваме. Вместо да търсиме разликите нека да видим общото.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #329 -: Август 24, 2007, 13:08:23 pm »
Не знам дали съм прав, ама скоро си бих камшика от един женски форум.
Пускам аз тема "Най -еротичната част от тялото на партньора Ви". Форума беше за любов, секс и контрацепция хахахах:)
И!
Всяка се обеснява там, веселба тва онова. Не четох аз 2-3 дена там, влизам и кво чета, цитирам по памет:
"Няма по-грозно нещо от гол мъж с увиснал член. Ако пък гърба му е космат, направо може да повърнем"

Гледай ти, кат знам за съшия тоя увиснал член, кви чудеса от храброст правят да го дигнат....И!
Аз разбира се респондвам, с това, че има и достатъчно жени дето изглеждат грозни голи, и давам пример с германките на морето, дето искрено са ме отвращавали като мъж.
И една пача ми отговаря: "Ти си много смешен мъж бре! Тогава жена ти да не ражда деца, да е все така хубава, щото като гледам май само на манекенки се фърляш"
И аз като втрещен, викам си тая в цикъл, няма да и отговарям. Хубу ама, ми скочиха всички, аз не им останах длъжен, напудрих ги както аз си мога, и сега излиза, че заради едно мое виждане:
"нямам мозъчни клетки"
"имам, ама май не ги ползвам"
"комплексар си, моето момче" ( тази дума се ползва като топъл хляб, нали :)?
И т.н...
После се оказа, че съм бил тънкообиден, ама като я питах тая, дето го измисли, кво значи "тънкообиден" ми даде уникално определение...
Тва жената.....нямам думи:)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27