Не знам дали съм прав, ама скоро си бих камшика от един женски форум.
Пускам аз тема "Най -еротичната част от тялото на партньора Ви". Форума беше за любов, секс и контрацепция хахахах:)
И!
Всяка се обеснява там, веселба тва онова. Не четох аз 2-3 дена там, влизам и кво чета, цитирам по памет:
"Няма по-грозно нещо от гол мъж с увиснал член. Ако пък гърба му е космат, направо може да повърнем"
Гледай ти, кат знам за съшия тоя увиснал член, кви чудеса от храброст правят да го дигнат....И!
Аз разбира се респондвам, с това, че има и достатъчно жени дето изглеждат грозни голи, и давам пример с германките на морето, дето искрено са ме отвращавали като мъж.
И една пача ми отговаря: "Ти си много смешен мъж бре! Тогава жена ти да не ражда деца, да е все така хубава, щото като гледам май само на манекенки се фърляш"
И аз като втрещен, викам си тая в цикъл, няма да и отговарям. Хубу ама, ми скочиха всички, аз не им останах длъжен, напудрих ги както аз си мога, и сега излиза, че заради едно мое виждане:
"нямам мозъчни клетки"
"имам, ама май не ги ползвам"
"комплексар си, моето момче" ( тази дума се ползва като топъл хляб, нали

?
И т.н...
После се оказа, че съм бил тънкообиден, ама като я питах тая, дето го измисли, кво значи "тънкообиден" ми даде уникално определение...
Тва жената.....нямам думи:)