Автор Тема: 2012 г.  (Прочетена 577054 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Re: 2012 г.
« Отговор #765 -: Януари 11, 2012, 11:43:09 am »
    Много  ми е  интересно,  какво  ще  се  пише  по  темата  когато  дойде  2013г ??? :diablo:
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #766 -: Януари 11, 2012, 11:44:10 am »
    Много  ми е  интересно,  какво  ще  се  пише  по  темата  когато  дойде  2013г ??? :diablo:
Ми заглавието ще се смени на 2018(примерно) и готово :)

Неактивен вещичка

• Четящ
  • *
  • Публикации: 188
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #767 -: Януари 11, 2012, 11:53:04 am »
Хехе, не знам какво ще се пише, просто отбелязах простичкият факт - нищо повече. Все пак магнитното поле има много силно влияние върху човека, животните и растенията. Чувала съм от джипито си, че влияе на вътречерепното налягане при човека. А това си е стряскащ фактор. Не знам дали тази година или някоя друга ще си достигне нулевата точка, но от наблюдения натам се е запътило, а това никак не е на добре...  ;D
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
« Отговор #768 -: Януари 11, 2012, 12:52:05 pm »
Едно видео с интервю на Друнвало Малхизедек от 19 дек. 2011:

<a href="http://www.youtube.com/v/d8v03EVrvwI" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/d8v03EVrvwI</a>

За незнаещите английски резюмирам накратко интервюто:
Полярността на Земята ще се смени от мъжкия аспект на Източника към женския аспект.
Само тези, които живеят в ума а не сърцето ще направят преход, а другите не точно - ще поемат по друг път, но от тяхна гледна точка ще изглежда, че е същото, но всъщност ще е коренно различен път.
Тези, които направят прехода ще са като делфините, общо взаимсвързано съзнание, нещо както различните клетки са едно цяло - нашето тяло.
Никой няма да може да направи преход, ако тяхното МерКаБа (светлинно тяло) не функционира. От 7 милиарда души само около 50-60 милиона са го направили (0.71% бел ред.).
Земята и слънцето също имат съзнание и тъй като сме произлезли от слънцето, така и ние някога сме били слънце, светлина.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 14:42:19 pm от Mirotvorec »
Keep 'em occupied!

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #769 -: Януари 11, 2012, 14:12:31 pm »
Тези, които направят прехода ще са като делфините, общо взаимсвързано съзнание, нещо както различните клетки са едно цяло - нашето тяло.

Чисто проповядване на кошерно съзнание!!! Като цяло, изказването на Мелхиседек е тинтири-минтири.

Разберете, че еволюцията на съзнанието се осъществява в продължение на хиляди години. Не става с някакъв си моментален "преход" от днеска за утре.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 14:22:16 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен de_vora

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #770 -: Януари 11, 2012, 14:34:44 pm »
От къде се взема душата? Спуска се по един слънчев лъч от Небето и се заселва в плода. Тоѝ вече заживява  самостоятелно, нищо че още е в корема на маѝката и пъпната връв не е скъсана.

Кога става това, кога просветва тази искрица? На 21-ия ден преди раждането.

Как слиза светликът, огънчето - то е сложнотия, но ако не стане, детето се ражда мъртво.

Мнозина говорят и пишат за Преход на човека към друго състояние. Не искам да натрапвам никому моето мнение, но държа да го кажа. Според мен по какъвто и път да поеме, посоката ще зависи от самия човек.

Глобален вибрационен форсаж на Земята, скокообразно повишаване на нейните вибрации, събитие, каквото още не се е случвало. И че това събития по своята същност ще бъде репетиция за Прехода.

А сега вижте оригиналната публикация.
http://www.newfresh.name/news/21_12_2011/2011-12-18-1001

Това не обяснявали всичко което каза AlienNetwok
And a strong angel took up a stone as it were a great millstone and cast it into the sea, saying, Th

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #771 -: Януари 11, 2012, 15:16:22 pm »
От къде се взема душата? Спуска се по един слънчев лъч от Небето и се заселва в плода.
А откъде се спуска?

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #772 -: Януари 11, 2012, 18:24:31 pm »
Хехе, не знам какво ще се пише, просто отбелязах простичкият факт - нищо повече. Все пак магнитното поле има много силно влияние върху човека, животните и растенията. Чувала съм от джипито си, че влияе на вътречерепното налягане при човека. А това си е стряскащ фактор. Не знам дали тази година или някоя друга ще си достигне нулевата точка, но от наблюдения натам се е запътило, а това никак не е на добре...  ;D
       Организирате  една  масова  медитация  и.......!
       Въпроса  е,  можем  ли  да  променим  нещо  или  не?  Е  не  можем!  Тогава  защо  да  се  косим,  каквото  има  да  става  ще  си  стане  въпреки  това,  че  знаем.  Даже  мисля,  че  знанието  вреди! 
       При  разглеждане  на  въпроса  за  някакъв  глобален  катаклизъм  трябва  да  се  вземе  предвид  и  съществуването  на  човечеството  оттатък,  а  техните  възможности  са  много   по-големи  от  нашите! 
       Когато  казвате  човечество  знайте - ние  си  оставаме  хора  с  човешко  съзнание  след  смъртта  и  си  обичаме  земятя!!!!! :diablo: 
       Ще  позволят  ли  ТЕ  да  се  случи  нещо? ???     

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #773 -: Януари 11, 2012, 18:53:49 pm »
1.Има една "подробност", която не ми се връзва във всички предсказания /а те никак не са малко, не е само т.нар. календар на маите, а и сума ти ченълинги идващи от къде ли не/, а именно: преминаването в четвъртото /някъде се среща и петото/ измерение СЪС ЗЕМНИТЕ НИ ФИЗИЧЕСКИ ТЕЛА. Това е, което не се връзва /според мен/.
2.Четвъртото /петото/ измерение не си ли съществува и в момента? Ние един вид не сме ли непрекъснато част от него /една наша част/? А след смъртта си не  "отиваме" ли всички пак именно там?
3.Ние СМЕ  безсмъртни. Но телата ни не са. Мисля, че просто няма начин да си затътрим телесата оттатък...Пък няма и смисъл това начинание. Къде е смисъла в това? Да увековечиш нещо, което е временно? Все едно шофьора да се срастне с колата си. Това е лишено от смисъл от гледна точка на безсмъртната ни душа според мен.
4.Мисля си, че когато става дума за преход от това в следващо измерение определено начина е през физическата смърт, обитавайки тяло, което ще е подходящо за въпросното измерение /такива тела ние всички си имаме и те са напълно пригодени за измеренията, в които се намират/.
5.Преминаването от измерение в измерение работи предполагам и то на резонансен принцип: не можеш да се намираш на място с различна от твоята честота. Дори и да те занесат на ръце до такова място, няма да можеш и пет минути да останеш там, където не ти е мястото вибрационно.
Ще съм благодарна, ако някой ми обясни смислено идеите на Мелхизедек, защото го четох и на български, но не схванах много.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 18:57:41 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #774 -: Януари 11, 2012, 19:09:08 pm »
m2f - прочети това мнение (може би най-доброто в цялата тема) и всичко ще ти се изясни:

>>> http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,5108.msg237420.html#msg237420 <<<

А че Мелхиседекчо е агент на тъмните, то е ясно.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 19:17:51 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
« Отговор #775 -: Януари 11, 2012, 20:58:10 pm »
m2f - прочети това мнение (може би най-доброто в цялата тема) и всичко ще ти се изясни:

Какво  ли  ще  пишеш  след  новата 2013? 

1.Има една "подробност",
2.Четвъртото /петото/ измерение не си ли съществува и в момента? 
3.Ние СМЕ  безсмъртни. .
5.Преминаването от измерение в измерение работи предполагам и то на резонансен принцип: не можеш да се намираш на място с различна от твоята честота. Дори и да те занесат на ръце до такова място, няма да можеш и пет минути да останеш там, където не ти е мястото вибрационно.

Никой  няма  да  ти  отговори,  въпросите  ти  противоречат  на  възможноста  да  се  случи  нещо!  Отговора  на  въпросите  ти  води  до  едно  единствено  заключение --  Ще  си  поживеем  и  ще  похапнем  торти :drinks:
      Бих  ти  отговорил,  но  няма  да  приемеш  отговора  ми 
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 21:13:36 pm от mitko »

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #776 -: Януари 11, 2012, 21:30:34 pm »
Въпросите ми са по - скоро риторични /не съм сигурна правилно ли написах думата  :blush:/, и по - скоро изразявам мнение, отколкото задавам въпрос. Може да се каже, че искам да чуя мнението на останалите пишещи с мен по същите въпроси.
За тортата...нека е от мене! ;)
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 21:56:44 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен xtring

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
« Отговор #777 -: Януари 11, 2012, 21:39:01 pm »
Ама вие знаещите кажете защо и какво го причинява. Иначе всеки знае много безполезни факти.
Не ми отговорихте на простия въпрос, дали принцесата от видеото говори за катаклизъм или не.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #778 -: Януари 11, 2012, 22:00:03 pm »

Чисто проповядване на кошерно съзнание!!! Като цяло, изказването на Мелхиседек е тинтири-минтири.

Разберете, че еволюцията на съзнанието се осъществява в продължение на хиляди години. Не става с някакъв си моментален "преход" от днеска за утре.

Точно така!

Лично аз на 1 януари 2013 ще преместя темата във Фън.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 22:02:22 pm от ₪ Eon ₪ »

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #779 -: Януари 11, 2012, 22:35:57 pm »
Ще съм благодарна, ако някой ми обясни смислено идеите на Мелхизедек, защото го четох и на български, но не схванах много.

За Друнвало можеш можеш да видиш и да прочетеш повече тук  
и да се позабавляваш с този фантастичен филм - 2016: КОНЕЦ НОЧИ / HELL (2011)

<a href="http://www.youtube.com/v/fcXigq_oQ_g?version=3&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/fcXigq_oQ_g?version=3&amp;amp;hl=bg_BG</a>

« Последна редакция: Януари 11, 2012, 22:45:35 pm от Hacko »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
3 Отговора
8342 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2006, 15:08:56 pm
от H.
6 Отговора
9763 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012