Това са снимки на 20 дена от Стоунхендж, които ми дадоха. Има още много по-отблизо, но са много големи и не стават за прикачане. Освен ако не са сменили метала оттогава, май са си от камък 
На една от снимките, която не мога да кача случайно е хванато и НЛО. Май... Може и хеликоптер да е. Или муха 
На тази снимка дето я изтеглих от рар архива на 1-вия камък долу в ляво се вижда метала, когато се увеличи виждам и ръба на метала (увеличете и ми кажете дали греша или е така). На тази прикачената снимка дето се показва във форума пак виждам метал

- последниа камък в дясно, долу в ъгъла (този камък дето има нещо като канал по-нагоре). Та на него долу в дясно както писах също според мен има метал, защото част от камъка липсва и се вижда този път ясно ръба на металната част (вижда се че част от камъка липсва, но липсва точно то там, до където почва успоредно надолу, по ръба и от другата страна, където е гладно като направено от метал. Точно така според мен не може да се получи от падане на парче от камъка или в следствие на корозия и т.н.) И въпреки всичко човек вижда това което иска да види...