Проблема е, че не мислите преди да давате предложения.
Ако имаме символ/лого веднага си го вкарваме сами по няколко причини:
1-во: Веднага ще се клишираме.
2-ро: Ставаме поредните, които се вкарват в рамка. Не трябва да има зададености и догми в нашата дейност. Така автоматично си отрязваме клона и си бутаме някои от принципите сами. Аз даже се дразня, че имаме имена и наименование за нещата. Всичко е матрица, която ти пречи да видиш истинската същност.
3-то: Ставаме по-уязвими за атаки от астрално ниво чрез щампа. Егрегора се нахранва и приема щампата, заедно с характеристиката на всеки един от нас. Така само да поискам да въздействам на Миро или на Еон, мога да го направя на секундата по енергийният меридиан, който се осъществява и свързва хората от форума именно чрез така желаното от вас лого. Да не говорим, ако някой Черен Учител ни се накани... И без това нямаме много приятели и явно пречим на някой, щом ни хакват на 3 месеца по веднъж за профилактика.
Ама това не са красиви приказки, нито си играем игри тук. Помагаме на хората, а за да го правим, би следвало, че трябва да имаме нужното езотерично знание и подход към нещата, чрез които да контролираме ставащото.
Просто трябва да се мисли преди да се дават предложения.
Аз съм твърдо против, вие правете каквото решите. Ако съберете гласност - np
H.