Автор Тема: Хора ли са създали НЛО и защо технологията е все още секретна?  (Прочетена 9507 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Хора ли са създали НЛО и защо технологията е все още секретна?

от Ричард Вицути


Сигурен съм, че сте чували за Никола Тесла. Неговата беше работата, която доведе до днешните НЛО. Той и Виктор Шаубергер са суперзвездите по отношение на технологията на летящите дискове. През Втората световна война нацистите са наблягали много на изследванията на Тесла, за да създадат това, което съюзническите пилоти наричали "Foo Fighters", или "Kraut Balls" ("Швабски топки"). По време на англо-американските нападения над Германия, тези светещи обекти прелитали близо до бомбардировачите с невероятни и невиждани дотогава скорости. Foo Fighter-ите са имали способността да повреждат вражеските радари, така американските пилоти са били принуждавани да прекратят мисията. По-късно когато вече са обърнали към базите си, топките от "цветни светлини" също са поемали в обратна посока. Всичко е документирано, дори има и снимки.

Следващото е от статията "НЛО - земна или извънеземна технология" на Ал Пинто.
Може би тези летателни апарати принадлежат на някой таен държавен проект. Има много доказателства, подкрепящи тези твърдения. Има доклад на Маршал Яроу и специалната му кореспонденция към главната щаб-квартира в освободен Париж. Публикувана е във в. South Wales Argus на 13 Декември, 1944 г. Гласи:
"Немците са създали тайно оръжие по време на новогодишните празници. Това ново устройство, което, изглежда, играе роля на противовъздушна защита, прилича на коледните топки по коледните елхи. Наблюдавани са да висят във въздуха над Германия, понякога поединично, понякога на групи. На цвят са сиви, а понякога - прозрачни."

Друга статия от в "Associated Press" датираща от 2 Януари, 1945 г. гласи:

"Сега, изглежда, нацистите са хвърлили нещо ново в небето на Германия. Странно е - мистериозните Foo Fighter-и се състезават със съюзническите изстребители по време на мисиите им над Германия.
Пилотите ги срещат вече повече от месец по време на нощните нападения. Никой не знае какво представляват тези въздушни оръжия. Огнените топки се появяват светкавично и летят паралелно със самолетите мили. Изглежда са радиоуправлявани от земята, според докладите на разузнаването...
"

Тогава защо нацистите не са спечелили войната с технологията на Foo Fighter-ите? Точно както ракетите Фау-2 и реактивните самолети, времето е изтичало. Хитлер е искал немският народ да издържи поне още два месеца преди да освободи тези "супер оръжия". Е, всички знаем, че края им е дошъл преди предвиденото.

Когато Съюзниците са навлезли в германска територия, те започнали да търсят и да прибират всичко свързано с новата технология. 2 години след войната, Кенет Арнолд, пилот, наблюдава летящи дискове, движещи се с много високи скорости. Той казва, че се движели като чинии, плъзгани по вода, като по този начин се ражда термина "летящи чинии".

Един от учените, довели до тяхната поява, е Виктор Шаубергер. Вече запознат с работата на Тесла, той започва да създава нови дизайни. След като Червената армия прибира всичко, което американската армия не успяла, те бомбардират апартамента му. По-късно са се носили слухове, че Шаубергер е отишъл при американците и е започнал да работи за техен таен държавен проект в Тексас.

В началото на 50-те години, науката изведнъж започва да изучава "антигравитацията". Много експерименти с летящи дискове са провеждани тогава. Някои от резултатите дори са публикувани в списания и вестници. Изведнъж в края на 50-те настъпва гробна тишина. Прекратява се отпускането на средства, а медиите не отразяват нищо по въпроса, защото новата технология минава на секретно ниво. По едно време дори се стига дотам, че някои учени са ставали жертва на "случайни" инциденти. Самият Шаубергер умира от разклатено здраве. На смъртното си легло той постоянно е повтарял, че: "Те отнеха всичко от мен. Всичко. Дори и мен самия." Когато летящите чинии са фотографирани от случайни наблюдатели, гледайки снимките, Шаубергер твърдял, че това са негови дизайни.

През 1947 г., когато Кенет Арнолд забелязва НЛО, ВВС са принудени да бъдат готови в случай на ответен удар от страна на Foo Fighter-ите. Фотографии на нацистките дискове скоро след това се появяват, в една от които германски кръст е ясно видим. На друга се вижда танково оръдие, прикачено на долния край на чинията. 

Преди всичко да затихне, на 11 Февруари, 1953 г. в статия на канадския вестник "Toronto Star" пише, че нова технология се разработва от компанията "Avro". Разкрива се проекта за конструирането на "Летяща чиния", която може "да се изкачи към небето." (Не става дума за "Avro Car", която също е летяща чиния). Източникът на информацията е Хоуи, министър на отбраната.
На 21 Април 1953 г. Торонто Стар пише за Фелдмаршал Монтгомъри и това как е станал свидетел на демонстрация на летящата чиния Аvro, наричайки демонстрацията "фантастична."

Отново, на 1 ноември, 1955 г., друга статия на същия вестник гласи "Високо засекретеният летателен апарат, за чието съществуване само малцина вярват, беше вчера показан на група американски експерти, включително военен персонал и учени". Какво правят американците там? Според вестника, канадското правителство е планирало да сформира цяла ескадрила от летящи чинии за отбрана на Аляска.

Защо правителството не ни е уведомило за тази революционна технология? Защото един от многото ефекти, които антигравитационните устройства произвеждат, е огромно количество ток, милиони волтове напрежение! Познато е като "свободна енергия". Този вид енергия се предава безжично и не се нуждае от енергопреносна мрежа. Ето защо когато "НЛО" се появи над къща, всички уреди магически започват да работят.

Светът е управляван от малко на брой, но много богати хора, които не си знаят богатството. В ядрото му се намира петрола, "черно злато". Ако свободната енергия се ползваше масово, тези богаташи ще загубят трилионите си долари, а това ще ги унищожи. Изведнъж цялата индустрия ще остане непотребна. Смешните проекти на НАСА ще бъдат закрити заедно със самата организация. Военно-индустриалният комплекс ще претърпи астрономически загуби. Краят на НАСА, компаниите за производство на отбранителна техника, петролно-газовите корпорации, енергийните и др. ще изсъхнат значително. С други думи свободната енергия ще убие златната гъска.

Представете си следното - с няколко пенита човек може да пътува до Луната с летящи дискове. Данъкоплатците ще сритат задниците на НАСА и военните. Публиката няма повече да бъде грабена от Военно-индустриалният комплекс. Международните банкери също ще се опарят от загубите на тези компании заради вложените пари в тях, да не говорим за автомобилната индустрия. Хората ще задвижват превозните си средства и ще захранват домовете си изключително евтино. Плащане за енергия ще е нещо отживяло и минало. Светкавица произвежда милиони волтове ток от въздуха и няма нужда от кабели, станции, енергийни компании, и др. Целта на международния заговор е да ни държи невежи, карайки ни да си мислим, че само с изкопаеми горива (нефт, газ, въглища, уран) се произвежда енергия. Пропагандата създава свят, който страда от изкуствено-поддържана "нужда" за петрол, който пълни джобовете на елита, задържайки го на трона. "В който е златото, в него е властта."


Какво прави правителството с тези летящи чинии? В момента ги строят и съхраняват навсякъде по света. Студеното езеро в Алберта, Канада има цял подземен завод, подобен на Зона 51 в Невада. В момента Елита се опитва да създаде Нов Световен Ред. НСР представлява едно правителство, създадено от ООН, начело с диктатор. Основите на този нов Райх са вече поставени. Това, което остава да се направи, е да се убеди народа, че трябва предаде конституционните си права на новия ред. Повечето виждат заплаха за собствената си сигурност и виждат в НСР враг. Затова броят на членовете в Милицията расте всеки ден. Коя ниша запълват чиниите във всичко това?

"Днес Америка ще бъде "изнасилена" ако войски на ООН навлязат в Лос Анджелис, за да възстановят реда; утре ще са доволни! Това ще е особено вярно, ако им се каже, че има заплаха отвън, независимо дали е реална или не, ще бъдат застрашени. А точно това е ключа към Новия Световен Ред. Човек най-много се страхува от непознатото. При такъв сценарий, правата на личността ще бъдат доброволно предадени за да се гарантира тяхното оцеляване и закрила от новото правителство."


Хенри Кисинджър, 1991 г.


Спомняте ли си какво каза президента Роналд Рейгън, как ако светът бъде нападнат от външна сила, ще се превърне в едно? През 1985 г. Рейгън казва на Михаил Горбачов на срещата в Женева следното:

"Не мога да му помогна, но бих му казал, просто колко лесна би била задачата ни по време на тези срещи, ако изведнъж надвисне заплаха от други същества, от друга планета във вселената. Ще забравим всичките си малки проблеми, които имаме между страните ни и ще разберем веднъж завинаги, че всички сме хора тук на Земята."

Ройтерс: "Рейгън говори за Междузвездни войни", International Herald Tribune, Paris, Dec. 5th, 1985


"Съветите и демократите ще се адаптират към различията си, няма да има разграничаваща се линия между идеалите им; няма да има причини за война между тях... защото поради развитието на науката всички страни на Земята трябва да се обединят, за да оцелеят и да създадат общ фронт срещу атаките на хора от други планети."

New York Times "M'Arthur Greets Mayor of Naples," 8 октомври, 1955 г.


Интересно е да се отбележи думата "хора" от други планети, а не някакви чудовища или извънземни. Или защото ще приличат на нас? Пилотите всъщност ще бъдат хора.

На 7 януари, 1948 г., НЛО е забелязано в Кентъки и три Ф-51 Мустанг изтребители под командването на капитан Томас Мантел, излитат. Двамата придружители обръщат обратно към базата, докато Мантел продължава преследването. За съжаление радиокомуникацията прекъсва. На следващата сутрин останките от изтребителя са намерени на земята. Според Ренато Веско и Дейвид Чайлдрес, автори на "Man Made UFO's 1944-1994", последните думи по радиото на Мантел били: "Боже мой! Има хора в тях!" Може би извънземни от Земята?
Както споменах вече, цялата основа на Новият Световен Ред е положена. Не е въпрос как, а кога. Това, което остава да се направи, е елита да освободи тези човешко-построени НЛО, за да може хората да повярват, че са от друг свят. Но първо масите трябва психологически да са подготвени за такова събитие.

В момента медиите много шумят относно НЛО въпроса, даже НАСА твърди, че е открила доказателства за живот на Марс. Филми като "Денят на независимостта", "Войната на световете", TV предавания като "Тъмни Небеса" разпространяват лъжи, че извънземните са войнствено настроени, и че са дошли да ни завладеят. Време е и да обърнем внимание на пропагандата Розуел. С Розуел се опитват да ни убедят, че изънземен кораб се е разбил в Невада, което причинило смъртта на самите посетители. Мита гласи, че телата им са държани от американското правителство. С други думи чрез Розуел правителството се опитва да накара хората а повярват, че са хванали извънземно НЛО. Ако наблегнете внимателно на работата на ЦРУ и как работи организацията, скоро ще разберете колко са добри в създаването на митове.

Тогава защо е целият този мит за заловените НЛО? Е, има две причини за това. Първо, опитват се да убедят масите, че наистина има живот там някъде. Второ, когато се появят изведнъж всички тези НЛО да левитират над градовете ни, да ни плашат, други НЛО (нашите НЛО) ще се появят изведнъж, за да се бият с "лошите".

Как американското правителство ще обясни появата на тази "нова" НЛО технология, дошла от никъде? Ще кажат: "Да хора, инцидента Розуел е истина. Също е и истина, че ние започнахме "обратно-производство" на заловено НЛО в Зона 51. Летящите чинии, които виждате с американските знамена са разработени в същата тази военна база." Това ще е перфектното извинение за критата технология и как ние сме се сдобили с нея. Тази шумна война ще бъде спечелена от диктатора на Новия Световен Ред.

"Никой няма да влезе в НСР докато той/тя не се закълне във вярност на Луцифер. Никой няма да бъде част от Новата ера докато не признае ЛуциферДейвид Спенглер, директор на Планетарната инициатива (група от ООН)Историята ни е научила, че нацисткият култ е финансиран, за да създаде Нова ера, наречена Нацизъм. Вероятно е историята да се повтори! В заключение бих добавил и Боб Лазар (известен учен, работил в Зона 51), който твърди, че едно от НЛО-тата, което е видял в базата, е било с американско знаме. Трябва ли да казвам още?

"Ще си получим Световното правителство, независимо дали ни харесва или не. Въпроса е дали това ще стане със сила или със съгласие.

Джеймс П. Варбург
Превод: Peacekeeper
Редакция: H.


Източник: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread59637/pg1
« Последна редакция: Октомври 07, 2008, 21:29:03 pm от Peacekeeper »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Цитат
ривърс енджинийринг

UFO Files: Alien Engineering (2006)

http://zamunda.net/details.php?id=159421&hit=1
« Последна редакция: Април 10, 2009, 23:09:35 pm от Peacekeeper »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
« Последна редакция: Април 11, 2009, 20:57:23 pm от H. »

Неактивен vallex

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
 • Понякога седя и си мисля, понякога само си седя.
"Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места." - А.А.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Много е трудно да се открие черна котка в тъмна стая ... особено когато котката я няма там.

Та и НЛО-тата ... трудно е да се открият технологиите им, особено когато ...
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

stiver

 • Гост
Защо винаги трябва да е само или-или. Или хора, или извънземни. Не може ли НЛО да са и хора и извънземни? А дори и да са само хора, това отрича ли присъствието на извънземни? И какво са извънземните изобщо? Дали са само от далечни планети? Трудно е да се повярва. А не може ли да са от други измерения, паралелни светове, пътуващи във времето? Тогава правилно ли е да ги наричаме извънземни? Ако едно същество може да минава от измерение в измерение, за какво ще му е НЛО тогава? Има толкова много други вероятности. А какво сме и хората? Ние самите дали не сме извънземни? А ако НЛО са създадени от хора в бъдещето? А ако всичко това е само една голяма илюзия?

Не поддържам нито една теория, защото всяка една от тях си има минуси и плюсове. Просто... вероятностите са толкова много повече. И едва ли отговорът е еднозначен.

Интересно е да се наблюдава поведението на НЛО, особено когато са в група. Забелязала съм, че понякога се държат точно като военни на учение. Друг път поведението им е толкова чуждо за човешката психика, че човек не може да не си помисли, че не са от този свят. Особено интересен е начинът им на маневриране, когато правят остри завои. Престрояват се по толкова странен начин, че никое живо същество на земята не би го направило така. Има и други неща, които ме карат да вярвам, че тези, които управляват апаратите идват от друго място, с други условия на живот. Някои от тях са липсата на означителни знаци и всякаква форма на орнаменти по тях. Хората са започнали да оставят шарки по грънците си още от първобитно общество. Това е типично за човешкото поведение по куп причини - начин на комуникация, начин на разпознаване, по-късно и от естетическо чувство. Това така силно е влязло в психиката ни, че и до сега си го носим. Дори най-секретните общества не могат да надрастнат нуждата си от символи и специфични жестове. Но почти няма никакви свидетелства за забелязани знаци или символи по летящите чинии например. Само светлини, много и различни на цвят, брой и разположение светлини.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
... Някои от тях са липсата на означителни знаци и всякаква форма на орнаменти по тях. Хората са започнали да оставят шарки по грънците си още от първобитно общество. Това е типично за човешкото поведение по куп причини - начин на комуникация, начин на разпознаване, по-късно и от естетическо чувство. Това така силно е влязло в психиката ни, че и до сега си го носим. Дори най-секретните общества не могат да надрастнат нуждата си от символи и специфични жестове. Но почти няма никакви свидетелства за забелязани знаци или символи по летящите чинии например. Само светлини, много и различни на цвят, брой и разположение светлини.
Много добра точка!

Сега се сещам имаше една комедия "Животното". В нея главния герой се изживяваше като животно.
След като излезе от къщата на една приятелка я препика (къщата) 2-3 пъти на няколко места.
Та като каза за отличителните знаци ...

Може и извънземните да правят така - препикават летящата чиния на 2-3 места, и така по миризмата е идентификацията.

п.с. не се шегувам, напълно сериозно мисля, че е възможно. Може да имат силно обоняние, вместо зрение.
Представете си и компютър, който вместо клавиатура или мишка приема и излъчва чрез обоняние.  ;D
(имаше такива проекти навремето (при земните компютри, разбира се))
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

stiver

 • Гост
Та като каза за отличителните знаци ...

Може и извънземните да правят така - препикават летящата чиния на 2-3 места, и така по миризмата е идентификацията.


 ;D ;D ;D ;D Ех, как ме разсмя!!!
Аз си мислех, че повече е заради телепатичните им способности, но и това е добро. Хммм, сега се сещам, че има една теория... че самите НЛО са всъщност живи същества, някакъв вид биологически организми. Може би и те ни препикават нас да ни идентифицират когато ни отвличат или очертават територията си.  ;)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Цитат
Хммм, сега се сещам, че има една теория... че самите НЛО са всъщност живи същества, някакъв вид биологически организми.

Така е, има и такива "НЛО" които са симбиоза между жив организъм и машина а може да има и изцяло живи организми, но това би трябвало да води до логиката че има И такива което да разшири кръгозора а не да води до заключения щом са такива значи онакива няма, щом има човешки нло, извънземни нло няма и т.н  ;)Разнообразието на възможностите е много голямо и това че има определен вид ни най-малко трябва да отрича останалите.

Неактивен forum111

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Цитат
Защо правителството не ни е уведомило за тази революционна технология? Защото един от многото ефекти, които антигравитационните устройства произвеждат, е огромно количество ток, милиони волтове напрежение! Познато е като "свободна енергия". Този вид енергия се предава безжично и не се нуждае от енергопреносна мрежа. Ето защо когато "НЛО" се появи над къща, всички уреди магически започват да работят.

1. Технологията за безжично пренасяне на ток вече не се крие. Даже има фирми, които ходят на международни изложения и я показват. Независимо от това. Технологията пак ще си остане секретна. Понеже с тази технология може да се убие човек или група от хора и никога да не могат да докажат, кой е убиеца? Само си представи. Минаваш между два блока. По терасите има около 30 човека. Кой от тях е убиеца? А? Тази технология веднага може да стана достъпна за всички нас. Но има същества с Висши сили, които контролират и отпускат само тогава, когато ние сме готови. Необходимо е да минат още хиляди години до очакваното революционно развитие в мисленето спрямо себеподобните, по-ниските от нас и Твореца.
Всичкия бълвоч в нета, а и тук... за това, че "лоши хора" пазят технологията от нас..., че те имали лоши и комерсиални цели е невярна. Понеже накрая може да се окаже, че лошите хора са били добри.Цитат
Интел работи по т.нар. технология безжично резонантна енергия, предложена от физиците от МИТ. Те показали как 60-ватова лампа може да се зареди безжично, което изисква повече енергия от зареждането на лаптоп.

Съвместната работа на някои от най-утвърдените производители на електроника в света, които в средата на декември се обединиха в Wireless Power Consortium. Сред тях са Fulton Innovation , ConvenientPower , Texas Instruments, National Semiconductor, Olympus, Logitech, Sanyo и Philips.

Sony захранва безжично телевизори
Sony e постигнала сериозни успехи в областта на безжичното предаване на електроенергия. Инженерите на компанията са създали експериментално устройство, с помощта на което са успели да захранят 22 инчов LCD дисплей без да се използват традиционните захранващи кабели.

Предложената технология е базирана на магнитния резонанс. Устройството се състои от две бобини – първата се включва към източника на променлив ток, а втората – към устройството, което има нужда от ток.

Прототипът на Sony позволява да се предава електричество на разстояние до 50 см, а при използване на специален пасивен блок, разположен между бобините – до 80 см. Впрочем, ефективността на експерименталната установка не е особено висока, но изследователите се надяват, че ще успеят да увеличат КПД на системата.

Напомняме, че изследвания в областта на безжичното предаване на енергия се правят доста отдавна. Така например, преди две години учени от Масачузетския технологичен институт също показаха система за предаване на електричество без кабели.


2. Антигравитационно устройство, безжично пренасяне на ток и т.н. Всички тези технологии може да доведе до здравословни проблеми у човека и заобикалящата го среда. Оказва се, че дори да не вредят на човек. Достатъчно е да започнат да умират животни, растения и т.н., което да доведе до масов глад и смърт на милиони хора от глад. Има и още по тежки предположения за последствията от тези технологии.  Може да се преработи и да се ползва за нов вид бомба със масово унищожение по мащаби несравними в сравнение с атомната бомба.

3. Когато измислиха атомната бомба и разбраха какво е чиста атомна енергия. В този период започнаха да изскачат и антигравитационни - летящи чинии. Разработки на учени, командвани от богати и елитни масон-евреи. Нищо чудно някой от тези учени да са приети в този елит. Станали вече част от този елит тук и на други планети - вероятно.
Не случайно НАСА дава награда от милион на този, който успее да даде и докаже само на теория как безжично да предаде ток от тук до луната. Идеята е да се изградят междинни космически станции(пунктове) между две или повече планети. Като една е обитаема , а другата е яко експлоатирана с цел създаване на енергия без оглед на природните последствия.


Преди и сега има много гладни хора, които разберат ли че хубавия кашкавал е безплатен ще умрат от преяждане.

Преди и сега има много неутолили жаждата си за секс, насилие и прочие извръщения на природата ни. И ако знаеха, че няма да ги хване полицията ще насилват и извръщават останалите, че и себе си докато са живи.

Преди и сега има много хора, които ако знаят, че за тях няма да има никакви последствия ще говорят само обиди и ще вредят по ред причини...

Понеже човек е така създаден, че тук на ЗЕМЯТА трябва постоянно да се учи. И във време на мързел и безделие. Човекът не изпълнява основната функция заради, която е пратен тук. Така едни колкото повече живеят придобиват умения, които да им помогнат в бъдещите ВЕЛИКИ сили, с които ще разполагат, а други толкова повече закърняват и трупат в себе си лошо наследство. Така, че като застанат на СЪД. Ще се отсъди според делата и мислите им.
Това е една малка част от лошата истина за човека, който с лошото си поведения може да слезе на ниво по-долно и от животно в очите на Висшите същества. Именно за това много неща не ни се позволяват. Не случайно до всеки от Вас има едно дърво. Дървото на познанието за добро и зло. От Вас зависи дали ще ядете или не.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 10:40:42 am от forum111 »

Неактивен b.boy

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 85
 • Музиката е нещото което ме прави щастлив!
  • The Mystery
ОМГ bullshit.... :nea:  Извънземни има,те са създали тази технология.
Това че хората се опитват да се направят на вилики за да "успокоят" хората че няма извънземни е друг въпрос.  :yes:

Извънземни има,човек да направи летяща чиния? След 200-300 години може би ...  :lol:

Не разбрахте ли че това всичко е промиване на мозаци? Ако ние хората си мислим че сме силни,и имаме СУПЕР уръжия,помислете си за извънземните...една атомна б0мба и сме долу...  :flag_of_truce:  Ще минат много много години докато стигнем тяхното развитие.

НЛО има...който ще да вярва.Истината рано или късно излиза на яве  :drinks:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27