Автор Тема: Невидимата атака  (Прочетена 27835 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #15 -: Септември 28, 2008, 20:04:32 pm »
Въпреки всякаква логика,те изпитвали необоснована тревога и отвращение към обкръжаващите ги хора, тези чувства се засилвали, ако някой от обкръжаващите го даже малко повишавал глас. Най-неприятното и плашещото при това, според думите на нашите пациенти, било това, че те съвършено отчетливо осъзнавали нелепостта на подобни преживявания и практическата невъзможност да се бориш с тях. Към четвъртия ден всичката описана симптоматика изчезвала съвършено безследно.

Трима от позвънилите ни по телефона ни съобщиха, че са попаднали по действието на сълзотворния газ, обаче по необясними причини неочаквано са започнали да изпитват «страшно налягане в ушите и главата» си, съвършено спонтанно възниквал неконтролируем страх и паника, «главата се разпръсквала на части», искало им се да избягат някъде, да се скрият на всяка цена. В течение примерно на половин час те абсолютно преставали да се контролират и също, като други обърнали се към нас, след известно време също са откривали себе си в най-различни места.

Имало още едно необичайно обстоятелство, за което разказваха нашите пациенти. Когато на следващия ден се обръщали за медицинска помощ в обикновена поликлиника, им била оказвана помощ, но без всякаква молба от тяхна страна им било правено електро-енцефалографско изследване, при това изследването провеждали чуждестранни специалисти.

Това било толкова повече удивително поради това, че пострадалите се жалвали предимно от симптоми, свързани с дразнещото действие на сълзотворния газ (дразнене в гърлото, повишена кожна чувствителност, болки в очите. Като завършек на общата картина, енцефалограмите под благовидни предлози не им давали на ръка.” Хайде после кажете не ни ли използват като опитни зайчета?

***

Не забелязвате ли как от българските, с извинение информационни средства изчезва всяка информация, увеличаваща познанието ни за света и подтикваща към критично мислене? Какво друго, освен чалга, тъпи сапунени сериали и още по-тъпи шоута и игри можем да гледаме по десетките телевизионни канали? Един Волен Сидеров беше останал, но и него поставиха под контрол. А може би винаги си е бил под техен контрол, може би е бил една от последните им резерви. Сега, когато Волен Сидеров показа своя истински лик, когато той и помощниците му опорочиха свещената Идея, мнозина българи престанаха да вярват и в национализма. Идилията на идиотите вече може да бъде пълна.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #16 -: Септември 28, 2008, 20:05:41 pm »
Веднъж се удря по генофонда на българите. Или ще кажете, че демографската катастрофа е мит, че аз си я измислям? Ние, българите биваме целенасочено и умишлено унищожавани. В най-добрия случай сме подтиквани да напуснем България. Имаше откровени призиви на “политици” в това отношение. Да не ги цитирам, че ме е гнус от тях. Празнината се запълва, както Дичев ни бе предупредил – с малцинства. Било ускорено развъждани, било внасяни механично от съседни и не толкова съседни страни. Да припомням ли? Не стига, че напълниха страната с цигани от Румъния, от Косово и Македония, ами Соломон Паси обеща да доведе два и половина милиона евреи, които да заселят обезлюдяващата се България. Даже това не им стигна, та сега ни обещават да внасят филипинци, китайци и негри от Африка. Само идиот може да не види как угасва всичко българско в бивша България.

Втори път на прицел са мислещите хора на България. А да притежаваш талант или по-големи способности в криминална Република България си е направо проклятие. Умните и честни хора в днешна България са обявени за прокажени. На истински мислещите им се пречи не само да упражняват влияние в обществения живот, не само да заемат важни постове. Мислещите и разумните са подложени на постоянен терор, на тях им се пречи да живеят нормален човешки живот. И така – докато ги сринат финансово, икономически, а впоследствие психически и физически. Накрая ги умъртвяват, ако преди това не са ги прогонили в чужбина, а на политическата сцена биват поставяни всякакви морални отрепки и умствени недоразумения. Погледнете само депутатите – с малки изключения тези субекти /съжалявам, но не мога даже хора да ги нарека/ са за сериозно лечение, умствено увредени типове, а те седнали да ни управляват. Виждаме как ни управляват. И докъде ни докараха с тяхното управление.

Накрая като прибавим ударите срещу най-малката, най-кротката, най-умерената проява на български национализъм, картинката става пълна. Известно е, че национализмът е имунната система на всяка една нация. Какво става с организъм, чиято имунна система е разрушена? Същевременно се поощряват прояви на истеричен лъженационализъм. Нещо повече. Биват поощрявани и подпомагани организации, като така нареченото Общество “Дуло”, проповядващи откровен нацизъм и възхваляващи хитлеризма, който при това е съчетан – забележете – с истерично русофилство. За да се покаже колко лошо, колко извратено и ненормално нещо е национализмът, и колко търпими са нашите либерално-демокраДични власти към своите противници. Нищо подобно, търпимост не съществува. Пощада не е предвидена. Оцеляването е заблуда. Милост и съчувствие няма да получим. Нито помощ. Ние, българите трябва да изчезнем от лицето на този свят. Кратко и ясно. Присъдата е прочетена и не подлежи на обжалване. Надежда няма, освен ако не потърсим надеждата у себе си. Малка илюстрация на тема лъженационализъм. Погледнете снимките и кажете – това ли беше партията, която щеше да връща България на българите?

 
Слави Бинев /вляво/, евродепутат от “Атака”.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #17 -: Септември 28, 2008, 20:06:51 pm »
А по този начин, с приемане на цигани “Атака” компенсира отдръпването на българите от нея.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #18 -: Септември 28, 2008, 20:08:18 pm »
Доста време търсихме съюзници. Към доста измамни приятели се обръщахме за помощ. Много лъжи, много обещания и накрая нищо. Оперативните групи за ликвидация на Българското продължават своята пъклена дейност и нашите надежди гаснат една по една. Значи ни остава само едно: да хванем палачите за гушите, а скъпите им “куфарчета” да натрошим на парчета, да ги полеем с бензин и да ги изгорим. Повярвайте ми, много е приятно да гледате как бива унищожавана апаратура, струваща стотици хиляди. Апаратура, създадена да унищожи вас и вашето семейство. Те не са толкова силни, колкото им се иска. Ако сме достатъчно неуправляеми, по-силните в повечето случаи се оказваме ние. Ако пък не искате да рискувате /напълно основателно, признавам/ с физическа разправа, можете да ги направите за смях. Или поне да ги разобличите. Поименно и без увъртания. Като начало и то е достатъчно.

 Господата Рогозин и Путин. Много изразителна снимка, не мислите ли?

***

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #19 -: Септември 28, 2008, 20:10:02 pm »
МАЛЪК НАГЛЕДЕН ПРИМЕР

          На психотронно въздействие сме подложени всички. Най-вече посредством телевизията. През февруари 2003 година в Русия започва проверка за евентуално излъчване на 25-ти кадър по телевизионните канали. У нас, дори когато такова излъчване е доказан факт, „отговорните другари” заявяват, че няма нищо опасно, тъй като момчето, изготвило въпросното предаване е много добро момче, което пие ракия, и въобще да не се занимаваме с глупости. Нали помните, когато Движение „Воини на Тангра” изнесе скритите кадри в клиповете на така наречения „Боби Турбото”. Кадрите бяха открити случайно от сегашния системен администратор на сайта на Движението – Светозар Асенов – Севар. После същите данни ги изнесоха във в-к „Монитор” и накрая всичко завърши като на шега. Боби Турбото не бил сатанист, и въобще бил изключително свестен човек, защото обичал да пие ракия. Зрителите не видяха нищо нередно в твърдението и повярваха. Та телевизията постепенно започна да се превръща в окултно оръжие за масово поразяване. За да стигнем дотам, че някой си, който участва в демонстрации за узаконяване на наркотиците, да го направим евродепутат.

 Тази снимка, взета от официален Интернет сайт на Золотов предизвика скандал през пролетта на 2007 година. Снимката е доказателство за близките отношения на лица от групата ЛЕМС с видния специалист по човешко зомбиране.

***

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #20 -: Септември 28, 2008, 20:12:10 pm »
Но в разрез с общоприетото мнение, аз мисля, че по-голямо внимание заслужават индивидуално насочените удари. Повтарям, за да се запомни добре – тези удари са предназначени да ликвидират в зародиш всяко огнище на съпротива срещу Злото, да унищожават всеки българин, който би могъл да вдъхне вяра на своите сънародници и да ги поведе на борба. Такива удари имаше и срещу Движение “Воини на Тангра”.

          За първия подобен случай научих през лятото на 2003 година. И така, през 2003 година един от нашите се отдръпна със странния мотив, че не искал да му бърникат с машинки из мозъка. Повече обяснения не даде. Момчето беше от Пловдив, адвокатче по професия, но да го оставим на мира. Вторият случай имаше по-трагичен завършек. Човекът, върху който бе въздействано престана да различава внушенията от реалността. Накрая почна да живее сред своите видения, в някаква измислена реалност. Към третия подходът бе по-различен. Специализираната група на руското ГРУ, покровителствана от ген. Иван Чобанов, бивш Директор на Институт по психотроника така обърка мозъчето на момчето, че то извърши предателство срещу всичко, в което се бе клело до тоя момент. Извърши предателство и срещу всички, които до този момент му бяха приятели. Пълна подмяна на ценностите. Пълна морална деградация. При това съм длъжен да отбележа, че деградацията на третия потърпевш бе постигната без помощта на апаратура, а единствено с прилагане на НЛП /Невро-лингвистично програмиране/ и ПЛП /психо-лингвистично програмиране/. Момчето нямаше нито достатъчно воля, нито достатъчно знания, нито достатъчно морална устойчивост, да отрази атаките и стана тяхна жертва. Ето как психотрониката може да превърне приятеля в предател. За прилагане на подобна методика в други държави е предвидена наказателна отговорност и солидни обезщетения. В България на Злото е дадена пълна свобода. В България Злото се ползва с покровителството както на изпълнителната и законодателна власт, така и на силовите министерства и служби. На цялата тази мощ ние сме в състояние да противопоставим единствено своите знания, своята Вяра и своята воля. И покровителството на Небето, което не изоставя в беда своите верни синове и дъщери. Следващите примери показват, че не сме така безсилни пред Злото.

***

          Ще продължа с документиран случай, взет от сайта /електронната Интернет страница/ на Движение “Воини на Тангра”. Представям го с незначителни стилистични корекции. А по-нататък ще го допълня с обяснения и още подробности.

В началото на 2007 година във форума на сайта повдигнахме въпроса за психотрониката. Повод стана разобличаването на агентка от групата ЛЕМС, боравеща с такова оръжие. И когато агентката побърза да заяви, че всичко е плод на моята фантазия, неочаквано за нея проговориха други потърпевши от нея и нейната група. Предоставям част от мнението на един от тях:

          “Искам да потвърдя абсолютно всичко, за което пише Елтимир! Влизам единствено и само, за да потвърдя истината, макар от много време публично да съм обявил, че не желая да се занимавам с каквото и да е било. Но тук причината е истината, защото съм пряко засегнат от много техники и действия, които оказаха върху мен.

Куфарчето. То съществува и няма списания или козметика, които да са с тегло  над 7-8 кг. /По моя преценка то тежеше около 10 кг, а г-жа агентката твърдеше, че прословутото куфарче съдържало не апаратура, а продукти и реклами на фирмата “Олифрейм”, бел. а./ Когато Елтимир я попита на една от срещите, дали не си носи лаптопа /преносимия компютър/ в куфарчето, тя отрече. На мен ми се стори много странно и я попитах дали тя не желае да го понося, защото видимо се изкривяваше от тежестта на това куфарче. След като вътре нямаше лаптоп, какво тежеше толкова?

Водачът! /Запомнете тази дума, тя е от терминологията на сподвижниците на зловещия проф. Борис Золотов. Дори ще цитирам част от писмо на полк. Р. Н. от 7 април 2005 година: “Въпрос за размисъл /вържи го с ЛЕМС/ - какво ти е известно за Последователите на Борис Золотов в България; какви са методите им на действие?”/ И той съществува, говорил съм и с него. Първите ми впечатления за него бяха, че е дегенерат, алкохолик и сексманиак. Някъде долових сексуални намеци и съответно отговори от Водача към ЛЕМС и обратно. Или с други думи мисля, че имат сексуална връзка. Държа да кажа, че това ми бе първото впечатление за тях двамата на едно място.

/По-късно, при разговор очи в очи, авторът на тези редове сподели, че Водачът провел над него някакъв странен ритуал, при който ритуал използвал меч, с изписани върху меча масонски символи. Нищо чудно, съпругата на същия “Водач” е с еврейски произход. А колкото до връзката между нея и Водача, и тук проличава сходството между тях и сектите: “Създават се патологични връзки между лидера на сектата и членовете…”/

Обучението на ЛЕМС. ЛЕМС е преминавала интересни нива на физическо и психическо обучение. Физическото се отнася до силна физическа издръжливост, която за жена домакиня за каквато се представя тя, е крайно излишно. /Длъжен съм да вметна, че С. М., наричана още ЛЕМС не е просто жена-домакиня, а жена със завидна финансова обезпеченост. Нейният съпруг притежава няколко фирми, те не пропускат година, през която да не посетят една или друга държава, а в дома си имат слугиня за домакинската работа. Така че физическият тренинг на С. М. още повече озадачава, бел. а./ Психическото се отнася до оказване на влияние върху хората до ниво на абсолютен професионалист. Извличане на енергията на хората и зареждането й с тях.Според нейните твърдения, че е напълно естествено да черпиш от хората, защото 95% от тях са "фураж"!

/Ще вмъкна фрагмент от разказа на една от руските жертви на Золотов: “За пръв път с действието на психотронните модели ми се наложи да се сблъскам по повод “авторската” програма за зомбиране на Борис Золотов, ростовчанин, математик с висше образование. В края на 80-те години рекламите на неговите семинари многократно се въртяха по централната съветска телевизия. Мнозина, за да попаднат на тези семинари или да се издигнат в поредната степен си продаваха колите, мебелите и даже жилищата.” Нещата и тук, и там наистина много си приличат. По-късно момчето ми сподели, че цялата авантюра с ЛЕМС му струвала около 20 хиляди./

ЛЕМС преди ми бе споменавала за някакъв специалист, при който ще ме заведе, но все още съм много слаб и може да ми причини много лоши неща. Мина време и ме заведе. Не много слаб, но висок мъж на около 50 години, с козя брадичка - масон, както се оказа. С ЛЕМС звъннахме  на вратата на офиса му, и той отвори. Въведоха ни в малка заличка, а въпросното лице до колкото разбрах, се бе подготвило предварително за срещата. ЛЕМС седна зад мен с оправданието, че ще ме предпазва - ха-ха-ха, предпази ме! В този момент вече бях пред него, а ЛЕМС зад мен, красота! Но кой да предположи? Едва след месеци разбрах какво са ми причинили. При приключване на срещата ЛЕМС ме попита дали съм усетил защитата й отзад на тила. Да усетих, но не бе защита, а бе нещо друго.

/В. по всяка вероятност знае какво твърдят НПЛ операторите за своята дейност: “НЛП помага бързо да се достигнат поставените цели. Казано с други думи, с негова помощ можем да се сдобием с желаното или да станем такива, каквито бихме искали да бъдем. При това се активизират такива умствени способности (невро), за съществуването на които дори и не сте подозирали. Освен това НЛП помага по особен начин да се използва езика (лингвистично) за достигането на целите. И накрая, с негова помощ можем да се научим да управляваме състоянието на своя разум, психиката си, да въвеждаме ценности и убеждения, съответстващи на желаните резултати (програмиране).” Какво обаче пропускат да ни съобщят? Че целите – това са получаването на власт и пари. А цената за постигането на тези цели е разрушаването на множество човешки съдби./

Мина време, попаднах в малка група от екстрасенси. Те ми споделиха, че имам закачен енерго-информационен паразит в тила - на меката точка под черепа. И това е направено с цел, за да не подтиквам хората към действия, застрашаваща Системата. Който ме познава се е убедил, че много ми "знае" устата. С известни усилия ме възстановиха.  Споделиха за пораженията в психиката ми, които и до ден днешен отчитам като кошмарни. Целта на паразита е шпионаж и източване на енергията ми и вливане на ужасии директно от астрала. /Всъщност ужасиите се внушават отново с помощта на техника, на НЛП, на ПЛП и на прословутото “куфарче”. Колкото до паразита, това е форма на енергиен вампиризъм, в какъвто вампиризъм един друг човек обвини С. М. И той се осъществява според инструкциите на Золотов, който говори за “създаването на структури, хранещи се с енергията на разпада”. Тоест Золотов учи своите последователи да предизвикват разпада на околните и да се хранят от този разпад. Много благородно, а? бел. авт./ И всичко това бе пред погледа ми години наред. Програмите в психиката ми са свързани и с енергийните нападения от мен към близките ми и всичко пред погледа и аз да не мога да противодействам. Целта на всичко е моето неутрализиране по редица причини!

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #21 -: Септември 28, 2008, 20:14:33 pm »
Екстрасенсите ми споделиха информация за масона, съвпадаща напълно с описанието, което ви дадох в началото. Казаха ми, че той не е човек, а програма в човешко тяло. Имам още много да разказвам, но няма смисъл, защото Господ ще ги накаже. Възстановявам се от всичко преживяно и вече не искам да се занимавам с каквото и да е  било в тези сфери. Не ме интересува абсолютно нищо, нищо! Вече съм вън от цялата игра!” И действително, когато това момче ми дойде на гости, с огромна радост установих, че от негативните последици върху психиката му не бе останала и следа. За изработената от групата ЛЕМС /защото реално ЛЕМС е група – четирима изпълнители плюс така наречения “Водач” - а не едно-единствено лице. Нещо повече. ЛЕМС работят в мрежа с другите подобни на тях групи. Изумих се като видях какви инструкции си предават едни на други, как си разпределят задачите и каква координация съществува между тях. Също така трябва да отбележа, че групите на Золотов работят съвместно със сектантите на Виссарион. С. М. например ходи на техните сбирки в Рила, за да превежда речите на “Месията”./ зависимост от тях да не говорим. След като се оправил от удара, този български младеж се бе оженил, вече си има бебе и изглеждаше видимо щастлив. Внушената му временно с помощта на “куфарчето” преданост към ЛЕМС се бе превърнала в ненавист и презрение. Едновременно с написаното от В. се обади и друг от нашите, който също се бе измъкнал от зъбите на “всемогъщата” психотроника без никакви поражения. Ако, разбира се не броим за поражение факта, че сега и двама са изключително внимателни и предпазливи при контактите си с други хора. И вторият наш приятел й припомни някои факти, дори цитира конкретни имена, така че госпожа агентката бе принудена да млъкне. Ако не бе млъкнала, щеше да прочете още публично изнесени данни. Като това писмо, което ми бе препратено от трети човек. Отново ще спестя имената. Не е дошло време да се каже всичко. Агентите на ГРУ все още ръководят уж българското Контраразузнаване. Писмата, които цитирам, обаче са напълно достоверни. Вижте писмо, доказващо, че ЛЕМС е група. Писали са ми от компютър с руски Уиндоус, може би от самата Русия, а аз, глупакът си мислех, че ми пише С. М. Копирам го без никакви промени. Впрочем трябва да предупредя. Не приемайте нито ЛЕМС, нито С. М. /позната из Интернет форумите още с имената Чакар и Вечерница/ като нещо конкретно, като нещо лично. Те изпълняват стриктно програма, писана не от тях. И ако споменавам госпожата толкова често, то е, защото познавам най-добре нейната методика. Само че тази методика е създадена в други институти и школи, тя е обикновен изпълнител, нищо повече: “Качи се на пырвия автобус, който минава след 12.30 ч. Аз •е быда ...ТОЧНО НАВРЕМЕ .Не идвай по-рано. Ще те чакам в кафенето на самата Автогара. Пиши за да потвырдиш, че си получил това мое писмо.” И пояснение относно псевдонима ЛЕМС, отправено неизвестно към кого, взето от тайната папка с инструкции и писма: “Спестила съм и добавката "- РА", щото някои си я "превеждаха" като рекламна агенция?!! А пък тя е с друга символика.” Е, може би РА символизира “вълшебството с вкус на бадем”, което тя ми обещаваше, и което не успя да ми даде докрай. А пък ЛЕМС /отново според нейните собствени думи/ означава и “Лукава Е Моята Същност. Кой знае…

Ето нещо от нейния личен архив, което може да послужи за доказателство, че тези лица ползват специална техника. Ще ме извините за правописа, неин си е, нищо не съм променил: “За кво ти ги пиша тези МОИ изживявания? Леле, загубих си мислата! Оп, фанах я. Както си хортувахме с Водача и целата електроника тук и в цеха побесне. А за Нета – още по! Загуби се и Яху и маху, сал Тангра остана на монитора. Ама и тука грижа – твоя мейл прехвърлих като ЛС.” Значи с нейния персонален Водач си пращат съобщения по Интернет, едновременно с това С. М. е отворила електронната страница на Движение “Воини на Тангра”, после всички други връзки изчезват и остава само въпросната страница.

Как С. М. формулира целта на своите мисии:

“- промиване на мозъци;

- заблуждаване на търсещите истината;

- създаване на фалшива ценностна система, особено у подрастващите и т. н.“. Нека си признаем, че го правят твърде успешно. Благодарение на нашата доверчивост. И благодарение на незнанието ни.

Още едно писмо, разменено между двама мои приятели. Отново ще спестя имената, животът на участниците в описваните събития реално е застрашен:

“Ако можеш, позаинтересувай се с какви неща се занимават хората на Золотов в България. Тя е негова лична ученичка. Само това е достатъчно да си направиш всички изводи. Ако пък се е разкаяла, както иска да вярваме, то има много, ама много да ни разказва. Само, че трябва да е луда да проговори. Прочетох темата ти за "четенето на мисли", но се отказах да пиша в нея. Не всичко, което исках да кажа ми се е избистрило в главата. ЛЕМС провеждаше подобни експерименти с нас. Като беше с лаптопа, ни караше за по една минута да си мислим за "хубави неща", а тя щяла да ги препрати на Елтимир. Да си мислим за определени цветове, групово да си концентрираме мисълта върху дадено нещо. А те чрез някаква много чувствителна техника улавят от далечно разстояние излъчванията и ти съставят нещо като психо-профил. Това не е параноя, а реалност. Но не ме е страх особено от тях, нямам кой знае какво за губене.
Експериментите първоначално не ги взимах въобще насериозно. Но те самите явно си ги взимат насериозно, което е по-важното. Експериментите са на пръв поглед безобидни, но чрез тях събират данни за нервната ти структура, така да го нарека. Съжалявам, че заглуших инстинкта си, който ми каза, че има нещо гнило в тази работа. Но мисля, че се усетих навреме и казах край на тези глупости. Тя се представя "свръхсензитив", който може да улавя усещания, мисли от разстояние. Донякъде е вярно, защото чрез машина могат да ти усилят някои вродени способности като телепатията например. Но тя се представяше чак за ясновидка, което е смешно. Ясновидците не са хора, които се държат идиотски като нея. Тия техни способности са изкуствени. Особено НЛП-то.”

Само месеци по-късно, С. М. ще се оплаче на ген. Иван Драшков от “писанията на непознатия за нея Ангел Грънчаров – Елтимир, който разпространявал небивалици за нейната личност”. Хайде да не пускам снимки, на които сме заедно, че ще дойде много. Свидетелските показания са достатъчни. Поне засега. Ето как ми се представи тя в едно от първите си писма през септември 2004 г.: “Специално за теб, Елтимире, ще добавя: Остър език, ум - достатъчно, услужлива тренирана памет. Опит трупам в движение, характер - кален в битки, умения за продуктивно общуване. Свръхсензитив, школуван анкетьор, обучена за манипулатор на "овце.” Ще покажа откъс и от нейно писмо до някой си Ивайло. Така ще стане ясно как госпожата започва познанствата си с набелязаните жертви: “Здрав ли си физически? Знам, че много те мъча и разпитвам . Просто усещам, че е необходимо. Не е каприз. Спускат ми Пазителите високи изисквания и други такива неща... Все особени  ... карма. Не принадлежа на себе си – това мога да споделя засега.” Да, за последното вярвам, че е истина.  И още от нейната самохарактеристика: “Каквото и да си избереш – все е истината за мен. Продължителните ми наблюдения обобщих така:

I.   Имената, с които се идентифицирам

II. Особени обръщения

III.                 Поетични откровения

IV.                 Злобни двусмислици

V.                   Сексуални намеци

VI.                 Гневни изблици

И се почна един смях ! Едноличен, самокритичен, разплакващ и оздравителен! Приех се такава каквато съм и си помечтах каква искам да стана. Проста работа. Ама трябваше да се изръся с маса пари за да тръгна по Пътя си. И сега вървя. И не съм сама.“

Да, тя не е сама. Такива като нея са много и докато те извършват своята дейност, подкрепяни от властта и от Службите, никой честен българин няма да е в безопасност. Не се ли справим с тях, те ще се справят с България.

***

Отново откъс от НЛП ръководството. Следващите редове принадлежат на друга зловеща личност – Таня Бояджиева, NLP Master Practitioner,  Член на Society for Neuro-Linguistic Programming  - САЩ, Директор  в консултантска фирма "Ню Ай" ООД, Председател на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси /Ах, какви титли само!/: “Сигурно сте чували “определенията” за песимист и за оптимист. Първият вижда чаша напълнена до средата с вода  наполовина празна, а вторият – наполовина пълна. Но някой друг може да каже, че чашата съдържа равни количества от въздух и от вода. Досещате се за идеята. При общуването ни с другите не е важно каква наистина е действителността, а това как я вижда всеки от събеседниците. Географската карта  не е истинска територия, а само модел на земната повърхност.  По същия начин  това което ние виждаме е само модел в мозъка ни, съставен  от информацията получена и "филтрирана" през сетивата ни. Да, нашата нервна система не е в състояние да обработи всичко, което виждаме, чуваме, усещаме. Затова и го "филтрира" като пропуска само това, което подсъзнателно сме преценили, че ни интересува. При това миналият ни опит или емоциите ни може допълнително да изменят така прецедената информация и в съзнанието ни да се получи нещо много по-различно от това което вижда човекът до нас.” Казано е доста откровено. Те ни извеждат от нашата реалност, извеждат мислите ни от нея и ни въвеждат в друга реалност, изгодна на тях и отговаряща на техните цели.

          Ще кажете, че са измишльотини? Вероятно и аз щях да кажа същото, ако не бях преживял, ако не бях изпитал на свой гръб силата на психотронното въздействие. Невидимата атака наистина е организирана на твърде високо ниво. И с използването на твърде високи технологии.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #22 -: Септември 28, 2008, 20:16:45 pm »
Следва кратък откъс от непубликуваната ми биографична книга “Време на чудеса”:

“Сега внимание. Толкова е невероятно, че ми е трудно сам да си повярвам, обаче е факт. Случи се по-късно, когато въздействието на ЛЕМС върху мен бе осъществено. Мисля, че е работа на оня маг, за когото ми казаха, че е агент от възможно най-високо ниво. Агент, на когото козируват такива като ген. Чобанов. Агент, пред когото стоят мирно ръководителите на нашите “тайни” службички. И по-късно ще стане дума за него. Сънувам, че се намираме с Ваня, съпругата ми в някаква празна стая и оглеждаме как да я ремонтираме. Ваня се обръща и виждам как става по-ниска и по-дебела. Пръстите на ръцете се превръщат в дълги нокти.

- Коя си ти? Ти не си Ваня!

- Аз съм вещица, аз съм Чакал! – рече го с дебел, дрезгав глас.

Нещото пред мен вече не приличаше на човешко същество, а на огромен сив гол охлюв. Сборихме се. От тялото на “охлюва” се извиха пипала. Аз го усуквах, а то се извиваше, но не се късаше. Взех нож и го разрязах на две. Това беше сънят. На сутринта получавам писмо от Силвия, в което тя описва моя сън, но от гледна точка на чудовището. Запазих си го и можете да му се насладите: “Чакалът – хигиенист на природата! Да бъде! Нямам ръце вече – пораснаха ми дълги нокти на лапите. Ще погаля някого, знам си… С кого само да почна по-напред – това Нощес ще ми светне. В моя час – на вещиците…да,…да… И хич няма да се церемоня с никого: гнилото – под ножа! Болното – под карантина… за три часа. А после – и то. Курбан за нечестивите.” Бълнуване някакво – ще кажете. Да, ама това бълнуване съвпадаше в детайли със съня, сънуван от мен същата нощ.

Мина повече от година, преди да я попитам за тоя сън. Тя отговори, че е било случайно.  И на свой ред попита какъв е бил краят на съня. Излъгах я, че не помня. Обаче аз не вярвам да има чак такива случайности. Пък и защо ще ме пита именно за финала, щом е било случайно? По някакъв начин те могат да влияят и върху сънищата. Доколкото си спомням, в пресата се бяха промъкнали разни съобщения. Вижте едно от тях: “Все пак в откритата научна литература се описват около 30 експерименти в подкрепа на това предположение. През 1974 г. в СССР, след изпитания в едно военно подразделение в Новосибирск, установката за Радиосъна била  зарегистрирана от Държавния Комитет по изобретенията и откритията в СССР и описана като индукция на сън.” - Mojmir Babacek /авторът е основател на международна комисия за забрана на обработката на човешката психика с помощта на технически средства/ Тогава не повярвах, че съществуват подобни технологии. Сега знам, че съществуват.

Всъщност тя често сама си признаваше, само където аз не разбирах какво значат нейните признания. Като например това: “Аз съм съвсем близо до теб... на един огнен дъх разстояние. Затвори очи, повикай ме и ... ще дойде духът ми ...”

***

Проф. Леонид Василиев, един от ранните изследователи на новите технологии и директор на катедрата по физиология към Ленинградския университет заявява в своя публикация “Опити за дистанционно повлияване”: “Мислите могат да се пренасят от микровълни, по същия начин, по който става пренасянето на телевизионния сигнал и картини, което отваря възможности за хипнотичен МК от далечни разстояния.” Е, сега картинката би следвало да се проясни поне малко.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #23 -: Септември 28, 2008, 20:20:11 pm »
Хубавото е, че и при мен зависимостта от групата ЛЕМС трая кратко и бързо се възстанових. Цялата история е описана и един ден ще види бял свят. Сега ще приведа само един откъс:

Пишехме си например писма по зададена предварително тема по Интернет. Пускахме ги едновременно. Тя до мен и аз до нея. Разликата в изпращането на писмата беше от 3 до 5 секунди. Съвпадението в съдържанието – над 90%. Или ми праща нещо, което се наричало “Ако”. Отговарям: “Киплинг? Във финалната част има грешка.” Преди да съм го прочел. Оказа се вярно. Вместо “сине мой”, бе написано “приятелю мой”. Друг експеримент беше, когато в чата влизаха 5-6 души едновременно и се надпреварваха да ми задават въпроси от най-различен характер. В тоя момент сякаш се свързвах с някакво информационно поле и почвах да отговарям светкавично бързо. Не помня да съм допускал грешки в отговорите. И много се радвах, а е трябвало много да се уплаша.

Веднъж тя ми прати пощенски запис и ми написа, че иска да пийнем вино заедно, макар и през екрана на монитора. Ами да пийнем. И пийнахме… /Вмъквам пояснението, че след употреба на алкохол човек стана по-малко податлив на машинните внушения, но по-податлив на внушенията, идващи от човек. Понякога едно и също средство може да ви осигури защита или да ви отнеме защитата. Зависи от случая. Това беше за хората, които ще поискат да почерпят от моя опит./ Усещах, че срещу мен стои някой много мощен маг /смея да го нарека по тоя начин и съзнавам какво пиша/, но беше твърде късно да противодействам. Искаше ми се да вярвам, че именно тя е Магът и вярвах.

- Вярваш ли ми?

- Вярвам ти.

- Повтори го. Кажи го още веднъж.

- Вярвам ти, вярвам ти, вярвам ти!

- Искаш ли?

- Искам!

- Повтори го!

И аз повтарях. Това вече бяха древни заклинания и именно те успяха да влязат в подсъзнанието ми. “Ти каза полунощ. Ето, сега е точно Полунощ. И аз ти казвам точно тези думи. Приемаш ли ги?” Аз бях напълно в техните ръце и те можеха да ме управляват както си искат.

***

          Преди да продължа с описанието на конкретни събития, искам да изясня два съществени въпроса. За причините, поради които руската върхушка се стреми към унищожението на България; и на връзката между окултизма и политиката. Двата въпроса се оказаха свързани.

          Началото е едно предсказание: “На София /има се предвид църквата “Света София”, бел. прев./, в Цариград, ще засияе кръст православен.” - Монах-провидец Авел, 1796 г. Предсказанието ми обясни смисъла на едно стихче от песен на Жанна Бичевская:

“Возвратить Россия русский Севастополь,

станет снова русский полуостров Крым,

наш Босфор державный,

наш Константинополь,

и святыня мира Иерусалим…”

В превод: “Ще си върне Русия руския Севастопол,

Ще стане отново руски полуостров Крим,

Нашият Босфор държавен,

Нашият Константинопол,

И светинята на света Йерусалим…”

          Да продължим с предсказанията. В книгата “Славная история Царьграда и Византийские пророчества.”, Москва: Издателство “Жизнь вечная” 2000 г. намерих това:

“Със съединените сили на Русия и други народи Константинопол и Йерусалим ще бъдат превзети. При подялбата на Турция, тя почти цялата ще остане за Русия.”

И още един любопитен откъс от същата книга: “Тези врата се наричали също Червените врата и врата Безплътни, през които по време на тържествени събития влизали Гръцките /?!/ Императори. На тях бил поставен следния надпис: “Когато дойде Царят на Русия, то вратите ще се отворят сами”. След превземането на Константинопол, Мохамед ІІ, прочитайки това пророчество заповядал да ги зазидат; но и до ден-днешен Турците с ужас ги гледат и казват, че през тях Руснаците ще влязат като победители.”

 Дали руският локомотив ще съумее да закачи към себе си нашия български вагон?

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #24 -: Септември 28, 2008, 20:22:06 pm »
Не е пропусната и нашата Ванга: “Даже твърдяла, че в бъдеще България ще влезе в състава на възродения съюз /СССР?, бел. прев./. Никой не може да спре Русия. Всичко ще помете тя на своя път и ще стане властелин на света.”

В ход бива пускано и едно руско тълкуване на (Raqno Nero) /Черният Паяк/, живял около ХIV век за изчезването на Турция. Доколко е автентично, нека кажат онези, които са чели знаменития предсказател в оригинал. “Ще изчезнат Франция, Испания, Турция, Скандинавските страни. Тартария няма да изчезне.”

Има и съвременни предсказания: “Знаменитият старец Паисий Святогорец (Эзнепидис, 1924-1994), в началото на 90-те години предсказва: “Моят промисъл ми казва, че ще се случат много събития: руснаците ще завладеят Турция. Турция ще изчезне от картата, защото една трета от турците ще станат християни, една трета ще загинат във войната, а една трета ще заминат за Месопотамия. В Константинопол ще има велика война между руснаци и европейци, и ще се пролее много кръв.”

Разбирате ли? Руската управляваща върхушка - не руснаците като народ, а именно върхушката вярва, че в скоро време Турция ще стане руска. Вярата е базирана не върху реални прогнози, а върху твърденията на ясновидци и окултисти. Върхушката още не знае как, но вярва, че ще бъде, както е казано. Турция щяла със сигурност да попадне под руска власт, при това в най-скоро време. Ако дотогава и България стане турска, значи в крайна сметка и тя ще попадне под руска власт. Защо обаче да попада заедно с твърдоглавите българи, които създават само неприятности като предявяват претенции към руската история. Българите били дали християнството на Русия, българите били създали руската азбука… Хайде глупости, нека измрат тези гадни българи, та никой да не оспорва нищо руско… Ще кажете, че е лудост, но нима смятате политиците за нормални хора? И още: не стигнах съвсем сам до горните изводи. Те ми бяха подсказани още при пътуването до Москва през август 2003 година. И оттогава търся доказателства. И намерих поне някои. Сега не предполагам, а знам, че руската политика е ориентирана не срещу българското криминал-демокраДично правителство, а срещу българската нация. Та не се чудете, когато Русия финансира цигански организации или подкрепя ОМО “Илинден”. Руските императорски планове за изтребление на българите са твърде добре синхронизирани.

***

Мина време, случиха се събития, които ще пропусна тук. Обаче тези събития ме подтикнаха да отрезвея от въздействието. “На сутринта лежа и си мисля: “Ангеле, как можа да повярваш?” И сам си отговорих: “Повярвах, защото много исках да повярвам.” Сякаш в един миг магията се разруши. Прогледнах, осъзнах се. В паметта ми изплуваха думите на Илия Минев и чак сега видях ясно какво са значели те: “Не вярвай, не се страхувай, бори се!” Макар и нататък да не беше лесно, почнах да се измъквам от зъбите на психотрониката.”

Не е зле да имате предвид още една особеност. Колкото е по-високо интелектуалното ниво на човека, толкова му е по-лесно да противостои на психотронното въздействие. Човек може да развие съзнанието си до степен на пълен контрол и този контрол отнема възможността на други да го контролират. За сметка на това същият човек толкова по-бързо се поддава на ниво физиологични нарушения. Поставянето на физиологията под контрола на съзнанието е много труден и продължителен процес. Имайте предвид този факт, може да ви послужи. Тригодишното ми общуване с тези хора доразруши бездруго влошеното ми здраве. Въпреки затвора, въпреки атентатите и извънсъдебните преследвания, през 2004 година все още бях в добра форма. Сега дори едночасово стоене пред компютъра ми струва огромни усилия. Това се оказа цената на знанията, на опитността, която ви предавам. Все пак ми се иска да вярвам, че както сбърка в много друго, така ще сбърка и в предсказанието си, /или в обещанието си, знам ли/ че ще умра през октомври 2007 година, и че последните 15 минути от живота ми ще бъдат ужасни. Предсказанието бе направено през декември 2004 година. Изписвам го, за да мога през ноември същата година да докажа със самия факт на своя живот, че те не са нито всезнаещи, нито безгрешни, нито всемогъщи.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #25 -: Септември 28, 2008, 20:25:59 pm »
Да продължим с останалите факти.

През 2004 година висши служители от НСС започват оперативна разработка срещу лице от групата ЛЕМС по обвинение в сътрудничество с ГРУ, руското разузнаване. В началото на 2005 година лично генерал Иван Чобанов, тогавашен Директор на НСС извиква същите служители, както се изрази единият от тях “на червената пътека” и им заповядва да спрат разработката. И не само да спрат. Същите служители – полк. Р. Н., както и Вл. П., понижен малко по-късно в длъжност, почнаха да защитават С. М. от всякакви нападки и даже да я улесняват с предоставянето на оперативна информация. Помислете само! Отначало я разработват като агент на чуждо разузнаване, а после почват да й служат. Работата е толкова сбъркана, че вече не знам какво да мисля. Та накрая трябваше едно неформално културно-просветно дружество, каквото е Движение “Воини на Тангра” да дава отпор на могъщата руска служба. И все пак тригодишната война си каза думата. Днес Движението не е това, което можеше да бъде без намесата на ЛЕМС.

Ще цитирам написаното от участник във форума, който бе наясно с какво и с кого си имаме работа: “Ако някой смята, че му въздейства негативно по някакъв начин да ми пише. Моят съвет към всички.... Ако видите тройни повторения на думи, трийте... Не й разрешавайте неуместно да ползва редуване на малки и големи букви... За "степента на познаваемост" /…/ При някои хора, обаче не се налага да се гадае (познава), защото на тези хора им се казва. Тези хора не познават, те знаят.  А вие ЛЕМС, не сте от тях. Най-голямата ви заблуда е, че бъркате психологията с магията (изкуството да се борави с енергийни потоци и полета).” Да, методиката не е една и между отделните методики все още няма пълен синхрон. Когато един метод не даде резултат, те сменят метода. И понякога се получава така, че единият метод унищожава постигнатото с помощта на другите методи. Това е тяхна слабост, която ние би трябвало да използваме най-рационално.

Детайл от секретния архив на ЛЕМС. Значителна част от нейните писма са писани с цветни букви и със странни редувания на главни и малки. Когато съхранява копия от своите собствени писма, тя изчиства цветовете е редуването. Дали това не значи, че тя самата се бои от НЛП въздействието?

Спомням си и за друга особеност на С. М. Разбрах какво значи едва след като прочетох съответното наставление от техния наръчник за действие: “През следващите дни практикувайте копиране на хора. Копирайте жестове, стойка, скорост и начин на дишане, тон темпо и сила на гласа. Наблюдавай дали ще се почувстваш по-близък с другия. Като копираме някой, може да изпитаме същите състояния. преживявания и дори да имаме същите мисли. Професионалните комуникатори  го  правят  непрекъснато.   Копирането е  умение,  за  да  се развие е нужно време.” Какво се бе случило? През май 2007 г. в сайта на Движение “Воини на Тангра” се появи някакво младо нацистче от хората на Антон Рачев. То пускаше статии във възхвала на Хитлер, аз ги триех. Естествено се стигна до конфликт. Нацистчето, преставящо се под името Самвоин се изпусна да каже, че към нашия форум го е насочила С. М. Дотук нищо странно. Тя си отмъщава заради разобличението и се опитва да напълни сайта с нацистка пропаганда, за да даде повод за затварянето му. А вероятно и за репресивни действия срещу част от нас. Но не беше само това. От дума на дума се разбра, че момчето, 22 годишно нарича С. М., 44 годишна “своя приятелка” и дори “своя любима”. Работата беше ясна – малко НЛП, а може би и малко работа с куфарчето. Сега научавам, че имало и обикновена чиста психология. Е, не много чиста от етична гледна точка… Момчето бе признало пред един от другите участници във форума, че С. М., за която съществуваха основателни съмнения, че е от еврейски произход споделяла неговите идеи. То, горкото не знаеше нищо за произхода й, но тя… Е, това наистина е изкуство – една еврейка да се преструва на нацистка! Също както пред мен се бе преструвала на Тенгрианка. Вярно, не го правеше много умело и често преиграваше, но пък се учеше бързо и в движение. Не без помощта на своите инструктори, естествено. “Практикувайте копиране на хора.” Разбирате ли? Те ни копират, наподобяват ни, влизат ни под кожата, а после ни превземат и ни унищожават. Само че дали ще го правят така лесно, ако ние познаваме методите им? Отново откъс от наръчника: “В разговор с някой копирай стойка, глас, дишане. След малко време постепенно променяй своята стойка или тона на гласа. Започва ли другия да те следва? Ако не го прави, върни се назад и започни отново да следваш темпото. После направи лека промяна. Ако другият не те следва, това означава, че връзката ви не е достатъчно силна. Създай по-пълна хармония и опитай отново.”

Връщам се към събитията, случили се с мен. Усетих се какви могат да бъдат нейните евентуални цели и директно й писах какво мисля. Тя ми върна прочувствено-сантиментално писмо, пълно с упреци, че видите ли, тя ме обича, пък аз й отправям обвинения. Ето отговорът ми:

“Не съм ти отправял обвинения, това не е обвинение, а само констатация. Ще бъде обвинение, ако кажа, че ти се стараеше да ме омайваш със сладки приказки, докато примката около врата ми се стягаше ден след ден. Е, стегна се достатъчно проклетата примка. Дотолкова, че да ми е трудно да дишам. Ти искаш да ме натикаш в една мисловна матрица, от която да не забелязвам какво се случва около мен. Да се превърна в безмълвен портрет, докато враговете ми си свършат работата. Разбира се, че работиш против мен съвместно със Службите. Резултатите от дейността ви е насочена към една и съща цел - моето унищожение и последващото преминаване монопола над моите текстове в недоброжелателни ръце.” Не, целта не е била моето персонално унищожение. Целта е била и все още е унищожението на всички като мен. Когато почнах да отварям документите от нейната папка аз се изумих как е могла да поддържа връзки с толкова много на брой националистически организации, дори с такива незначителни като русенската “Кубратов сноп”, състояща се от половин дузина хлапета. Не подминава и скинарите, както личи от нейно писмо: “Също като Вас поддържам връзка със скинхедс. Те са много пламенни младежи и мъже. Заедно правим планове за ... нещо полезно.” След прочетеното почвам да си мисля, че и елиминирането на перспективната “Български човешки права” е дело на ЛЕМС. Вижте едно от нейните първи съобщения в предишния форум на Движение “Воини на Тангра”:

 

Изпратено: СЛУЖА НА ТАНГРА, Aug 23 2004, 03:36 PM

   

Още един фрагмент, за да прецените нейния стил: “ДОБРЕ ЗАВАРИЛА! ЗНАМ ЛИ ОТКЪДЕ СЪМ "ПУСНАТА" ... ОЩЕ РАЗСЛЕДВАМ. ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В СОФИЯ ИМА ЛИ БЪЛГАРКИ СРЕД ВАС? Ще ми се да има. Трудно е да си българка днес.”

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #26 -: Септември 28, 2008, 20:28:24 pm »
С. М. /в средата/ сред активисти на позамрялата вече партия “Гвардия”. Дали пък точно заради нейното присъствие тази партия не замря?

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #27 -: Септември 28, 2008, 20:32:29 pm »
Следва извадка от писмо на С. М. до вероятен неин колега. Пак от секретната папка. Всъщност защо да не кажа как се сдобих с нея. Писмото, заедно с много други документи, в електронен вид ми бе дадено по погрешка от самата С. М. и така се сдобих с безценна информация. Върху папката пишеше “форуми ЛЕМС”, тя вероятно е помислила, че папката съдържа откъси от нейни писания по форумите и така ми я е дала. Всъщност папката съдържаше инструкции, откъси от писма за подсещане, шаблони за отговори, инструкции за действие – общо 70 документа. Казват, че само Римския Папа е обявен за безгрешен, но и той понякога греши. А може би не е било грешка, може би е било поредното чудо, поредната помощ, пращана от Небето. Помощта, която много пъти е закриляла българите и ги е спасявала от затриване. Помощта, помогнала ми в невероятни ситуации. Все пак присъствието на папката у мен е факт и вместо предположения, аз съм в състояние да цитирам оригинални текстове. Можете да прочетете как става първоначалното “зарибяване”:

“А пишещите тук ... Е, когато посвикнат с мен и многото ми „лица”, когато преминат степента „влюбване и фаворизиране”, тогава и аз ще работя на друго ниво с тях: ще бъда „улеснител” на израстването им, надежден Човек от който биха приели Знанието”. Сега всички ме „тестват” и реагират полюсно. Това е добре, направо Чудесно! Търсят, предлагат, „ежат” се  като петлета, пробват си лъковете. Нека! След време ще овладеят емоциите си, ще се самоконтролират и ще усетят силата си ! ...

Войните /Тя още не знае, че се пише “Воини”, бел. а./ – никакви лични впечатления, чета ги и във форумите по другите сайтове. Засега се въздържам от коментар. /Ирония на Съдбата. Не мина много време и тя се посвети изцяло на Воините, което стана причина за нейния провал, бел. а./

Е-21 /съкратих пълното име, бел. а./ – има нещо в него. Енергията му  е завладяваща, но езикът и стилът му са – енигма. Вече работя с него от дистанция. Рано е за резултати.

Новобранеца - "слаба ракия", като се научи да си мери приказките.

Не произнасям присъди на никого, освен на себе си. Не зачертавам и не фаворизирам никого. Факт.”

Да, тя не фаворизира и не зачерква. Тя, по нейното собствено признание се интересува само и единствено от парите и от властта. Те не признава нормалните човешки чувства. Запомнете го. Тя и подобните на нея.

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #28 -: Септември 28, 2008, 20:35:49 pm »
    Още малко конкретни данни за НЛП. Наричат владеещите този метод бойните бърборковци. Сигурно има защо. "Невролингвистичното  програмиране  (НЛП)  се смята за много ефективен метод, чрез който почти мигновено се прониква в подсъзнанието на човека. Организациите, създадени на тази основа си взаимодействат с нас.” -  из книгата на Роман Ронин "Нашето разузнаване". Погледнете как действат тези сладкодумни емисари на смъртта:

“Компроматът  може първо - да се намери; 

- второ – да се организира;

- трето – да се фалшифицира;

- четвърто – да се имитира неговото наличие...”

Хоп, тук вече изключително много напомня методиката, създадена от ген. Иван Чобанов за борба с политическите противници на режима. В писмо от 2 юни 2007 година, разпратено до различни български и чужди институции, както и до различни информационни средства, проф. Янко Янков пише за непровокирания с нищо побой, нанесен му на 28 март 2007 година. И обяснява: “… аз имам достатъчна представа и относно материята, отнасяща се до така наречената “Оперативна психология”, която се преподава единствено в Полицейската академия, и по която дисциплина преподавател е генерал Иван Чобанов. При това притежавам специалната информация, че в лекционния курс на въпросния генерал е залегнало изучаването и на провокационна схема, при която специалната служба извършва мероприятия, които се осъществяват при следната последователност: а/ за определен ден в определено медицинско заведение се обезпечава да бъде дежурен лекар човек, който да е офицер или агент от тайните служби; б/ за същия ден се обезпечава екип, който да нанесе сериозен побой преди всичко върху главата на обекта на оперативното мероприятие; в/ когато обектът на оперативното мероприятие отиде при съответния дежурен лекар и примерно заяви, че след побоя има силен световъртеж, тогава този лекар-провокатор вписва в протокола си, че “пациентът чистосърдечно признава, че през постоянните пет години има постоянен световъртеж, и прочие, и прочие…” г/ специалната служба съставя специален текст, който първо бива включен в Полицейския бюлетин на произшествията, а след това се обезпечава масово медийно разгласяване само и именно на този манипулативен текст.” Така опасният за режима човек бива изкаран луд, а службите – чистички, чистички.

Вие, които вярвате, че България е свободна и демократична страна, вие дори не подозирате колко е мръсно всичко! Колко мръсни, долни и лишени от морал са типовете, на които е поверена нашата безопасност. Те дори не се интересуват кой е виновен и кой е невинен. Набелязват си някой за виновен и после на всяка цена се стремят да го изкарат виновен. Ако не в едно, то в друго. И обратното. Друг някой е невинен и каквото и да извърши, все е невинен. Не го ли знаехте? Е, вече знаете и не се чудете защо всеки ден стават убийства, без още никой от убийците да е заловен. Да продължим с класическото НЛП.

“Невролингвистичното  програмиране  (НЛП) е само един от методите за въздействие на човешкото подсъзнание.  То представлява програмиране на мозъка по словесен път. Единственият метод за борба с НЛП е познаване на методите за въздействие. Наличие на сигнал в мозъка за това, че му влияят, понижава ефекта на въздействие със 70 %. Има и други методи за борба – наушници в ушите, тъмни очила и дъвка.”

Да, тези методи донякъде помагат. Но не са достатъчни. Особено, ако “обектът” е попаднал под начално въздействие без да се усети. Нашата най-ефикасна защита е в самите нас. В умовете, в душите и в сърцата ни. В готовността ни да се съпротивяваме, в решимостта ни да отстояваме своето, в умението ни да отразяваме атаките и сами да преминаваме в настъпление.

Съветвам ви да се отнасяте критично към твърденията, че излъчванията могат да бъдат екранирани. Не е нужно да нахлупвате на главите си алуминиеви тенджери, за да разберете, че е смешно. Спомнете си, че пси-опити бяха провеждани с подводници, намиращи се на морското дъно. Класически пример е американската подводница “Наутилус”. Пси-опити бяха провеждани и с орбитални космически станции. А те са добре, твърде добре екранирани. Екранирането не е достатъчно ефикасно. Много по-мощно средство е вътрешната човешка защита.

          Ето нещо конкретно: “На границата на човешкото ефирно тяло (в други случаи - в самото ефирно тяло) се създава зона, поглъщаща и трансформираща изходното излъчване в подходящо за организма.” Когато човек съумее да се изпълни с решимост за противодействие, когато се освободи от страховете и съмненията, самият човешки организъм почва да излъчва “противофаза”, неутрализираща вредните въздействия и даже притежаваща способността за обратно въздействие върху техния източник. Помнете, че много зависи от самите вас, и че истинската Сила е вътре във вас. Мислено им кажете, че сте по-силни от тях. Изпълнете се с дълбоката вяра, че този свят е ваш, че тук вие сте господари, че Небето бди над вас, и че Земята ви закриля. Те ще отстъпят.

***

          Да видим как е в Русия. В руската Дума се обсъждаше проект на закон, наречен “За информационно-психологическа безопасност”. Обсъдиха го и го приеха. Подобен закон дотогава не действаше в нито една друга страна. В Русия подобна законодателна инициатива станала възможна, след като научно било доказано, че средствата за информационно-психологическо въздействие могат да причинят вреда не само на здравето, но и да доведат до блокиране на несъзнателно ниво на свободата за човешко волеизявление, до загуба на способността към политическа, културна, етническа и друга самоидентификация, до манипулация на общественото съзнание и дори до разрушаване на единното информационно и духовно пространство на Руската федерация. У нас все още методиките за извънсетивно въздействие се радват на пълна свобода. Нещо повече - в политиката, както и в “бизнеса” вече не могат да минат без тях. На законодателна инициатива като тази в Русия едва ли можем да разчитаме, затова не ни остава нищо друго, освен да изучим механизмите и самите ние да преминем към тяхното използване.

          В ЕС също почнаха да се осъзнават. През януари 1999 година Европейският Парламент взе решение за международна конвенция и глобална забрана на всички разработки на оръжия, които биха могли да се използват за всяка форма на психическа обработка на хората. Само ние си оставаме безгрижни щастливци. Вероятно затова сме толкова нещастни като народ.

***

А в САЩ как е? Почти всички психотронни технологии са разработени в знаменитата лаборатория в Лос Аламос в рамките на националната програма за създаване на т. нар. “несмъртоносно оръжие”. Съдейки по личността на нейния ръководител, още много изненади ни очакват. Доктор Джон Александер, 62 годишен, бивш директор на програмата по разработка на “несмъртоносно оръжие” в националната лаборатория на Лос Аламос, а сега съветник на американското правителство е твърде интересна личност. Като полковник от войските със специално назначение, той е воювал в Тайланд и Виетнам. Там се увлича от будизма и го изучава в местните манастири. Будизмът така повлиял на чистата /откъм исторически и морални предразсъдъци/ американска душичка, че у полковника се появил траен интерес към всички паранормални явления.

          През 1980 г. Александер публикувал програмна статия за оръжията на бъдещето в американското списание Military Review. В нея твърдял, че “има оръжейни системи, които действат на мозъка, и чиято летална възможност вече е била демонстрирана”, като специално споменавал психокинезата, телепатичното манипулиране на човешкото поведение, излизането на човешката душа извън тялото и т. н. Статията привлякла вниманието на генералите от Пентагона и Александер бързо получил статуса на Гуру в политическите и военни кръгове на САЩ. През 1983 г. Александер се сприятелява с Ал Гор, когото обучава на методите за невролингвистично програмиране.

          А сега да хвърлим поглед на новите приятели на Александер, помогнали му във финансирането на фантастичните наглед проекти.

          Полковник Джедай

          На полковника изглежда много му харесвал филма “Междузвездни войни” и лансираната там идея за тайната сила на рицарите Джедай. През 1983 г. благодарение на дружбата си с генерал лейтенант Стъбълбайн, който по-късно застава начело на Управлението за военно разузнаване на САЩ, Александер получил средства за програма, изследваща телекинезата, която той така и нарекъл - “Джедай”.

 

Неактивен Eltimir

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 519
Относно: Невидимата атака
« Отговор #29 -: Септември 28, 2008, 20:38:35 pm »
 След уволняването си от армията през 1988 г. Александер бил приет на работа в Националните лаборатории в Лос Аламос, където попада под крилото на Дженет Морис, писателка на фантастични романи, а заедно с това и директор по изследванията към Съвета на САЩ по глобалните стратегии (U.S. Global Strategy Council - USGSC). Именно USGSC стои в основата на американската национална програма в областта на несмъртоносните оръжия и притежава множество лаборатории, работещи по този проблем.

          Днес Александер е фактическият главен специалист на САЩ по въпросите, свързани с несмъртоносните оръжия. Ако някоя тайна служба си постави за цел да проследи увлеченията на бившия полковник, за да изясни приоритетите на Съединените щати в областта на новите видове оръжия, тя би била силно учудена. Работата е там, че Александер не е пренебрегнал нито една паранормална тема. Той е член на Съвета на Международната Асоциация за изучаване на живота след смъртта, организатор е на националната конференция през 1993 г. в Санта Фе, посветена на “научно-техническите отчети за изследване на ритуалите, околосмъртните опити, човешките контакти с чуждопланетни същества и други, така наречени аномални опити”. Александер също така влиза в групата Aviary по изучаване на НЛО. Той даже е слизал на океанското дъно край о-в Бимини в търсене на Атлантида.

 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27