Екстрасенсите ми споделиха информация за масона, съвпадаща напълно с описанието, което ви дадох в началото. Казаха ми, че той не е човек, а програма в човешко тяло. Имам още много да разказвам, но няма смисъл, защото Господ ще ги накаже. Възстановявам се от всичко преживяно и вече не искам да се занимавам с каквото и да е било в тези сфери. Не ме интересува абсолютно нищо, нищо! Вече съм вън от цялата игра!” И действително, когато това момче ми дойде на гости, с огромна радост установих, че от негативните последици върху психиката му не бе останала и следа. За изработената от групата ЛЕМС /защото реално ЛЕМС е група – четирима изпълнители плюс така наречения “Водач” - а не едно-единствено лице. Нещо повече. ЛЕМС работят в мрежа с другите подобни на тях групи. Изумих се като видях какви инструкции си предават едни на други, как си разпределят задачите и каква координация съществува между тях. Също така трябва да отбележа, че групите на Золотов работят съвместно със сектантите на Виссарион. С. М. например ходи на техните сбирки в Рила, за да превежда речите на “Месията”./ зависимост от тях да не говорим. След като се оправил от удара, този български младеж се бе оженил, вече си има бебе и изглеждаше видимо щастлив. Внушената му временно с помощта на “куфарчето” преданост към ЛЕМС се бе превърнала в ненавист и презрение. Едновременно с написаното от В. се обади и друг от нашите, който също се бе измъкнал от зъбите на “всемогъщата” психотроника без никакви поражения. Ако, разбира се не броим за поражение факта, че сега и двама са изключително внимателни и предпазливи при контактите си с други хора. И вторият наш приятел й припомни някои факти, дори цитира конкретни имена, така че госпожа агентката бе принудена да млъкне. Ако не бе млъкнала, щеше да прочете още публично изнесени данни. Като това писмо, което ми бе препратено от трети човек. Отново ще спестя имената. Не е дошло време да се каже всичко. Агентите на ГРУ все още ръководят уж българското Контраразузнаване. Писмата, които цитирам, обаче са напълно достоверни. Вижте писмо, доказващо, че ЛЕМС е група. Писали са ми от компютър с руски Уиндоус, може би от самата Русия, а аз, глупакът си мислех, че ми пише С. М. Копирам го без никакви промени. Впрочем трябва да предупредя. Не приемайте нито ЛЕМС, нито С. М. /позната из Интернет форумите още с имената Чакар и Вечерница/ като нещо конкретно, като нещо лично. Те изпълняват стриктно програма, писана не от тях. И ако споменавам госпожата толкова често, то е, защото познавам най-добре нейната методика. Само че тази методика е създадена в други институти и школи, тя е обикновен изпълнител, нищо повече: “Качи се на пырвия автобус, който минава след 12.30 ч. Аз •е быда ...ТОЧНО НАВРЕМЕ .Не идвай по-рано. Ще те чакам в кафенето на самата Автогара. Пиши за да потвырдиш, че си получил това мое писмо.” И пояснение относно псевдонима ЛЕМС, отправено неизвестно към кого, взето от тайната папка с инструкции и писма: “Спестила съм и добавката "- РА", щото някои си я "превеждаха" като рекламна агенция?!! А пък тя е с друга символика.” Е, може би РА символизира “вълшебството с вкус на бадем”, което тя ми обещаваше, и което не успя да ми даде докрай. А пък ЛЕМС /отново според нейните собствени думи/ означава и “Лукава Е Моята Същност. Кой знае…
Ето нещо от нейния личен архив, което може да послужи за доказателство, че тези лица ползват специална техника. Ще ме извините за правописа, неин си е, нищо не съм променил: “За кво ти ги пиша тези МОИ изживявания? Леле, загубих си мислата! Оп, фанах я. Както си хортувахме с Водача и целата електроника тук и в цеха побесне. А за Нета – още по! Загуби се и Яху и маху, сал Тангра остана на монитора. Ама и тука грижа – твоя мейл прехвърлих като ЛС.” Значи с нейния персонален Водач си пращат съобщения по Интернет, едновременно с това С. М. е отворила електронната страница на Движение “Воини на Тангра”, после всички други връзки изчезват и остава само въпросната страница.
Как С. М. формулира целта на своите мисии:
“- промиване на мозъци;
- заблуждаване на търсещите истината;
- създаване на фалшива ценностна система, особено у подрастващите и т. н.“. Нека си признаем, че го правят твърде успешно. Благодарение на нашата доверчивост. И благодарение на незнанието ни.
Още едно писмо, разменено между двама мои приятели. Отново ще спестя имената, животът на участниците в описваните събития реално е застрашен:
“Ако можеш, позаинтересувай се с какви неща се занимават хората на Золотов в България. Тя е негова лична ученичка. Само това е достатъчно да си направиш всички изводи. Ако пък се е разкаяла, както иска да вярваме, то има много, ама много да ни разказва. Само, че трябва да е луда да проговори. Прочетох темата ти за "четенето на мисли", но се отказах да пиша в нея. Не всичко, което исках да кажа ми се е избистрило в главата. ЛЕМС провеждаше подобни експерименти с нас. Като беше с лаптопа, ни караше за по една минута да си мислим за "хубави неща", а тя щяла да ги препрати на Елтимир. Да си мислим за определени цветове, групово да си концентрираме мисълта върху дадено нещо. А те чрез някаква много чувствителна техника улавят от далечно разстояние излъчванията и ти съставят нещо като психо-профил. Това не е параноя, а реалност. Но не ме е страх особено от тях, нямам кой знае какво за губене.
Експериментите първоначално не ги взимах въобще насериозно. Но те самите явно си ги взимат насериозно, което е по-важното. Експериментите са на пръв поглед безобидни, но чрез тях събират данни за нервната ти структура, така да го нарека. Съжалявам, че заглуших инстинкта си, който ми каза, че има нещо гнило в тази работа. Но мисля, че се усетих навреме и казах край на тези глупости. Тя се представя "свръхсензитив", който може да улавя усещания, мисли от разстояние. Донякъде е вярно, защото чрез машина могат да ти усилят някои вродени способности като телепатията например. Но тя се представяше чак за ясновидка, което е смешно. Ясновидците не са хора, които се държат идиотски като нея. Тия техни способности са изкуствени. Особено НЛП-то.”
Само месеци по-късно, С. М. ще се оплаче на ген. Иван Драшков от “писанията на непознатия за нея Ангел Грънчаров – Елтимир, който разпространявал небивалици за нейната личност”. Хайде да не пускам снимки, на които сме заедно, че ще дойде много. Свидетелските показания са достатъчни. Поне засега. Ето как ми се представи тя в едно от първите си писма през септември 2004 г.: “Специално за теб, Елтимире, ще добавя: Остър език, ум - достатъчно, услужлива тренирана памет. Опит трупам в движение, характер - кален в битки, умения за продуктивно общуване. Свръхсензитив, школуван анкетьор, обучена за манипулатор на "овце.” Ще покажа откъс и от нейно писмо до някой си Ивайло. Така ще стане ясно как госпожата започва познанствата си с набелязаните жертви: “Здрав ли си физически? Знам, че много те мъча и разпитвам . Просто усещам, че е необходимо. Не е каприз. Спускат ми Пазителите високи изисквания и други такива неща... Все особени ... карма. Не принадлежа на себе си – това мога да споделя засега.” Да, за последното вярвам, че е истина. И още от нейната самохарактеристика: “Каквото и да си избереш – все е истината за мен. Продължителните ми наблюдения обобщих така:
I. Имената, с които се идентифицирам
II. Особени обръщения
III. Поетични откровения
IV. Злобни двусмислици
V. Сексуални намеци
VI. Гневни изблици
И се почна един смях ! Едноличен, самокритичен, разплакващ и оздравителен! Приех се такава каквато съм и си помечтах каква искам да стана. Проста работа. Ама трябваше да се изръся с маса пари за да тръгна по Пътя си. И сега вървя. И не съм сама.“
Да, тя не е сама. Такива като нея са много и докато те извършват своята дейност, подкрепяни от властта и от Службите, никой честен българин няма да е в безопасност. Не се ли справим с тях, те ще се справят с България.
Отново откъс от НЛП ръководството. Следващите редове принадлежат на друга зловеща личност – Таня Бояджиева, NLP Master Practitioner, Член на Society for Neuro-Linguistic Programming - САЩ, Директор в консултантска фирма "Ню Ай" ООД, Председател на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси /Ах, какви титли само!/: “Сигурно сте чували “определенията” за песимист и за оптимист. Първият вижда чаша напълнена до средата с вода наполовина празна, а вторият – наполовина пълна. Но някой друг може да каже, че чашата съдържа равни количества от въздух и от вода. Досещате се за идеята. При общуването ни с другите не е важно каква наистина е действителността, а това как я вижда всеки от събеседниците. Географската карта не е истинска територия, а само модел на земната повърхност. По същия начин това което ние виждаме е само модел в мозъка ни, съставен от информацията получена и "филтрирана" през сетивата ни. Да, нашата нервна система не е в състояние да обработи всичко, което виждаме, чуваме, усещаме. Затова и го "филтрира" като пропуска само това, което подсъзнателно сме преценили, че ни интересува. При това миналият ни опит или емоциите ни може допълнително да изменят така прецедената информация и в съзнанието ни да се получи нещо много по-различно от това което вижда човекът до нас.” Казано е доста откровено. Те ни извеждат от нашата реалност, извеждат мислите ни от нея и ни въвеждат в друга реалност, изгодна на тях и отговаряща на техните цели.
Ще кажете, че са измишльотини? Вероятно и аз щях да кажа същото, ако не бях преживял, ако не бях изпитал на свой гръб силата на психотронното въздействие. Невидимата атака наистина е организирана на твърде високо ниво. И с използването на твърде високи технологии.