Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169894 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Hound Dog

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
Ами какво очаквате, човека си намери златна мина и си копае. Съгласна съм, че истинската духовност не се продава, ама който очаква да си купи така или иначе не я заслужава. А Еленко е светски човек, който продава единствено информация, която е систематизирал по определен начин. Да бъде наричан учител или гуру е смешно, човека си оцелява, като продава нещо, което явно се купува в момента.

Аз мога да ви гарантирам, че що се отнася до духовните въпроси, от тази лекция бихте разбрали точно толкова, колкото вече знаете. Там ще получите освен това само информация, каквато с повече желание бихте могли да намерите в интернет. Да не говорим, че никой не може да твърди, че истината на Еленко е Истината.

Към г-н Ангелов, един въпрос. Защо използвате като псевдоним и име на сайта си, обърнатото си име (окнеле)? Има ли някаква идея стояща зад това или просто ви харесва?

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Само спамите, рИвете, че тва ви е скъпо, онова не може да си позволите, че ви е скъпо......няма да пазарувате......другите са тъпи, понеже ви казват, че даже и сиренето в капана струва пари, ама вие сте си навили на пръста, че идвала нова ера, където всичко ще е безплатно......ей тва сте вие  :lol: :lol: :lol:....Ако не беше трагично, щеше да е смешно.....Пък и ЕЛЕНКО как не го е срам да взима пари за семинарите си и книгите :lol:....Еййййй какъв мръсен капиталист беееееее....я веднага да бъде арестуван, разстрелян, а имуществото му да бъде отнето в ползу народу като  Hound Dog, voodoogoo,  stufo и AlienNetwork. Веднага да дойдат партизаните от отряда чавдар и да си свършат работата ;)!!!!  

Еоне, да не вземеш и ти да направиш сайта платен, че и теб ша те погнат чавдарчетата ;).....
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 19:54:56 pm от ARRI »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
Така малко да поразмислим над флаери те на ТОЯ ГОСПОДИН.

Пьрво мястото където ще бъде семинара в София,забележете кои хотел си е избрал нашия "учител" Downtown. Сега разделете думата на две части

Down - надолу

съществително:спускане,слизане,несполука и неуспех
прилагателно:нанадолен,унил,надолу,долу и чак до
глагол:свалям,побеждавам и изпивам

town - град
съществително:град,градче,центърът на град, и главният град в даден район
прилагателно: градски

До тук мисля че направихте връзката, но това не всичко.

Забележете логото на хотела има 6-тица в него.

И не само това както знаете Васил Левски е бил масон, това е улицата на флаера а номера е 27 което като го съберем става 2+7=9 или 6 ??? започнахте ли да разбирате за какво става въпрос.

И клишето което кара хората да вярват е Спри да следваш моркова

Също обърнете внимание на улицата В Пловдив Опълченска 13
Вярваѝте ми  силата е у вас събудете се СЛЕПИ ХОРА

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
Вярваѝте ми  силата е у вас събудете се СЛЕПИ ХОРА

За Ангелов няма да пиша нищо, тъй като в тази тема съм си дал мнението за него и хората като него.Въпрос имам към AlienNetwork, на колко години сте господин (или госпожица) прогледнал/а/?
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Hound Dog

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
Ари, аз къде съм казала, че Еленко безплатно трябва да си води лекцията. Съвсем друго съм написала. Научил си се да пишеш, преди да се научиш да мислиш. Аз пари изкарвам и нямам проблем да ги харча, нито търся безплатен обяд. Нещо си се объркал.

Лъжете се, ако мислите, че ей така се постига ЛИЧНО ЩАСТИЕ и че имате нужда да ходите на тази лекция. Има много литература в нета, и можете да откриете всичко, което Еленко може да ви каже, и много повече.

AlienNetwork, downtown означава по-принцип нещо съвсем различно. НЕ че разсъжденията ти не са интересни, просто ми се струва прекалено. Но пък в допълнение на плаката има резонанс между числата 22/11, а програмирането с такива числа стана много популярно напоследък.
Като цяло, според мен преиграваш, НО не отхвърлям напълно изводите ти.
Време има, аз може да взема да посетя тая лекция, обаче със сигурност не очаквам да получа рецепти за лично щастие.  ;D По-скоро от любопитство. Ще видим, ако вятъра ме завърти натам, ще отида.
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 20:25:38 pm от Hound Dog »

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
Да това от бързината го забравих не че не го забелязах.
Недеи ходи там само ще загубиш ще ти повлияе негативно.

на 26 съм от мъжки пол

Запомнете Ученика и Учителя са във вас.

Много хора като "ARPI" излъгани ще убиват техни братя когато това време доѝде.

А вярваѝте ми това време идва часовника тиктака.
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 20:43:49 pm от AlienNetwork »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Мога да ви уверя, че ЕЛЕНКО, преди 3 мин. си го премести у левия крачол, понеже Hound Dog, voodoogoo,  stufo и AlienNetwork, няма да отидат на лекцията му и не спират да хейтват под темата :rofl2: :rofl2: :rofl2:. Не се шегувам :yes:. Продължавайте мили чавдарчета да громите имперализЪма и ЕЛЕНКО!!!
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен ARRI

• Доста Писал

Прекалено шизофренично ми звучи, но щом казваш.....Макар, че предпочитам Наполеон и Бонапарт да са в мен, но щом ме учиш да се асоциирам с учител и ученик, така ще правя ;D......

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Бравос,бравос ....... "добре" започвате новата година!
 8)

:good:
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 20:59:09 pm от konstantin2007 »

Неактивен petaluda

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
Рептилите са виновни за всичко!
На мен много ми харесват хора, като Еленко Ангелов ,защото ми дават обяснение за всичките ми нещастия.За всичко са виновни РЕПТИЛИТЕ ! Ние ще си тънем в невежество и лошотия, и ако не са рептилите, ще се намери да набедим някой друг.Обаче няма да ям два три дена и ще ида на някой от семинарите му ,защото един въпрос ме мъчи,като знам ,че подобно привлича подобно ,как тъй, чистичките и добрички агънца, пуснаха този вълк в кошарата си,що не привлякохме някое и друго светло същество ,ами дойдоха тези гущери та да ни стъжнят живота?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Честита нова година! Желая от сърце на всички форумци много късмет и да идва точно навреме!
Еленко Ангелов в Темата на Нова 2012

http://vbox7.com/play:f30479fdc9

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
В това видео Еленко казва част от истината, но или крие същността или просто още не е разбрал, какво ни чака.

Часовника тиктака хора СЪБУДЕТЕ СЕ

Може да ме смятате за шизофреник или луд. Избора е ваш.

А до това какво ни чака, не мога да кажа каквото знам. Всичко в мрежата се Филтрира

Да забелязахте, че Еленко няколко пъти влиза преглежда и не коментира това, не е ли странно. Нормалния човек би се защитил на моите упреци а тоѝ него прави.
Дори не казва че това е случаѝност защото такава няма. Разберете случаѝни неща на тоя свят не се случват.
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 00:19:22 am от AlienNetwork »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
какво ни чака.

Е хубаво де..и какво ни чака?

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
AlienNetwork

Защо трябва да се защитава ? Той си има своя гледна точка и я споделя с нас.  ;) Друго е,че игнорирането на най-доброто оръжие.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен ARRI

• Доста Писал
AlienNetwork

Защо трябва да се защитава ? Той си има своя гледна точка и я споделя с нас.  ;) Друго е,че игнорирането на най-доброто оръжие.

Естествено, че ЕЛЕНКО никога няма да се оправдава пред жалките опити на хейтърчетата да го оплюват. Нали знаеш приказката - По-умния отстъпва ;). Та и той така.

Може да ме смятате за шизофреник или луд. Избора е ваш.

Не се притеснявай дете мое за болеста си. АЗ съм по тежък случай. У мен се борят трима - добрия, лошия и злия :yes:. Съжителстват си и не ми пука. Макар, че на теб определено ти е по-трудно с ролите, които играеш. Тва един път да си учител, един път да си ученик е сложно нещо. А пък и ако манталитета и ерудицията на двамата е еднакъв, хептен се усложняват нещата. Според мен авторитетната личност е учителя, а ти как го играеш и двамата, изобщо не ми е ясно :-X.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27