Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166765 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Re:Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро
« Отговор #3015 -: Декември 30, 2011, 01:05:17 am »
ARRI много силни думи! Благодаря ти! Желая ти брат много късмет и точно навреме!

Вкусни рецепти за лично щастие - Семинар за СИЛАТА НА МИСЪЛТА!

http://vbox7.com/play:88318f5379

22 януари 2012 г. 11:00 София, хотел "Даунтаун" бул. "Васил Левски" № 27

Семинар за личностно развитие с Еленко Ангелов - Практични рецепти за лично щастие с работещо позитивно мислене и действия.

ВХОД 35 лв с включен вкусен обяд за ИЗХОД.

Регистрация на [email protected] 0879100739 г-жа Христова

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
« Отговор #3016 -: Декември 30, 2011, 01:48:53 am »

http://vbox7.com/play:a31825d3c2

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
« Отговор #3017 -: Декември 30, 2011, 13:10:40 pm »
Обичам Пловдив, майнBLEEEEP! Toлкова млади и готини хора постоянно на най-хубавия "център" в България :))) И най-вкусни пици!

Семинар за личностно развитие с Еленко Ангелов - Практични рецепти за лично щастие с работещо позитивно мислене и действия.

ВХОД 25 лв. ПЛОВДИВ ул.ОПЪЛЧЕНСКА 13 (партер) Йога Студио Милена

Регистрация www.yogaplace.bg
тел за записване: 0899989326 Милена

http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/events/161169027321724/#!/events/161169027321724/   

« Последна редакция: Декември 30, 2011, 13:12:09 pm от oknele »

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
  • Публикации: 47
Обичам Пловдив, майнBLEEEEP! Toлкова млади и готини хора постоянно на най-хубавия "център" в България :))) И най-вкусни пици!

ВХОД 25 лв. ПЛОВДИВ ул.ОПЪЛЧЕНСКА 13 (партер) Йога Студио Милена

Регистрация www.yogaplace.bg
тел за записване: 0899989326 Милена

http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/events/161169027321724/#!/events/161169027321724/   

Ех Еленко,Еленкооо от доста време те наблюдавам и се чуда на съществото в теб.Как стигна до това проникновение, че зимаѝки пари(материални облаги)ще събудиш масите. Нима и ти робуваш на Егото си или на някои други сили(интереси).
По пьтя по които си тръгнал няма да намериш истината. Във всеки от нас е ученика и учителя.
Съвет: Когато успееш да жертваш Егото си тогава ще можеш да ме разбереш на къде бия.

И още нещо от Пловдив съм гледам искаш да ни събереш и да ни покажеш пътя, аз нямам 25 лева те ми трябват за да има какво да ям цяла седмица. Та ако все пак направиш изключение да посетя семинара без да давам пари ще доѝда да видя дали казваш истината. И да се запознаем да видим дали сме на една чистота настроени.

Без лоши мисли съм, не притежавам такива.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Бреййй, ама си хитрец. Значи ЕЛЕНКО, трябва да си сипе бензин в колата да отиде до Пловдив, да наеме зала с пари от джоба си, за да може ти да отидеш безплатно да се запознаеш с него ??? Така ли г-н AlienNetwork? Нещо и твойто его хвърчи много на високо, та чак не мога да го видя........
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
Няма да цапам темата заради теб слепи човеко. А до колкото разбирам се явяваш секретар на Еленко. Нека тои да отговори теб не те питам. Не заслужаваш да ти отделям повече време. Първо си обясни на себе си какво е Его, и тогава говори, но преди това мисли мисли....

Аз моето Его съм го жертвал нямам такова не му робувам
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 15:38:56 pm от AlienNetwork »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Ясно. От теб разбрах, че да искаш да ползваш нещо на аванта НЕ е его. А останалото е его. Еххххх, във какъв особен свят живеем....... :rofl2: Може ли да ми произведеш 1т. картофи, а АЗ няма да ти ги платя......Това, че си вложил пари и труд по производството им, мен изобщо не ме интересува, АЗ съм човек без его, а не авантаджия. Нали? Ще папкам ли картофи на аванта, или не г-н AlienNetwork? Хайде мисли....мисли...мисли....И не ми отказвай картофите, защото ще те обява за егоцентрик ;).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
Дуализъм .....

Слънчевата светлина мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.

Достатъчно се занимавах с теб слепи човеко

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Естествено, че ще се оттеглиш от спора. На Вас просветените и светли същества като Ви се заговори за пари и веднага отпрашвате. С удоволствие сте склонни да вземете, но във никакъв случай не бива да си плащате за взетото, като в случая с ЕЛЕНКО. Значи той е длъжен да поеме разходите по пътуването и залата, за да те нахрани с духовна храна, а ти не искаш да ми отгледаш 1 тон картофи. Ми нали и картофите са храна бе, е не е духовна храна като на ЕЛЕНКО, но все пак храна.

Неактивен voodoogoo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
 Е поне за хората от форума,Еленко може да направи изключение.Арри,говориш наистина ,като слепец,или сте близки познати,но на всеки форУМник ,порязгледал малко из форума,е ясно от къде е почерпил вдъхновение и чии идеи ползва.Съмнявам се да плаща патентно право,но за сметка на това може да му плащат за лекции и книги.Достатъчна е печалбата от книгите да се вложи в наем на зали,за да се одухутворявят хората безплатно,ако разбира се това е целта.От друга страна има достатъчно много мързеливи хора,които предпочитат някой друг да им сдъвче храната,пък като прибави и подправки,надали ще разберът какво ядът.Не съм съгласен с Еленко заради тезата, която подкрепя,а именно,че рептилите са някакви лоши същества,които трябва да отбягвяме,и че са в тази реалност,но има други източници,и древни и настоящи,които доказват,че змията,която се явява пред хората излъчва любов и мъдрост,и е нещо като живият дух на нашата планета,но това е сфера на съвсем други проучваня и не се занимава с приложния материялизъм на темата и приложената практика на отричане за затварждаване на отреченото.Все още има твърде много пропуски и противоречия ,които ,надявам се,ще накарат хората ,които посещават подобен род мероприятия да започнат да правят собствено разследване,все пак има нет и библиотеки.Сега ми хрумна ,че за всички форумници Еленко може да прави запис на лекциите и да ги качва във форума,или някъде.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
Хайде сега драги ми умни смехуранковци да видим какви ги вършите вие двамата тук...
1.Искате от ЕЛЕНКО, от джоба си да плаща за да Ви организира мероприятия.
2.По стар ганьовски навик, се ровите в джоба на хората и гледате кой колко и по какъв начин изкарва пари.

Ми като сте толкова ербап и умни, ще не вземете вие двамата да се ровите из нета и да пишете и издавате книги....да ходите по телевизии....радиа, да поддържате сайт и пр. а стоите тук, критикувате, че и срещи без пари искате. Явно дооостаааа сте преяли със ню ейджърски и соц.цайтгейстки утопии......НЕ АЗ, а вие двамата трябва да се научите да мислите и да осъзнаете, че безплатен обяд НЯМА, и НЯМА и да има НИКОГА. Поне на тази планета де, а у главите ви гледам всякакви газирани бози има. Вземете вече се отърсете от утопиите с които сте се дрогирали, че яко ще страдате и депресирате, като не ви се сбъднат мечтите ;). Нищо лично, просто съвет от един трезв човек. Колкото по-рано слезете от облаците, толкова по-добре за вас :hi:.

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
Бравос,бравос ....... "добре" започвате новата година!
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен AlienNetwork

• Четящ
  • *
Хайде сега драги ми умни смехуранковци да видим какви ги вършите вие двамата тук...
1.Искате от ЕЛЕНКО, от джоба си да плаща за да Ви организира мероприятия.
2.По стар ганьовски навик, се ровите в джоба на хората и гледате кой колко и по какъв начин изкарва пари.

Ми като сте толкова ербап и умни, ще не вземете вие двамата да се ровите из нета и да пишете и издавате книги....да ходите по телевизии....радиа, да поддържате сайт и пр. а стоите тук, критикувате, че и срещи без пари искате. Явно дооостаааа сте преяли със ню ейджърски и соц.цайтгейстки утопии......НЕ АЗ, а вие двамата трябва да се научите да мислите и да осъзнаете, че безплатен обяд НЯМА, и НЯМА и да има НИКОГА. Поне на тази планета де, а у главите ви гледам всякакви газирани бози има. Вземете вече се отърсете от утопиите с които сте се дрогирали, че яко ще страдате и депресирате, като не ви се сбъднат мечтите ;). Нищо лично, просто съвет от един трезв човек. Колкото по-рано слезете от облаците, толкова по-добре за вас :hi:.

Болен си от нихилизъм

Неприемане на нищо извън собствените разбирания. Затваряне и капсулиране. Непрекъснато увеличаване на дебелата стена около теб, за да не видиш, да не чуеш  и да не се налага да се промениш и да разбереш, че не се развиваш, а циклиш.

Това се отнася изцяло за теб вземи си бележка СЛЕПИ ЧОВЕКО

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
AlienNetwork, подкрепям написаното от теб , не се дразни на аrri, явно той/тя е от хората, които смятат че могат да сложат цена на "стоката ИСТИНА"!  :) Смях! И какви "картофи" произвежда Еленко?  :) Той просто е един "прекупвач", който излага на "продан" чужда стока-истина! Дори и да имах тия пари, бих ги дал на някой, който ще ми даде стока-картофи произведени от него, а не преминали през безброй ръце! Не бих отишъл и аз на тая среща, за да ми казва някой как да живея по-добре! AlienNetwork, усмихвай се и да не ти пука! Истината си е в нас, само трябва да я усетим! Да не се поддаваме на влиянието на "учители" !  :drinks: честита да ни бъде Новата година!
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен voodoogoo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
 Арри.....Благодаря ти за откровенноста в нападките и искренноста,и благозвучието което струи от думите ти.Благодарение на тях ми просветна ,че именно Ню-ейджя,който ти така страстно мразиш, се пропагандира до голяма стерен от Еленко.Разбирам че не си наясно с понятията и идеологиите,но поне си наясно че мразиш нещо,Слепи човече.
Цитат
и по какъв начин изкарва пари.
Е не е ли очевидно,определено не като казва елате на лекцията,пък ако искате като си тръгвате оставете някой лев за мляко и хляб.Защо например един (тук бях поставил друго име,но за да не ме обванявят в нещо друго,няма да го спомена.Ставаа въпрос за човек който прави анализи на древни учения като херметизъм,орфеизъм,питагоризъм,и дори прометеизъм,но си далеч в ню ейджа за да се занимаваш с подобни газирани бози),не събира пари от лекции?Караш ме да се смея,а не е смешно.Кланяш се на грешните богове,а такива вообще няма.
 Идеята за безплатният обяд е много популярна сред хората с ограничен стертип на мислене,понеже изключва съществуването на всичко което не може да впише в него.В случая-щом се плаща,значи безплатно нема.Дори по-лошият вариянт ,щом се плаща,значи си заслужава.
 Съвет на трезв човек?Да не си въздържател.Каква е тая суха пропаганда.Я поясни малко,стана ми интересно,не си приятел с Еленко но имате еднакви шефове.ХХАХАХ ТОВА НАИСТИНА Е ФОРУМ ЗА КОНСПИРАЦИИ.
П.п.Започнах отговора, като лично съобщение,но накрая реших това да ми бъде последен пост в темата,за да не му спамим на Еленко .Всеки си има глава на раменете,и ако ви служи само за равновесие,пазете я да не я отсече някой,защото тогава няма да можете да стоите прави.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27