Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1167060 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Big mama

• Четящ
  • *
  • Публикации: 23
  • Nemo mortalibus omnia horis sapit
 На някой да му се намира "Стингър"?! :---или нещо с по-голям калибър !

До SMSI-I,
 Как са пчелите тази година? Моите се скъсаха да се роят, а имам толкова много поръчки от приятели за мед, че не зная как ще успея.
Разбрах, че положението с роенето било масово, особено в Ю.България. Мислиш ли, че има връзка с настоящата тема?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Петък 10 юни 9:30 "На кафе" с Гала НОВА в рубриката ми "ВИП преживяване" гост любимия и неповторим Коцето Калkи с извънредни и паранормални преживявания. Повтарям - феновете на Хиподил може да ни гледат с на по бира и шкембе :)

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
ВСЪЩНОСТ FOR-UM ФОРУМ ЗА ХОРА С УМ ;)

« Последна редакция: Юни 11, 2011, 17:33:42 pm от Морфей »

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 786
Уважаеми господа. Най-малко от Вас очаквах подобно нещо!!!!

Ето какво пише най-долу на форума Xnetbg.com

Цитат
Никаква част от материалите на този сайт не може да бъде използвана без съгласието на Администраторите му.
Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License.
Текстът на договора за ползване на български

Как не ви беше срам да прекопирате 1:1 правилата, че и изгледа на раздела от мен и да ги пльоснете във форума си?
Поне да ме бяхте питали, знаете че не бих отказал.

Никак, ама никак не Ви прави чест, Морфей и oknele
  :diablo:
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Наистина много некоректна постъпка.

Разбирам, да се копират чужди автори и чужди материали и да се правят книги от това.

Но в този случай поне можехте от уважение да попитате. Както каза Black Adder, нямаше да кажем не.

Коментарите, размишленията и дискусиите, оставям на потребителите. Нека те да преценят сами за себе си каква е ситуацията, в крайна сметка всеки има глава на раменете си. Не съдете по думите, а по делата - така е казано преди хиляди години.

Аз повече нямам какво да кажа.

Успех на Еленко с новия форум и книгите.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 18:36:05 pm от ₪ Eon ₪ »

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
ВСЪЩНОСТ FOR-UM ФОРУМ ЗА ХОРА С УМ ;)

Цитат
ВСЪЩНОСТ FOR-UM ФОРУМ ЗА ХОРА С УМ

Не мислех да пиша в тази тема изобщо, но заглавието и ме предизвика!

Конкретно към Морфей, смяташ ли че форум с подобно заглавие има за цел да събере  хора с ум........ или аудитория от "глупаци"??

П.П. Разбира се не изключвам и въжмозността на някой "скрит", който цели точно това и му трябват точно такива "глупаци", за определени цели !!!

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
Наистина не е много редно това копиране. Как ли ще се почувства, ако някой вземе, че му копира книгите и ги пльосне в нета. То е ясно, че това са само правила, но са правилата на този форум.
Всъщност май са пропуснали да копират точка 10 ;D

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
oknele - това юзърнейма на Еленко Ангелов тук /при нас/ ли е?
И още един въпрос: този въпросният /другият сайт/ от него самият ли се администрира или няма нищо общо с него?
т.е. Еленко ли ги е надробил тия...?
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 21:07:48 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
"Форум за хора с ум"

Обективно погледнато ;D, умните хора вече ги знаят тези неща, номера е на глупаците да се отворят очите.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 21:37:51 pm от sidewinder »

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 786
Всъщност май са пропуснали да копират точка 10 ;D
Ми не им върши работа, и понеже не са намерили подходящи думи, за да наподобят моя стил, с предпочели да съкратят малко.

Да, ти не знаеше ли?

И още един въпрос: този въпросният /другият сайт/ от него самият ли се администрира или няма нищо общо с него?
т.е. Еленко ли ги е надробил тия...?
Сайта и форума са на Еленко Ангелов, предполагам че Морфей му е инсталирал бъгавия phpBB форум.
И двамата съвсем съзнателно са откраднали правилата от нашият форум. Предполагам, че в близко бъдеще ще продължат да крадат и други теми.

Не съжалявам, че съм им помагал когато съм могъл, но обещавам от сега нататък да не го правя.

Чакам ги само да си изкажат позицията, и ще ги удостоя с по един БАН.  :---
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 22:40:05 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен m2f

• Пишещ
Да, ти не знаеше ли?
Ами, по форумите никога не е сигурно кой пише...Пък и не съм се зачитала много много в постовете на oknele, макар, че инцидентно съм писала в тази тема. Както и да е.
На него /на Еленко/ му е навик да плагиатства...така, че защо се учудваш?

П.П. Искаш ли да се обзаложим, че единствено Морфей ще "опере пешкира"? Ще вземе да излезе, че Еленко нищо не знаел за всичко това... ;)
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 22:59:25 pm от m2f »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Предполагам, че са решили да "присвоят" правилата с идеята, че не са обект на някакво творчество, което крадат. Аз мислех, че са попитали преди това. Но дори да не са, не ми се струва такъв голям "грях". Не че защитавам някого, просто мнение.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Здравей Блек :)

Извинявай за малаумната постъпка от моя страна да ти открадана и копирам правилата без да те попитам ВИНОВЕН съм ! Еленко изобщо няма и 1% участие в цялата тая история , така че него не го нападай и замесвай в разни предполагаеми от теб теории. Пак казвам най отговорно че аз съм единствения извършител на тази глупост и други съучасници нямам! Изливай си гнева само и единствено върху мен!

Предполагам, че са решили да "присвоят" правилата с идеята, че не са обект на някакво творчество, което крадат. Аз мислех, че са попитали преди това. Но дори да не са, не ми се струва такъв голям "грях". Не че защитавам някого, просто мнение.
Да бе просто ми хареса стила на Блек как ги е наредил тия правила и реших да ги открадна с взлом щото ме мързеше да се напъвам да пиша други, но ако бях попитал сега нямаше да четем тоя великолепен сеир тука :)
« Последна редакция: Юни 12, 2011, 04:22:03 am от Морфей »

Неактивен m2f

• Пишещ
Искаш ли да се обзаложим, че единствено Морфей ще "опере пешкира"? Ще вземе да излезе, че Еленко нищо не знаел за всичко това... ;)
ВИНОВЕН съм ! Еленко изобщо няма и 1% участие в цялата тая история
;D Само за протокола: спечелих облога!
« Последна редакция: Юни 12, 2011, 08:22:51 am от m2f »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27