Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1168176 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Масонският шахматен под е черно-бял. Стига караници :)

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
 И триъгълният стоп на велосипеда ми и той, както и всички триъгълни знаци по пътищата и те и плочките на къщата в село и те са шах-матно масонски.;D
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 13:02:34 pm от fishbone »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Масонският шахматен под е черно-бял. Стига караници :)
Е знаех си,че стрина ми Спаска е масон!У тях е точно черно-бял шахматен под.Ако не са повлияни от модата през 80-те начи са масони..сигурно си имат и черни роби у мазето..за ритуалите 8)
п.с.Не отричам,че въпросният под си е типично масонски,ама не може навсякъде де що водим  такъв,да търсиме под вола теле..
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 13:02:49 pm от konstantin2007 »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Значи ако някой използва декоративно черно-бял шахматен под,  това означава че масоните не го ползват и той не е масонски?
Интересна логика.

Само някой да не си помисли, че това е предназначено за масони - http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/FreemasonsHall_London.jpg
Всички прилики са случайни.

За тези които не виждат случайности - играта шах и този под, взет от там, символизират дуалността, или прословутото разделяй и владей.
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 14:28:08 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
P.E.A.C.E. , не че нещо,но този тук свят си е създаден дуален.Тъй че не ми е много ясна логиката-що пък точно масоните да "разделят и владеят"?
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 17:09:00 pm от Mirotvorec »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Името на нашата планета на български: Земя-Зъмя(от славянски корен)-Змия??? Ако това е вярно, удряме в земята(змията ;D) американците с тяхното Hello(идва от "Ад"-hell).
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
Значи ако някой използва декоративно черно-бял шахматен под,  това означава че масоните не го ползват и той не е масонски?
Интересна логика.

Само някой да не си помисли, че това е предназначено за масони - http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/FreemasonsHall_London.jpg
Всички прилики са случайни.

За тези които не виждат случайности - играта шах и този под, взет от там, символизират дуалността, или прословутото разделяй и владей.
Не!Извърташ нещо логиката...Обаче не става и във всеки черно-бял под да виждаме масонски ритуали!

Името на нашата планета на български: Земя-Зъмя(от славянски корен)-Змия??? Ако това е вярно, удряме в земята(змията ;D) американците с тяхното Hello(идва от "Ад"-hell).
;D

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
В този клип любимите ми теми на едно - Супер Марио Брос, Рептили, масонски под и символи, НЛО отвличане и мой'те момчета МИЛИ ВАНИЛИ  ;D

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
утре - ПЕТЪК Ивановден 7 януари NOVA 9:15 в "На кафе" с Гала темата ми е "най-малко жертви на пътя от 50 години насам - Групова Meдитация/Визуализация" и "SEX и кражба на енергия"
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
Беше интересно.  :hi:
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
И то много :)Особено тва с рекламите.
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 14:08:19 pm от Mirotvorec »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Вече е качено в сайта на Нова: http://play.novatv.bg/play/239372/?autostart=true
Еленко започва от 33 минута.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
За източването на енергията на човека чрез GSM-а съм съгласен. Със същия успех могат да ни източват енергията всички видове мрежи - компютърната, електрическата, кабелната телефония. От всякъде. Аз затова от 5 години не ползвам мобилен телефон, а всяка вечер преди лягане изключвам и ел.мрежа (това даже и иконовисва ток. Електрическите уреди, когато не работят също консупират като фантоми.). На запад еко домовете се конструират със специален централен шалтер за тази цел.

Сега, демонстрацията с телефона ми се стори малко по детски. Мобилния апарат не е винаги във връзка с клетката, а изпраща периодично импулси. Най-силно е въздействието, когато телефона набира и дава сигнал за повикване. Като цяло телефонията на клетъчен принцип, с тези честоти е много несъвършена и увреждаща технология. Но изобретателите какво ги грее това, нали падат парички.
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 15:24:09 pm от sidewinder »

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
И на мен не ми хареса опита със задържане на вода, но това не означава, че не съм съгласен с казаното! Лично съм изпитвал това при дълго говорене (над 30 минути) по GSM и знам за този ефект. Стремя се да говоря възможно най-малко и да използвам handsfree винаги, когато мога.

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Браво това не бях го пробвал с тубите :)
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27