Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1168309 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Миленчо е доста голямо Елементе......! Подобен на Волгин, трябва да ги риташ....! Физически!  ;D

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834

Съгласен! Изключително много дразни това човече със скептицизма си. Но аз мисля, че просто някой го е кордисал да се държи така.
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 16:53:47 pm от Mirotvorec »

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Да бе как се изсмя накрая когато Еленко приказваше за кемтрейлс направо  :--- може ли такова отношение ?
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Като стана въпрос за кемтрейлс, се сетих за снимка, която ми попадна скоро.Каква фигура са сътворили само майстори от ВВС на US.Нарича се "димен ъгъл".Та какво остана за една обикновена следа от праволинеен полет. ;D

Неактивен bad_w0lf

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
Малко преди тези стълби има един ансансьор, до него има една стая в която се събираме преди работа.Пода на стаята  е шахматен,скоро ще сложа снимки на самата стая и на други такива.Дали не се правят ритуали някакви под ндк, и каква е тайната на шахматния под  освен че е масонски символ  :)

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Едва ли е масонски ритуал, виждал съм на много оскъдни места шахматен под, въпрос на вкус е в повечето случаи.
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 16:35:01 pm от Mirotvorec »
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Желая през новата 2011 г. да имаме повод за много искрен смях и весели мигове с истински приятели!

Има смисъл от груповата медитация, която правихме в "На кафе" с Гала за намаляване и спиране на "Войната по пътя" - най-малко жертви на пътя от 50 години насам обяви Dir.bg http://dnes.dir.bg/news/zaginali-katastrofi-alexi-stratiev-hora-patishta-7706687?nt=4

"Това намаление, което имаме на загиналите и ранените е уникално и това не се е случвало от 50 години насам..."

Заместник-директорът на "Охранителна полиция" комисар Алекси Стратиев, цитиран от БНР каза, че този факт може да бъде обявен за събитие на годината...

ПРОДЪЛЖАВАМЕ въпреки осмиването в "Господари на Сеира" -
"Силата на мисълта 2" запис от 5 ноември 2010, "Продължението" - http://vbox7.com/play:f2fc8851

1 част
2 част
3 част
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
На 7 май 2009 г. от ефира на NOVA в предаването „Часът на Милен Цветков” аз „върнах книжката си” – обявих, че на другия ден тя ми изтича и няма да подновявам свидетелството си за управление на МПС. Никога не съм предизвиквал или правил пътно-транспортни произшествия. Осъзнах, че съм много разсеян и некъдърен шофьор – а и кой казва, че всеки трябва да кара? Според мен една от главните причини за безумието по родните пътища носят именно „лошите шофьори”. Призовах всеки, който има смелостта да си го признае да има и куража да последва примера ми. Оттогава е и идеята дискутирана във форумите на www.xnetbg.com за обща медитация/визуализация за края на „Войната по пътя”.

Часът на Милен Цветков
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 11:28:13 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Цитат
Осъзнах, че съм много разсеян и некъдърен шофьор – а и кой казва, че всеки трябва да кара? Според мен една от главните причини за безумието по родните пътища носят именно „лошите шофьори”. Призовах всеки, който има смелостта да си го признае да има и куража да последва примера ми.

Не си само ти. Имам С категория от Механо техникума в който учих и нямам никакво желание да карам. Откакто си взех преди 15 години книжката от училището изобщо не съм я подновявал и не съм я ползвал.  :)

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Еленко,

Може да ти се стори смешно, но снощи си мислех, че има само една възможност да ти пиша 6+++...

Ако поне веднъж се появиш и говориш свободно, без да те прекъсват, в шоуто на Слави по БТВ! 8) @--- :drinks: :blum1:

Подканям те с пълното осъзнаване, че Слави го гледат най-заспалите и деградирали хора в България! Въобще не си мисля, че е невъзможно, щото Слави е канил доста народ.
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 12:15:37 pm от SMSI-H »

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ

Хахах SMSI-H, ти го прати в най-невъзможното място да се каже нещо важно и истинско.  :unknown:
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 14:00:31 pm от Mirotvorec »
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
     А  защо  не  си  направи  собствено  предаване!  И  да  отговаря  на  въпроси  от  зретели?
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен NSX

• Четящ
  • *
  • Публикации: 40
Точно това чакам с нетърпение! Гледал съм всички участия на Еленко в star05.net по 5 пъти, и съм му голям фен. Дано си направи предаване в СКАТ ;)
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 18:17:41 pm от Mirotvorec »
Earth. A biosphere. A complex, subtly balanced life support system.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Малко преди тези стълби има един ансансьор, до него има една стая в която се събираме преди работа.Пода на стаята  е шахматен,скоро ще сложа снимки на самата стая и на други такива.Дали не се правят ритуали някакви под ндк, и каква е тайната на шахматния под  освен че е масонски символ  :)
божеее..народът съвсем изтрещя!!!!Ти за диско мода не си ли чуваЛ?!?Ндк-то е строено през соца,а тогава тва си беше мода!Или щом има шахматен под,начи непременно там се вършат някви ритуали?Така ли?Еми ядат ембриони и изнасилват малолетни девици.Ся по-добре ли е?И у стринка ми Спаска,пода в кухнята е шахматен,също правен по време на соца и естествено съобразен с МОДАТА тогава.
Или пък са скрити масони и бог знае кви ритуали си правят с мъжо и :lol:
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 09:14:40 am от konstantin2007 »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Точно това чакам с нетърпение! Гледал съм всички участия на Еленко в star05.net по 5 пъти, и съм му голям фен. Дано си направи предаване в СКАТ ;)
мдааам  ще бъде интересно

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27