Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1196754 пъти)

0 Потребители и 35 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 569
Поста ми не е хейтърски, имам право да изкажа своето мнение независимо кой ден от годината е. Ако помогна поне на един човек да се "Събуди" за мен поста си струва. Весело  :drinks:

;D много ми е интересно как един спящ хейтър ще събуди някой! Обзалагам се че въобще не схващаш смисъла на думата "събуди", но въпреки това се изхвърляш смело че ще го нправиш. Пич ти да не си вярващ ?

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Eленко ме помоли да постна това.
Филмът представя древен далекоизточен мит за змия, която може да приема човешки облик. Преди 4000 години жителите на древно индуско селище издялали съвършени фигури на същества, които били наполовина жени, наполовина кобри. Статуите били поставени в свещен храм, като негови единствени обитатели.
http://www.zamunda.net/details.php?id=247839&hit=1

Еленко Ангелов в На кафе тема: Конспирациите на 2010
http://star05.net/viewpage.php?page_id=265
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
Поста ми не е хейтърски, имам право да изкажа своето мнение независимо кой ден от годината е. Ако помогна поне на един човек да се "Събуди" за мен поста си струва. Весело  :drinks:

;D много ми е интересно как един спящ хейтър ще събуди някой! Обзалагам се че въобще не схващаш смисъла на думата "събуди", но въпреки това се изхвърляш смело че ще го нправиш. Пич ти да не си вярващ ?
Много ми е интересно ти с какво точно подпомогна дискусията и каква гледна точка защитаваш? Виждам че си писал само за да защитиш някаква сляпа вяра в твоят мъжки идол. Срама нямаш ли ?  :lol: Това за вярващия обида ли трябва да е? Не че съм, но е някакво детско оправдание "Той е вярващ УУУУ, не става семка от него".. Почети, порасни и тогава пиши пак, този път гледай да е нещо по конструктивно.
« Последна редакция: Декември 26, 2010, 19:27:39 pm от itsalv »
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен Морфей

• Пишещ
Питах те дали си вярващ, заради глупостите дето написа по долу ,щото с тях няма да събудиш никой. И се зачудих как тогава ще събудиш някой, дане би чрез вярата си?! Затова те питах да ли си вярващ! Ти взе да се вкраваш в някви филми че искам да те обиждам с това. Извинявай ,но оставам с впечатлението че неизползваш правилно думите и накрая от това, което пишеш излизат само глупости. 

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
 А ти кой си точно че да съдиш аз с какво ще събудя някой и даже да казваш с някаква увереност "ти няма да събудиш никой" ?! И с какво точно горният ти коментар принесе към дискусията? За теб това стойностен коментар ли е ? Тук става въпрос за фалшивото прехвърляне на отговорноста към Рептиилите, фалшивото им смучене на Лууш..и парите които печели тандема Ангелов-Колев покрай цялата тая Полу-Истина! Не става въпрос дали съм глупав и как използвам думите, както искаш, така ме разбирай, но спирам да ти отговарям на личните квалификации.
« Последна редакция: Декември 27, 2010, 10:24:27 am от itsalv »
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен Морфей

• Пишещ
Пич постъпваш разумно че спираш да отговаряш на личните квалификации. :drinks: И не се изказвай за нещо дето няма достачно информация, Ангелов-Колев не са тандем!  Това което ги свързва е само една ауракамера нищо повече! Още веднъж извинявай ако с нещо съм те обидил  ;)

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Според мен цялата тая работа с Рептилите е доста измислена - Да те съществуват като раса(и не са единствените, има и доста по-развити от тях) и са между нас, но не се хранят с нашата енергия и подобни простотии, тези истории се раздуват с цел Объркване сред хората и един вид са извинение от типа "мрази е тия, те са виновни за всичко". Истината е че ние като хора сме си виновни сами. Съгласен съм че има отвличания на хора с цел генетични експерименти! Рептилите са доста по развита от нас цивилизация, но не трябва да се спекулира с това, че видите ли - те се хранят с нас.Астралните същества нямат нищо общо с Рептилиите.. За съжаление има доста "пророци" които видите ли били сигурни в това и даже ги дават по телевизията в екип с онзи тотален измамник, който събира "Войни на светлината" с неговата аура камера - Деян Колев. В началото взимаше по 20 кинта, след като го пуснаха по телевизията цената е 70лв. Явно има хляб в тая работа. Наскоро една приятелка ме попита:"Моето дете индиго или кристално е..?", опитите ми да й обясна, че може да не е нито едно от 2те удариха на камък, най-вероятно този лъжлив водач на войните ще вземе и от нея някой и друг кинт. Естествено това ще им се върне - всичко се връща, ама недейте толкова наивно да гледате на нещата.. Chemtrails.. та това е елементарна физика, на 8000м височина въздуха е с температура -40 градуса (не съм много сигурен за точните градуси) и е естествено отделяните газове да замръзват.. преди да прочетем тези изказвания за Chemtrails, просто на никой не му правеше впечатление. Естествено не отричам световия ред, притежание на няколко фамилии, но да се плашат и Объркват хората по този начин е доста кофти. Замислете се: Ако Рептилиите (доста по развита от нас цивилизация) наистина владееха нещата, щяхме ли да гледаме Еленко по телевизията? Или той е някакъв вид "Паднал Ангел" на спасението ? Има много истини в думите му, но са смесени с откровенни лъжи и полуистини и това опорочава цялата работа. Може пък и да си делят парите с Колев, знае ли човек.. трудно се подържа шкембе в днешно време. Весела Коледа!

Много  съдържателен  пост,  но  и  в  същото  време  доста  ръбест  и  затова  неудобен.   
Въпрос: - Ако  искаха  да  ни  завладеят,  или  по-лошото  да  ни  унищожат  какво  може  да  ги  спре?  Те  са  по-развита  цивилизация  от  нас,  но  за  наща  радост  са  и  по-интелектуално  напреднали! 
Отговор - Условията  на  земята  са  неприемливи  за  тях,  а  никой  няма  право  да  се  меси  в  еволюционното  развитие  на  даден  разум!  Това  е  и  причината  да  не  живеем  съвместно. 
Въпрос - Защо  сега  провеждат  генетични  експерименти,  те  би  трябвало  да  са  завършили  отдавна?
Отговор - Те  са  ни  изучили  като  вид  още  в  зората  на  нашето  съществуване,  сега  следят  само  развитието  ни  и  понеже  хомо  сапиенс  върви  към  самоунищожение  може  да  се  намесят,  но  не  да  ни  спасяват  като  вид,  а  да  спасят  самата  планета  от  разрушение!  Запазването  на  планетата  е  тяхната  цел  защото  това  би  имало  последици  в  много  по-глобален  мащаб,  отколкото  самозаличаването  на  един  вид  изгубил  инстинкта  си  за  самосъхранение!
Въпрос - Как  става  възпроизвотството  им  като  вид?  Ако  е  разширено  такова,  те  отдавна  биха  започнали  да  изпитват  остра  нужда  от  пространство,  а  от  това  следва  експанзия! 
     Е  имам  още  въпроси,  но  не  обичам  дългите  постове!   
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
Точно мнение.  :hi:
За мен лично наистина може би е имало извънземна раса в зората на човечеството които са се намесили в нашата еволюция.Дали е така или не е не мога да твърдя и да вярвам,защото това не е религия. Не вярвам,че в момента ни управляват.Тези които движат системата са просто хора които са от различна среда и има различно мислени и ценостна система,които се движат в различна среда от нашата.Може да се рептили.Кой знае,защото наистина има много следи с разни статуи на влечуги и т.н.. Иначе браво на Еленко за труда му и т.н.. Че успява да излезе в медийното пространство.
« Последна редакция: Декември 27, 2010, 18:17:47 pm от blade »
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Морфей

• Пишещ
Всичко за жената
брой 253
24.12.2010

Неактивен Nikola_Davidov

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 310
  • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Едно от най-кратките и същевременно полезни неща, които е казвал Еленко.  :good:
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен Морфей

• Пишещ
Предаването на Еленко Ангелов от 24.12.2010 в НА КАФЕ с ГАЛА за WikiLeaks Chemtrails е цензурирано от сайта на НОВА и NOVA play НО можете да го гледате тук 1 част и 2 част и тук  http://vbox7.com/play:10b86381Гала и Еленко в навечерието на бъдни вечер направиха отворено писмо във връзка с Chemtrails химически отровни пръскания над България до министъра на отбраната, премиер и президент. БНБ е частна банка! Предай нататак!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Според мен цялата тая работа с Рептилите е доста измислена - Да те съществуват като раса(и не са единствените, има и доста по-развити от тях) и са между нас, но не се хранят с нашата енергия и подобни простотии, тези истории се раздуват с цел Объркване сред хората и един вид са извинение от типа "мрази е тия, те са виновни за всичко". Истината е че ние като хора сме си виновни сами. Съгласен съм че има отвличания на хора с цел генетични експерименти! Рептилите са доста по развита от нас цивилизация, но не трябва да се спекулира с това, че видите ли - те се хранят с нас.Астралните същества нямат нищо общо с Рептилиите.. За съжаление има доста "пророци" които видите ли били сигурни в това и даже ги дават по телевизията в екип с онзи тотален измамник, който събира "Войни на светлината" с неговата аура камера - Деян Колев. В началото взимаше по 20 кинта, след като го пуснаха по телевизията цената е 70лв. Явно има хляб в тая работа. Наскоро една приятелка ме попита:"Моето дете индиго или кристално е..?", опитите ми да й обясна, че може да не е нито едно от 2те удариха на камък, най-вероятно този лъжлив водач на войните ще вземе и от нея някой и друг кинт. Естествено това ще им се върне - всичко се връща, ама недейте толкова наивно да гледате на нещата.. Chemtrails.. та това е елементарна физика, на 8000м височина въздуха е с температура -40 градуса (не съм много сигурен за точните градуси) и е естествено отделяните газове да замръзват.. преди да прочетем тези изказвания за Chemtrails, просто на никой не му правеше впечатление. Естествено не отричам световия ред, притежание на няколко фамилии, но да се плашат и Объркват хората по този начин е доста кофти. Замислете се: Ако Рептилиите (доста по развита от нас цивилизация) наистина владееха нещата, щяхме ли да гледаме Еленко по телевизията? Или той е някакъв вид "Паднал Ангел" на спасението ? Има много истини в думите му, но са смесени с откровенни лъжи и полуистини и това опорочава цялата работа. Може пък и да си делят парите с Колев, знае ли човек.. трудно се подържа шкембе в днешно време. Весела Коледа!

Много  съдържателен  пост,  но  и  в  същото  време  доста  ръбест  и  затова  неудобен.   
Въпрос: - Ако  искаха  да  ни  завладеят,  или  по-лошото  да  ни  унищожат  какво  може  да  ги  спре?  Те  са  по-развита  цивилизация  от  нас,  но  за  наща  радост  са  и  по-интелектуално  напреднали! 
Отговор - Условията  на  земята  са  неприемливи  за  тях,  а  никой  няма  право  да  се  меси  в  еволюционното  развитие  на  даден  разум!  Това  е  и  причината  да  не  живеем  съвместно. 
Въпрос - Защо  сега  провеждат  генетични  експерименти,  те  би  трябвало  да  са  завършили  отдавна?
Отговор - Те  са  ни  изучили  като  вид  още  в  зората  на  нашето  съществуване,  сега  следят  само  развитието  ни  и  понеже  хомо  сапиенс  върви  към  самоунищожение  може  да  се  намесят,  но  не  да  ни  спасяват  като  вид,  а  да  спасят  самата  планета  от  разрушение!  Запазването  на  планетата  е  тяхната  цел  защото  това  би  имало  последици  в  много  по-глобален  мащаб,  отколкото  самозаличаването  на  един  вид  изгубил  инстинкта  си  за  самосъхранение!
Въпрос - Как  става  възпроизвотството  им  като  вид?  Ако  е  разширено  такова,  те  отдавна  биха  започнали  да  изпитват  остра  нужда  от  пространство,  а  от  това  следва  експанзия! 
     Е  имам  още  въпроси,  но  не  обичам  дългите  постове!   
Е за какво да ни трепят..после кой ще командорят и пред кой ще се правят на велики?

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
     Какъв  ли  е  хонорара  за  участие  в  тв  предаване,  може  ли  някой  да  ми  каже?
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Морфей

• Пишещ
Обявиха, че довечера Еленко Ангелов е гост на Милен Цветков от 19:00 в БНТ канал 1 ЕКИП 5

Неактивен Морфей

• Пишещ
<a href="http://www.youtube.com/v/A1KYe2Csitg?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/A1KYe2Csitg?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG</a>

Видео архив
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 11:19:42 am от Морфей »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27