Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166988 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Написах Лени Ангелов в гугъл и се появи това  http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=549563.90 , Еленко, наистина ли си отворил тази тема там? :)
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО СЕГА ГО ВИЖДАМ И ТРЯБВА ДА ГО РАЗГЛЕДАМ...

ПИША САМО И ЕДИНСТВЕНО В www.xnetbg.com (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НЯКОЛКО ПОСТА В WWW.STAR05.NET И ЛИЧНИЯ МИ ФЕЙСБУК ПРОФИЛ - LENI, КОЙТО Е САМО ЗА МАЙТАП С ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ)

ТУК В X NET E МОЯ OФИЦИАЛЕН И ЕДИНСТВЕН ФОРУМ

ВСИЧКИ ДРУГИ СА ФАЛШИВИ

МОЛЯ СЪФОРУМЦИ ИЛИ ГОСТИ ТУК, КОИТО ИМАТ РЕГИСТРАЦИЯ В БГ МАМА ИЛИ В ДРУГИ САЙТОВЕ, В КОИТО НЯКОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА МЕН ДА КОПИРА И ПРЕДАДЕ ДУМИТЕ МИ ТУК!

БЛАГОДАРЯ!

p.S. Лени съм само за семейството ми, близки и приятели...

« Последна редакция: Декември 15, 2010, 11:42:48 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=549563.90 Да сега видях, че тук са компилирани мои постове от темата тук и постнати в bg-mama

Преди време също ме уведомиха, че са се представяли за мен в bg-mama и помилих постовете и темите да се изтрият... Изтриха ги.

Тук и само тук аз Еленко Ангелов пиша http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4485.new.html всички други постове са фалшиви от злонамерени или зловредни/мечешки услуги същества...

"Кой каквото прави на себе си го прави"  :drinks:

Моля ако някой съфорумец предаде думите ми тук във форуми, в които се твърди, че аз пиша да ме уведоми на лични тук или на личната ми поща [email protected]
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Писах им, да ти изтрият профила там и да напишат опровържение.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Ето един друг човек, който също призовава да свестим маслото на банките. Но доста по ерудиран от всички до сега.

http://mishenabg.blogspot.com/2010/01/blog-post_2103.html

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
Ето един друг човек, който също призовава да свестим маслото на банките. Но доста по ерудиран от всички до сега.

http://mishenabg.blogspot.com/2010/01/blog-post_2103.html

Кьорфишеци.... Сульо и пульо вече става икономически и финансов разбирач.

Този Бабуков ли е Бабучев ли е, Барбуков ли  ;D освен във в.Папарак и в сайта на razkritia.com къде другаде очаквате да го видите? - http://www.razkritia.com/3623/%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D1%80%D0%B5%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D1%89%D0%B5/

http://www.investor.bg/news/article/73158/107.html

"Рекламираните напоследък промоционални депозити също са гарантирани, защото те не са лично договорени при преференциални условия, поясни за Investor.bg Бисер Манолов"

"Г-н Манолов, фондът гарантира ли влогове с промоционални лихви по депозитите?

Гарантираме всички депозити по официално обявените условия на банките, включително широко рекламираните напоследък промоционални условия, защото те са достъпни за всички депозанти и не са лично договорени при преференциални условия."
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 16:31:01 pm от Unlock_the_Light »
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Цитат
Кьорфишеци.... Сульо и пульо вече става икономически и финансов разбирач.
Моля моля !
Който няма диплома с печат, от съответната институция и т.н. НЯМА ПРАВО НА МНЕНИЕ.
Същото важи и за теми като:
- история
- политика
- природни науки
- право

:lol: :lol: :lol:

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Я вижте кво са открили  ;D

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
Клей Дюк, на 56 години, разгневен от това, че жена му е загубила работата си, нахлува на събрание на настоятелство на училище във Флорида и стреля безразборно. Накрая мъжът се самоубива.

http://www.dnes.bg/video/2010/12/15/otchaian-amerikanec-strelia-sreshtu-uchilishten-syvet.106446

Интересното е това кеото той рисува върху дъската преди да започне да стреля:

http://www.freepicsupload.com/pm-1129243218716.png

Коментари? Връзки? :)
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
Морфей, освен това човечетата са 13 на брой ;)
Пък този "фен" на филма "V"... няма как да разберем защо го е направил.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
леле как не съм го видял  ::)

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
Я вижте кво са открили  ;D

Това е интересно :drinks:
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
otnesen имам 10 уникални случаи на "Близки срещи от всякакъв вид" заслужаващи огромно внимание и аз им го отдавам... Ето един от тях - фелдшера Здравко от с. Крушето се свърза с мен наскоро по телефон и мога да кажа само, че много много ме впечатли (но така са ме впечатлявали и много добри телепати, умело четящи и казващи ти неща от собствения ти "хард диск")... Човекът (няма личен телефон на мястото където живее) от няколко години търси публичност и не го е срам или страх да разказва историята си (за разлика от уникални истории/доказателства на българи свързали се с мен искащи пълна анонимност)

Предстои ми среща очи в очи със Здравко във Военномедицинска академия (ВМА)...

Ето статия за него преди години -

Фелдшер от Крушето говори с извънземни от съзвездието Сириус

Историята започнала, след като Здравко Здравков оцелял при блъскане от крава

ВЕЧЕ ПЕНСИОНИРАНИЯТ ФЕЛДШЕР ЗДРАВКО ЗДРАВКОВ ОТ КРУШЕТО, КОЙТО Е НА 64 ГОДИНИ, от няколко години си говори с извънземни от съзвездието Сириус. Самият той не вярва на това, което му се случва, и търси квалифицирана помощ, за да разбере какво точно става с него. Да видим как се свързва с тази неземна цивилизация Здравко ни покани вчера в ранни зори. Между 6 и 7 часа сутрин връзката със съществото от Сириус била най-силна. Бай Здравко, който доскоро е бил фелдшер в училището в село Боруш и сега държи хранителен магазин в Крушето, крие контакта си с извънземните, за да не му се смеят хората от селото и роднините. Но повече не можел да пази тайната само за себе си и реши да я сподели с нас. Ние пък трудно вярваме в съществуването на такъв разум и затова поискахме каквито и да е доказателства.

ДИГИТАЛНА СНИМКА С ЯВЕН ЦВЕТЕН ШУМ И ИЗТРИТ ЗАПИС НА КАСЕТОФОН АКО ИСКАТЕ, ВЯРВАЙТЕ, НО СНИМКАТА НА ФЕЛДШЕРА ЗДРАВКО, ДОКАТО СИ ГОВОРИ СЪС СИРИУС, е изпъстрена с различни цветни ленти, които са явно цветно шумово смущение от страничен източник. Освен това тайният запис на неговия разговор с тях на репортерския касетофон се оказа… ИЗТРИТ при прослушването след срещата. Всички останали снимки на Здравков и останалата част от нашия разговор са останали на касетата. Странностите може и да са случайност, но са смущаващи за казионната мисъл на невярващия българин, за каквито в случая се смятаме и ние. Този човек не е луд и няма диагноза, той е един 64-годишен мъж, преживял нещастие, след което е започнала паранормална комуникация на телепатична основа с друг разум или с част от собствения му в друго… измерение. Понеже самият Здравко Здравков моли за помощ чрез „Борба” специалистите в областта на НЛО, ще разкажем видяното и чутото без журналистическа интерпретация…

НАЧАЛОТО – ДОМАШНА КРАВА УДРЯ ФЕЛДШЕРА И ТОЙ ИЗПАДА В КОМА

ПРЕДИ 6-7 ГОДИНИ ЗДРАВКО ИМАЛ ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАВИ В КРУШЕТО. Един ден животното го блъснало и едва не го убило. Влязъл в болница и изпаднал кома. Видял бяла пътека, но не тръгнал по нея. В стаята му се появило животно с размерите на котка, което сякаш влязло в тялото му. После се появили думи в двете му уши – почти от нищото. Енергия влязла в тялото на болния мъж, в главата му започнали да кънтят думи от рода на „Пазете децата, при вас има много смърт!”. Тази инвазия продължила 24 часа и човекът останал без сили, почувствал се отпаднал, но сред живите. След това от Сириус му обяснили, че в лявото му око е вкаран чип за контакт и той е избран сред 80 души от България, които са проверени и отхвърлени. Външният разум казвал на Здравко да не поема никакви лекарства в болницата и той успял да надхитри колегите си, като поемал хапчета под езика и после ги изплювал. Така вероятно спазил първия тест. „Те също ме лъжеха и не знам какви опити си правеха, но аз нямах сили да се нахраня. Първо ми се явиха мъж и жена и не са ме заплашвали. Казаха ми, че са българи и искат да ни помагат, защото у нас има много смърт по пътищата. Не знам какво искат от мен, но вече няколко години си говоря с тях”, разказва пенсионираният фелдшер с над 40 години стаж. КАК СИ ГОВОРИ С ТЯХ? ВЪРХУ ОБИКНОВЕНА ТЕТРАДКА ПРЕДИ ВРЕМЕ ТЕ ГО НАКАРАЛИ ДА НАПИШЕ АЗБУКАТА. След това си купил кръстче от манастир и го осветил. Сега обикновено сутрин прави връзка със Сириус и кръстчето върху конец се движи върху буквите от азбуката, а Здравко говори със своя си глас каквото му казват те, твърди той. Околните не могат да чуят този разговор. Но вчера нашият репортер видя как кръстчето се движи по азбуката и Здравко говори неща, които няма как да си измисли в момента, за да бъде атрактивен или да привлече вниманието. ВРЪЗКАТА СЪС СИРИУС СТАВА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, който се отваря в утринните часове на деня, и фелдшерът пита дали има такава. Ако има, кръстът се движи по написаната азбука. БЛИЗО ДВА ТОНА ЗЛАТО В ДВЕ НЕРАЗКРИТИ ЗЛАТНИ НАХОДИЩА ВЕЩАЯТ извънземните българи от планетата или другата „вселена” Сириус. Къде се намира златото, обаче те не искат да кажат на своя посредник. Поне засега. Не му казват или той не иска да каже кои са истинските извършители на няколко тежки криминални престъпления у нас, които не са разкрити.

АКО ИСКАТЕ, ВЯРВАЙТЕ НА ТАЗИ ИСТОРИЯ. ЗАЩОТО НИЕ САМИТЕ СМЕ РЕЗЕРВИРАНИ. Странната снимка и изтритият запис на касетофона може да си имат и своето логично обяснение, но може и да няма такова.

Ако приятелите от Космоса обаче искат да дадат два тона злато на България и това зависи от фелдшера Здравко от село Крушето, май си заслужава вниманието и сериозното проучване от научната мисъл у нас…

Статията е от тук http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:V--xt-54FeUJ:www.etarfans.org/forum/viewtopic.php%3Fp%3D17709%26sid%3D422ae273d77fdaf6dbb9a728b1e2eb25+%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%BE+%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%83%D1%81+%D0%BA%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D1%82%D0%BE+%D1%84%D0%B5%D0%BB%D0%B4%D1%88%D0%B5%D1%80&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

the_special_boy за 2 част на това видео George Green no hoax  http://vbox7.com/play:831ec2c9 и в Тубата следи канала на MisBis/bisserka http://www.youtube.com/user/bisserka

Тя е присъствала лично на срещи на "Камелот" и превежда повече от материалите им.

hung благодаря ти! От БГ МАМА администраторите ми писаха и всичко е ок/взели са мерки/бан с "хората" представящи се за мен...

ПИША САМО И ЕДИНСТВЕНО В www.xnetbg.com (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НЯКОЛКО ПОСТА В WWW.STAR05.NET И ЛИЧНИЯ МИ ФЕЙСБУК ПРОФИЛ - LENI, КОЙТО Е САМО ЗА МАЙТАП С ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ)

Хванали са го в БГ МАМА - оказало се, че е Бай Мангал Кишан ;D - http://vbox7.com/play:9264f0ef  

P.E.A.C.E. не е фен според мен на V a на V for Vendetta  

Весели и много усмихнати празници на всички съфорумци и гости на X net от мен  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:(надали ще имам възможност до края на годината да пиша тук)
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 14:17:37 pm от oknele »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
Цитат
БЛИЗО ДВА ТОНА ЗЛАТО В ДВЕ НЕРАЗКРИТИ ЗЛАТНИ НАХОДИЩА ВЕЩАЯТ извънземните българи от планетата или другата „вселена” Сириус. Къде се намира златото, обаче те не искат да кажат на своя посредник. Поне засега.
И виждаме короната от злато... и тези които я последват не ги чака добро!
+ това в БЪЛГАРСКАТА приватизирана мина рудозем, НИКОГА не са вадили по-малко от 2тона злато годишно... и продължават и до ден днешен.
Цитат
Ако приятелите от Космоса обаче искат да дадат два тона злато на България и това зависи от фелдшера Здравко от село Крушето, май си заслужава вниманието и сериозното проучване от научната мисъл у нас…
Или по-точно искат да им изкопаем златото и да си го приберат, да поддържат кралицата-майка безсмъртна. Но дори и Робърт Морнинг Скай да греши, пак имам доказателства, разкриващи ЧЕРНАТА природа на тези ДУХОВЕ в ГЛАВАТА на дядото.
Просто трябва око да се види:
Интересно е, че никой не е питал дядото дали иска някой да влиза в него, да не говорим за поставяне на импланти и такива работи - недоброволно.

Еленко, тези факти на конспирацията да ти говорят нещо?

Неактивен misbis

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
  • космически дисидент
    • СИЛАТА НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ
свердлов каза много отдавна,че случеите с НЛО ще зачестяват от 2010 и натаъак. В кайпер пояса отдавна кръжат хиляди тела. даже НАСА вече не знае какво да каже.Космическите апетити към човешката маса са огромни.Положението е -смяма на господарите с нови или независимостта на човечеството.Картите са зардадени.Като добавим и холограмите като НЛО,които Син лъч е приготвил,за смяната на житейската парадигма....си става пълен хаос. И помежду всичко това-ние,хората. трябва да си отваряме очите и сърцата да сме наясно Кой-кой е в тази игра.Кой контактува с нас и защо

Не случайно пиша много и за НЛО, присъствието на извънземен разум сред нас. Тази тема умишлено е била превърната в посмешище,защото е повече от сериозна.

Ако забелязвате, в последно време започнаха да се публикуват почти всекидневно "открития" на НАСА, за вода,микроорзанизми,неидентифицирани летящи обекти. Астронимията сякаш "оживя" след много години мълчание.
Почти всекидневно Бритaнските,Руските,Френските Италианските Австрийските,Американските файлове за НЛО се разсекретяват.Почти всекидневно изниква някаква космическа история с огромно значение.
www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/7926037/UFO-files-Winston-Churchill-feared-panic-over-Second-World-War-RAF-incident.html
www.youtube.com/user/bisserka#p/u/3/cMOE24rjDis
Паралелно с това се появяват археологически "открития",които се тълкуват по много по-различен начин от преди.
И в малка България се "откриха" мощи,на които се предаде изключително библейско значение.
Кой и как доказа,че това са мощите на св,Йоан?
Владиkи ,патриарх ли казаха? На тях някой свисше ли им каза, или свисше от по-горните етажи на властта как да тълкуват чии са мощите.Някакви научни методи да са използвани? Отворили капака и изведнъж-ама те на библейски светец....Колко сме лесни хората!!

Защо е цялото това раздвижване?
Както съм казвала преди, управляващата съзнанието на хората илюминатска върхушка никога не казва цялата истина.Когато решат да бъдат "откровени" с масите, те задължително проправят път на следващата mind-control програма.
По всичко личи,че в момента тече с пълна сила програмата Син Лъч-втълпяване в съзнанието на масата нов поглед към света и живота, изгоден само и единствено на тях. С цел масата да си остане в инертното,робско състояние и в подходящ вид за следващия модел контрол.
В програмата Син Лъч е застъпено масова "извънземна" инвазия.
Имайки богат опит в правене на Холивудски шоута, и тук на всички нас като в екшън филм ще ни бъдат поднесени холограми,които да ни внушат,че сме нападнати от извънземни и те,нашите "спасители" ще ни защитят.
НЛО е реалност.
Въпроса за всеки един от нас трябва да бъде- КОЙ Е ВЪТРЕ В МАШИНАТА?
Земните военни,извънземни окупатори,подпомагащите човечеството галактичи федерации....кой,кой е вътре?
Би трябвало да сме пораснали достатъчно за да не се хванем на поредната им уловка.
Който и да е вътре, щом е дошъл с цел "спасение" и си предлага "услугите" на колонизатор-не е дошъл за добро.

Много от читателите ми пишат-къде са те, не сме ги видели,не са ни се представили.
Аз отговарям-колко пъти си вдигна главата в небето днес или тази седмица? Колко пъти излезе на открито да погледаш звездите?

Чел ли е някой архивите на закрития вече институт по сугестология? 

Въпросите са много,отговорите по-малко.
Да не очакваме от манипулаторите ни истинските отговори.Те поднасят само "сандвичи" от истина.

Търсете отговорите сами,с цялата им сериозност, и ще разберете загадката наречена живот.

misbis.blog.bg

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27