Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166773 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
Как ви се струва това?...

...................................................................

П.П. Излиза, че матрицата, в която живеем по презумпция е създадена за това срещу, което се бори Еленко и други апостоли по Земята.

Струва ми се приемливо.
Така поставени нещата излиза че съществуването ни е безмислено и излизане от матрицата няма. :(
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834

П.П. Излиза, че матрицата, в която живеем по презумпция е създадена за това срещу, което се бори Еленко и други апостоли по Земята.

Струва ми се приемливо.
Така поставени нещата излиза че съществуването ни е безмислено и излизане от матрицата няма. :(

Земята е своеобразна зеленчукова градина, от която се хранят и тези, които са засяли реколтата, така и други паразитни форми (както в действителност се случва в нашите оранжерии). В случая ние сме "зеленчуците", които сме разбрали, че някакви червейчета си похапват от нас. От тях може и да се отървем, но винаги си оставаме в услуга на градинаря.
« Последна редакция: Септември 10, 2010, 15:37:48 pm от sidewinder »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
Така е sidewinder . :hi: Никой слуга не е по горен от господаря си, макар ,че на някой слуги много им се иска. ;D Други пък  се слагат на мястото на господаря си и по този начи залъгват останалите "прислужници".

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567

Струва ми се приемливо.

ИМА ИЗХОД да събудим съзнанието си в другите ни тела (етерно, астрално и т.н.) тогава ще виждаме всичко като тях и ще използваме естествените си сили както си е редно. Вече няма да сме зависими от технологите и от цялата луш система. Илюминатите, масоните и там всички посветени дето ви дойдат на ум са посветени точно в това да живеят съзнателно във всички светове. Затова изполват синволи, ритуали и архитектура с определени геометрични форми по цялата планета че и по другите. Всичко това служи на посветените да контролират енергиите във всички измерения които обитават и да ги трансформират от едно в друго и така натък да не задълбавам в ...

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Морфей respect!

Blue|_Star(благодаря на будни хора като теб) това което разлюля яко София днес сутринта http://dnes.dir.bg/news/sofia-zemetresenie-trus-7059793?nt=4
не само според мен е свързано 100% с вчерашния ми пост - родни снимки на кемтрейлс, които получавам от цяла България и НАТОвските OFFicial учения в момента в района на Каварна...

На всеки кръгъл час в медитация/визуализация можем да включим/включваме "тяхното изключване" от тази реалност

« Последна редакция: Септември 10, 2010, 17:05:34 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Край Шабла започна учение на Военновъздушните сили

Военновъздушните сили провеждат петдневно тактическо учение с бойни стрелби на зенитен полигон "Шабла", съгласно военните стандарти на съюзното командване на НАТО. Това съобщиха от щаба на ВМС във Варна. В учението ще участват и подразделения на Сухопътните войски и Военноморските сили.

По време на учението формированията ще усъвършенстват практики, характерни за операция по осигуряване на въздушния и морски суверенитет на Република България. В него участват общо 963 военнослужещи: 475 от ВВС, 238 от Сухопътни войски и 250 от Военноморските сили.

В рамките на учението ще бъдат проведени бойни стрелби на зенитно-ракетни формирования на видовете въоръжени сили и експериментални стрелби на екипажи от авиобаза Граф Игнатиево.

Реалните действия се провеждат под общото ръководство на помощник-началника на Щаба по подготовката на ВВС полковник Марин Панайотов Начев.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Край Шабла започна учение на Военновъздушните сили

Военновъздушните сили провеждат петдневно тактическо учение с бойни стрелби на зенитен полигон "Шабла", съгласно военните стандарти на съюзното командване на НАТО. Това съобщиха от щаба на ВМС във Варна. В учението ще участват и подразделения на Сухопътните войски и Военноморските сили.

По време на учението формированията ще усъвършенстват практики, характерни за операция по осигуряване на въздушния и морски суверенитет на Република България. В него участват общо 963 военнослужещи: 475 от ВВС, 238 от Сухопътни войски и 250 от Военноморските сили.

В рамките на учението ще бъдат проведени бойни стрелби на зенитно-ракетни формирования на видовете въоръжени сили и експериментални стрелби на екипажи от авиобаза Граф Игнатиево.

Реалните действия се провеждат под общото ръководство на помощник-началника на Щаба по подготовката на ВВС полковник Марин Панайотов Начев.
Така,и какво общо има това?

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Има общо.Точно с тези самолети,ще ''пръскат'' обилно.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Има общо.Точно с тези самолети,ще ''пръскат'' обилно.
Не,си създавайте грешни изводи

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
frynji има общо с "класиката" - с малко допусната истина(полуистина) прикриват цялата миризлива истина. България и "натовските Балкани" от седмици се покриват с кемтрейлс, на които една от многото функции е да служат като огледални рефлектори на "микровълновата печка в Аляска ХААРП". Направих всичко по силите си на достъпен език и по-висока трибуна да "предам нататък" следното -

http://vbox7.com/play:22dda739 Haarp Chemtrails

http://vbox7.com/play:de478e5d
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Rio благодаря ти за оценката, но лицето(за някои само гъз)Еленко Ангелов не се изживява на учител(камо ли Апостол, благодарение на Н. работим по Егото) дори и на начален клас... Винаги ми е било приятно да подсказвам. Всички Звездни лъчи/Светлинни същества с човешко преживяване на тази рептилска колония(със стартиран процес на обща визуализация на вече бивша) сме съученици...

sidewinder знам, че съзнаваш, че повечето хора нямат нужния ъпгрейт на дъно, видео карта и процесор да осъзнаят последния ти пост тук. А на теб някога не ти ли се е струвало, че може ВСЪЩНОСТ да сме тримата братя в ГРАДИНАТА бранещи ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА от триглавия рептил... Приказката/историята(HiStory/неговата история) се повтаря докато братята Звездни лъчи спят...
« Последна редакция: Септември 10, 2010, 18:19:39 pm от oknele »

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
Морфей respect!

Blue|_Star(благодаря на будни хора като теб) това което разлюля яко София днес сутринта http://dnes.dir.bg/news/sofia-zemetresenie-trus-7059793?nt=4
не само според мен е свързано 100% с вчерашния ми пост - родни снимки на кемтрейлс, които получавам от цяла България и НАТОвските OFFicial учения в момента в района на Каварна...

На всеки кръгъл час в медитация/визуализация можем да включим/включваме "тяхното изключване" от тази реалност

oknele,медитацията е хубаво нещо,но при мен се появи едно предупреждение-ако всички хора повярват и наистина се молят за нещо по-добро-тогава пак ще има трусове,и катаклизми.Просто планетата Земя сама ще започне да се очиства от всичката гадост,с която я зариват някои същества(без значение хора или нещо друго).Не ми е ясно каква е точно целта на тези изкуствено предизвикани неща...Просто какъв е смисълът да съсипваш планетата и да всяваш страх в хората?!Тръпна в очакване какво ще се случи утре на 11.9 и горенето на Корана.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Blue|_Star,утре нищо няма да се случи.Тези,които провокираха конфликта и постановката 11.09. усетиха,че повечето хора не им се връзват вече.Пастора успя да повлече зад себе си,само около 50 човека ;).Ама ако построят джамия на мястото на кулите,значи съм сгрешил в преценката си относно осъзнаването на хората :D.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
"Атентатите от 11 септември са вътрешна работа на правителството на Буш" - темата ми по NOVA от 9:30 часа на 14 септември. Безспорни факти и доказателства...

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Самите кули близнаци както и всичко около 11 септември си е баш скалъпено умишлено.
Още като гледах по телевизията на 11/09/2001 ми направи впечатление това, че се сринаха толкова бързо и се превърнаха в 90% прах.
Още тогава се усъмних.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27