Blue|_Star до сега сигурно има изписани три каруци книги на тема Аура, индигови деца и как да се покриваме с бяла светлина от хора не виждали и не запознати с технологията на заснемане на Аурата...
Първо ще кажа с какво ме спечели и извлякох многото ядра истина от книгата "Матрицата V" издал(а не написал) Вал Валериан - с това, че преди да прочета как Авторът съветва да се прави медитация/визуализация/защита със златна Аура/пашкул/сфера аз вече го бях сънувал в "Моето училище" и практикувах...
Повечето книги по темата и гурута съветват - обгърнете се с бяла/светла светлина... В Астрала е пълна с доста "Тъмни"... Това е все едно да си облечете фланелка на ЦСКА и да отидете на стадион "Герена" между група подпийнали левскари - сещате се нали?
Златната Аура се декларира, тя е висша защита - анихилира "Тъмни" и "Светли". От десет години тази практика да се обгръщам със златна светлина ми е донесла само позитиви.
Blue|_Star от месеци вече почти всеки ден изследвам и изучавам Аура камерата(американска но внос от Москва), която презентирах по НОВА, както и имам на разположение от приятели и газово-разрядна Аура камера и мога да кажа достатъчно факти. Всъщност има записи за Аурата на сайта ми
www.thespiritofoknele.org в Добро Утро Щастие в бутони Новини и Авторът.
В Стара Загора Деян Колев внесе Аура камера и на "Стойчев ТВ" и имам доста наблюдения на стотици измерили се хора...
Хора с "ниски цветове" - червено, оранжево, жълто месеци си стоят в този спектър, докато хора с цветове от зелено нагоре повече използват пълният си потенциал и достигат до индиго и виолетово бяло... правилната форма на Аурата е най-важна по мои наблюдения... Понякога при комбинация на бяло и виолет и индиго се получава лек сребърен цвят на Аурата...
Пиша Аура само с главна буква, защото я уважавам