Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1170053 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
 Благодаря на Еленко Ангелов(oknele) за труда и добротата му да компилира, развие(със собствени размисли, наблюдения, осъзнати сънища) и разпространява тази информация :hi:! Аз лично се събудих и после си обясних Света. 
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
Има някакво послание в този анимационен клип... :-X

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287

Привет Еленко :drinks:
Започнали сме една инициатива за създаване на анти ГМО лоби и информиране на хората относно опасността която е надвиснала над България.
Част от кампанията е да организираме известни хора да гостуват в известни предавания, и да споделят със зрителите какво им е отношението към про ГМО политиката на правителството към хората и държавата.

Старта на кампанията е в понеделник :---
В понеделник, който може да гледа предаването "На кафе" - ще се говори по темата за ГМО. По скоро против ГМО.
Гости са Мария Илиева ,Теди Москов и др.
 Ако познавате известни хора които да застанат зад каузата за право на живот без ГМО, ми пишете на личен да им презентираме въпроса и каузата за която се борим.
БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ ГМО
Еленко,помисли си и кажи кога да ти изпратим официална покана ;)
Естествено се надяваме да ангажираш и някой твой известни приятели за идеята :hi:
По този въпрос, никой няма право да говори за измислени конспирации, фактите са безброй.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Здравей hung! Да обадиха ми се НОВА днес... Аз ще им гостувам пак във вторник на "На кафе" но ме ангажираха да говоря за сънищата/изкуството за сънуване/осъзнати сънища/научно доказани 5 фази на съня...

За понеделник ставаме много хора, а Мария Илиева и Теди Москов са супер готини и много хора ги харесват и ще се вслушат...

За ГМО мога да говоря само факти на конспирацията. Но за най-главният факт за връзката Буш-Монсанто-ГМО всеки може да види филмите за най-големия психопат корпорация Монсанто покровителствани от дъртия рептил буш от http://kolibka.com/ The World According To Monsanto / Светът според Монсанто (2008) ... и много в youtube

Пиши ми на лични - с вас съм!

Досега съм под въздействието на http://www.auracamera.bg/ - пичовете ме посетиха днес и ми демонстрираха скъпата техника...

Не ги познавам, нито съм чувал за тях. Позволиха ми да си "поиграя" с техниката(все пак ми дойдоха на крак). Има много какво да се проучи...
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 00:06:02 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
 Искам да кажа че тази Аура камера не отчита дали преди това не си се ядосал, правил секс, не са те били и т.н. тоест под какво емоционално състояние е направена снимката. По този начин резултатите не са категорични. Просто си я вижте сами, не е трудно - малко желание се иска  :hi:
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
itsalv да, точно така има какво да се проучва...

За мен беше факт как след кратка медитация съзнателно промених Аурата си в лилаво(почти цялата) и съзнателно исках да я направя червена и това се отразяваше на екрана... Има много по мощни(и много, много по-скъпи) камери...

Това е сериозна инвестиция.
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Знанието е сила - не абстрактна, не и косвена, а реална и пряка сила. Човек(или група от хора, съгласно закона „Ефект на стоте маймуни”) постигнал Истината за света, разгадал тайните му, виждащ законите на кармата(причинно-следствените връзки), умеещ да разчита символите – бива надарен с реализационна власт над света. Тя се събужда в него. Той може по свое желание(в рамките на своето еволюционно равнище) да променя кармата си – тоест да управлява света, да управлява реалността. Границите на тази власт са определени от равнището на знанията му. Свободата е на първо място знание. Истинските герои на еволюцията са невидими. Те живеят, страдат, радват се, работят и често нямат представа за кой егрегор вършат всичко това. Единственото, което ги отличава от другите хора(които са основно много над 50% органични портали) е това постоянно напрегнато внимание към ставащото около тях и вътре в тях - чувството за преодоляване на съпротивата на материята.

Well I see trees of green and
Red roses too,
I'll watch them bloom for me and you
And I think to myself
What a wonderful world

Well I see skies of blue and I see clouds of white
And the brightness of day
I like the dark and I think to myself
What a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Saying, "How do you do?"
They're really saying, I... I love you

Магьосникът от Оз
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 11:03:54 am от oknele »

Неактивен lightworker

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
Еленко, щом ще имаш публична изява относно осъзнатите сънища, то тогава нека ти помогна да се подготвиш по-добре (или ако вече знаеш да си припомниш някои факти)

Сънят – опасна зона! Откровенията на един тибетски монах...
Статия на мария Паншина, Аномальные новости 50,2007

"Ние сме свикнали да възприемаме съня като най-безобидното и полезно занятие, За нас сънищата са комфортно и безопасно време за почивка. Ния си лягаме, спим, понякога имаме сънища, а после се събуждаме... Сънят отминава в миналото и постепенно се забравя. Някои придават значение на съня, някои дори не ги забелязват. Но най-главното е – това, което се случва насън, ние не го приемаме насериозно. След поредният странен или страшен сън, ние си казваме: Това беше просто сън!"
Но много други световни религии, казват, че сънят –това е нещо повече. Защо будистките лами, толтеки, шамани така настойчиво изисквали от своите ученици и адепти да усвоят умението да контролират своите сънища? Защо са настоявали те да бъдат подробно запомнени и осъзнати? Защо са считали простият сън не само за безполезно, но и за вредно занимание?
През април 2007 година от Тибет се върна изследователска група на наши (руски) учени-лингвисти. В търсенето на редки текстове, те посещавали изоставени след китайската окупация манастири. Те стигнали далеко в планините, където вече нямало признаци на човешки живот. Но какво било удивлението им, когато в дълбините на северните планини, те намерили малко селище на лами, съвсем различно от манастир. Там живеят само пет човека: учител и четери адепта. Техният начин на живот може да се нарече крайно аскетичен: хранят се само с треви треви , спят на тънки постелни от треви, обличат се съвсем бедно. Но учените били поразени от вътрешната им сила, поразителната яснота на погледа и жизнерадост. Тези будистки монаси съхраняват обаче небудистки знания. Техните текстове са дошли още от шаманите Бон-По — мъдри магове, които живяли в земите на Тибет, още до идването на будизма. Не по-малко удивление в тях предизвикало и сговорчивостта на монасите. Учителят, стар тибетец, казал, че е дошло времето тези знания да видят бял свят. Преводачът с удивление превеждал странните разкази на учителя. От дългите беседи на учените се отдало да разберат няколко интересни факта.
* * *
Накога процесът на съня бил съвършенно осъзнат процес. Животът на човека се делял на две съвършeнно равнозначни живота. В единият той удовлетворявал земните си потребности: добивал храна, създавал семейство, получавал плътско удоволствие, наслаждавал се на общуването с природата. А в съня той удовлетворявал духовните си потребности: общувал с духове и предците си, пътешествал в други светове, постигал нови знания, възстановявал своята сила. И всички хора правели това с лекота. До определено време....
Няколко хиляди години назад на Земята се спуснали странни завоеватели. Старият монах ги нарече «сенки», а след това учените намерили аналог в учението на Кастанеда – толтеките ги наричали «летачи». Пришълците не се интересували от нашата храна и нашите тела. Те се интересували от нашата психическа енергия. Силата на разума на човека се оказала много лакома плячка. Свободата и способността за пътешествие бил предмет на огромна завист (от тяхна страна). И тогава станало страшното завоевание. Те нападнали нашите сънища. Постепенно поробвайки съзнанието, те се внедрявали в пространството на сънищата. Тъй като хората не очаквали такава намеса, те просто не се защитавали. Нападението се провеждало много ласкаво – в обмен за психическа енергия, те ни давали сладки измами, красиви празни сънища. Тези, които разбрали какво се случва и започнали да се съпротивляват, пришълщите просто убивали. Сложността се състояла и в това, че в обичайното време пръшълците не са били видими, техните смътни сенки е било възможно да се различат само на заздрачаване ( и разсъмване). Те страняли от хората, обитавайки основно планините и горите. Един от младите монаси показал на членовете на експедицията древна рисунка на летачите – на извехтялото парче плат било изобразено същество, приличащо на прилеп с тъмни очи, огромни разпокъсани (нарязани) крила и множество малки нокти по краищата на тези крила. От рисунката лъхало сила и страх.
Постепенно загадъчните пришълци създали пространство в човешките сънища – измислена и обработена до подробности система, поробила човечеството. В краен резултат пространството на сънищата се оказало за хората неподвластно. Вие опитвали ли сте да се осъзнаете насън и да правите това, което искате?
"Веднага наум идва филмът Матрицата. Изглежда авторите на филма съвсем не са далеко от истината: нас действително ни използват на принципа на батерията. Само дето този филм също се възприема като сън— гледал, възхитил се и забравил. И страшната реалност на робството и контрола се игнорира от нас. Нашата енергия, дадена ни за осъвършенстване , за пълноценен и щастлив цивот, бива просто изяждана."
"Старият учител казал и друга страшна истина: ето вече след хиляди години на тези пришълци им е малко енергията от сънищата. Сега вече пространството на сънищата започва да контролира и нашия живот, с помощта на съня сенките управляват нашите повседневни желания и постъпки. Те искат да създадат едно напълно подконтролно общество, макар че засега човечеството все още има възможност да им противоотстои, защото в живота ние осъзнаваме себе си напълно. Но ние трудно управляваме нашето подсъзнание - а това е и царството на съня."
* * *
По време на експедицията учените имали възможност да надблюдават странни феномени. Монасите умеели да се разтварят във въздуха, подобно на облак. При това тази способност не била странност за надблюдателя. Монахът стои на склон на планината, минава момент и – него го няма. Като че ли е станал странна опическа измама. След известно време монахът се появявал на съвършенно друго място. Точно това те могли да правят и с предметите. Старият монах на наколко пъти демонстрирал подобен фокус: преминавал с ръка над предмета и той изчезвал. Тези монаси също така не спали както обикновените хора, а по няколко пъти на ден, в определено време. Един от учените твърдял, че се е опитал да се прокрадне до спящия монах, но не е успял да преодолее някаква невидима защита и чувал странно жужукане около спящия.
Както казал старият учител, тези фокуси не се явяват тяхното главно приимущество. С помощта на съня те могат лесно да общуват с другите, които се намират на хиляди километри от тях, да възстановяват сили и напълно да контролират тялото си. Като пример, той заявил, че е на около 200 години ( учените се усъмнили в този факт), въпреки че на вид изглеждал на около 50. С помощта на съня може да се променя външността, да се поддържа идеално здраве и да се получават необходимите знания. Междувпрочем още нещо потресло учените до дълбините душата. В пълна изолация от света, без интернет и телефон, монасите били осведомени за произходящите на земята събития. Учителят казал, че цялата информация получават чрез сънищата. Той казал още, че ако преди способността да се управлява съня била естествена и лека, то сега за възстановяването на тази способност е необходимо да жертват много от радостите на живота. С това и обяснил аскетичният начин на живот.
Учените се заинтересували как може да се избавим от сънното робство. Рекомендациите на монаха били едновременно много прости и много сложни.
За да се излезе от контрола на невидимите експлоататори, е необходимо да се отнасяме много внимателно към сънищата. Необходимо е да се стараем да ги запомним, да ги запишем, осъзнаем и контролираме. Но, както предупредил старият монах, трябва да сме нащрек! Агресорите не обичат тези, които се противят на волята им. Чрез опита си човек да контролира своя сън , той вдига въстание против «сенките». И могат да започнат неприятности: кошмари, болести, неприятности в реалният живот. Затова възстановяването на контрола върху съня трябва да става постепенно и много внимателно. Година след година...Дълго, ще кажете вие, а ако цената е свободата?

източник
http://anomalia.kulichki.net/text9/494.htm
превод от
http://poligon.evroweb.com/viewtopic.php?f=23&t=127&sid=2560931184f05237b6f7d51f30ac2343&start=20

Неактивен twinckle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • промяната - това съм АЗ
    • промяната-това съм АЗ
просто гледах днес филма "2012 year of resurrection" и след това попаднах на това клип4е , която е 4аст от поредицата "пристигането":
 http://star05.net/viewpage.php?page_id=114

в 2;43 мин се показва ритуал за призоваването на демон....
изведнъж си припомних, откриването на  зимните оломпийски игри сега, и  "комои4ната ситуация", когато единия от обелисковете не се вдигна за да се кръстоса с другите 3!!!СЛУ4АйНА символика ли е толкова масово мероприатие където има ОГЪН -ВЕ4НИЯ ПЛАМЪК  :diablo:
 запо4нах да търся в нета момента за да го пусна тук и намерих това-

еееееее този път ИГРАТА ще е разли4наааа ..... :writer:
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 17:49:24 pm от twinckle »
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В КОШМАРНИЯТ СЪН КОЙТО МИ ПРОБУТВАТ ЗА СТОЙНОСТЕН ЖИВОТ! АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ПЪРВАТА

Неактивен twinckle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • промяната - това съм АЗ
    • промяната-това съм АЗ
Живот в съня

В съня съществува истината - другото е илюзия (или сънят на другите - техните мисли и емоций) + ТВОЯТ ПОГЛЕД от гледната точка на земно сЪщество. Когато се "събудите" в това измерение (или сън) вие "заспивате" в другите измерения или в истинският си живот (без време-пространствено измерение на възможностите). Целта на живота ни на Земята е да създаваме ситуации, в които да съзнаваме щастие (когато сме на правилната честота на трептене или ъгъл на гледната точка). Затова нашите очи са и наш прозорец и едновременно решетка за него, към Вселената.

Това око, което е всевиждащо и което седи на банкнотата от 1 долар върху пирамида, е окото, което дарява светлина и живот на тази реалност - материалната. В древността това око е било слънцето, което със своя поглед е зареждало Вселената със светлина (енергия). А какво е материята, не е ли тя уловена светлина, забавила своята скорост във времевия поток и достигнала честота на трептене за материална визуализация? Чрез окото ние пречупваме светлината, а със силата на мислите си пречупваме материята и я визуализираме. Затова Вселената за всеки е различна и голяма толкова, колкото е способен да я види (осъзнае, представи). Ние имаме възможност да използваме божествената си частица (прашинката звезден прах, най-малкият импулс или трептене, момента, в който си бил всичко) и чрез нашия разум (душа, второ аз, гласът в главата ни) да творим със силата на мисълта.

Щом можеш да стигнеш до заключението, че всяко нещо е постижимо, на практика ти си бог. Или по-точно си негов образ и подобие.

Нека се замислим къде виждаме ние нашите отражения:

Във водата, от която са изградени над 70% от нашето тяло и без която нямаше да има такава форма на материален живот тук на земята. Водата, която е единственото вещество, в което се чувстваме в безтегловност на Земята, подобна на тази в Космоса, световен океан от милиарди микро вселени и обитатели на всякакво ниво на интелект и развитие (разум).

Виждаме нашият двоен образ и в огледалото. То отразява нашата гледна точка и ни вкарва в своята едновремено.

Сънят е мястото, където съществуват  всички те помежду си и едновременно не са материално истински. Сънят е и мястото където сме неограничени в осъзнатите си възможности. Там можеш едновременно да си навсякъде където пожелаеш, без значение от материя и време. Тъй като сънят е едновременно и част от нас, той сам по себе си е истински - жив. Енергията, която излъчва съзнанието ни по време на "сън", се материализира там "наяве", тоест ние създаваме реалност от материя чрез мислите си.

Сега се замислете за това, че навсякъде по света хората винаги са се стремяли да достигнат звездите и през всичките тези години сме искали да полетим и да бъдем свободни - без граници на пространство, време и материя,  да блестим от щастие и да даряваме радост на себе си и на другите. Да да постигнем това, ние сме способни да правим жертви със себе си (аз-а) - продаваме свободното си време, в което хабим енергията си. Тази неосъзната енергия, която може да вдъхва живот само с помощта на волята и да твори. Какво ли би направил 1 човек, ако утре се събуди и разбере, че колкото повече благоприятни емоции-трептениаяпреживява(осъзнава), толкова повече енергия ще има, когато "заспива" или почва "истинският му живот", за да твори без да има органичения в избора на възможности! 

Вече споменах за слънцето и за двойнственият му ефект върху човека - материята-светлината. Когато се появи то на хоризонта на едната половина на Земята, Слънцето (енергията,светлината) дарява материалния си живот, като задържа разума (душата) на определена вибрация. От другата страна идва тъмнината - Безкрая на Вселената (възможностите). Без "помощта" на Слънцето, материята е свободна да се разпадне на най-малките си частици (атоми и т.н.), които сами по себе си не са твърди тела.

Сега се надявам да ме разберете като ви кажа, че ние живеем в един мехур от енергия, в който ние сме центъра (или точката на въртене), около който се случват неща, които сами сме избрали да видим. Това е като филм, който си гледал и в който знаеш какъв е финала, но си и главен участник. Трябва да разбереш, че само от теб зависи дали той да бъде драма, комедия, трилър или ужас. В крайна сметка какъвто и да е твоят избор, винаги можеш да смениш честотата на сигнала и да развиеш нов сценарий, в който да си щастлив. Всичко съществува до момента, в който ние не забравим за него и не го изключм от вероятностите, които да възпроизведем.

Библията говори за нас (хората) с други думи - Храм на бога на земята (крепост на съзнанието му в материално тяло). Най-древната мъдрост гласи, че истината винаги е проста и се крие в самите нас и че истината винаги е била пред очите ни (нашето собствено отражение)! Очите, които пречупват хванатата енергия (светлина) и пресъздават материя. 

Кога човек заспива - на тъмно, или когато слънцето не свети! *13' (светлината сякаш ни пречи да видим безкрая на възможностите си). Дали в сънят ние сме по-свободни да бъдем себе си и да изживеем себе си по друг начин? Без решетката на светлината, съзнанието (Аз-а) сякаш по-лесно се отделя от обвивката си и потегля.... в Безкрая на възможностите. Та тук, на Земята сме само временно и трябва да сме щастливи и удоволетворени от постъпките си.
Страха от непознанието на всичкото (себе си) е страх от живота:*2' (а живота е всъщност сън от пречупена светлина ...)     

"В съня, в огледалото, във водата съществува светът. Всичко, което го има и го няма там, присъства тук, а не там. Ето защо мъдрецът не отхвърля света, а отстранява знанието за него."

Гуан Ин Дзъ

:writer: :flag_of_truce:

За да ме разберете по-точно, ви приканвам да изгледате този филм. Той най-точно изобразява това, което "сънувах" -изживях" в съзнанието си и което исках да споделя с тези, които търсят 

Само да отбележа, че под Аллах се разбира също БОГ, ДУША, АЗ, ЕНЕРГИЯ, ПЪРВОИЗТОЧНИК   

Ето и филма: The Secret Beyond Matter
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В КОШМАРНИЯТ СЪН КОЙТО МИ ПРОБУТВАТ ЗА СТОЙНОСТЕН ЖИВОТ! АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ПЪРВАТА

Max

• Гост
lightworker,  благодаря ти за статията!
Интересно, не съм попадал досега на хубави материали за Бон.
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 22:06:44 pm от Max »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
lightworker, twinckle много ценни откъси  :hi:!
fishbone в това клипче определено има точни послания. Този, който го е правил е на прав път... Но това не е моята музика...

Сега пиша в "Добър Ден Всичко" следното сглобено проникновение -

При влечугите(рептилии) учените не откриват РЕМ - фазата на парадоксалния сън с емоционални сънища. Тези студенокръвните имат само бавен сън от трета и четвърта фаза с вълни Делта. Доказано е, че по време на сън очите на влечугите бавно се движат, но не от единия край в другия, както при хората, а отгоре надолу.

Това откритие може да служи за различаване на Рептили, които изглеждат като хора, на човешки същества обсебени от влечугоподобни демони(4D). Важен е и въпросът – доброволно, насила или с хитрост може да стане проверката.
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 01:31:34 am от oknele »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
                               137 години от гибелта на Апостола

откъс от "Добър Ден Всичко" II

„Ако се бием с турците само за цар, то ние сме глупаци - и сега си имаме султан. Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство. На нашето знаме ще пише - Чиста и свята република.”
                                                                                        Васил Левски

Из „Последните мигове и гробът на Васил Левски” от безсмъртния Н.Хайтов. Ето кратката история за косата на Левски според Гина Кунчева-майката на Апостола:

„Беше на Великата събота(19 април 1864 г.), когато синът ми Дякон Игнатий реши да се откаже от духовното си звание. Той ме повика в собата и ми каза:

- Мамо, мене ме призовава народният глас, отечество; затуй аз не мога вече да изпълнявам духовната си длъжност и сега се отказвам от нея...

Тогава си свали расото и калимавката, па взе ножицата и отряза косата си и ми рече:

- Мамо, вземи косата ми, та я скрий в съндъка си, защото аз се отделям от тебе, и когато чуеш, че съм загинал, да я извадиш, за да се опее и погребе вместо мене, защото може би ще остана неопят и непогребан.

Майката пази 14 години косата и след това я предава на дъщеря си Ана. Тя след 29 годишно пазене я предава през 1907 г. в Министерството на просветата. Оттам реликвата се озовава в Етнографския музей в София, а през 1947 г. в Националния военноисторически музей, където се съхранява и до днес. Левски се е досещал какъв ще е краят му и 9 години преди своята гибел се е погрижил да улесни тези, които някога биха се наели да му направят гроб.

Днес в Националния военноисторически музей в София се съхранява дългата коса на Апостола на свободата. Прозорливостта му приживе е продиктувала желанието точно тази коса да бъде погребана и да му се знае гроба. Вместо това на лобното му място е издигнат обелиск и тялото му е в неизвестност.

Аз съм от хората, които се наемат да уведомят обществеността за желанието на Левски и да се направи така, че да се погребе косата му и да се знае гробът му. И на него по-скоро да се правят тържества и поклон а не на лобното му място около обелиск с масонска символика.

Предстоят ми телевизионни участия за да кажа това на българите. Колко от форумците подкрепят това?
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 11:30:16 am от oknele »

Неактивен lightworker

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
Elenko, pardon! :hi:
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 18:24:34 pm от lightworker »

Неактивен deznam

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 286
Смятам ,че идеята косата да бъде погребана е добра но в стъклен ковчег който да може да се види под музей или гробница или нещо такова с приземен етаж.
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27