Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169849 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Снощи ме посрещнаха в националното радио с "десетте божи заповеди" за ефира:

- нито дума за Българска Народна Банка
- никакви коментари за Световната банка
- нито дума за престъния МВФ
- нито дума за родни и чужди вампирски банки
- нито дума за измамни застахователи
- нито дума за мародерите - ЧЕЗ Електро България, Е.ОН България, Софийска вода
- нито дума продажни васали - политици
-...

Благодарен съм на Снежана Георгиева(разкошен човек, но с шефове и заплата) за поканата, поне Благовест свири и пя от сърце.

90%  от хората едва ли не вярват безпрекословно на телевизора и радиото. И представи си, ако ти позволят да ги говориш тези неща. Както хората вярват на лъжи, така ще вземат да ти повярват и на теб и тогава какво ще стане с устоите на тази система. Точно, както казва P.E.A.C.E.

Между другото, заспах точно след "Великолепна" - след песента нищо не помня. Хубаво пее това момче.
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 14:21:18 pm от sidewinder »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Е как, нали ако кажеш нещо ще се разклати вярата в системата...

За коя система става въпрос ? То не са една и две. :)

Ако е за банковата-тя си се клати още преди години.И от време на време някои банки падат зад борда, а покрай тях и вложители. ;D Еволюция."По-добрия" оцелява.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Цитат
За коя система става въпрос ?
За Системата с главно "с" :)
Wake up, the matrix has us.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве"

Дж. Кришнамурти

"И все пак, от всички социални институции, в които сме родени насочвани, и са ни втълпявани... Няма друга система, така приемана и неосъзната, като монетарната система.

Приемаща почти религиозни размери, установената монетарна институция представлява една от най-неуспорваните форми на доверие.

Как се създават парите, правилата, по които се управляват, и как те влияят на обществото, са незабелязани интереси на мнозинството от населението. В свят, където 1% от населението притежава 40% от богатствата. Където 34 000 деца умират всеки ден от бедност и предотвратими болести, и където 50% от световното население живее с по-малко от 2$ на ден... Едно е ясно. Нещо не е наред."

Zeitgeist(Фалшивият дух на епохата)
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 14:23:54 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен twinckle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • промяната - това съм АЗ
    • промяната-това съм АЗ
Получи се едно различно предаване, аз го хванах към 01.20ч  ;D
Повечето хора за мое съжаление обаче, все още спят непробудно и не искат да поемат отговорност за Живота си  :-X
Колко по - лесно е , да си чакаме спасителя вместо да се огледаме в нас и да го открием.То за това не са го разбрали Йошуа когато е казвал ,че той е и истината и пътя и живота .... :writer:
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В КОШМАРНИЯТ СЪН КОЙТО МИ ПРОБУТВАТ ЗА СТОЙНОСТЕН ЖИВОТ! АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ПЪРВАТА

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
И най-лошото е, че хора, на които трябва да се уповаваме са най-здраво затънали в кереча. За научните работници става въпрос. Всеки ден се сблъсквам с такива кратуни. Все още има от тях, които вярват, че света страда, заради пренаселване и белтъчен глад. Абсолютни глупости. Човечеството може да се събере на половин Австралия. Храна има за всички. 1% олигархични семейства по света се издържат от останалите 99%.

Неактивен twinckle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • промяната - това съм АЗ
    • промяната-това съм АЗ
зАЩО трябва да се оповаваме на някой ?
Нали занаете кой търси чуждо мнение - този който си няма собствено  :flag_of_truce:
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В КОШМАРНИЯТ СЪН КОЙТО МИ ПРОБУТВАТ ЗА СТОЙНОСТЕН ЖИВОТ! АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ПЪРВАТА

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sidewinder кратуните - научни работници имат нужда от по-мощно годзилско побутване отзад(независими изследователи да говорят смело за теориите и фактите си) за да им изхвръкнат очите отпред и да виждат по-далеч от киреча.

http://star05.net/movies/oknele/nosten.horizont.07.02.mp3 -  :hi: още веднъж благодаря на Fi_Tanis & Морфей за приятелската подкрепа за линка и записа от Хоризонт!

Вече навсякъде по медиите отказват да дават записи - наредби, правила...
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 15:16:45 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Сега слешам записа и стигнах до портрета на Рембранд. Това с погледа не е феномен. Нещо съвсем нормално е. Няма значение дали е рисунка, снимка или техните цифрови копия на дисплей, щом е уловен момнта, в който очите гледат в обектива, това означава, че те винаги ще гледат човек в очите от всякакъв ъгъл, защото наблюдателя гледа през погледа на обектива. Малко оф-топик.

На въпроса, защо беше добре по времето на Тодор Живков, а сега не ще отговоря така. Запада се страхуваше от тоталитарния режим. Когато има тоталитарен режим, хубав или лош, то той е за много дълъг период от време. Илюминатската шайка това не ги устройва, защото не може да си разиграва конете, както си иска като поставят пионки веднъж на 4 години. Това беше и една от причините 1989 г. да настане преврат. За това им е и зора да водят войни в Ирак и Авганистан. За да наложат демократичния модел на управление и да си поставят политическите фигури, както искат. Нали ви е направило впечатление, че американците притискат всяка нация, която се ръководи от един човек за дълъг период от време. През последните 20 години се смениха у нас какви ли не управляващи и всеки се изпробва да ни вдигне на крака. И какво от това? Всички ние продължаваме да живеем зле. Така става, защото винаги се поставят фигури с деструктивна нагласа.
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 16:57:17 pm от sidewinder »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Ok, да така е, но едно е да го снимаш и съвсем друго е майсторството да го нарисуваш. Това "улавяне" е мига на гениалност, за което говорим.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Ok, да така е, но едно е да го снимаш и съвсем друго е майсторството да го нарисуваш. Това "улавяне" е мига на гениалност, за което говорим.

Защо, на теб не ти ли се е случвало да нарисуваш човешко око, което те гледа. Пробвай, много е лесно. Дори да стане грозновато, пак ще го има ефекта. Аз съм го правил.

http://fc03.deviantart.net/fs51/f/2009/268/5/2/52cbdec33e5c2be800cd68df91bce601.png
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 16:25:35 pm от sidewinder »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
sidewinder, ефекта е същия но излъчването ще е друго.
и ти даваш точен пример  :hi:
http://fc03.deviantart.net/fs51/f/2009/268/5/2/52cbdec33e5c2be800cd68df91bce601.png
Едно е от снимка, съвсем друго си е от натура. От снимка визуалната информация се пречупва два пъти, а от натура един път - през съзнанието на художника.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
"Нарисувах" едно с пейнта... Ок, прав си. Да не задълбаваме в това, въпроса на водещата беше - с кой човек от миналото бихме искали да се срещнем сега, ако хипотетично можехме да го направим с "Машина времени"...

Веско иска да се види с Рембранд и да си поговорят като колеги за техники за рисуване на очи и как да изглежда по-жива нарисуваната човешка кожа...

Аз искам да се пренеса и прегърна братски Христо Ботев и да послушам стихотворенията му в онази изоставена мелница, когато са били заедно с Левски, и без да ме видят тайно да ги запиша с GSM си... Не бих дръзнал да променям хода на историята(прочетете "Краят на вечността" на А. Азимов). Въпреки, че евентуална такава среща би променила времевата линия, или няма, защото в оригиналната времева линия аз вече по дефолт съм пътувал назад и съм бил цяла вечер, преоблечен като търговец на ножове(като Джон Лок в "LOST"), в мразовитата нощ заедно с Ботев и Левски...
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 17:16:01 pm от oknele »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Еленко, нали не ми се сърдиш, че човъркам така? Но когато се изправиш като будител, трябва да си безупречен. Леко съмнение и губиш публиката. Едва ли съм ОП, като откривам пукнатини в теориите.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sidewinder дори съм ти благодарен за това, както и на всички хора тук, които ми пишат на лични събщения/шпионския Скайп/имейл.

Пак ще цитирам един от най-любимите си хора - актьора Камен Донев:

"Абе сам човек само за тоалетната"

Често го използва в разговори и скечове...

В момента редактирам(редактират) "Добър Ден Всичко" II за досадни правописни ошибки. Не е като да няма...
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 17:21:10 pm от oknele »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27