Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166934 пъти)

0 Потребители и 10 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
За момента разбирам нещата по следния начин:
Турмалина се ползва като "патерица" за да се отървем от някой вредни психични влияния за да имаме възможност да се запознаем със себе си, такива каквито сме в действителност, лишени от чужди влияния приемани като свое амплоа.
Успоредно с това трябва да се търси път за собствено управление на тези собствени невидими сили, за да не се налага да носим "патерици" - в случая турмалин.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Мога да говоря само от собствен опит. Повече от две години нося два черни турмалина - един на врата и един нося от лявата ми страна. Никога камъни и кристали не са били мой интерес или пък е нещо, в което съм вярвал. Мога да разгранича самовнушението от реално действие и факти. Аз не вярвам сляпо - аз узнавам, аз зная... Аз зная, че откакто послушах съвета на Н.(не си ме подвеждал брат ми) и се информирах и нося черен турмалин станаха важни промени в денонощието ми. Първо и най-показателно, сънищата ми станаха по-спокойни(преди или след като сънувам, че съм в "Моето училище" имам и други сънища). За по-кратко време се наспивах качествено, спомените от сънищата ми станаха по-ясни и конкретни. Наистина чувствах по-изразено спокойствие и увеличен тонус. Червените петна около щитовидната ми жлеза изчезваха и не се появяваха. От години забелязвах, а и ми казваха близки, как след всеки клиент(почти всеки) в кабинета ми, областта под адамовата ми ябълка ме сърбеше и ставаше все едно ме е опарила медуза. През деня мислех по-организирано... Наистина много по-лесно разкарвах от обкръжението си много досадници и глупаци...

Смеех се повече и ми е по-лесно да изпълняват четирите споразумения за Щастие - не приемай нищо лично; не гадай, а питай; прави най-доброто; чистота на езика.

Случвало се е да забравя кристалите и правя разлика в отношенията си с хората и ситуациите... Правя констатацията след случките и разбирането, че съм без турмалините.

Аз не вярвам, че черния турмалин действа, аз знам на ниво узнаване, че той е нещо като дъждобран(в езотерични текстове се твърди, че черния турмалин е нещо като "костната система" на духа на Земята), въпреки че имам своя чадър - Аурата си.

Всички сме чували - "Мечешка услуга" или "подават ми ръка с ръкавица за помощ и като я поема само ръкавицата остава..."

От такива "светли" енергии насочени към теб от псевдо приятели(означава, че първо трябва да ти е приятно с някой, за да го наречеш такъв, запомнето го) предпазва черния турмалин...

Аз узнах доста от органичните портали и енергийни вампири около себе си и не си правя илюзии - кой, кой е около мен. Преди някък си ми биеха спринцовки със "забравим", чиста амнезия и си казвах - "мир да е"... Няма мир - никой няма право да ви досажда и помпи силата ви. Досадни комшии и роднини са пълни с полепнали мафлоци и ви заразяват ако ги търпите като с въшки.

Не искам да правя никой егоист, но това, че обичам котки не ми дава задължението да прегръшам и подслонявам крастави такива.

Мафлоците имат зачатие на психика толкова, колкото чрез пипалата си да навлязат през "отънялата" Аура и навлязат във физическото тяло(с 4D пипалата си, като USB) и подобно на компютърен хак да се прикачат към група от неврони в мозъка и подобно на интернет вирус да ви командват и карат да избухвате и правите необмислени постъпки, с които да се генерира отицателна енергия - тяхната храна. Тялото се пълни с отрова от произведените киселинни хормони от жлезите(чакрите), които чрез кръвния поток отиват до всяка клетка и я пристрастяват към гадната химия като унищожават рецепторите на клетките за хубава химия...

В "Моето училище" сънувах следния урок - учителя(виждам ги като постоянно сменящи се цветни силуети) даде пример с филма "Матрицата" от будния ми живот. Мафлоците са точно копие на медузите(пазачите, сентиелите), които нападаха корабите като този на Морфей и Тринити), които имаха светещи антигравитационни, подобни на енергийните ни чакри колела(сещате се нали). Както в "Матрицата" им пускаха ЕМП електомагнитен пулс, така ние трябва да допускаме високи енергии(честоти) на истинска споделена любов.

Високите честоти на Любов гонят мафлоците като Raid комарите.

Така, че:

- Не се опитвай да обичаш(докато го правиш линейно, просто само ще опитваш) или да те обичат, а просто обичай!

Носенето на турмалин е точно като носене на дъждобран, но това не ти дава силата да скачаш в дупки с кал и вода. Предпазва повече от чадъра от нежелан студен дъжд...

Носенето на тениска с логото на Супермен наистина не ви дава силата да скочите от терасата...

Моите черни турмалини са от Шри Ланка. Не се разделям с тях, както ако имах Райд бих го използвал лятото против комари... Може и без Райд и без турмалин, но с тях съня е по приятен и спокоен.
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 23:52:46 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
Определено ще си взема черен турмалин...малко ще ми е трудно да го нося на врата, защото имам алиргия към всички метали освен златото... и една изработка на сенджир ще ми струва доста... :D Но в джоба ще си сложа един ;)

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
http://vbox7.com/play:246fcc64

Pixies - "Where is my Mind"(Къде ми е акъла),"Fight Club"(Боен клуб) Soundtrack

http://www.youtube.com/user/oknele
« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 15:03:34 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
Днес посетих магазина в нац. природонаучен музей

наистина има ВСЯКАКВИ камъни там.Обработените готови за вграждане в пръстен или колие стигат и до 200лв.Аз си взех камъка който търсех, естествено необработен за прилична цена и смятам да полетя златар и да му мисля обков за синджир.Дано не ми одерат кожицата  ;D ;D
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Това, което се говори тук за турмалина е интересно.Знам, че скъпоценните и полускъпоценните камъни имат някакво влияние.
Но не съм виждал, какво представлява камъкът турмалин.Ако може някой да пусне снимка тук, за да се знае-цвят, форми и т.н.

• Четящ
  • *
  • Veritas Vos Liberabit!
Съвсем обикновено изглеждащ гладък камък : )

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Това, което се говори тук за турмалина е интересно.Знам, че скъпоценните и полускъпоценните камъни имат някакво влияние.
Но не съм виждал, какво представлява камъкът турмалин.Ако може някой да пусне снимка тук, за да се знае-цвят, форми и т.н.

Горните снимки са в обработен вид. Така изглежда необработен:

Аз си взех камъка който търсех, естествено необработен за прилична цена и смятам да полетя златар и да му мисля обков за синджир.Дано не ми одерат кожицата  ;D ;D

Нещо друго, което е важно. Ако все пак смятате да го правите атрибут към някакво бижу или синджирче, трябва да е обкован, а не пробит. Пробие ли се камъка, духа му умира и няма никакви свойства. Най-добре е да се обкове в сребро.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369

Горните снимки са в обработен вид. Така изглежда необработен:
Нещо друго, което е важно. Ако все пак смятате да го правите атрибут към някакво бижу или синджирче, трябва да е обкован, а не пробит. Пробие ли се камъка, духа му умира и няма никакви свойства. Най-добре е да се обкове в сребро.

Момци, сърдечно благодаря за снимките и указанията, ииии, бързата информация. :)
УВАЖЕНИЯ. :good: :good:

• Четящ
  • *
  • Veritas Vos Liberabit!

Да. Наясно съм с това :) Но според мен е индивидуално е за всеки камък. Специално за камъка, който съм избрал е най-добре в злато да се обкове.
« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 17:48:11 pm от Unlock_the_Light »

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
Unlock_the_Light
Ще те помоля като го обковеш при златар да пуснеш информативо цената ;)
И ако не ти е проблем да постнеш една снимка да видя как изглежда крайния резултат, че и аз през златар трябва да минавам......

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
Яяяя какви обички ...и пръстени има много готини.

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
woww тези обици са доста зловещи.... :diablo:

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
woww тези обици са доста зловещи.... :diablo:
Змийски оченца какво толкова.... :) Вместо да носиш пръстен с планински кристал за бистър ум...Си слагаш пръстен със змийски комбъл против уруки. ;D
Тук:  http://www.flickr.com/photos/danielproulx/4136374268/ можем да се "насладим" на цялата гама.

Неактивен vikeca

• Четящ
  • *
  • Публикации: 32
Черен турмалин се продава и в музея "Земята и хората" (София). Едно камъче струва 9 лева. Има ги и на висулки за колие (8.50лв), но те са по-скоро за дамите. Също така има и за по 5лв, но са повредени (напр. пукнати от вътре) - такива не си взимайте.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27