Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1166993 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
Ето един интересен сайт, където са описани повечето скъпоценни и полускъпоценни камъни и връзката им със зодиакалните знаци  :) :

http://margaritta.dir.bg/01zemia_gems.htm
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 14:00:58 pm от Unlock_the_Light »
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
Цитат
Ами щом си разбирач предложи "тъжни" цени....и никой не Ни(Ви) ги предлага просто показвам какво открих .Никой не е длъжен да купува каквото и да било.Просто информативно

Да и аз информативно само да допълня, че в България цените на естествените камъни са безумни....Същите тези камъни(говоря за малките/стандартни, които се предлагат)...като планински кристал, хематит,яспис, малахит....и т.н...в Германия  в големите Търговски и бижутерски центрове и най вече в езотеричните книжарници са по едно евро....в малките и частни магазинчета са също скъпи.
Затова ми станаха смешни цените им, а и миналата година парче Аметист в НДК струваше  40 лв.– в Германия същото си го закупих за 3 евро. :)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Хасковлии корави цени държат.  ;D Даже някои са на грам на цената на златото.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
ДАР са скъпари. Бил съм им в магазина в Хасково и цените са доста надути. Да не говорим, че не за всичко имат духовното разбиране в материята, в която работят.

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
А някой запознат дали все пак може да препоръча от къде може да се вземат евтини (на нормални цени)такива камъни и кристали.
Аз лично се интересувам от черен турмалин. :blush:

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Природо-научния музей.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Някък си всеки се хвърли масово на вълшебния камък, с който решаваме всичките си проблеми, мафлоците не ни ловят и т.н.
Невъзможно е да няма страничен ефект това, например щом спира "енергиите" по някакъв начин, занчи не е само "анти-мафлок", а спира и други неща...

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Черният турмалин спира всякакви енергии от психичен тип (не механични вълни от генератори и т.н., само такива излъчени от хора!). И тъмни, и светли. С две думи - с този камък сте сами за себе си. На някои това определено няма да се хареса, затова всеки да си прецени.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Благодаря за уточнението Н. :)
Аз съм на мнение, не само че нетрябва да сме "сами", а е дори в естественния ред на нещата да взаимодействаме дори с мафлоците.

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
Н.
Искаш да кажеш ,че спира и добрите енергии от психичен тип?   :unknown:

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
А замисляли ли сте се, че мафлоците може да са добри същества които се хранят с нашите негативни емоции и пи този начин ,,ги изяждат,, един вид на нас ни става по-добре... На мен още ми е странно твърдението че всеки човек го дебне и напада мафлок и единствено са защитени тези които носят турмалин...И не е ли това един вид симбиоза?

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
Н.

Светлите, те са не по лоши от тъмните - добрите са си твоите  ;D

А замисляли ли сте се, че мафлоците може да са добри същества които се хранят с нашите негативни емоции и пи този начин ,,ги изяждат,, един вид на нас ни става по-добре... На мен още ми е странно твърдението че всеки човек го дебне и напада мафлок и единствено са защитени тези които носят турмалин...И не е ли това един вид симбиоза?

На това му се вика "енергийна патерица"  ;D , щом неможеш сам да балансираш енергийте си, си мислиш, че имаш нужда някой да го прави вместо теб.
През телевизора да виждаш света...
През телефона да говориш пак със света...
През интернет ....
Мафлоци да обслужват негативната ти енергия ...
Интересно кой ще се възползва от положителната ти енергия ...
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 15:51:01 pm от emilkos »

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Черният турмалин спира всякакви енергии от психичен тип (не механични вълни от генератори и т.н., само такива излъчени от хора!). И тъмни, и светли. С две думи - с този камък сте сами за себе си. На някои това определено няма да се хареса, затова всеки да си прецени.
Н.,
Ами при условие, че турмалинът ни "поставя в положението на изолация от енергиите на околния свят", какво става с изхождащите от нас енергийно-информационни влияния, когато си поставим камъка? Те също ли спират да "излизат" от нас? Чрез турмалинът, също ли ни се спира възможността да влияем на света?

Неактивен fashion.fun

• Четящ
  • *
emilkos

В тази ти ред на мисли излиза, че мафлоците не могат да ни повлияят, защото ние сами балансираме енергията си......

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Н.

Напрактика няма "добри" и "лоши". Всичко което идва към теб отвън напрактика е негостоприемно за теб, погледнато отгоре това в чужда енергетика в твоята. Дали е любов или омраза за мен е все едно. Но това не е концепция за всеки, на повечето няма да им хареса идеята както вече казах.

Н.,
Ами при условие, че турмалинът ни "поставя в положението на изолация от енергиите на околния свят", какво става с изхождащите от нас енергийно-информационни влияния, когато си поставим камъка? Те също ли спират да "излизат" от нас? Чрез турмалинът, също ли ни се спира възможността да влияем на света?

Турмалинът не спира изхождащите енергии. Точно затова се носи от лявата страна, която отговаря за входящите енергии, а не отдясно, където са изходящите. Т.е. - носи се в ляв джоб или се зашива под ризата отляво или квото се сетиш. Вгради си го в обувката ако ти харесва, просто трябва да е отляво. Това не спира твоите влияния върху хората, а техните върху теб (въпреки че е смешно да се смята че е 100% защита, за мен е не повече от 30).
Камъкът не спира взаимодействието с природните енергии, само с човешките. А тъй като единствената симбиоза, която ти е нужна е тази с Планетарния Дух, е безсмислено да се коментира.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27