Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169843 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Българката е права.Трябва да се протестира, и самият факт че тук призовава за протест, си е вид протестно действие :---
Аз благодарение на подобен призив в един екологичен форум се запалих, и последните 3години съм участвал и съорганизирал много значими протести.Най-големият успех беше въвеждането на почти пълният списък от Натура 2000 зоните, към европейското законодателство и след двучасово блокиране на Орлом мост, отново признаване на статута на най-старият природен парк във България - Странджа.
Участвам и в коалиций като Родопи без цианиди, АЕЦ БЕЛЕ НЕ НЕ НЕ! България свободна от ГМО.
Много ми е болно че сме една шепа хора, тези които протестират за живота на хората в страната ни.
Така че, ако чуете или смятате че е време да организирате протест, гражданска акция или застъпничество за смислени идей, просто го направете, не се оправдавайте със световната конспирация :--- Конспирация винаги ще има, но от нас зависи до голяма степен ежедневното ни съществуване.
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 01:29:32 am от hung »
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Хубаво призовавате за протест, а не си ли спомняте поредицата протести на учители, лекари, земеделци, млекопроизводители, полицаи... И какво стана?... Мина им през оная работа на власт имащите. Дори да си вдигнат хората пак на протест, пак ще им донесът от десет дерета вода, че протеста им не е основателен.

Правителството ни е марионетно и то изпълнява чужди нареждания. Често наблюдавам как правителството ни се опитва да лавира и шикалкави и изпада в конфузна ситуация, когато вижда, че народа му страда, но все пак продължават да изпълнява външните нареждания за разоряване на България. Явно не могат да се отметнат от обета, който са дали на елита.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Именно.Иначе аз съм от самоосигуряващите се,и направо не ми се мисли как ще плащам осигуровки,при положение,че на сегашният етап вече почти година не съм внасяла,защото нямам възможност.Като платя наем,заплата и за осигуровки не остава нищо...За мен пък да не говорим ;D Обаче и да протестираме,файда не виждам.Нищо няма да се промени,именно защото ни управляват марионетки. 8)
Единственият шанс го изпуснахме миналата година когато земеделците бяха окупирали София.Тогава беше моментът да се прави нещо,но всички си стояха у дома и се присмиваха на акъла на "селяните"с тракторите. ;D ;D
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 12:34:33 pm от Mirotvorec »

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
Ако протестите вършеха работа, то те щяха да бъдат забранени със закон. Те са оставени да бъдат вентил за изпускане на общественото напрежение. Протестите са пълна загуба на време и чиста проба манипулация.

hung, задавал ли си си въпроса, утре когато НСР е факт, такива като теб и мен обикновенни граждани ще имаме ли достъп до тези парцели от "Натура 2000" или ще бъдат достъпни само за "богоизбраните"? Може и да са достъпни, но само срещу заплащане (доене), което пък и не е кои знае какъв проблем на фона на следното: Кои нормален индивид си мисли, че спасявайки някви парчета от една територия спасява природата ? Кои нормален си мисли,че до парче от "Натура 2000" ще има завод за преработка на твърди битови отпадъци и всичко ще е ОК защото било уредено със закон ? Изобщо що за малоумна кретения е това "Натура 2000".
А и hung не си ли задаваш въпроса кой дърпа конците на тез организаций и коалиций в които участваш?
Не си ли здавате въпроса, как така на всеобщия план на лъжене и мамене на глобално световно ниво, някойси се бил заинтересувал от това да се запазела природата, пък чак и проект кое можело и кое неможело да се запази -   :negative: МОЛЯ?
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 12:27:15 pm от emilkos »

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287

Ако нямаше защитната мрежа Натура 2000, най-хубавите кътчета на България, щяха да бъдат идентични с к.к.Банско и к.к.Слънчев Бряг.
Има и мн.други защитни функции Натура 2000, но да не задълбаваме.
Разликата м-ду мен и теб е че аз живея в настоящето и правя всичко възможно да имам чиста съвест пред бъдещите поколения, а ти живееш в бъдещите си концепции, и никога няма да си помръднеш дупето за нещо, с голямото извинение НСР. Само един много невеж човек, може да каже че хората които си жертват живота за природата, някой им дърпа конците. Още един факт, как съзнанието на хората е зомбирано,разделено и изкривено тотално.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Още от 1ва страница ,на иначе тази толкова интересна и полезна тема, има едни критици (не казвам че нетрябва да има) които не казват в прав текст, че според тях дракони, лами, змейове и т.н. не съществуват, а само го намекват !

ПРИЗОВАВАМ всеки който смята, че ТЕ са измислица, да се покаже, да спре да увърта и директно да се аргументира !
С други думи, защо културно наследство, фолклор, изкуство и т.н. от стотици народи и хилядолетна история се обявява най-безочливо за някаква си глупост ?!  :flag_of_truce:
Благо-Да-РйА

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Леле, к'во станА
hung отговори си само на следните въпроси:
Кой, Кога и Къде реши да създаде такъв проект наречен "Натура 2000" и на какъв принцип реши, че едни територий можели да бъдат защитени, а други НЕ.
Ти били избрал да защитиш "белия си дроб" със закон, като си оставиш "правото да издевателстваш над черния" с пушене?
Отговори си и на още един въпрос:
Как възнамеряваш да опазиш природата, като форсираш потребителска икономика, дори и сега във времена на финансова криза?

Несхващаш ли АБСУРДА на всичко това?  :---

Абсолютно същото се отнася и за всички останали проекти планирани от "висшестоящи" прокарани в обществото от "нисшестоящи" и минаващи за "глас на народа".

С две думи искам да ти кажа, че проектите Ви са пълен ШИТ. С тях замазвате успешно симптомите на така тежкоболното ни "цивилизовано" общество. И моето бездействие по тези въпроси е може би с по-голяма стойност от всички ваши действия взети заедно.

P.E.A.C.E. ако неискаш да виждаш лАми , не ги гледай.  ;D

Защо не си зададеш въпроса, а що точно лами, дракони, рептили или влечугоподобни, а не например калинки, бръмбари, мравката Ферди, пчеличката Мая и т.н.
Те биха имали същия успех зуумнати от народната митология. Ти били разказвал хилядолетия за "марсианските скиори" ако те не съществуваха?
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 16:54:08 pm от emilkos »

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
Още от 1ва страница ,на иначе тази толкова интересна и полезна тема, има едни критици (не казвам че нетрябва да има) които не казват в прав текст, че според тях дракони, лами, змейове и т.н. не съществуват, а само го намекват !

ПРИЗОВАВАМ всеки който смята, че ТЕ са измислица, да се покаже, да спре да увърта и директно да се аргументира !
С други думи, защо културно наследство, фолклор, изкуство и т.н. от стотици народи и хилядолетна история се обявява най-безочливо за някаква си глупост ?!  :flag_of_truce:
Благо-Да-РйА

Тук си много прав/а....нека всички, които са ги виждали....потвърдят това без намеса на световни конспиратори, и съответно други средства за манипулации ;) конкретно влечуги....и....смяна на формата...КАТО ВЛЕЧУГИ!
В противе случай се обезмисля цялата тема....съдейки от глупостите и истините на Д.Айк... :) и алегоричните символи и послания отправени към  човечеството и тълкувани от Илюминатски Слуги....... :)

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
Именно emilkos !
"Да не би станало, не би се говорило" !

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Леле, к'во станА
А защо вместо да хабите ценна енергия да си доказвате, че "влечуги" несъществуват "зад пердето", не докажете какво всъщност съществува "зад това перде" или какво се крие зад него което не ни се "разрешава да виждаме"?

P.E.A.C.E. извинявай но не ти схващам позицията  :unknown:

п.п. аха мисля, че разбрах - призоваваш които не е съгласен със "влечугите" да си каже, като ти си на позиция която ги приема.
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 17:23:02 pm от emilkos »

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Отидете в други страни най-вече Сащ,Англия и напревете си свое разледване.Аз съм виждал един от мойто даскало как му стават очите.Знам,че съществуват такива неща.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Z-931

• Пишещ
Отидете в други страни най-вече Сащ,Англия и напревете си свое разледване.Аз съм виждал един от мойто даскало как му стават очите.Знам,че съществуват такива неща.

Добре, и можеш ли да обясниш от какво му стават така очите?
Взима ли нещо? ;)....Или му се дава свише отговор....?.........Попитай го....?

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Така му станаха,като се беше ядосал.И не е чистокръвен така да се каже всеки от нас има в ДНК и мозъка си част от ДНК на рептили.
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 17:38:34 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Z-931

• Пишещ
Еленко, уважавам всичко до сега от теб написано! :)

Но искам да ми разясниш някой неща, които не мога за в момента да схвана!
Ето и твой цитат:

Цитат
Дали обичам библейски описания Исус? Да обичам го... Обичам и Мохамед(който се прекланя пред Исус/Иса) с мъдрите му думи в Корана... Обичам посланията им, които си позволявам да сведа до формула дадена преди векове - "Не прави това, което не би искал да ти правят на теб." Точка! И ако използвам думите на Морфей към Нео.....

До тук добре! Но доколкото ми е известно, същия този Змей от Хълма Мория се явява и на Мохамед и му дава същите наставлениия, които е дал и на  Моисей само, че този път не дава символи и имена за себе си...?
Ако открия информацията, на която попаднах преди 3 години ще ти я изпратя....търсих я, но не мога да я открия.....за в момента  :(...Sory!

Що се отнася до уважението ти към древногръцкия-бог Морфей, бог на сънищата и хипнозата, както и на  Морфина също не мога да разбера? Разясни ми моля те и това! :)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%B5%D0%B9

« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 19:32:52 pm от Z-931 »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
Скъпи съфорумци четете Български Народни приказки, прочетете текстовете на песни (ламята иска да вземе българска мома за жена / респекивно библията - синовете на "боговете" харесаха земните жени...)
Отворете си сетивата, погледнете мащабно - Северна Америка, Южна Америка, Европа, Азия, Африка, Австралия са места с почти един и същи "глупости които древните малоумни хора издигали като култ, щото неможели да си обяснят какво е светкавица..."
Дракони, Базилиски, Наги и т.н. и т.н... Докъдето може да се проследи Цивилизацията от нашто "време". Скъпи съфорумци, това са повече от 7 000 години, хора на различни места, които не са знаели за взаимното си съществуване, запазили във вечността едни и същи предания чрез архитектура, музика, картини, скулптури и т.н. и т.н...
Те живеят, Ние спим

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27