Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169786 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен emilkos

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 276
  • Леле, к'во станА
като стана въпрос за чумата се сетих за една книжка, уж фантастичен роман на Р.Дохърти Зона 51, там става въпрос за чумата и за една друга болест(биологично оръжие) пусната от нашите поробители за намаление на човешката раса наречена Черната Смърт, та както казва Еленко под формата на филми и фантастични книги ни пускат много истини,но трябва да си отворим очите зада ги видим!

А така, ето, че мойта скромна елементарна логика даде резулт.  :drinks:
Нищо не е случайно на таз Земя

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 15:53:29 pm от fishbone »

Неактивен Salito

• Четящ
  • *
  • Публикации: 218
  • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Разберам уловката с вмъкването на чумата в разговора между Еленко и Миленчо и с какво и по какъв начин Миленчо е бил заковал Еленко.
Ако беше споменал за Луи  Пастьор и пеницилина примерно щеше да има някаква логика че, виж един учен колко хора е спасявал от смъртта не е сериозно да бъде  конспиратор, така бива, но каква чума какви пет лева!!!? че какво доказва това и защо го казва и в какъв ред на мисли!!!???  кой казва, че фармацевтичните фирми са зад това?? и кои идиот би казвал че всички инфекциозни болести са направени от фармацевтичните фирми???
и като е имало чума през 14 век, това означава ли, че фармацевтичната мафия днес не съществува?  :mad:  ???  :---
Мисля че, има един много подъл и подмолен начин за печелене на един спор, който много хора (особено журналисти) ползват и този метод е най ефикасен пред аудитория,когато ти казват нещо което с външната си обвивка има връзка със спора посредством две три думи в случая (чума) а интонацията и тембъра на гласа вършат останалата работа в излъчването на впечатлението че, аргумента е железен, а то всъщност няма аргумент, няма логична същност, няма никой, празен пълнеж, което се ползва за да има изказ носещ вибрацията на този тембър и интонация гарантиращи:
1. учудване на опонента за няколко секунди поне докато мисли върху намирането на връзката между цената на златото и червения гъз на маймуните, което прави впечатление на зрителите, че опонента е в пас и съответно тезата му куца.
2.доводите и изводите които след това започва всеки шут използващ този метод да нареди пред публиката съгласно своите интереси или тезата която защитава, които остават без отговор от страна на все още мислещия за връзката и дилемата (гъз /злато)
3.последния етап е няколко прекъсвания придружени с един дързък тембър и висок глас с финална тушова нотка.
Милен Цветков беше в много неудобно положение защото наистина неговата заплата и кариера бяха на везна и много бързо реши какво ще направи, ще направи каквато и да е само и само батковците да му отчетат добрата воля за защита и да го извинят за неудобния гост и разбира се, използва този метод, който е едно неминуемо оръжие на всеки велик журналист или мислещ се за такъв.
Киворкян го ползваше и Гарелов също, но поне го правиха по професионално, когато ползвания пълнеж е малко по обмислян.
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Хаха добре че Еленко не знае, че Черната Чума е в резултат на извънземни битки в небето за надмощие над Земята по това време, в следствие на които много кораби са разбити и от тях изтичат много бактерии, химикали и радиоактивни частици, щото ако го беше казал онези нямаше да го поканят 2-ри път със сигурност ;D ;D ;D

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
  • http://www.pristabg.com/
Ха ,това последното е много интересно.
До колко може да се вярва?

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
kossev в "Лека Нощ Нещастие" III съм дал много снимки на картини, гоблени, пещерни рисунки преди и след Христа с обяснения към всяка. Това стана с личната помощ на H., за което съм му много благодарен. Ясно се виждат "класическо НЛО", скафандри(и тук в Х нет има много по темата)...
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 18:49:09 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен kossev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
  • http://www.pristabg.com/
За извънземните съм съгласен ,че не са от вчера.
По-скоро за чумата ми беше коментара.Има логика,но просто за първи път чувам такова мнение и затова ми е интересно.
Аз лично досега си мислех,че всичко е следствие на ниската хигиена тогава, в което също има логика.
Не се хващам да споря.В тая област съм пълен лаик

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
Започвам да си мисля, че ако чумата е с извънземен произход то проказата 100 на 100.
Обърнете внимание на страните където са огнищата. Ваксината била труден проблем. бактерията не можела да се поддържа в лабораторни уловия,а само определени бозаиници от вида американски броненосец можели да се зарязяват!
Внимание!!!
•Според Световната здравна организация болните в света от проказа са около 5 милиона души. Основно са регистрирани в Индия, Бразилия, Нигерия, Виетнам и Индонезия. В други части на света се срещат единични случаи.
http://www.lekar.bg/news-55/info-2196/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0.%D0%B5.%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE.%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%BE.%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5,.%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE.%D1%83%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0.%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
За това ,че чумата е пусната от извънземни.Хора в природата има нещо наречено мутации и грешки при копирането.Ако бяхте запознати с тематиката (а аз съм)то щях те да се чудите защо няма други такива пандеми.РАЗБЕРЕТЕ-НЕИЗБЕЖНО Е!
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
От хуманна гледна точка, всички хора имат право на пълноценен и дълъг живот, но знаем че на практика сме далеч от този идеал. На Запад, а и в Близкия изток има определени кръгове и сили, които ръководени от вредни расистки теории (еврейската книга “Талмуд”) се считат за “богоизбрани” и с право да потискат и унищожават другите народи. Някои лидери на тази престъпна международна масонска клика са решили още през 90-те години на миналия век да съкратят земното население наполовина! За целта се използват най-различни средства за скрит геноцид - ваксини, смъртоносни биологични оръжия (СПИН, атипична пневмония и др.), вещества предизвикващи стерилитет и у двата пола и унищожаващи имунната система, генно модифицирани растения и храни, отровни химикали, психогенератори разрушаващи нервната система, електромагнитни вълни, тектонични оръжия (изкуствени земетресения, цунами и др.), както и непрекъснати локални войни в райони на геополитически интерес. Тези хора искат да използват науката за контрол и унищожение, а не за удължаване на живота. За това трябва да сме особено внимателни относно някои научни открития, изследвания и новости, които се предлагат на широката публика и не са предназначени за “богоизбрания елит”!!!…

Извадка от "Тайните на дълголетието".

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...

Ами лично аз заставам зад това твърдение макар да не е мое лично. По това време в Европа са наблюдавани много въздушни битки на НЛО, има множество фрески, които говорят за това.
Над 100 милиона умират за 400 години. Историята не може да обясни спорадичните и странни появявания и изчезвания на Чумата.

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
Ето един интерсен линк :

http://www.cosmicchannelings.com/blog/did-aliens-create-the-black-death-and-other-diseases-during-middle-ages-are-they-still-creating-diseases-today/96

Текста е на английски език.На който му е интересна темата "Дали извънземни са създали "Черната смърт и други болеси през средните векове?" може да хвърли по едно око :)
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
  • no world order

Ами лично аз заставам зад това твърдение макар да не е мое лично. По това време в Европа са наблюдавани много въздушни битки на НЛО, има множество фрески, които говорят за това.
Над 100 милиона умират за 400 години. Историята не може да обясни спорадичните и странни появявания и изчезвания на Чумата.

малко отклонение към въздушните битки от Европа към Азия ;) в древноиндийския епос Рамаяна мн добре са описани битките между "боговете"
http://www.mythology.tribak2007.com/india-mythology6.htm

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Цяла нощ сънувах миди... И се връщам сега на символизма sHELL

Мидите са мекотели, които имат синя кръв. „Синята кръв” е символ и синоним на аристократите...
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
А, аз вчера цял ден снимах миди и не можах да смогна дори и на половината. Много са и навсякъде, днес кофти време и ме домързя.  :diablo: Толкова много кадри събрах, че не знам от де да ги подкарам.  8) Не случайно се извършва ритуал от елита шампанско - миди - хайвер.  :-X
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 00:51:27 am от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27