Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169653 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
Основите, както е казвано неведнъж, за определяне и различаване между добро и зло, колеги, се поставят най вече от семейството през първите седем години. От там нататък нещата се доизграждат. На нестабилна основа, обаче, каквото и да се построи, ще бъде изкривено и нестабилно, което естествено, не е фатално, но е изключително трудно за коригиране.
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Amrita

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
Встрани от темата, но като продължение на последните коментари, Масару Ибука (суздателят на компанията "Сони" - започнал е със 700 долара) е автор на книга "След тригодишна възраст вече е късно". През 1969 година създава "Японска асоциация за ранно развитие". Според него, активната работа по стимулиране на децата от най-ранна възраст е база за изграждането им като развити личности в различни области.

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
Да, секса продава, но можеш ли да го купуваш и правиш нон-стоп? Това осакатява сериозно най-вече половата чакра. Това е енергийният център(жлезите с вътрешна секреция), който се блокира – пренатоварва се от посланията и така се нарушава цялата енергийна система. Там Аурата(защитното енергийно поле) изтънява и се пробива. Човек с „пробита Аура” е като танк без броня – лесен за манипулации и злоупотреби.

За мен това е факт без съмнение - веднъж осъзнали манипулацията на тези скрити послания, много по-лесно ще имате аларма за тях...
« Последна редакция: Октомври 28, 2009, 13:53:05 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Няма тук случайности или „мръсното ми подсъзнание търси само това”...                

Реклама на пилешки хапки(Дейвид Айк много говори за тази реклама)? Kое от продуктите в световната закусвалня „Макдоналдс” прилича на увиснал член?              
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Eленко, понеже банките са ти любима тема, и аз да споделя нещо свързано с тях. Отивам днес в Юникредит Булбанк с намерението да си изтегля остатъка от една преведена сума. Оказва се освен, че липсват, но сметката е и на минус. Цели 40 лева липсваха. Така че банките освен със задушаващите лихви, започнаха и да пощипват по малко от сметките. Ще си потърся бележката от последната трансакция и ще отида да им я навра в устата. Така ме хвана яд, още повече като знам колко са престъпни.
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 10:49:55 am от sidewinder »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Фактите са много... Ето един нагъл факт, от който страдат(големи хора реват с глас) и са ми споделили мои клиенти в кабинета - при ипотечен кредит(към коя да е банка) пари се взимат(над 300 лв. от сметката ти) без да те уведомят за застраховка на жилището и без да те питат при кой заСТРАХовател. Ти си плащаш сам сумата(няколко десетилетия) за заСТРАХоване въпреки, че докато не изплатиш престъпните(заГробващи) лихви жилището ти е собственост на банката... Две вноски да не внесеш и имат право да те изгонят(теб и деца...) въпреки да кажем, че може да си го почти изплатил... И още нагло и престъпно е ако стане някоя щета(битовизъм - съсед те наводни, подпалиш се...) заСТРАХователя дава пари(ако въобще даде) на банката не на теб и тя преценява...

В кабинета ми идват десетки жени(и то с образование), които са принудени да работят като слугини в Гърция за да оцелее физически семейството им,и ми разкават, че лятото гърците задружно са палели банкови офиси основно на банка Пиреос(PIRAEUS BANK) - по нашите медии много информация беше спестена и манипулирана... След палежите на банки гърците дишат по-добре...

В кабинета ми идват и много служители от различни банкови офиси - те са най-много заробени(направо ги принуждават да взимат заГробващи за тях ВИП кредити)иначе губят работата си. Веднъж влезли в сатанинския капан на непосилни кредити те са подложени на нечовешко унижение(от върха на пирамидата) и са принудени да лъжат и вкарват в примката братята и сестрите си...

Каква психоанализа?

Аз правя това за мои клиенти - http://www.youtube.com/user/oknele#p/u/28/ajKmDP6T4v4   :--- http://vbox7.com/play:1d711bf9  
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 11:50:18 am от oknele »

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
  • no world order
да ги подкарваме и ние "нашите" банки  :---   :---  :---  :writer:

Аз да споделя една случка. Понеже жена ми е по майчинство и благодарение на "хубавците" от НОИ, редовно закъсняваме по вноската на кредитната и карта ( кой ни би по главите да ги вадиме   ??? ) Тъпаците от Убб редовно звънят ,като знаят мн добре причините за закъснението, но винаги и звънят от скрит номер.Един хубав ден вдигнах аз телефона и им заявих, че съм адвокат еди кой си и  като са от банката да звъннат от легитимен номер не скрит ,като престъпници и че ще заведа дело срещу тях за психически тормоз . До там! от тогава никой не е звъннал.
Просто да го
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 12:59:17 pm от goldeneagle »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
В кабинета ми идват и много служители от различни банкови офиси - те са най-много заробени(направо ги принуждават да взимат заГробващи за тях ВИП кредити)иначе губят работата си. Веднъж влезли в сатанинския капан на непосилни кредити те са подложени на нечовешко унижение(от върха на пирамидата) и са принудени да лъжат и вкарват в примката братята и сестрите си...

Банките-съвременните съвършенни "робовладелци".Съчетанието е : свръх материално мислене+американска мечта, брутални реклами за всичко, доброволно, с желание теглене на потребителски и/или жилищен кредит.Обещана ниска лихва, която после задължително се увеличава-право на банката, с което се съгласяваме при подписване на договора.
А за такова насилствено теглене на кредити от банкови служители, чувам за пръв път.Е то това вече си е насилствено заробване.Ама къде ще ходях хората, иначе няма работа.Баси с извинение наглостта. ;)
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 21:52:19 pm от marhs »

Неактивен lokmar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 239
Това си е робовладелческият строй и какви ли не данъци измислят само да те заробват още повече. Най-простият пример е искането за възстановяване на данък наследство, че какво ми е дала държавата( законната мафия ) че да ми искат данък за нещо изобщо ?

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
Е някои пичове им търсят цаката-кат гледам вирусната активност  :
-Ttojan-Banker.Win32.Banker2.ie - 23.11 h.-30.11.09  
-Email-Worm.Win32.Bagle.fj - 23.11 h.-30.11.09,  22%  
-Ttojan-Downloader.Win32.Муха.ja -  23.28 h.-30.11.09  
 ;D ;D :drinks:

« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 21:19:29 pm от marhs »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Вестник Стандарт ПЕТЪК, 16 Октомври 2009

Подозират бъг или хакерска атака

Бъг в софтуера на издателите на карти или хакерска атака са версиите, по които работят разследващите в Европа. Системата за плащане с банкови карти работи по следната схема: издател на карти (VISA, MasterСard и други) - картодържател (банките) - картов оператор (например БОРИКА, 4B и др.). В случая проблемът е възникнал при издателите и те веднага се свързват с картодържателите, каквито са банките, поясни за "Стандарт" Александър Матрозов, изпълнителен директор на БОРИКА. Въпреки че не е отчетено изтичане на пари от сметките, превантивно достъпът е спрян. Колегите от Испания са наблегнали главно на превенцията, смята Матрозов. Това се прави много често от издателите, когато са застрашени техните клиенти - банки и държатели на карти. Според Матрозов превантивното блокиране и на други карти, които не са засегнати, е предприето, за да се избегне възможността по каналите да се стигне до по-голям брой потребители, които да пострадат. Затова се вземат първите няколко цифри от номера на картата, която е пострадала от конкретния срив, и се изпраща сигнал да се блокират всички карти с този номер. Така че вероятно има изгорели наши сънародници, което е накарало издателя да постъпи превантивно, като блокира и останалите, отговарящи на тези цифри, с които са извършвани плащания в Испания.

Според други източници някои карти са били разчетени по време на транСакция(най-интересното е че едни банки го пишат със "з" а други със "с".  :---) в Барселона.

Валерия Стойкова

Според мои източници - моя клиентка работеща в Испания миналата седмица откри в кредитната си карта 6 000 евро повече. Веднага я посъветвах да си изтегли тези пари но от друг клон на испанската банка. Изтегли ги(чакам почерпка  ;D имам още една книга да издавам). Съветвал съм се с адвокати, защото имах два подобни случая тук(на мои клиенти да им преведат "по грешка" пари) - каквато и да е "грешката" за транзакцията на парите те са си застраховани(и да си се оправят). В крайна сметка парите са в твоя двор - значи са си твои. Точка! Проблем е само ако на тази сметка ти се превежда заплатата(защото банката може да си ти я одържа като ти оставя минимална сума по закон за биологично оцеляване). В един от случаите тук беше така... Посъветвах испанската си клиентка преди да изтегли парите да си направи друга разплащателна сметка(и то в друга банка и дори да си смени работодателя)- направи го... Засега няма "пис", а и да има "пис" - нека си пискат - може само да те блъфират и плашат с писма тип "ако обичате върнете парите... станала е грешка..."

Грешката е вярна  ;)
« Последна редакция: Октомври 31, 2009, 10:22:34 am от oknele »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
                                   BRAZIL

Brazil, where hearts were entertaining June
We stood beneath an amber moon
And softly murmured "Someday soon"
We kissed and clung together

Then, tomorrow was another day
The morning found me miles away
With still a million things to say
Now, when twilight dims the sky above
Recalling thrills of our love
There's one thing I'm certain of
Return I will to old Brazil

Then, tomorrow was another day
The morning found me miles away
With still a million things to say
Now, when twilight dims the sky above
Recalling thrills of our love
There's one thing that I'm certain of
Return I will to old Brazil
That old Brazil
Man, it's old in Brazil
Brazil, Brazil

Най-любимият ми филм - Brazil by Terry Gilliam 1985  

http://www.vbox7.com/play:705906e5  
« Последна редакция: Октомври 31, 2009, 10:14:30 am от oknele »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
Вестник Стандарт ПЕТЪК, 16 Октомври 2009

Подозират бъг или хакерска атака

Бъг в софтуера на издателите на карти или хакерска атака са версиите, по които работят разследващите в Европа.

По вероятно да е скрит бъг.Във всеки софтуер сигурно ги има, защото не може всичко да е съвършено,от пръв път.Като знаем колко ги има и из РС игрите.Но ако го набара  ;) хакер, става опасно.

Неактивен tsvety

• Четящ
  • *
  • Публикации: 23
Актуалния каталог на Кауфланд:

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
В наши дни хората винаги се шегуват с древната митология и се чудят как тези древни хора са могли да бъдат толкова „глупави”, за да се прекланят пред техните божества.

Обаче след като Рептилите са създали цяла нова партида от земни религии(независимо дали са в традиционен стил или Ню ейдж), хората в бъдеще ще поглеждат назад към нас точно по същия начин и ще питат:

-„Как са могли да бъдат толкова глупави, че да се прекланят на глупости, не ги ли е било грижа за Истината? Добре, да предположим, че просто са искали да бъдат в състояние да спят не само през нощта, тъй като са били наистина толкова слабоумни.”

Царят ще бъде ли някога гол? Отговорът на този въпрос всъщност зависи от нас -100-те(критична маса от хора- ефект на стотната маймуна) събудили се медитиращи, визуализиращи щастието и свободата си хора...

Рептилите са навлезли във всички области на нашето ежедневие(според моята "Най-голяма Истина") – религия, наука, спорт, мода, медии... Те стават видими и щом осъзнаем тази Истина. Гледайте право в очите и не се страхувайте! Един истински осъзнал духовната си сила и визуализационна(медитативна) мощ човек(и неотдаващ психичната си енергия за битовизми и интриги), кара Рептилите да бягат като гущерчета в тревата.

Не Влечугоподобни трябва да са Царе на Земята, а истински хора. Това го разбира всеки с осъзнат сън и буден живот(или поне докосващ се до тях).

Произвежданият продукт сме ние истинските хора принуждавани да живеем в стрес, страх, фалшиви и чужди на човешката природа правила, ценности и споразумения...

Рептилите заробват човечеството главно чрез преднамерено изразходване на ресурси. Отбележете, че думата „ресурси” може да се отнася до енергия, хора, запаси,време,пари...                                                                             
Те „смучат” от човека тази енергия, от паралелното ни Четвърто измерение(4Д, нисш Астрал). От там „Те” осъществяват своя контрол. И пак от там „Те" измислят всяка „велика нова идея” в съвременния живот, с която сегашния човек би смятал, че препуска напред към бъдещето, а всъщност чрез, която той потъва в поредното ново заробване, с хронично слабо физическо тяло и изтъняла Аура от преексплоатация на сексуалното удоволствие и глад за адреналин.

Тези Рептили работят в съзвучие с други, които са техни слуги и които са отлични работници в сферата на новите технологии и най-вече биогенетиката и скритите послания. Роби точно го показва в клипа си „Незадоволен”(„Undone”). Мтv не e същото...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27