Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 944316 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698


Още тогава по-будните българи са чувствували какво ще донесе педерастта Фердинад на България. Но минетмайсторите, като сегашните, които доведоха и Симеон на власт, са го крепели и са му се мазнели само да се докопат до някоя служба и възможността да крадат...


Е...Е...Еленко  >:(
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Neven приеми думите ми за Евфемизъм. Наистина не мога да ги нарека с други думи... Моята компания е от хора, които лично охраняват тези blowJobMasters(представи си колко още неща знам от извора).

От тях чувам постоянно  тези думи(на безсилие). Момчетата толкова са затънали до един в ипотеки и лихви(както 90% от сънародниците ни), че ако не им играят по свирката(охраняват и мълчат) - не получават заплата, няма с какво да платят на престъпните банки(въпреки внесените хиляди досега)и сценария до 2-3 месеца децата им да останат без храна и панел е реален... The BG MaTriX.


За мен Симеон Борисов Сакскобургготски(както и бодигарда му сега) е служител(нещо като франчайзер) на истинския световен елит, управляващ Земята от векове. Симеон Сакскобургготски е кръвен роднина на кралица Елизабет II и рода й, който преди да приеме името Уинзор миналия век се е казвал Сакскобурггота. Факти без съмнение. В моите книги, теории и факти за мен истинските господари на света са влечугоподобен(рептилски) елит. Да, такива бивши и настоящи лидери като Симеон по света са просто представители, франчайзери дори влечугоподобни хибриди. Те не са истинския елит, те са слуги. Аналогията е следната, ако не си доволен от стока в голяма веригата магазини, ти ще се оплакваш на касата, която е нещо като Съд, най-много да стигнеш до регионалния мениджър, но човек никога не може да стигне до истинските собственици. За по-събудените хора по света е ясно, че големите корпорации и банки са наши собственици и по-близко до елита, а не президенти и министър-председатели.

Симеон Сакскобургготски първо никога не е бил Цар за мен! Сакс-Кобург-Гота не са наша българска кръв! В Австрия палатите на кобурготите са отнети в полза на държавата имоти. Те се посещават като турстическа атракция и Симеон и неговата фамилия могат да застанат там като експонати, но след като си платят входа на музея. В Германия също няма аристократични титли. Някогашната им титла могат да си я ползват като част от име. В Турция също всичките имоти на последният турски султан са отнети и неговите жени, заедно с всичката им челяд е изпъдена от Турция. Симеон Сакскобургготски знае колко хора го проклинат днес, да него и цялата му фамилия. Осем години този господар на мълчанието следва твърдо максимата – „българите докарани до мизерни доходи и крадени от престъпни лихви на банките, го плюят той се прави, че дъжд вали...”.


„Това, което е трудно да се разбере е как може толкова малка група от стотина мъже и няколко жени да контролират 6 милиарда население. Всъщност е по-лесно, отколкото мислите. Тези хора работят по системна методология, при която взимаш парче пай, представете си го, и го разрязваш на много малки парчета. Начело на парчетата поставяш свой доверен човек. И така, контролирайки тези хора ти контролираш цялата организация. Например Пол Улфовиц, който управлява Световната банка, чрез него можеш да контролираш цялата структура. Не ти трябва да контролираш какво мислят миячът и чистачът, а само да контролираш какво мисли и чувства Улфовиц. Това, което той прави ще проникне в цялата организация. Така дори с много малко хора, контролираш милиарди.”

                                                                                                                    Даниел Естулин
« Последна редакция: Август 15, 2009, 14:08:38 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен ga3l

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
A как би следвало да тълкуваме това в православна църква:

http://i533.photobucket.com/albums/ee333/veshti4ka/faaa52ca.jpg« Последна редакция: Август 15, 2009, 19:35:37 pm от ga3l »

Неактивен ga3l

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
В http://star05.net/  има много по темата за Масонските мистрии!
Истинската сатанинска Кабала е в архитектурата и в символите на всички важни културни(идва от Култ към...) сгради по света и у нас!

Гледайте филма „Манджурският кандидат”(The Manchurian Candidate) с Дензъл Уошингтън, който е почти пълна истина за технологията на „мозъчния контрол”(mind control) над висши политици. Не е сигурно само кога те са обсебени, сменени от човешки двойник, рептилски клонинг, или е рептил с технология - човешки холографски камуфлаж... Сигурно е, че отдавна не са хора. Ето как реагира представителят на републиканската партия Маккейн, в заключителната част на последния дебат със Сенатор Барак Обама в Ню Йорк, на 15 Октомври 2008 г. – с няколко потресаващи змийски оплезвания и гримаси пред цял Свят.

На другия ден много интернет потребители качиха запис в сайтовете за споделяне на видеофайлове. Много бяха премахнати, но видеото все още може да се види -
http://vbox7.com/play:2d01a5a5
« Последна редакция: Август 15, 2009, 13:13:49 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Морфей

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 492
Тия символи ги има във всички църкви и то по целия свят. Католически, евангелски, православни и каквито ви дойдат на ума. От където са тръгнали масоните от там и църквите - Римската империя. Христос незнам да е правил църкви и изобщо да е казвал да се правят такива. Погледнете римската архитектурата и христянските храмове, нямат голяма разлика. Символите са език на духовете - богове, на които елита служи от хиляди години. Всички обществени сгради по цял свят са построени в този стил, където има масони има и такава архитектура. Даже много стари древнио римски храмове са преобразени в църкви. В интернет е пълно със снимков материал който има желание сам може да си намери хиляди доказателства. И в книгите на Еленко има много писано по тази тема ! Така че като ходите на църква внимавайте на кого се молите. Всяка зграда от стила на римската архитектурата е дейставащ храм на духовете-богове. 
« Последна редакция: Август 29, 2009, 22:03:54 pm от Морфей »

Неактивен ga3l

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
Благодаря за отговора Морфей, аз отдавна не ходя на църкви, но въпреки това въпроса ме вълнува.

Днес се сетих за един мой сън преди 5-6 години, веднага си го бях записала на хартия защото знаех, че е много важен. Живеех в някакво зомбирано общество, като контрола го осъществяваха чрез водата, храната, телевизията и навсякъде имаше камери. Много бях шокирана след като в интернет попаднах на различните конспиративни теории. Не можех да си обясня как се е зародил тоя сън в главата ми без преди това да имам представа за подобни схеми на манипулиране и контрол над съзнанието.

След като чух теорията за 100 маймунки ми се изясниха нещата ..  :yes:  

Та ще използвам възможността от тази трибуна да благодаря на тези маймунки., които са помогнали за осъзнаването ми .. Благодаря!     :drinks:  ;D
« Последна редакция: Август 15, 2009, 16:31:24 pm от ga3l »

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Критична маса от истински хора - ефект на 100-те маймуни, трябва да осъзнае "Асфалтовия олтар за кръв и енергия от човеците"

Това е пробив в Матрицата Ферма...
« Последна редакция: Август 17, 2009, 00:31:25 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
            Асфалтов олтар - няма да спра да го повтарям

Преди месеци България беше в национален траур, защото нелепо загинаха заедно десетки души... А сега август, 2009 г. когато статистиката е над 90 смъртни случая само за месец на наши сънародници отиващи или връщащи се от море – има само суха статистика...

Жертвоприношенията в древността са били за страх, подчинение и кървища, източващи психичната енергия(Лууш) на наивните хора. Това е храна за Рептилите - маскирани като богове и идоли. Жертвоприношенията и страданията в чест на Молох и Кетцалкоатъл стават и днес по асфалтовите магистрални олтари. Но днес в 21-ви век ги правим всеки ден, „доброволно”, в името на Егрегора на скоростта, суетата и самочувствието на отличен пилот. И кой казва, че всеки трябва да шофира? Това е дарба. С алкохол или без алкохол ако си слаб шофьор, си си слаб шофьор. Това не те прави по-малко мъж или мацка. Това е безумие с тенекиени ковчези. Всеки ден умират хора(у нас) в автомобилни катастрофи и средно на година броя им е чудовищен.

Това е по-зле от война, това е кървава ферма! Събудете се! Вижте безумието! Навсякъде по света има ограничения на скоростта до 120-130 км/ч. Има глоби, фуражки със светещи жилетки и радари, дебнения, антирадари, присветквания с фарове и други хитрини. Само аз ли виждам световния заговор за кървав Лууш? Проумейте го! Е след като навсякъде законът ограничава до 130 км/ч максимум скоростта на колите, кой безумен закон позволява на автомобилните корпорации да произвеждат автомобили, развиващи скорост 200-300 км/ч?

Съвременни змийски олтари на Молох и Кетцалкоатъл за „Енергия от хората”.

Всички сме нечии синове и дъщери, всички имаме загинали или пострадали в „асфалтово жертвоприношение”. Събудете се! Все едно да ти дадът след бутафорен изпит пистолет с хаосни и бойни патрони и да те ограничат със закон и затвор да не използваш бойните. Събудете се! Днес в България най-големите престъпници са и автомобилните инструктури и хората в изпитващата система, които допускат некадърници да имат книжки. Да шофираш кола е дарба! Въпрос на време е те да станат убийци. Да, аз Еленко Ангелов съм много лош, некадърен и разсеян шофьор. Не ми трябваше много време да го разбера. Аз не шофирам и оставям това на можещите. Това не ме прави по-малко мъжкар. Колко време ви трябва да разберете за някой или за себе си, че не става за шофьор? Ако намерите поне малко смелост да го признаете първо пред себе си, после е по-лесно и пред близките и колегите ви. За мен е изход да върнете свидетелствата си за правоуправление, не ги подновявайте или ги скъсайте, ако сте слаб водач на МПС. Свалете дулото на пистолета! Сега! Събудете се! Не участвайте в жертвоприношенията! Вие имате други дарби! Докажете се в леглото, в бизнеса, в работата, в семейството си! Ние, сто събудили се маймуни(критична маса от истински хора) имаме сила да променим(избегнем) това безумие! Да осъзнаем глупостта, конспирацията и да дадем личен пример! Не ставай жертва и палач! Това е пробив във Фермата. Ако не можеш да караш, не карай! Както в древността хората са страдали от кървавите жертвоприношения в името на рептилски фалшиви идоли и богове, така и днес милиони преживяват безумието на асфалта с кървави сълзи. Това е издоена психична енергия. Тя е храната на тези видими и невидими паразитни, влечугоподобни същности. Страхът, стресът(осъзнат и неосъзнат) от яда и треперенето всеки ден по светофари, страданието и последствията от безумни изпреварвания и мъжкарски доказвания е трагично изцеждане в Матрицата Ферма. Къде си мислите(ако изобщо мислите) отива енергията ви по време на тези психични процеси. Подавайки се на демоните на скоростта, доказването и перченето вие сте обречени на заколение. Спестена, неизхабена за яд психичната енергия привлича в живота щастие и благодат. Винаги има избор между предпазливост и страх.


Dir.bg - Авторът Еленко Ангелов: Сложете край на войната по пътищата
19 май 2009
Психологът и автор на конспиративни книги Еленко Ангелов призова от трибуната на „Часът на Милен Цветков” всички некадърни шофьори да се откажат от книжките си, наричани от него „разрешителни за оръжие”.

Според Ангелов не е нормално при ограничения на скоростта от 120 - 130 km/h, да се произвеждат коли, които вдигат 200 до 300 km/h. В ефир психологът се отказа от подновяване на шофьорската си книжка и заяви, че за да кара, човек трябва да има дарба и дори дългогодишната практика няма да му помогне. Друга идея и път за изход на Ангелов е „колегите” да си присветват с дълги светлини не само, когато видят полицай, а постоянно, за да предупреждават останалите на пътя да убият демона на скоростта.

Вижте видео - http://vbox7.com/play:7134eb03


                           Още холографски парчета Истина

С какво се задвижват автомобилите - тези тенекиени ковчези? Да, с нефт(петрол) -метан, етан, пропан, бутан, бензин, нафта и керосин. Петролът(petroleum, „земно масло” - от гръцки petra – скала, и elaion – масло или латински oleum) е образуван през последните няколко милиона години от непълно разложени растителни и животински остатъци, заринати под дебели и тежки слоеве от скала. Животинските остатъци са най-вече от планктонови организми и древни динозаври(влечугоподобни). В съвременния свят нефтът често е наричан „черно злато” и „динозавърска кръв”. При преработката на нефта Големите Психопатски Корпорации замърсяват безвъзвратно околната среда и са виновни за 90% от раковите заболявания по света. Филмът „Корпорациите”(„The Corporation”, www.kolibka.com) ще ви го докаже с факти. Интересен е факта, че в онзи строй преди 10 ноември бяхме затрупани с рептилското лого на държавната фирма „Петрол” – огнен дракон.
Излиза, че днес не е нужно явно да правим ритуали на рептилския бог Молох, изискващ пълно подчинение и непрекъснати човешки жертви, а е достатъчно да спазваме сатанинския преднамерен дизайн. Той е – да търпим психопатските корпорации, които предизвикват раковите заболявания, да понасяме кървавите американски и руски петролни войни за „Динозавърска кръв” и да пълним „тенекиите си за предвижване” с гориво и да вдигаме демонска скорост над 100 км/ч. по скапаните асфалти. Дали ти или твои близки ще страдат от рак или катастрофи(или и от двете), на програмиралите това безумие Рептили им е все едно. Стресът е храна за тях. Важното е истинските хора да страдат и да се страхуват. Така тяхната психична енергия е източена като от вампирски зъби. Да знам, че цялата ни съвременна цивилизация е базирана на петрола, но на каква цена?
Най-видим символ за това, което твърдя е рептилско лого на емблемата на Алфа Ромео! Да, това не е огнедишащ змей, както мнозина смятат, а ацтекския бог Кетцалкоатъл, идентичен на герба на миланската фамилия Сфорца. Рептил поглъщащ жив човек. Това е по-скоро символ на автомобило - асфалтовия олтар, заменил този в древността. Вижте само това - компанията Alfa Romeo планира да създаде най-мощната версия на суперавтомобила 8C Competizione - GTA. Това заяви главата на италианската марка Лука де Мео в интервю с изданието „AutoTelegraf”. Моделът е обзаведен с бензинов силов агрегат с максимална мощност 450 к.с. и 4,7-литров работен обем. Моторът е заимстван от Мазерати(„Maserati”). Куплиран е с 6-степенна предавателна кутия с двоен съединител. Звяр, нали? Такава мощност в ламарина е дяволски капан. В него падат богати фукльовци и потърпевшите от техните рискове шофьори. Не е случаен и факта, че логото на Мазерати е тризъбеца на Нептун, а по късно в библията е присвоен като символ на Сатаната. Да това е дяволски тризъбец за набождане на хора в адските казани. Събудете се и спираме общия кошмар!
              

За мен, колкото и наивно на някои мъжкари, да се струва следното ми радикално решение то е изход от кървавата Ферма. Само ако имах такава власт, предлагам(нареждам), както разни маниаци тук в България, а и по света си слагат чипове на двигателите, за да увеличават мощността на колата, а от там и скоростта, така да се въведе производство(или законно поставяне на чип-тунинг) от корпорации или правителствата, на чипове за ограничение на скоростта до 90 км/ч. Всички по-нови коли имат тази опция. След като всички ревем и сме източвани от тази „Война по пътищата” нека това стане реалност! Да гласуваме за Лидер, който ще изпълни този проект! От дете карах баща ми, а и до днес съветвам да се дават лъжливи светлинни сигнали(пресветкания с фарове), предупреждаващи за полиция. И това е изход. Нека стане масово, това ще убие Демона на скоростта! Ако искате да видите рептилското око на Демона, притворете леко очи и се вгледайте в емлемата на Лада. Получава се, стилизирано змийско око, не само руска лодка. Няма съвпадения, всичко е умишлен дизайн. Дори и дизайнерите на лога не подозират на кой Егрегор служат.


          
...Lada, Mustang Shelby GT500, Dodge Viper snake… В друга част ще разкрия още лога и конспиративни, невидими за обществото връзки. Пристрастените към скоростта да си ходят на картинг, Формула 1 и на „Speed Fest”(фестивали на скоростта). Наречете ме мечтател, но не сам само аз, 100 човека сриваме рептилския жертвеник!
« Последна редакция: Август 18, 2009, 10:51:47 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен MB

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
oknele, бих искал да попитам, взимаш ли всичко за чиста истина, вярваш ли 1:1?
ABC

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Аз не вярвам! Аз знам! Имам вяра на ниво знание(осъзнаването според мен, разбира се - близо до чистата истина)... "Вярата" е вятър работа. Осъзнаването на общата картина струва колкото хиляди молитви. Дори много, много повече...

А 1 към 1 има само в канал 3 при Сашо Диков...

Лека нощ от мен, дано не се разводни темата(пак) от последните ми постове... За мен те са много важни.
« Последна редакция: Август 17, 2009, 19:30:43 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен MB

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
Аз не вярвам! Аз знам! Имам вяра на ниво знание(осъзнаването според мен, разбира се - близо до чистата истина)... "Вярата" е вятър работа. Осъзнаването на общата картина струва колкото хиляди молитви. Дори много, много повече...

А 1 към 1 има само в канал 3 при Сашо Диков...
Добре, да разкараме тия приказки за "Бог" и "вярата", че им отмина времето.
Убедеността пред разума, интересно, знаете това, което ни е дадено, като информация, истината е относително понятие.
ABC

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
"Истината ще ви направи свободни..."

Истината за мен е преди всичко информация, знание, факти, находки и релативно мислене.

Изход е да преосмислим досегашната си представа, че приказки, песни и легенди за змейовете са просто измислици. Трябва да се съзрат истинските ядра истина! Чуйте и проумейте това - мъдрият български народ казва за приказките следното:
„Да не бе станало, не би се говорило!”

От разказите и песните за влечугоподобните става ясно, че са съвместими сексуално с хората, но те категорично не са човеци, въпреки че са много по-хитри. Те притежават още припокриващи се белези от приказки от цял свят – летят, имат опашка, много са силни и често носят странни блестящи дрехи:

„Някога змейовете живеели по Земята сред хората. Имали криле и дълги опашки и носели дрехи от блестящи люспи, които огрявали всичко наоколо като Слънце...”
                
                „Дядо Трак и последният Змей”, Българска народна приказка

Днес разпознаваме тези странни блестящи дрехи на влечугоподобните като рептилска извънземна униформа - гащеризони от изкуствена материя и ги свързваме с фактите за Рептилите, описани от служителите в подземните военни бази(Едуин Костело, Фил Шнайдер...), които са тясно свързани с НЛО.

В миналото народът е реагирал съобразно скромните си възможности и ги е описвал в песните си като противодействие на влечугоподобните, превръщащи се в хора:
„Радка на Змея думаше – Змейоле ле, огнян, та пламян, като си огнян та пламян, мож ли запали туй сено, още туй снопе? Змеят на Радка думаше – Радке ле, мома хубава, снопето, радке запалвам, сеното,Радке, не мога, че има билки всякакви, кумата и кумунигата и едностърката тинтява. Ко си сеното запаля, с тебе ще се разделя. Радка бе хитра и разумна, че си сеното запали, че се със Змея раздели.”
                                                            
                „Мома се отърва от Змей”, Българска народна песен

Само ако узнаете колко се припокриват балканските с африканските приказки за змейове…

В много от митовете дори може да се стигне до извода за физическата поносимост и доброволност при сексуалния контакт. Дори много повече – Змеят в някои случаи е толкова привлекателен(като Брат Пит и Дейвид Бекъм сега  :hi:), че дори момите и по-големите жени сами пожелават Змея, често и с много драматични последствия и предателства:

„В това време, когато момъкът бил при момата, Змея отишъл при майка му. Но тъй като бил голям хубавец, майката го харесала и поискала да се вземат, но се страхувала от сина си”
И накратко – тогава майката и Змея измислили пъклен план да погубят сина като го подложат на различни тежки изпитания, за да могат да живеят заедно и да се наслаждават на сексуалните си игри... Накрая обаче злия план е разкрит и те били наказани от момъка:
„Синът рекъл – Ти ми беше майка, както аз бях твои син... Но на тебе ти стана по-любим Змея(някои змии имат два полови члена  :rofl:), та се наговорихте да ме погубите. Но сега зла смърт от мен ви чака. И ги бастисъл...”
            
„Царска дъщеря, чума или ламя и най-малкият й брат”, Българска народна приказка

Благодаря на Тони Маркс за информацията от книгата „Фолклорът – забулената реалност”!
 
« Последна редакция: Август 18, 2009, 10:45:19 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Давайте лъжливи светлинни сигнали - пресветкания с фарове, предупреждаващи за полиция! Това е изход. Нека стане масово, това ще убие Демона на скоростта!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен mr_Fan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Здравейте на всички.Във връзка с тези мидички, които по-горе си показал Еленко,наскоро гледах филма "Деветата порта" с Джони Деп(може би си го гледал, може би не).Филм, в който изключително много наблягат на масонските символи(понякога трябва да се загледаш изключително много, понякога просто ти избождат очите с тях).Та в този филм, на един от кадрите, старец беше удавен във фонтан с формата на мида досущ като тези на снимките по-горе.След два кадъра обаче табела на "Shell" силно привлича погледа на зрителя, а по-нататък главния герой просто така решава,че му е свършил бензина и зарежда случайно(според мен не) на бензиностанция "Shell".В друг филм с Никълъс Кейдж, втората част на "Съкровището", главните герои влизат в библиотека където се намира заветната книга на президентите около, която се върти целия сюжет.На входа на библиотеката също силно натрапват на зрителя този символ.Явно е, че за масоните тази мидичка е един от символите, с които кореспондират помежду си, и както ти си посочил на снимките, това символизира влечугоподобния произход на "хората",които владеят света или може би връзката им с влечугоподобните като богът на ацтеките и маите Катцелкоатъл-пернатата змия, на твоята снимка.
Няма по-безнадеждно поробени от тези, които грешно вярват, че са свободни!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27