Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 944336 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен elven

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Уважаема elven темата тук е Относно: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3 и ще има цитати.

а за това v for victory, viktoria_koen и [email protected] Сон, винаги си имала сива фантазия...

Критиката ти към мен си е съвсем заслужена злобна или не. Бог за мен е закон - еднаквото привлича еднакво. Аз съм правил същите лични критики към други и то точно в твой стил... С една разлика винаги съм си бил с името и лицето. Било то във форуми или ... не се крия и с proxy!Потретвам се но - благодаря ти за вниманието и старанието, което ми отделяш... Ако искаш да ме нараниш - успя(за момент),ако искаш да продължиш - то си е твое право... с всички средства... Може и да греша и да не си Сон... но аз го "изживях" все едно си Сон...  :'(
elven пишеш - За една добра кауза са нужни също толкова добри и чисти хора.
Ок - нека има повече хора като теб :-*
    


E, не мога, трябва да го направя:   ???  ???  :--- :o  :o  :o  :o  :o

?!?

Сон? ? ? ?
Лични критики, припознавания...
В какво се забърках???!? За какво става дума? Нагазих дълбока в световната конспирация май.  ;D

Докато те възхваляват всичко е наред, щом някой ти каже директно, че това, което си направил не е качествено (дори само от елементарна граматична гледна точка), излиза че има нещо лично против теб...

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Докато те възхваляват всичко е наред, щом някой ти каже директно, че това, което си направил не е качествено (дори само от елементарна граматична гледна точка), излиза че има нещо лично против теб...

 :-* Ок - може би, си права... от зодията е...
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Молох
  Молох е древен бог на Слънцето, огъня и войната в семистската митология, на който се принасяли в жертва деца дори и от знатни семейства. На това езическо божество служели израилтяните и през скитанията в пустинята и след това в Палестина - 4Цар. 23:10; Ез. 20:26,31. Жертвите, които принасяли на Молох били главно човешки жертви, но най-вече деца, които хвърляли живи в силно нажежените ръце на статуята му. Според Стария Завет, Молох е другото име за Ваал. При евреите Ваал се трансформирал в Молох. Финикийците (създателите на парите), които са имали за върховен бог Ваал и картагенците, техните поселници, са служили на този образ с подобни ужасни жертви, както римляните са обожавали Сатурн. Преносно Молох означава - тиранична и безпощадна сила, която изисква пълно подчинение или непрекъснати човешки жертви. Луциферианството(сатанизъм) произлиза от древното семитско(еврейско) езичество.
                                 
Не е случаен фактът(холографско парче от пъзела), че Молох е вид влечуго, гущер. Да, Рептил, кръстен на древния бог. Молохът(Moloch horridus), известен още като Бодлив дявол, е влечуго от разред люспести и единствен представител на рода Молохи. Въпреки страшния си външен вид той не е отровен, а почти безобиден. Покрит е с конусовидни бодли. На тила има мастен израстък - „фалшива глава”.
...

Молох е фалшив бог на Слънцето. Едно от многото имена на Мрака.

...


Малко извън темата ли?

  Жертвоприношенията в древността са били за страх, подчинение и кървища, източващи психичната енергия(Лууш) на наивните хора. Това е храна за Рептилите - маскирани като богове и идоли. Жертвоприношенията и страданията в чест на Молох стават и днес по асфалтовите, магистрални олтари. Но днес в 21-ви век ги правим всеки ден, „доброволно”, в името на Егрегора на скоростта, суетата и самочувствието на отличен пилот. И кой казва, че всеки трябва да шофира? Това е дарба. С алкохол или без алкохол ако си слаб шофьор, си си слаб шофьор. Това не те прави по-малко мъж или мацка. Това е безумие с тенекиени ковчези. Всеки ден умират няколко българи(у нас) в автомобилни катастрофи и средно на година броя им е чудовищен. Това е по-зле от война, това е кървава ферма! Събудете се! Вижте безумието! Навсякъде по света има ограничения на скоростта до 120-130 км/ч. Има глоби, фуражки със светещи жилетки и радари, дебнения, антирадари, присветквания с фарове и други хитрини. Само аз ли виждам световния заговор за кървав Лууш? Проумейте го! Е след като навсякъде законът ограничава до 130 км/ч максимум скоростта на колите, кой безумен закон позволява на автомобилните корпорации да произвеждат автомобили, развиващи скорост 200-300 км/ч? Съвременни змийски олтари на Молох и Кетцалкоатъл.

           

Всички сме нечии синове и дъщери, всички имаме загинали или пострадали в „асфалтово жертвоприношение”. Събудете се! Все едно да ти дадът след бутафорен изпит пистолет с хаосни и бойни патрони и да те ограничат със закон и затвор да не използваш бойните. Събудете се! Днес в България най-големите престъпници са и автомобилните инструктури и хората в изпитващата система, които допускат некадърници да имат книжки. Да шофираш кола е дарба! Въпрос на време е те да станат убийци. Да, аз Еленко Ангелов съм много лош, некадърен и разсеян шофьор. Не ми трябваше много време да го разбера. Аз не шофирам и оставям това на можещите. Това не ме прави по-малко мъжкар. Колко време ви трябва да разберете за някой или за себе си, че не става за шофьор? Ако намерите поне малко смелост да го признаете първо пред себе си, после е по-лесно и пред близките и колегите ви. За мен е изход да върнете свидетелствата си за правоуправление, не ги подновявайте или ги скъсайте, ако сте слаб водач на МПС. Свалете дулото на пистолета! Сега! Събудете се! Вие имате други дарби! Докажете се в леглото, в бизнеса, в работата, в семейството си! Ние, сто събудили се маймуни имаме сила да променим(избегнем) това безумие! Да осъзнаем глупостта и да дадем личен пример! Не ставай жертва и палач! Това е пробив във Фермата. Ако не можеш да караш, не карай! Както в древността хората са страдали от кървавите жертвоприношения в името на рептилски фалшиви идоли и богове, така и днес милиони преживяват безумието на асфалта с кървави сълзи. Това е издоена психична енергия. Тя е храната на тези видими и невидими паразитни, влечугоподобни същности. Страхът, стресът(осъзнат и неосъзнат) от яда и треперенето всеки ден по светофари, страданието и последствията от безумни изпреварвания и мъжкарски доказвания е трагично изцеждане в Матрицата Ферма. Къде си мислите(ако изобщо мислите) отива енергията ви по време на тези психични процеси. Подавайки се на демоните на скоростта, доказването и перченето вие сте обречени на заколение. Спестена, неизхабена за яд психичната енергия привлича в живота щастие и благодат. Винаги има избор между предпазливост и страх.

         
Още холографски парчета Истина
 С какво се задвижват автомобилите - тези тенекиени ковчези? Да, с нефт(петрол) - метан, етан, пропан, бутан, бензин, нафта и керосин. Петролът(petroleum, „земно масло” - от гръцки petra – скала, и elaion – масло или латински oleum) е образуван през последните няколко милиона години от непълно разложени растителни и животински остатъци, заринати под дебели и тежки слоеве от скала. Животинските остатъци са най-вече от планктонови организми и древни динозаври(влечугоподобни). В съвременния свят нефтът често е наричан „черно злато” и „динозавърска кръв”. При преработката на нефта Големите Психопатски Корпорации замърсяват безвъзвратно околната среда и са виновни за 90% от раковите заболявания по света. Фимът „Корпорациите”(„The Corporation”, www.kolibka.com) ще ви го докаже с факти. Интересен е факта, че в онзи строй преди 10 ноември бяхме затрупани с рептилското лого на държавната фирма „Петрол” – огнен дракон.
Излиза, че днес не е нужно явно да правим ритуали на рептилския бог Молох, изискващ пълно подчинение и непрекъснати човешки жертви, а е достатъчно да спазваме сатанинския преднамерен дизайн. Той е – да търпим психопатските корпорации, които предизвикват раковите заболявания, да понасяме кървавите американски и руски петролни войни за „Динозавърска кръв” и да пълним „тенекиите си за предвижване” с гориво и да вдигаме демонска скорост над 100 км/ч. по скапаните асфалти. Дали ти или твои близки ще страдат от рак или катастрофи(или и от двете), на програмиралите това безумие Рептили им е все едно. Стресът е храна за тях. Важното е истинските хора да страдат и да се страхуват. Така тяхната психична енергия е източена като от вампирски зъби. Да знам, че цялата ни съвременна цивилизация е базирана на петрола, но на каква цена?
Най-видим символ за това, което твърдя е рептилско лого на емблемата на Алфа Ромео! Да, това не е огнедишащ змей, както мнозина смятат, а ацтекския бог Кетцалкоатъл, идентичен на герба на миланската фамилия Сфорца. Рептил поглъщащ жив човек. Това е по-скоро символ на автомобило - асфалтовия олтар, заменил този в древността. Вижте само това - компанията Alfa Romeo планира да създаде най-мощната версия на суперавтомобила 8C Competizione - GTA. Това заяви главата на италианската марка Лука де Мео в интервю с изданието „AutoTelegraf”. Моделът е обзаведен с бензинов силов агрегат с максимална мощност 450 к.с. и 4,7-литров работен обем. Моторът е заимстван от Мазерати(„Maserati”). Куплиран е с 6-степенна предавателна кутия с двоен съединител. Звяр, нали? Такава мощност в ламарина е дяволски капан. В него падат богати фукльовци и потърпевшите от техните рискове шофьори. Не е случаен и факта, че логото на Мазерати е тризъбеца на Нептун, а по късно в библията е присвоен като символ на Сатаната. Да това е дяволски тризъбец за набождане на хора в адските казани. Събудете се и спираме общия кошмар!
   ...           

За мен, колкото и наивно на някои мъжкари, да се струва следното ми радикално решение то е изход от кървавата Ферма. Само ако имах такава власт, предлагам(нареждам), както разни маниаци тук в България, а и по света си слагат чипове на двигателите, за да увеличават мощността на колата, а от там и скоростта, така да се въведе производство(или законно поставяне на чип-тунинг) от корпорации или правителствата, на чипове за ограничение на скоростта до 90 км/ч. Всички по-нови коли имат тази опция. След като всички ревем и сме източвани от тази „Война по пътищата” нека това стане реалност! Да гласуваме за Лидер, който ще изпълни този проект! От дете карах баща ми, а и до днес съветвам да се дават лъжливи светлинни сигнали(пресветкания с фарове), предупреждаващи за полиция. И това е изход. Нека стане масово, това ще убие Демона на скоростта! Ако искате да видите рептилското око на Демона, притворете леко очи и се вгледайте в емлемата на Лада. Получава се, стилизирано змийско око, не само руска лодка. Няма съвпадения, всичко е умишлен дизайн. Дори и дизайнерите на лога неподозират на кой Егрегор служат. 

...

Lada, Mustang Shelby GT500, Dodge Viper snake… В друга част ще разкрия още лога и конспиративни, невидими за обществото връзки. Пристрастените към скоростта да си ходят на картинг, Формула 1 и на „Speed Fest”(фестивали на скоростта). Наречете ме мечтател, но не сам само аз, 100 човека сриваме рептилския жертвеник! Събудете се, сега!

Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Нашите Души & Правилa

     

  Подобно на Йеронимус Бош швейцарският художник Гигер безмилостно ни показва точно анаболизма(синтеза) и катаболизма(окислението) на нашите същности в Астрала. В творбите му се виждаме манипулирани от змийски изчадия във вид на пълзящи ембриони и зародишни лавроподобни същества. И слабо защитени от клетъчните мембрани на егото ни, очакващи момента на метаморфоза и прераждане. Проектите и рисунките за филма „Пришълецът”(„Alien”) на режисьора Ридли Скот му носят широка международна известност. Душите на истинските човешки същества, а не на органичните портали съществуват в по-висше измерение в рамките на тази вселена и поради тази причина са все още под контрола на Мрака. Нашите души първоначално са дошли от Истинската Реалност, но сега те са във Фалшивата Реалност, те са затворени в духовни клетки, създадени от Мрака. Тези клетки са това, което ние наричаме „душа”. Будното ми его най-трудно прие този урок... Човешките същества погрешно приемат, че правилата произхождат от благосклонен бог, когато в действителност оригиналният източник на правила е един зъл, фалшив бог. Мракът! Фалшивите богове не са всемогъщи и поради тази причина имат нужда да налагат правила на своите творения, с цел да ги контролират, да им дават енергия. Поради същата причина кървавите ритуали и религиите на Земята са били измислени от Рептилите с цел контрол над човешките същества. И за това имат толкова много безумни правила.

Повтарям се но...

Това е по-зле от война, това е кървава ферма! Събудете се! Вижте безумието! Навсякъде по света има ограничения на скоростта до 120-130 км/ч. Има глоби, фуражки със светещи жилетки и радари, дебнения, антирадари, присветквания с фарове и други хитрини. Само аз ли виждам световния заговор за кървав Лууш? Проумейте го! Е след като навсякъде законът ограничава до 130 км/ч максимум скоростта на колите, кой безумен закон позволява на автомобилните корпорации да произвеждат автомобили, развиващи скорост 200-300 км/ч? Съвременни змийски олтари на Молох и Кетцалкоатъл.

Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Затова си позволих да издам  "Лека нощ Нещастие" - Част 3... Тя е част от моята "Най-голяма Истина"

Ако ви надух главата с цитати от "Лека нощ Нещастие" - Част 3... или ви досадих с "Егото си"... спирам(за малко) 8)
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Ще се постарая да не допускам досадни правописни грешки... но за пунктуацията... не обещавам.
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 463
Затова си позволих да издам  "Лека нощ Нещастие" - Част 3... Тя е част от моята "Най-голяма Истина"

Ако ви надух главата с цитати от "Лека нощ Нещастие" - Част 3... или ви досадих с "Егото си"... спирам(за малко) 8)
Много!
Направо се убедих, че разумната дискусия е невъзможна.
Даваш вид на човек, който не умее да слуша, а умее само да приказва.

Напълно стандартно поведение за шарлатани. Трябва да се пробваш в политиката. С това поведение ти гарантирам успех.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
...разумната дискусия е невъзможна. Даваш вид на човек, който не умее да слуша, а умее само да приказва...

Да - Tangrata_ това не е само твое мнение... много мои близки са съгласни с теб ;) Суета, суета, суета моя най-силен Демон. Боря го, но явно без много видими резултати...

 Поздрав за теб - The Charlatans - Oh Vanity

http://www.youtube.com/watch?v=CmxHIklXnQU

http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Митът за пещерата
В разговор с Главкон Сократ гради следната представа: Ние, хората, приличаме на затворници в една пещера. Така сме приковани, че можем да виждаме само стената в дъното на пещерата. Далеч зад нас гори огън, а между нас и огъня минава път, по който хора носят различни предмети: вещи, статуи, фигури на животни. Някои от носещите говорят, други мълчат. Ние, окованите, виждаме само сенките, които се отразяват в дъното на пещерата; чуваме само думите, които някои от сенките произнасят. Ала може да се случи така, че някой от окованите да се освободи. Тогава той ще може да обърне погледа си и ще види, след болката от светлината, действителните предмети. Естествено, освободеният може и да не понесе болката, и да предпочете да си съзерцава това, на което е свикнал - сенките; може да се противи, рече ли някой да го освобождава. Но може и да излезе от пещерата и да види най-истинската светлина - тази на слънцето. Тогава той ще прозре причината, поради която някои неща стават сенки и ако му се наложи да се върне в пещерата, сигурно ще поиска да сподели с останалите затворници истински видяното, ще заспори с тях и дори ще иска да ги освободи, за да ги приобщи към благодатта на светлината. Те първо ще му се изсмеят, а след това, остане ли непреклонен в желанието си да ги освобождава, биха го и убили.


Платон
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
За мен това е ИЗХОД от ФЕРМАТА -

Виждаш ли... разбери, че не е една борба със сражения. Не е някаква освободителна война. Никакво оръжие не ще трябва да се използва. Дори един пръст не ще трябва да бъде вдигнат. Повечето хора се питат как
някой може да определи разликата.Питат се, щом всичко това е толкова просто
и всичката тази информация е на разположение, защо някой друг не победи своите страхове и да промени света за всички останали? Това е най-трудния и красив въпрос за разрешаване.

Твоята действителност те засяга теб и само теб.

Твоето любопитство те е довело до тази информация, за да послужи за
определена цел в твоя живот.За да разбере по визуален начин,
че света е наистина една холограма, един професор по математика
от Университета в Йейл разработил една формула и я включил в една компютърна програма. Наречена след това на негово име "Съвкупност на Mandelbrot", показва един модел на пръв поглед хаотичен, но със увеличаването му независимо от това до колкo се приближаваш в модела,се откриват отново все същия модел съдържащ се сам в себе си. Всяка премахната фракция винаги рефлектира неограничено върху цялостността на същата. Когато една фракция промени своя модел, всички останали в модела се променят по същия начин.Това означава, че целия свят не е нужно да бъде събуждан

Не е нужно да бъдат информирани 6-те билиона хора на земята с това послание.Единствено е важно, ти, на персонално ниво да разбереш да победиш своите вътрешни страхове и да започнеш да обичаш, когато видиш откъде идват твоите страхове и овладееш своите емоции, тогава и само тогава ще бъдеш наистина свободен.

"Еsoteric Agenda" (монолог от края на този велик филм)...

http://www.zamunda.net/details.php?id=138817&hit=1
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен bibi

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Рептилите са не само около нас но и "във" нас. Като създатели на матрицата се опитват да контролират мислите ни ., целят се в най-святото и скъпото ни. Намират най-слабото ни място и атакуват. Опитват се да проектират чрез мислите ни една мрачна и страшна реалност, от която да си мислим, че няма спасение. Като знаем за тях, от книгата на Еленко -Лека нощ нещастие-.. вече сме 50% победители..

Неактивен oknele

 • Moderator
 • Пишещ
 • *****
 • Публикации: 812
 • Всъщност
  • www.thespiritofoknele.org
Светът е холограма. Реалността е холограма. Холографският филм има удивителната способност всяка частица от него да съдържа целия образ. Колкото и да „режем” холографския филм, при насочване на лазерите(част от холографската технология), към което и да е парче(вече отделно), всяко съдържа умалено точно копие на целия образ и го възпроизвежда в точни детайли. Абсолютно същото е с нашето ДНК. Дори най-малкото парче съдържа цялата информация за цялото ни тяло.Между другото, този холографски принцип се използва в рефлексологията, акупунктурата и масажа. Всичко това е факт, защото реалността е холодвижение още от „Много, много години”... в една спираловидна галактика наречена „Млечен път”.

Да нашата галактика е наречена млечна, защото е Ферма с главен селскостопански двор планетата Земя. Изходът от нея е в състояние на съзнанието - да осъзнаем манипулацията!
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Далеч съм от целта да омаловажавам темата (между другото тая снимка си е по-скоро смешна, отколкото предизвикваща дълбок размисъл за паразитите, които постоянно ни точат), обаче исках да споделя нещо.
А именно: Следвайки линка от поста на Еон по тази тема http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,7621.msg168263.html#msg168263
с идеята да събера малко повече информация за страницата и самата публикация, първото нещо, на което се спря погледа ми на сайта за дизайн, мода и стил viewsofia.com, беше рубриката Events & nightlife и това, което стоеше отдолу:
"Лека Нощ, Нещастие"
04.02.2009
Български психолог разкри тайната на щастливия сексуален живот.
Скандалният автор Еленко Ангелов, известен.

Следва първи абзац:
"Български психолог разкри тайната на щастливия сексуален живот.Скандалният автор Еленко Ангелов, известен в средите като Българският Дан Браун, издаде една от първите електронни книги у нас - "Лека Нощ, Нещастие" - Част III. Подобно на Джордж Лукас, авторът избира да представи трилогията си, като започне от издаването на финалната й част. В нея той прави шокиращи разкрития за световните лидери, най-влиятелните кралски фамилии, масоните и илюминатите, като разкрива откъде извира силата на тяхното влияние и свързва произхода им с този на влечугоподобните създания, наричани Рептили."
Естествено, никъде по- надолу обаче не се споменава за разкритията на автора за щастливия сексуален живот  :P явно това е трик да се привлече вниманието на читателките :)
След прочитане на статията останах със смесени чувства и усещането за нещо пошло и блудкаво... каквото определено с лопата има да ринеш по модните сайтове.
Без лоши чувства- даже смятам да подаря книгата на баща си; идеята ми беше, че дори и най- светлата идея може тъй гадно да се опошляви с "подходящото" представяне на "подходящите" места...
Естествено, след такова представяне и аз не бих си купила книгата, ако впечатленията ми бяха само от него... и даже си представям коконите, които го четат, как подсмихвайки се махват пренебрежително с ръка и отварят поредната статия за диети, маникюр и най- новите модни тенденции.
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Морфей

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 492
Скандален психолог разкрива истини в електронна книга

Скандалният автор Еленко Ангелов, известен в средите като Българският Дан Браун, издаде една от първите електронни книги у нас - “Лека Нощ, Нещастие” - Част III.

Подобно на Джордж Лукас, авторът избира да представи трилогията си, като започне от издаването на финалната й част. В нея той прави шокиращи разкрития за световните лидери, най-влиятелните кралски фамилии, масоните и илюминатите, като разкрива откъде извира силата на тяхното влияние и свързва произхода им с този на влечугоподобните създания, наричани Рептили.Еленко Ангелов е първият, който въвежда тази обвита в мистерия тема у нас. В “Лека Нощ, Нащастие” той събира изследванията на световноизвестни автори като Дейвид Айк, Джордан Максуел, Кати О’Браян, Алекс Джоунс.

Българският автор подплатява теорията си с исторически доказателства, включително и от българските документи и фолклор. Индикация за намесата на Рептили от други планети той открива дори в написаната от Паисий Хилендарски през 18 век “История славянобългарска”.

Любопитните и мистични факти се преплитат и с много полезни решения за съвременните проблеми на човечеството. Еленко Ангелов разкрива истината за финансовата криза. Той разобличава виновниците за кредитното робство, на което повечето от нас стават неволни жертви. Авторът дава и отговор на въпроса защо никой не повдига темата за основните истини, а сляпо вярва на лъжите на политиците.

Еленко Ангелов насочва вниманието на читателите към сексуалните и репродуктивни проблеми, които засягат все по-голяма част от човечеството. Той разкрива как медиите буквално програмират съзнанието ни още от най-крехка възраст, претоварвайки и изкривявайки го чрез сексуални послания, закодирани в почти всеки билборд или кадър от рекламните блокове на телевизиите. Именно това той посочва като основен фактор за възникването на проблеми в изграждането на либидото, позовавайки се на наблюдения от 10-годишната си практиката като психолог.

“Човешките същества са програмирани да не вярват на Истината и да не търсят Истината. Човеците проявяват себе си под формата на заети с рутинни неща, като политика и масмедии. В допълнение съществауват и други препятствия за търсене на истината, които са силно вплетени в матричната система за контрол. Това включва работа, училище и всички опити за сдобиване с пари. По принцип нашите възможности (намерения на съзнанието) са неограничени, но де факто те се спъват от ДНК командите на тялото и приетите на доверие обществени догми. Мощното програмиране и промиване на мозъци е най-вече доброволното гледане на телевизия, която се издържа от зомбиращи реклами. Изход има!”, пише Еленко Ангелов в своята книга.

Ако искате да разберете защо Матрицата умира, ако искате да разберете как да излезете от света на трите осмици (сън-работа-свободно време), какви са тайните на Втората Световна война, какво се крие зад човешкото ДНК и защо придобитите с кредит вещи не ни носят удовлетворение, потопете се в необятния свят на Еленко Ангелов с “Лека Нощ, Нещастие” - Част III.


             Официален сайт на автора - www.thespiritofoknele.org
« Последна редакция: Февруари 07, 2009, 21:34:28 pm от Морфей »

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Ъм че съвсем същата е статията, без заглавието, споменаването на сиксуалните тайни и последния абзац  ;D Инак е съфсем 1:1  :D
Ето даже линк: http://viewsofia.com/page.php?key=article&id=2823
Тааа... дааааа, до голяма степен е важно къде е поместена информацията :) (със снимка или без :))
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 20:20:50 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27