Здравейте,
Реших преди да пиша и да задавам въпроси да попрочета темата от край до край 2 пъти и да се запозная с материята. Не знам да имам някакви заболявания, по скоро ми липсва докосване до истинската същност на всяко живо същество - допира до природата и затова ми стана интересна темата, свързана е както с лечение, така и с профилактиката. Интуицията ми подсказваше, че има какво да науча в тази тема. В крайна сметка най-разумното решение ми се стори да си поръчам машинка от Гого (отново слушах интуицията си). Човекът освен, че е доста знаещ и можещ, както се вижда и от постовете му, е и коректен. Ползвам машинката от няколко дни и мога да кажа, че работи безотказно. Тъй като нямам някакъв здравословен проблем (освен съвсем малко пърхот) не мога да кажа, че озона ми е помогнал за няколкото дни употреба (освен, че след 3-4 миенета с озонирана чешмяна вода, кожата на лицето ми светна), но съм намислил няколко начина да го изтествам - върху кожата си, миене на зеленчуци, поливане на цветя...
Още няколко думи относно машинката на Гого
- видът и е гаражен - според мен в това му чара! Все пак ако махнете капака на един купешки и ги сравните с този на Гого неговия изглежда много по внушително
- препоръчвам да си я вземете лично от него, а не през куриер!!!
- може да ви е нужна /метална или облицована с домакинско фолио/ кутия, която трябва да си изработите или набавите в която да поставите машинката - по удобно е за разнасяне
- много по-мощен е от купешките, което се изразява във много по-кратко време за озониране - приблизително 5-10 сек/спрямо 5-10 мин при купешките за 200мл чаша вода
- работи перфектно
Благодаря Гого!